2021. október 9., szombat

A lelkünk a tét

A légiforgalmi irányítók kilépnek a Vax mandátum miatt

 

A floridai Jacksonville repülőterén dolgozó légiforgalmi irányítók tegnap este felmondtak a COVID vakcina mandátum miatt. A munkabeszüntetés miatt hatszázötven légi járatot kellett törölni.

A floridai Jacksonville mellett a jelentések szerint a légiforgalmi irányítók a wisconsini Milwaukee-i repülőtéren is munkabeszüntetést tartottak, ami mindenféle fennakadásokat okozott az USA közép-nyugati részén.

A tömegtájékoztatási eszközök NULLA terjedtek el az amerikai légi közlekedésben bekövetkezett hatalmas fennakadásokról, mert a tömegtájékoztatási eszközök aktívan azon dolgoznak, hogy eltussolják a halálos COVID vakcinával szembeni ellenállást.

Az emberek a közösségi médiában világosan kifejtik ezt:

A médiában nem jelent meg a tegnap esti légiforgalmi irányítói munkabeszüntetés Jacksonville-ben, FL-ben?

Több száz járatot töröltek.

Sztrájk az oltási mandátum miatt.

Megbízható forrásból:

 

 

Hal Turner Kommentár Vélemény

Sok pilóta hallja ezt a hírt szombaton, ahogy mi is, apró szivárgásokon keresztül.

A hatalom megpróbálta ezt a munkabeszüntetést szűkszavúan tartani, mert attól félnek, hogy ebből valami lesz.

Az egyszerű valóság az, hogy a COVID vakcinák újak, kísérleti jellegűek, nem bizonyítottak, és nagyon sok halálesetet és sérülést okoznak. A legrosszabb az egészben, hogy mindenki, aki elég bolond ahhoz, hogy bevegye ezt az "oltást", rájön, hogy még mindig elkaphatja a COVID-ot, és még mindig átadhatja másoknak. Sok helyen az oltottaknak még mindig maszkot kell viselniük! Az amerikaiak tehát látják az oltás abszurditását, és azt gondolják: "Minek vesződni?". Igazuk van. Az oltás csalásnak tűnik.

A valóságot figyelembe véve sok amerikai úgy látja, hogy a vakcinák haszontalanok.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-legiforgalmi-iranyitok-kilepnek-a-vax-mandatum-miatt

A szervezet képes kilökni az idegen anyagokat, ha időt kap.

 

Az oltóanyag támadást rövid távon túlélni az első követelmény. Van, aki egy oltás után abbahagyja. Van aki kettő után. Van, aki a keserű végsőkig folytatja.

Ma találkoztam egy régi barátommal, aki épp az oltási emlékeztetőre tartott. Nagyon betegnek tűnt. Semmit sem tudtam mondani, ami megváltoztathatta volna a hozzáállását, ezért sok szerencsét kívántam neki. A rosszullét jelei az oltott embereknél mindenütt és egyre inkább jelentkeznek. Nagyon szomorú látni, de mit tehetünk?

A "COVID", amit látunk és tapasztalunk, meggyőződésünk, hogy egy Fülöp-szigeteki influenza, a Trankaso.

A tünetek azonosak - minden apró részletében. Sok évig éltünk ott, és az ottani családunk meg van győződve arról, hogy a s0-nak nevezett "COVID" egyszerűen csak átnevezett Trankaso. Ez egybevágna a gyógyszergyárak ismert hátterével, amelyek ott próbálgatják a halálos vakcináikat. Miért vesződnének azzal, hogy új vírusokat hozzanak létre laboratóriumokban, ha egyszerűen felkaphatnak egyet az utcáról Manilában, és azt szórhatják szét?

A Trankaso-vírusból való felépüléshez egy-tíz napra van szükség. Nyugaton ezért ragaszkodnak ahhoz, hogy a tüneteket mutató, de negatív eredményt mutató személyeket tíz napig elkülönítsék - hogy megpróbálják megakadályozni a vírus terjedését októberben, amikor még mindig meleg és napos az idő, és az emberek egy hét alatt felépülhetnek. A betegség halálosabb lesz decemberben/januárban, a hidegben, amikor egyre többen kapnak védőoltást, kevés friss élelmiszer áll majd rendelkezésre, és nincs meleg nap, hogy D-vitaminnal öntözze az állapotot. Én nyitott ablak mellett ülök, és minden napsugarat megragadok a meleg napokon, és meggyőződésem, hogy ez a legjobb terápia - ez és egy infravörös lámpa éjszaka.

Javasolnám, hogy most kapja meg a trankasót (minek is hívják COVID-nak - gyógyszeripari művelet), ha van rá mód, hogy elkapja. Nem lesz kellemes, de sokkal nagyobb eséllyel éled túl a telet, ha így teszel. Magas hőmérséklet. Fejfájás. Hidegrázás. Reszketés. Hatalmas izzadás. Alacsony étvágy. Keserű íz a szájban. (Igyon narancslevet). Ezt követi a lábak gyengesége - alacsony oxigénszint, És bőrkiütés, ahogy kezd helyrejönni (kezelje vazelinnel).

