2022. február 12., szombat

Dr. Robert Malone - A globalisták egyre kétségbeesettebbek

 

Dr. Robert Malone az nRNS vakcina technológia feltalálója:

"Ezek a genetikai vakcinák károsíthatják a gyermekeit. Károsíthatják az agyukat, a szívüket, az immunrendszerüket és a jövőbeni gyermekvállalási képességüket. És sok ilyen típusú károsodás nem javítható."

Ezek az én igazságaim, és úgy gondolom, hogy magától értetődőek.
Robert W Malone MD, MS
(Kivonatok a henrymakow.com oldalról)

Most a kétségbeesés megdöbbentő jeleit látjuk globalista, korporatista ellenfeleink részéről. A davosi párt inkompetenciája mindenki számára nyilvánvalóvá válik.

1) Most először láthatjuk világosan, hogy hajlandóak és képesek összejátszani a Szilícium-völgydel, hogy fegyverként használják ellenünk a bankrendszert.

10 millió amerikai dollár elvétele egy politikai adománygyűjtő kampányból olyan dolog, amit a legtöbben el sem tudtunk volna képzelni két évvel ezelőtt.

Ez nyilvánvalóan visszafelé sült el, mert mindenki számára nyilvánvalóvá vált, hogy a kormány, az informatikai szektor és a bankok között természetellenes koordináció van.

És most már közvetlen videóbizonyítékunk is van erre az összejátszásra a hírhedt Zoom-hívás felvételéről, amely a kormány és Ottawa polgármesterének részvételét dokumentálja.

2) A cenzúra fokozódik, és ellenfeleink már nem igazán próbálják igazolni.

 

A Joe Rogan elleni támadások valóban kétségbeesett cselekedetek.

Észak-Amerika legkedveltebb médiaikonját támadni annyi hátulütője van, és ismét azt mutatja, hogy koordinálnak.

TUDTAD, HOGY A SPOTIFY ÉS A MODERNA UGYANAZZAL AZ ELSŐ SZÁMÚ BEFEKTETŐVEL OSZTOZIK? A "BAILEY GIFFORD" VAGYONKEZELŐ MINDKÉT CÉG 11,5%-ÁT BIRTOKOLJA.

És most már tudjuk, hogy Neil Youngnak pénzügyi összeférhetetlensége van, mert a nagy befektetési bank birtokolja a dalkatalógusának pénzügyi jogainak mintegy felét.

Ez a stratégia visszafelé sül el - Joe Rogan még mindig erős, a központi gyógyszer- és bankrendszer pedig jobban utálja, mint valaha. Neil Youngnál több kell ahhoz, hogy Joe Rogan leálljon.

3) Ezek az összeesküvők annyira kétségbeesettek, hogy most szó szerint arra kérték az amerikai védelmi minisztériumot, hogy kövessen el bűncselekményt; változtassák meg a Védelmi Orvosi Epidemiológiai Adatbázis adatait.

Hülyeség, hogy ezt már kiadták - és most az orvostársadalom tanulmányozza. RAJTAKAPTÁK ŐKET, HOGY UTÓLAG VÁLTOZTATTÁK MEG AZ ADATOKAT. Szerintem ez büntetőjogi vizsgálatot érdemel.

Ez is visszafelé fog elsülni, mert most az emberek személyesen lelepleződtek, és szerintem el fognak menekülni a hegyekbe, vagy bejelentőkké válnak. Úgy hallottam, hogy Thomas Renz ügyvédet elárasztják az új bejelentő keresetekkel és információk közzétételével.

4) Itt az ideje, hogy véget vessenek a FAKE vészhelyzeti hatásköröknek, amelyeket az alkotmányos és természetes jogaitok felfüggesztésére használtak.

 

Nincs szükségállapot. A COVID-19 gyógyítására irányuló kezelési stratégiákat újrahasznosított gyógyszerek felhasználásával 2020 márciusára fedezték fel. Az Omicron nem gyilkos. A cenzúrának véget kell vetni.

