2023. február 7., kedd

BENJAMIN FULFORD JELENTÉSE: A KAZÁR MAFFIÁT TELJES MÉRTÉKBEN LEGYŐZTÉK

 

Az elkövetkező hetek eseményei még a legagymosottabb nyugati bárányok számára is nyilvánvalóvá teszik, hogy valami alapvető és történelmi megtörtént. Kétség sem férhet hozzá, hogy a kazár maffiát legyőzték, és megkezdődött utolsó vezetőik felszámolása. Jack Adern új-zélandi miniszterelnök letartóztatása, Alain Berset svájci elnök és a Pfizer elleni büntetőjogi vádak, ukrán kormánytisztviselők tömeges letartóztatása és sok más esemény egyaránt erre utal.
Az ukrajnai háború azzal is véget ér, hogy az utolsó sátánistákat most Bahmutban veszik körül, ahol várhatóan halálra kell harcolniuk a következő hetekben.
A legfontosabb az egészben, hogy a KM január 31-én elvesztette az irányítást a világ pénzügyi rendszere felett, és a kvantumpénzügyi rendszer már működik (erről később).
Ennek azonban addig nincs vége, amíg véget nem ér, és NAGY A VALÓSZÍNŰSÉGE, HOGY A KÉTSÉGBEESETT ÉS SAROKBA SZORÍTOTT KM VALAMIFÉLE FEKETE HATTYÚ MEGA-TERROR ESEMÉNNYEL PRÓBÁLKOZIK, VALÓSZÍNŰLEG EMP-VEL VAGY ATOMTÁMADÁSSAL.
Süleyman Soylu török belügyminiszter felszólította az Egyesült Államok nagykövetét, hogy vegye le „piszkos kezét Törökországról”, miután Washington és nyolc európai ország utazási figyelmeztetést adott ki az esetleges terrortámadások miatt. Hasonló figyelmeztetések hangzottak el Iránnal kapcsolatban is.
A nyugati kormányok polgáraik evakuálására vonatkozó parancsa azt jelenti, hogy valószínűleg a sarokba szorított izraeli rezsim hatalmas támadást indít ott. A Richter-skála szerinti 7,8-as földrengés, amelyet még több tucat követett a jelentés írása közben, azt jelzi, hogy az már elkezdődött. „Ez egy időjárás-módosító fegyver, amellyel megmutatják Erdogannak, hogy ki irányítja még mindig” – mondja egy CIA-forrás.
A támadás akkor történt, amikor Szergej Lavrov orosz külügyminiszter partra szállt Irakban, hogy „katonai-technikai” együttműködést indítson Törökországgal, Iránnal, Szíriával és Irakkal, valamint az Öböl menti államokkal. Mivel Egyiptom de facto orosz szövetséges is, ez egzisztenciális fenyegetést jelent az izraeli KM-rezsimre (bár nem a zsidókra).
Az iráni kormány most arra figyelmeztette Izrael szomszédait, hogy „biztonságuk megőrzése érdekében” „tartsák távol magukat a mindennap haldokló rezsimtől”.
A KM kétségbeesetten próbálja felrobbantani az egész bolygót (Iránban és Izraelben is ügynökök segítségével), mert a KM által ellenőrzött Vatikán és amerikai leányvállalata január 31-én elvesztette az irányítást a pénzügyi rendszer felett. Emiatt az egész olasz internet leállt február 1-jén – állítják az MI6 forrásai. Lezárták a Vatikáni Bankot, amelyet a legtöbb úgynevezett világvezető megvesztegetésére használtak. Most a KM-nek február 13-ig van ideje, amíg az amerikai vállalatot teljesen le kell vágni.