Tartson készenlétben egy tartalék Ivermectin készletet arra az esetre, ha nem gyógyulna olyan gyorsan, mint az emberek általában. D-vitamin. C-vitamin. Cink. Szelén. Quercetin. NAC. Almapektin por. Én "korán mennék", ha lehet, mivel ez egy fertőző kórokozó, ami jól terjed ott, ahol még nem láttak trankasót, sokkal nehezebb vele foglalkozni, amikor már nincs fény, és a sötétség bezárul.

Nekünk az segített, hogy az iskolában voltak gyerekek, akik hazahozták. Ők azonnal meggyógyultak 24 óra alatt, látható hosszú távú hatások nélkül! Csak egy jó éjszakai alvásra volt szükségük, és újra elindultak Egy hétig tartott a küzdelem, amely megtántorított, de most sokkal boldogabbnak érzem magam, hogy mögöttem van, nem pedig előttem.

Ahogy mondtam, dobd félre a félelmet, és most kapd el a fenevadat! A COVID márkaváltás csak egy módja annak, hogy pánikba essenek és rohanjanak a tűkért. A tűk komolyan tönkretehetik az egészségedet.

A helyedben én magát a betegséget szerezném be, nem pedig a BIG PHARMA hamis változatát, amelynek célja, hogy a jövőbeni profitot termeljen az ön nyomorúságából.

Vegyétek le azokat a maszkokat, menjetek nagy tömegekbe és lélegezzetek mélyeket.

Igen. Remélem, hogy megkapjátok, ha tudjátok. Most!

https://pokolafoldon.hu/pandemia/kapd-el-most-ha-tudod

Signature Reduction - Az Egyesült Államok titkos kiberhadserege - ami nincs is

Ötéves kislány vérzik a szeméből, miután arra kényszerítették, hogy Covid-19 PCR tesztet végezzen, hogy visszatérhessen az iskolába - A kórház szerint "ez normális"

 

Egy ötéves kislánynak vérzett a szeme, miután Covid-19 PCR-tesztre kényszerítették, amelynek során egy orrtampont dugtak az orrába, hogy visszatérhessen az iskolába, majd a kórház azt mondta az anyának, hogy "ez normális".


A valódi 5G menetrend és hogyan segít a Covid-19 ennek megvalósításában. "Az emberiség rendkívüli és közvetlen veszélyben van" - Claire Edwards

 

Mindig is felmerült a kérdés, hogy az 5G-t miért hypeolják úgy, mint a kommunikációval és különösen a dolgok internetével kapcsolatos minden dolgok csodaszerét. 2020 októberében Claire Edwards nyilatkozatot adott ki a világ népeinek, amelyben arra figyelmeztetett, hogy a vezeték nélküli technológiák elnyomják az immunrendszert, az 5G technológia számos céljáról, arról, hogy az 5G hogyan keveredik a Covid-19-be, és hogy a Covid-19 népirtás.

Háttérinformációként felhasználunk néhány olyan pontot, amelyet Edwards tíz hónappal korábban a Greenplanet FM-nek adott interjújában tárgyalt: "Claire Edwards: Edwards: Mi a valódi 5G-menetrend és miért ez az eszeveszett sietség a bevezetésére? "

Edwards, a kábítószerekkel, bűnözéssel és terrorizmus elleni küzdelemmel foglalkozó szerkesztő 18 évig dolgozott az Egyesült Nemzetek Szervezeténél ("ENSZ"), Ausztriában. Különösen az űrkutatással kapcsolatos dokumentumokkal foglalkozott, és dolgozott a világűr békés célú felhasználásával foglalkozó ENSZ-bizottságban, amelynek van egy jogi albizottsága, valamint egy tudományos és műszaki albizottsága. Edwards jól ismeri az űrjogot, valamint az űrrel kapcsolatos egyes kérdéseket.

Edwardsot az hozta rá az 5G és annak az emberi egészségre gyakorolt hatásának mélyebb megértésére, amikor 2015 decemberében az ENSZ Wi-Fi- és mobiltelefon-erősítőket telepített a mennyezetek mentén a "nyilvános hozzáférési területeken". Úgy döntött, hogy a sugárzásmérőjével méréseket végez. Felfedezte, hogy azokon a területeken, ahol a mennyezetek alacsonyabbak voltak, a folyosókon, ahol a személyzet nagy része dolgozott, a sugárterhelés "a skálán kívül volt".

Az első generációs vezeték nélküli hálózat a hang volt. A második generációs vezeték nélküli hálózat, a 2G, lehetővé tette a beszélgetést és a szöveges üzeneteket is. A harmadik generáció, a 3G, az internet, korlátozott módon. A mai negyedik generációs vezeték nélküli internet, a 4G pedig befejezte a digitális átállást. Az ötödik generáció, az 5G, a mindent összekötő internetet ("IoE") fogja összekötni.

