Szándékosan ölnek minket a Covid "vakcina" biofegyverrel! Szuper oltási program. Világszerte végrehajtják a COVID-19 oltóanyagnak álcázott népirtó biofegyverekkel.

COVID-19 biofegyver + Covid vakcinák + 5G frekvenciák = Kihalási szintű esemény

Sajnos, kimondjuk a nyilvánvalót: a Covid "vakcinák" egyáltalán nem vakcinák; soha nem is szánták őket annak.
A Big Pharma minden egyes injekcióját egy rendkívül kifinomult biofegyverként fogalmazták meg, amelyet arra terveztek, hogy megölje, legyengítse, megbetegítse, mozgásképtelenné tegye és/vagy megsebesítse a szerencsétlen áldozatokat.

A mai napig minden tudományos, anekdotikus és közvetett bizonyíték egyértelműen arra utal, hogy a "Covid vakcinát" aprólékosan kidolgozott biotechnológiával hozták létre, amelyet a bolygó elnéptelenedése érdekében az emberiségre erőszakoltak.

Ezeket a rendkívül kockázatos kísérleti "vakcinákat" az egyén életkorára, egészségi állapotára, allergiás reakcióira vagy a rendkívül káros összetevők megfelelő méregtelenítésére való képességére való tekintet nélkül adták be.

Lásd: Pfizer "oltóanyag" 99%-ban grafén-oxidot tartalmaz az elektronmikroszkópos elemzés szerint."

Grafén-oxid és 5G

Rendkívül fontos megérteni, hogy miért került ilyen nagy mennyiségű ismert toxin, mint a grafén-oxid, ezekbe a "vakcinákba".

Már a kezdetektől fogva helyesen figyelték meg, hogy közvetlen összefüggés van a COVID-19 kitörések és az 5G világszerte történő bevezetése között.

Valójában az összes első nagyobb SARS-CoV-2 klaszter olyan nagyvárosi területeken gombásodott, ahol éppen 2019-ben került sor az 5G katonai bevezetésére.

Ezért a megállapított kapcsolat ezen koronavírusjárvány-robbanások és az 5G áramhálózatok kapcsolójának átkapcsolása között most már tagadhatatlan.

Ez a kritikus adatpont egy kialakulóban lévő tudományos narratívát mutat, amelyet most egy tapasztalt és képzett spanyol kutatócsoport vizsgál.

A La Quinta Columna spanyol kutatócsoport felfedezte, hogy a vakcinák grafén-oxidot tartalmaznak. Ez rendelkezik az 5G frekvenciák abszorpciós sávjával, és ez lehet az oka a mágneses jelenségnek is.


Bioterrorista összeesküvés a globális népirtás érdekében Ami ezt az összetett bűnös összeesküvést illeti, amelynek célja a tömeggyilkosság elkövetése, egyszerűen nincs védelem a rosszindulatú összeesküvők - a Big Pharma, az amerikai egészségügyi rendszer, az amerikai kormány közegészségügyi szervei, a WHO, a B&MGF stb. számára. Ezen intézmények mindegyike jól tudta, hogy a vakcinák nem működnek, és soha nem is működtek a következők szerint:

AZ OLTÓANYAG CSALÁS FOLYTATÓDIK! Az 1871-es himlőjárvány idején a himlőbetegek 90%-át már beoltották!

A vakcinák nemcsak hogy nem működnek, ahogy azt a Big Pharma-Medical-Government Complex állítja, hanem valójában tömeges halál és betegség fegyvereként gyártják őket.

A COVID-19 vakcinaprogramok világszerte történő bevezetésével világossá vált, hogy a Covid szuperoltási program kifejezett célja az emberi faj lassított ütemű kiirtása volt. Természetesen azok közül, akik nem halnak bele a különböző Covid oltásokba, sokan elkerülhetetlenül a halálnál sokkal rosszabb sorsra jutnak.

Aki ezt nem hiszi el, annak meg kellene hallgatnia ezt az egykori Big Pharma vezetőjét, aki szó szerint az életét tette kockára azért, hogy kiderüljön a megdöbbentő igazság erről a gyorsan kibontakozó kihalási szintű eseményről.

A PFIZER volt alelnöke TELJESEN TŰZBEN VAN (videó)

Következtetés

Az egykori orosz bioharc szakértő tavaly figyelmeztetett minket, hogy a COVID-19 "vakcinákat" szándékosan halálos és ártalmas biofegyverként hozták létre. Ld: A korábbi orosz biohadviselési szakértő arra figyelmeztet, hogy a "Covid-19" vakcina halálos biofegyver (videó).

Amit azonban nem mondott el nekünk, az az, hogy mennyire szövevényes ez a népirtó összeesküvés valójában.

Ugyanis azok, akiket nem öl meg a gyilkos oltás, minden bizonnyal súlyosan legyengülnek, minél több Covid-injekciót kapnak. Minden egyes emlékeztetőnek az a célja, hogy az előző injekciót olyan módon turbózza fel, amely számtalan orvosi betegséget és megnyomorító egészségügyi állapotot fog előidézni.

Ami a különböző Covid injekciók valódi célját illeti - azok számára, akik képesek túlélni őket -, van egy elsődleges cél, amit az Új Világrend globalista összeesküvése mindenképpen el akar érni.

FUNVAX: Globalista összeesküvés a COVID-19 vakcina kötelezővé tételére
Megdöbbentő sátáni összeesküvést lepleznek le

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/az-itelet-megszuletett