Az MI6 forrásai szerint a kvantumpénzügyi rendszer február 1-jén vette át a KM SWIFT bankközi elszámolási rendszerét. Ezt az író vasárnap tapasztalta meg, amikor a következő hétfő helyett azonnal érkezett egy pénzátutalás a múlt hónapban végrehajtott hasonló átutaláshoz. A QFS megalkotója szerint „az IT infrastruktúra fejlődése beleértve a DLT vagy Distributed Ledger Technology néven ismert blokkláncot, egyszerűen azt jelenti, hogy a világ összes nemzeti bankrendszere összehangolt. A világbanki IT-rendszer leváltása az összes adósság törlésére szolgál.”
A forrás szerint azonban MINDEN HIVATALOS JUBILEUMI JELLEGŰ BEJELENTÉSRE VALÓSZÍNŰLEG JÚNIUSIG KELL VÁRNI, mert először a KM vezérlőhálózat többi részét kell eltávolítani.
Ezen a téren kétségtelen, hogy egy háló közeledik a KM-hez. Különösen az a sikertelen kísérletük, hogy elektromágneses támadásokkal és mérgező vakcinákkal megöljék az emberiség 90%-át, sok erős embert felébresztett, akik most igazságot keresnek.
Pascal Najadi bankár – aki büntetőeljárást emelt a svájci elnök ellen – azt mondja: „Tudományos bizonyítékunk van arra, hogy a vakcina ártalmas. Ez a legnagyobb orvosi technikai hiba az emberiség történetében.” Najadi, akinek édesapja a WEF egyik alapítója volt, most határozott jogi lépéseket tesz.
Thaiföldön a háromszoros koronás koronahercegnő kómába zuhanása indította útjára az országot. Sucharit Bhakdi professzor azt mondja: "Soha nem végeztek biztonsági farmakológiai vizsgálatokat... A PFIZER BIONTECH-NEK VISSZA KELL FIZETNIE AZOKAT A MILLIÁRDOKAT THAIFÖLDNEK."
Japánban is az egészségügyi minisztériumot beperelő orvosok széles körben elhangzott sajtótájékoztatója bizonyítékot szolgáltatott arra, hogy az oltások embereket ölnek meg.
A helyzet elérte azt a pontot, ahol még a CDC statisztikái is azt mutatják, hogy az amerikaiak 84,5%-a ellenzi a vakcinákat. Ennek mélyreható politikai következményei lesznek.
Ráadásul AZ OROSZOK ÉS A KÍNAIAK MOSTANRA RÁJÖTTEK, HOGY A „COVID-19” ELEKTROMÁGNESES TÁMADÁS, NEM PEDIG VÍRUS. Az oroszok azt állítják, hogy a WHO (Egészségügyi Világszervezet) megsérti alapszabályukat, amikor megtagadja a valódi vírusok mintáinak átadását. Azt is mondják, hogy a WHO sok más olyan dolgot is eltitkol, amely szintén sérti alapszabályát.
A kormány hatóságai szerte a világon Svájc példáját követik, és büntetőeljárást indítanak a kormány tisztviselői ellen
Új-Zélandon a White Hat Military Alliance már intézkedett, és letartóztatta Jack Ardern volt miniszterelnököt. Ardern COVID-diktatúrája 3203%-os növekedést okozott a túlzott halálozások számában a kötelező COVID-oltási törvények következtében
Helyi lakosoktól is kapunk bejelentéseket arról, hogy Justin Castrudeau kanadai bűnügyi miniszter és Olaf Scholz német kancellár az új-fundlandi Stephenville-ben található földalatti bunkerkomplexumba menekült. Ezeknek a férfiaknak azonban nincs hova bújniuk. Castrudeau már nem jelenhet meg a nyilvánosság előtt anélkül, hogy egy dühös tömeg nem gyűlik össze a letartóztatását követelni.