A négy pilléren - emberek, folyamatok, adatok és dolgok - nyugvó IoE a dolgok internetére ("IoT") épül, amelynek egyetlen pillére a dolgok. Az IoE-vel, ha valamit össze lehet kötni, akkor az össze lesz kötve - több százmilliárd mikrochip csatlakozik a termékekhez a tablettás üvegektől a növényi vízig, ami kis cellák tömeges telepítését teszi szükségessé. A kis cellák, amelyek méretüket tekintve nem is olyan kicsik, alacsony költségű rádiós hozzáférési pontok, amelyek lefedettséget biztosítanak bel- és kültéren egyaránt. Az 5G-korszakban a kis cellákat sokkal szélesebb körben fogják alkalmazni.

"Több tízmillió 5G-antenna kihelyezése egyetlen biológiai biztonsági teszt nélkül a világtörténelem legostobább ötlete lehet" - mondta Martin Pall, a Washingtoni Állami Egyetem biokémiai és orvostudományi professzor emeritusa.

A Világgazdasági Fórum szerint "a robotika, a tárgyak internete és a mesterséges intelligencia a negyedik ipari forradalomként ismert - és a COVID-19 felgyorsította e technológiák alkalmazását".

Edwards azt állítja, hogy több mint 28 000 tanulmány készült az 5G hatásairól, de a szabályozó ügynökségeket a vállalatok kooptálták, és így a nyilvánosságot nem tájékoztatják ezekről a tanulmányokról, az információkat elhallgatják.

1976-ban az amerikai hadseregtől származott egy dokumentum, amely szerint nem kívánatos, hogy megfelelő lakossági expozíciós határértékek legyenek, mert ez akadályozná a fegyverek fejlesztését és az ipar profitját is.

Annak bizonyítására, hogy ezek a tanulmányok léteznek, csak azt kell megnéznünk, hogy mit publikáltak a mikrohullámokról. Edwards szerint például az 1970/80-as években az Egyesült Államok hadserege egy egész sor kompendiumot állított össze a mikrohullámú sugárzás biológiai hatásairól a szervezetre; 1973-ban pedig az Egészségügyi Világszervezet tartott egy szimpóziumot: A mikrohullámú sugárzás biológiai hatásai és egészségügyi veszélyei.

Miért akarnának a hadseregek mikrohullámú sugárzással kapcsolatos fegyvereket kifejleszteni? Azért, hogy ölni tudjanak. És nem csak az Egyesült Államok hadserege rendelkezik mikrohullámú fegyverekkel. Egy internetes keresésből kiderül, hogy ezekről a fegyverekről ma már rendszeresen beszámolnak, még a vállalati média is, akár a Havanna-szindróma okaként, akár azzal a kérdéssel, hogy a rendőrség is mikrohullámú fegyvereket fog-e használni.

Az 5G fel fogja váltani a 3G-t és a 4G-t, de mindegyiket egyszerre fogjuk használni, mivel a 3G és a 4G továbbra is használatban lesz.

Edwards teljes, egyórás, 2020. januári interjúját a Greenplanet FM-nek ITT hallgathatja meg.

2020 októberében Edwards egy fontos videóüzenetet adott ki a világ szuverén népei számára: "A Covid-19 népirtás 2020-ban". Most, egy évvel az üzenete kiadása után már sokkal több információ ismert, és érdemes újra elővenni, mivel aktuálisabbnak tűnik, mint valaha.

"Az 5G az 5G bevezetésének helyszínei és a megbetegedések/halálozás közötti összefüggések, valamint a Wuhanban és Milánóban korábban beadott influenza elleni védőoltások közötti korrelációk révén kapcsolódik a COVID-19-hez.

"A "COVID" tünetei gyakorlatilag megegyeznek az elektromágneses sugárzásnak (EMR) való kitettség tüneteivel.

"A kiterjedt katonai kutatásokat évtizedeken át titokban tartották, és a szabályozó hatóságokat is bevonták, hogy a nyilvánosság ne értesüljön az elektromágneses sugárzás rendkívüli veszélyeiről.

"Az orvosok nem kapnak képzést az elektromágneses sugárzásnak való kitettség egészségügyi kockázatairól, és ezért tévesen diagnosztizálják az elektromágneses sugárzás tüneteit. A kórházakat széles körben felszerelik 5G-vel, ami a betegek életét veszélyezteti ...

"... Az emberiség rendkívüli és közvetlen veszélyben van" - figyelmeztetett Edwards.

A "The Covid-19 Genocide Of 2020" átirata és a támogató dokumentumok linkjei az alábbi PDF-ben találhatók:

Claire-Edwards-Covid-Genocide-of-2020 letöltése

https://pokolafoldon.hu/great-reset/az-emberiseg-rendkivuli-es-kozvetlen-veszelyben-van