A média jelenleg a legközelebbi hatalmi struktúra mely az emberek életét meghatározza! Kiterjed mindenre. Tv> rádió> internet >digitális fejlődés,>írott napi sajtó >és fogyasztás.

Mivel ez a legközelebbi kontroll így ez a leghatásosabb is mivel rajta keresztül szabályozható hogy mit lehet eladni megvenni mi az értékrend..stb...egyszóval akinek a kommunikáció a kezében van az lényegében minden szempontból birtokolja azt az információ mennyiséget ,mely alapján a struktúra többi része ellátja a mindennapi feladatát! Jelenleg minden országban az alternatív médiákat kivéve,mindenhol ugyanaz a 4 globális média vállalat szolgáltat!

Comcast Corporation

-Övé az ABC>NBC>MSNBC is. 2013-ban még a Disney-t is megelőzte bevételben! stb...(és a páva szimbóluma mit jelképez kérem nézzen utána!)

Walt Disney Production

- Övé az American Broadcasting Company ( ABC) , a filmkészítés részlege Walt Disney Pictures , valamint a Pixar és a szórakozás Sport és programozás Network , más néven ESPN. A tulajdonosa a Marvel Comics -nak és a Time Warner Inc. - nek is. Övék a TBS , TNT , HBO , a CNN ,CW Network stb..

Viacom

- övé minden zene csatorna ami létezik a nickelodeon a CBS több részlege és kizárólagos partner a Paramount Pictures Studióval! stb..

British Sky Broadcasting Group Plc

- Szinte minden létező média hálózatban befektetési kapcsolatokkal bír és részesedéssel!

Jelenleg nincsen olyan Média társaság melyre közvetetten vagy közvetlenül a vatikáni kommunikációs és sajtófőnök ( Federico Lombardi Jezsuita Bíboros) ne hatna a saját helybéli klientúráin keresztül,illetve a teljes média hálózatot kézben tartó TavistocK intézet döntéshozó csoportjai.

Valamint ide tartozik még az a tény, hogy a mai híreket a világ minden tv állomása részére egy bizonyos REUTERS nevű cég adja ki!...ez a cég pedig Rothschild tulajdonlás alatt van!

https://nwoinfo.webnode.hu/l/egy-kis-mediatanulmany/