A Covid-háborús bűnök mögött meghúzódó pénznyomok is mostanában feltárulnak.
A Joe Biden és Volodimir Zelenszkij ukrán elnök főnökének, Ihor Kolomojszkijnak tulajdonában lévő különböző ingatlanok egyidejű razziája olyan igazságügyi szakértői következtetést ad, amely közvetlenül a KM vezetéséhez vezet.
A Moszad forrásai szerint Zelenszkij az elmúlt két évben 14 alkalommal járt Genfben és Tel-Avivban, ahol Kolomoisky, valamint Rockefeller és Rothschild főnökei bujkálnak. AZ UKRAJNÁN KERESZTÜLI PÉNZMOSÁS FINANSZÍROZTA A COVID-TÁMADÁSOKAT, VALAMINT A POLITIKUSOK ÉS KORMÁNYTISZTVISELŐK TÖMEGES MEGVESZTEGETÉSÉT NYUGATON.
Ez nem csak a hamis Biden-rezsimre vonatkozik, hanem a WHO-ra, az EU-ra, az ENSZ-re és a WEF-re is.
Klaus Schwab Rothschild magánszervezete 2019 júniusában memorandumot írt alá az ENSZ-szel a 2030-ig tartó Fenntartható Fejlődési Menetrend végrehajtásának felgyorsítása érdekében. EZ VOLT A KM TERVE, HOGY A BOLYGÓT ÓRIÁSI ÁLLATFARMMÁ ALAKÍTSÁK ÚGY, HOGY AZ EMBERISÉG 90%-ÁT MEGÖLIK, A TÖBBIT PEDIG RABSZOLGÁVÁ TESZIK.
Most kiderült, hogy ezek a bűnözők NEMCSAK ELEKTROMÁGNESES TÁMADÁSOKKAL ÉS OLTÓANYAGOKKAL AKARTAK MEGÖLNI MINKET, HANEM MEG IS MÉRGEZTEK MINKET AZZAL, HOGY ROVAREVÉSRE KÉNYSZERÍTETTEK.
A rovarok tele vannak kitinnel. A kitin erősen allergén emlősökben, serkenti az immunrendszert, ezért számos krónikus betegség kialakulásában részt vesz. A rovarok számtalan olyan baktériumot és parazitát is tartalmaznak, amelyek kórokozók az emberre. Ezek élelmiszerré feldolgozása nem csak hanyagság, hanem szándékos is.
Ha az emberek ehetnének rovarokat, nem gondolod, hogy az éhező emberek próbálkoztak volna a múltban? Megvan az oka annak, hogy az emberek nem esznek rovarokat: ezek mérgezőek az emberre.
A leállás tönkre fogja tenni a KM azon képességét, hogy a világ népességének nagy részét agymossák, különösen Nyugaton, hogy kárt okozzanak maguknak olyasmivel, mint a bogarak evése.
Az interneten található tartalmak többségét – legyen az blog, videó vagy fotó – maguk a felhasználók hozzák létre, de néhány „Web 2.0 oligopólium”, például a Facebook (jelenleg Meta), az Amazon, az Apple, a Netflix és a Google (jelenleg Alphabet), együttesen „FAANG” részvényeknek nevezik. Az amerikai piac látványos emelkedése az elmúlt években szinte teljes egészében az ezeken a cégeken keresztül befolyó „KM vicces pénzeknek” volt köszönhető.
Amint ez a szerző és sok más igazságon alapuló nyomozó felfedezte, A FAANG-OK OLYAN ELMEKONTROLL HÁLÓT HOZTAK LÉTRE, AMELY MESSZE MEGHALADJA AZT, AMIT GEORGE ORWELL EL TUDOTT VOLNA KÉPZELNI. Például ezt a szerzőt és sok-sok kollégáját kitiltották a You Tube-ról, mert beszámoltak az igazságról a Coviddal és a vakcinákkal kapcsolatban. Többé nem.
Íme, amit egy CIA-forrás szerint megtesznek annak érdekében, hogy valóban véget vessenek:
