A floridai Jacksonville repülőterén dolgozó légiforgalmi irányítók tegnap este felmondtak a COVID vakcina mandátum miatt. A munkabeszüntetés miatt hatszázötven légi járatot kellett törölni.

A floridai Jacksonville mellett a jelentések szerint a légiforgalmi irányítók a wisconsini Milwaukee-i repülőtéren is munkabeszüntetést tartottak, ami mindenféle fennakadásokat okozott az USA közép-nyugati részén.

A tömegtájékoztatási eszközök NULLA terjedtek el az amerikai légi közlekedésben bekövetkezett hatalmas fennakadásokról, mert a tömegtájékoztatási eszközök aktívan azon dolgoznak, hogy eltussolják a halálos COVID vakcinával szembeni ellenállást.

Az emberek a közösségi médiában világosan kifejtik ezt:

A médiában nem jelent meg a tegnap esti légiforgalmi irányítói munkabeszüntetés Jacksonville-ben, FL-ben?

Több száz járatot töröltek.

Sztrájk az oltási mandátum miatt.

Megbízható forrásból:

 

 

Hal Turner Kommentár Vélemény

Sok pilóta hallja ezt a hírt szombaton, ahogy mi is, apró szivárgásokon keresztül.

A hatalom megpróbálta ezt a munkabeszüntetést szűkszavúan tartani, mert attól félnek, hogy ebből valami lesz.

Az egyszerű valóság az, hogy a COVID vakcinák újak, kísérleti jellegűek, nem bizonyítottak, és nagyon sok halálesetet és sérülést okoznak. A legrosszabb az egészben, hogy mindenki, aki elég bolond ahhoz, hogy bevegye ezt az "oltást", rájön, hogy még mindig elkaphatja a COVID-ot, és még mindig átadhatja másoknak. Sok helyen az oltottaknak még mindig maszkot kell viselniük! Az amerikaiak tehát látják az oltás abszurditását, és azt gondolják: "Minek vesződni?". Igazuk van. Az oltás csalásnak tűnik.

A valóságot figyelembe véve sok amerikai úgy látja, hogy a vakcinák haszontalanok.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-legiforgalmi-iranyitok-kilepnek-a-vax-mandatum-miatt