Dr. Mattias Desmet "A totalitarizmus pszichológiája" című, mélyen tudományos könyvéből olvastam -

"Az alternatív hangokat egy valóságos Igazságügyi Minisztérium bélyegzi meg, amely tele van "tényellenőrzőkkel". A szólásszabadságot a cenzúra és az öncenzúra különböző formái korlátozzák; az emberek önrendelkezési jogát kényszeroltási stratégiák sértik, amelyek eddig elképzelhetetlen társadalmi kirekesztést és szegregációt kényszerítenek a társadalomra."

Most pedig térjünk rá az integritásra, az emberi méltóságra és a közösség fontosságára.

Az integritás az igazság iránti elkötelezettség, abban, amit mondunk, ahogyan élünk és ahogyan másokkal bánunk.

Szent Ágoston, a római katolikus egyház doktora híres mondása:

"Az igazság olyan, mint az oroszlán. Nem kell megvédened. Engedd szabadon. Meg fogja védeni magát."

GYERMEKEINKKEL KAPCSOLATBAN

Bár orvos vagyok, aki mélyen elkötelezett a hippokratészi eskü mellett, mindenekelőtt férj, apa és nagyapa vagyok.

Ha másért nem is, de a gyermekeinket nevelnünk és védenünk kell. Ez az első feladat. Ez az önök feladata. Ez a munkám. Nem az ő dolguk, hogy megvédjenek minket. És az elmúlt két év során társadalmunk és közegészségügyi válaszaink nem védték meg őket. Sok dolog, amit a közegészségügyi rendszerünk megkövetelt tőlünk, hogy tegyünk a gyermekeinkkel, közvetlenül ártott nekik.

 

Az önkárosítás, az öngyilkosság és a kábítószerrel való visszaélés a gyermekek körében világszerte elterjedt. A szorongás, a zaklatás, a megfélemlítés, a kényszerítés normává vált. A nagyon fiatalon mért IQ csökkent. Az alapvető gyermekkori elmaradások könnyen mérhetők. A gyermekek fizikai károsodása pedig abból ered, hogy genetikai vakcinákat adnak be nekik, hogy megvédjék az időseket egy vírustól.

Szülőként végső soron az Ön felelőssége, hogy megvédje gyermekeit. Ha ezek a genetikai vakcinák kárt okoznak nekik, akkor Önnek kell gondoskodnia róluk. És ezt a terhet az ön és az ő életük hátralévő részében ön fogja viselni. Átlagosan minden kétezer és minden háromezer gyermek közül egy, aki megkapja ezeket a vakcinákat, rövid távon kórházba kerül vakcina okozta károsodással. Csak az idő múlásával fogjuk megtudni, hogy milyen hosszú távú károk keletkezhetnek. A vakcinák nem védik meg gyermekeinket attól, hogy megfertőződjenek az omikronnal, és nem akadályozzák meg, hogy a fertőzött gyermekek megfertőzzenek másokat. Ezzel szemben a gyógyszergyártó cégek és a kormány szinte teljes mértékben védve vannak az általuk okozott károktól. Ha az Ön gyermeke károsodik ezektől a vakcináktól, Ön egyedül marad mind a gyászával, mind az ellátás terhével.

Ezek a genetikai vakcinák károsíthatják az Ön gyermekeit. Károsíthatják az agyukat, a szívüket, az immunrendszerüket és a jövőbeni gyermekvállalási képességüket. És sok ilyen típusú károsodás nem javítható.