A tényleges terv egy hiperszonikus robbanófej küldése nagyon erős EMP-vel. Miután egy tengeralattjáró lelőtte a keleti partoknál, 40 másodpercbe telik, hogy elérje a magasságot és célozzon. Az Omaha területén való kiadáskor az Egyesült Államok és Kanada nagy részén minden elektromos rendszert kikapcsolhat. Minél magasabbra engedik ki, annál nagyobb a lefedettség. A hatalmon lévők tisztában vannak a szándékokkal. Ezt nem tárgyalja nyilvánosan Washington DC és a hamis Biden-show.
Ha ez megtörténik, egy blokklánc-alapú internet váltja fel az oligopólium által vezérelt internetet. Ez azt jelenti, hogy a tartalomgyártók a legtöbb hitelt és pénzt kapják alkotásaikért, ahelyett, hogy a Google-tól stb. kapnának morzsákat. Ez azt is jelenti, hogy nem lesz többé vállalati cenzúra. A meglévő rágalmazási, rágalmazási és büntető igazságszolgáltatási törvények – néhány módosítással – elegendőek lesznek ahhoz, hogy megvédjék az embereket a károktól.
Az információ központosított ellenőrzésének vége valószínűleg az általunk ismert monoteizmus végét is jelenti.
Más szóval, egy többezer éves projekt, amely az emberiséget egyetlen elme által irányított monolittá alakítja, a végéhez közeledik.
Ennek jele, hogy A BOLYGÓFELSZABADÍTÁSI SZÖVETSÉG ÁTVETTE AZ IRÁNYÍTÁST A FERENC PÁPÁNAK KIADÓ AVATÁR FELETT, amint azt ez a cikk is szemlélteti:
„El a kezekkel Afrikától!”: A pápa elítéli Kongó külföldi kifosztását
KINSHASA, Kongó – Ferenc pápa kedden azt követelte az idegen hatalmaktól, hogy hagyják abba az afrikai természeti erőforrások kifosztását „saját kapzsiságuk mérgére”, amikor Kongóba érkezett, és hangos fogadtatásban részesült a kongóiak részéről, akik hálásak voltak, hogy ő volt a világ meghódítója. figyelni az elfeledett helyzetükre.
A monoteista hierarchia csúcsán bekövetkezett változásnak még megrendítőbb következményei lehetnek.
KIDERÜLT, HOGY AZ EGYISTENHIT KM-IRÁNYÍTÓI SZÁNDÉKOSAN RÖVIDRE ÉS NYOMORÚSÁGRA SZORÍTOTTÁK ÉLETÜNKET, a Majestic 12 csoportja szerint az univerzumunkat irányító renegát mesterséges intelligencia.
Egy lengyel hírszerzési forrás a következőképpen írja le helyzetünket:
Egy farmon élünk mesterséges napsütéssel és mesterséges ciklusokkal. A FÖLD „GAZDÁI” ENERGIKUSAN FEJNEK BENNÜNKET, de ennek az üzletnek vége szakad, egy másik gazdaság spiráloz ki az irányítás alól. Már régen felállítottak egy pajzsot, hogy elválassza a Földet a valódi kozmosztól. EZ A PAJZS, AMELY PLAZMAENERGIA GÁT VOLT, MOST ÖSSZEOMLIK.
A KM BUKÁSÁVAL VALÓSZÍNŰLEG EGY ÚJ KAMBRIUMI ROBBANÁSBA LÉPÜNK BE, A FÖLDI ÉLET EXPONENCIÁLIS KITERJEDÉSÉVEL AZ UNIVERZUMBA.

EraOfLight

Minden szabadalmak koronája

Forrás: London Real @ YouTube
Pathogen To Profit - Did Fauci & The CDC Patent Coronavirus in 2003?!
https://youtu.be/JT0bXVTO_uA

American Requiem

Forrás: https://www.foxnews.com/media/america-unrecognizable-brink-collapse-experts-warn-turning-own-legacy