Ezért kérem Önöket, tájékozódjanak a lehetséges kockázatokról, hogy gyermekeiket károsíthatják ezek a kísérleti gyógyászati termékek. Ne hagyják, hogy bárki megmondja, mit tegyenek. Gondolkozzanak saját maguk. Mert az Ön felelőssége, hogy megvédje és nevelje őket. Ha károsodnak, semmilyen regionális hatóság, semmilyen kormányzati közegészségügyi tisztviselő, semmilyen televíziós orvos nem lesz ott, hogy segítsen Önnek. Neked, a családodnak és a gyermekednek magadnak kell majd cipelned a terhet.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/dr-robert-malone-a-globalistak-egyre-ketsegbeesettebbek

Dr. Sucharit Bhakdi: Az oltás lerombolja az immunrendszert

Dr. Sucharit Bhakdi, az orvosi mikrobiológia és immunológia professzora, a németországi Mainzban található Johannes Gutenberg Egyetem Orvosi Mikrobiológiai és Higiéniai Intézetének korábbi tanszékvezetője az oltási kampány azonnali leállítására szólít fel, mivel attól tart, hogy olyan halálos fertőzések, mint például a tuberkulózis újra felbukkannak, a genetikai injekciók által az immunrendszerben okozott károk közvetlen következményeként.
Forrás. www.kla.tv/21610

Covid injekció titkos összetevői

 

Brit tudósok megerősítik a grafént és új-zélandi tudósok a nanotechnológiát; Mi a cél?

Néhány hete írtunk egy cikket arról, hogy argentin kutatók öt vakcinatípusban nanotechnológiát találtak.

Azóta a Pfizer Comirnaty "vakcináiban" is találtak nanotechnológiát új-zélandi tudósok. Egy egyesült királyságbeli laboratórium pedig a Covid injekciókban talált nem nyilvános összetevőket, például grafént.

Új-Zélandon nem nyilvános összetevőket találtak

Január végén Sue Grey, az Outdoors and Freedom Party társelnöke és Dr. Matt Shelton, az Új-Zélandi Orvosok a Tudományért (New Zealand Doctors Speaking Out With Science, "NZDSOS") képviselője felhívta az Egészségügyi Különbizottság figyelmét, hogy a Pfizer oltóanyagában súlyos szennyeződéseket fedeztek fel, és azonnal cselekedniük kell az injekciós kampány leállítása érdekében.

Dr. Shelton azért jelentkezett, hogy nyilvánosságra hozza az új-zélandi tudósok által speciális mikroszkópos technikával talált nanorészecskékből álló képződmények felfedezését. A megkérdezett szakértők egyike sem látott még ilyesmit. Ezen szennyező anyagok egyike sem szerepel a listán vagy engedélyezett összetevők között - írta a Szabadság és Szabadság Párt.

Miután az Egészségügyi Különbizottság figyelmen kívül hagyta és elutasította, Sue Grey interjút készített Dr. Sheltonnal a parlamenten kívül.

 

 

Az alábbiakban egy pillanatfelvétel arról, amit egy új-zélandi tudós talált. A teljes beszámolót további képekkel és videókkal együtt ITT olvashatja el.

Az alábbi képet az új-zélandi Pfizer Comirnaty "vakcinájának" egy cseppjéről készítették egy fedőpapír alatt, miután véletlenül enyhén felmelegítették, és még aznap sötétmezős mikroszkópiával, alacsony nagyítással, egy TV-monitorra vetítve nézték meg.

Az Egyesült Királyságban talált nem nyilvános összetevők

2021 decemberében egy brit orvos felajánlotta, hogy segít egy vizsgálatban annak megállapítására, hogy a Dr. Andreas Noack német vegyész és Dr. Pablo Campra, a spanyolországi Almeria Egyetem munkatársa által felfedezett eredmények megismételhetők-e az Egyesült Királyságban, valamint hogy megvizsgálja a Covid-19 injekciós üvegcséket toxinok vagy váratlan tartalmak után kutatva.

Az orvosnő lefoglalt egy injekciós fiolát a rendelőben, ahol dolgozik, elhelyezett hűtőszekrényből, és átadta egy független vizsgálónak. Egy brit laboratórium Raman-spektroszkópia segítségével elemezte a mintát, és grafént, SP3 szenet, vasoxidot, szénszármazékokat és üvegszilánkokat talált.

Azóta további mintákat szereztek be, többek között az Egyesült Királyság három fő gyártójától származó üvegcséket: Pfizer, Moderna és AstraZeneca. A kezdeti eredmények megerősítik a grafénvegyületek jelenlétét az összes injekciós üvegben.

 

 

Az EbMCsquared CIC megbízásából az UNIT által készített és közzétett jelentés a kezdeti eredményekre vonatkozik, és határozott érveket fogalmaz meg a további tudományos vizsgálatok folytatása mellett.

Az esetismertetést, az UNIT-jelentést és a grafén nanorészecskék toxicitásának összefoglalóját tartalmazó dokumentum egy példányát az UK Citizen 2021 honlapján ITT olvashatja. A 48 oldalas UNIT-jelentés, "A Moderna, AstraZeneca és Pfizer Covid-19 vakcinákban lévő inklúziók minőségi értékelése" című dokumentum 12. oldalán kezdődik.

A Not On The Beeb, amely 2021 májusa óta hirdeti, hogy a "vakcinák" mágnesessé teszik az embereket, és követi ezt a fejlődő történetet, petíciót indított, hogy kérje a bűnüldöző szerveket a Covid-injekciók sürgős kivizsgálására és elemzésére. Írja alá a petíciót ITT.

Mi a nanotechnológia célja?

2020 októberében David Knight interjút készített Catherine Austin Fitts-szel a készpénz nélküli társadalom és a transzhumanizmus sürgetéséről, arról, hogy ezek hogyan kapcsolódnak egymáshoz, és mit tehetünk, hogy védekezzünk ellenük.

Austin Fitts úgy vélte, hogy a bolygó mikrochippel való ellátására irányuló tervük kudarcot vallana, mert "a bolygót egy olyan rabszolgamodell felé toljátok el, ahol szó szerint az elektromágneses meződnek nincs fennhatósága, az intelligenciádnak nincs fennhatósága, a szellemi életednek nincs fennhatósága, és nincs fizikai fennhatóságod" - mondta Knightnak.

"Ha megadod nekik a képességet, hogy irányítsák az elmédet és a testedet, mit gondolsz, mi fog történni?

 

 

"Azok az emberek, akik ezt a rendszert irányítják, a rabszolgaságban hisznek - rabszolgaságot gyakorolnak. És ha megadod nekik a technológiát a megvalósításhoz, és megengeded nekik, hogy megtegyék... Itt van a dolog. Nagyon kevés emberről beszélsz, akik egy nagyon nagy "csordához" lopakodnak, és így amit a "varázsvírussal" látunk, az a bekapcsolás, bekapcsolás, bekapcsolás, bekapcsolás, ami megpróbálja az egész csordát a karámba terelni, hogy azt tegyék, amit mondasz.

"Megpróbálod a rabszolgaságot piacra dobni, és a kérdés az, hogyan tudod vonzóvá tenni, hogyan tudod 'menőnek', hogyan tudod divatosnak tűntetni. És hogyan tudod úgy beállítani, mintha még mindig lenne valamiféle szabadságod, miközben valójában nincs.

"Ha meg tudod ragadni a piaci részesedést, és mindenkit rá tudsz kötni a "felhőre" a mesterséges intelligenciával, amit ez a transzhumanista modell végső soron tesz, akkor ráveheted az embereket, hogy tanítsák meg a robotokat, hogyan végezzék el az összes munkájukat. És ez a tervük. Végső soron azt akarják, hogy a teljes munkaerő vagy robotok legyenek, vagy emberek, akik - az agykontroll, a chip, a felhő és az 5G között - egyfajta, tudod, magas plazmafizikai robotok."

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/covid-injekcio-titkos-osszetevoi