2021. december 28., kedd

ODD TV: "modern" "gyógy"-szerészet – méregkeverő banyák (cenzúrázatlan verzió)

modern gyógyszerészet – méregkeverő banyák; akár így is írhatnánk idézőjelek nélkül, de sem nem MODERN, sem pedig nem GYÓGY az amit csinálnak és még csak "tudományosnak" sem nevezhető csupán áltudományosnak. Biztosan számtalan mesefilmet láttál már amelyikben boszorkányok varázsfőzetet készítettek, mire emlékeztet téged az amikor az un. tudósaink összekutyulnak mindenféle mérget és különböző állati és emberi testrészeket, és ami még rosszabb mint a mesében, ezt nem megitatják veled, hanem a testedbe fecskendezik, szerencsétlenebb esetben, közvetlenül a véráramodba.
Az e-heti oltás receptünk, ahogy a gonosz banya szereti:
"Rothadó csimpánz vese sejtek, GENETIKALIAG MÓDOSÍTOTT EMBERI EMBRIÓ VESE sejtek, rothadó rákos emberi tüdő sejtek, sejtek beteg tehenektől és marháktól. Majd jön erre egy méreg koktél, a sejtek szándékos megmérgezésére, elpusztítására. Aztán jöhet ez a méreg koktél és a pusztuló sejt maradványok egyenesen a vérünkbe. Egészségünkre!"
Lásd a "A nagy átverés: a "fertőző" betegségek képzete" videót:
https://www.bitchute.com/video/FGE3OQ9nnmaj/

Eredeti videó – cenzúrázott (youtube cenzúra):
https://www.youtube.com/watch?v=wKNnezELbfs

A WHO egykori alelnöke oltás-figyelmeztetése: "AZ OLTOTTakat el kell különíteni"

Az Egészségügyi Világszervezet európai immunizációs szakértői tanácsadó csoportjának volt alelnöke; Christian Perronne professzor tegnap azt mondta, hogy minden beoltott embernek karanténba kell vonulnia a téli hónapokban, különben súlyos betegséget kockáztat.

Perronne a trópusi patológiák és az újonnan kialakuló fertőző betegségek specialistája.

A Közegészségügyi Főtanács fertőző betegségekkel foglalkozó szakbizottságának elnöke volt.

 

A fertőző betegségek szakértője megerősítette az Izraelben és az Egyesült Királyságban gyorsan romló helyzetet, és kijelentette:

"A beoltott embereket karanténba kell helyezni, és el kell szigetelni őket a társadalomtól".

Majd így folytatta:

"Az oltatlan emberek nem veszélyesek, a beoltott emberek másokra nézve veszélyesek. Izraelben most bebizonyosodott - sok izraeli orvossal állok kapcsolatban -, hogy nagy problémáik vannak, a kórházakban súlyos esetek fordulnak elő az oltott emberek között, és az Egyesült Királyságban is van a nagyobb oltási program, és ott is vannak problémák".".

A COVID-19 világjárvány jelenlegi franciaországi munkacsoportja a hírek szerint "teljesen pánikba esett" a hír hallatán, és attól tart, hogy ha követi a szakértők útmutatását, akkor világvége lesz.

 

Kobi Haviv izraeli orvos a 13-as csatorna híradójának nyilatkozott:

"A súlyosan beteg betegek 95 százalékát beoltják. A teljesen beoltott emberek a kórházi kezelések 85-90 százalékát teszik ki. Egyre több COVID fiókot nyitunk. A vakcinák hatékonysága csökken vagy eltűnik".

 

See more here: rumble.com

dr. Lenkei Gábor: Hogyan tettek pórázt az orvosok nyakára?

Nem csupán pórázt, hanem fojtogató szöges nyakörvet. Ismerje meg az orvosok mentális térdre kényszerítésének máig tartó sztoriját. További izgalmas kisfilmeket talál a saját videócsatornámon. https://drlenkeichannel.com/

Mit gondolnál akkor, ha egy nap ráébrednél, hogy...

Mit gondolnál akkor, ha egy nap ráébrednél, hogy minden amit a médiában láttál és hallottál, közoktatásban tanultál, hazugság volt vagy éppen más célt szolgált, mint ahogy te azt elképzelted.

Márta az oltás után 3 hónappal szinte teljesen megvakult...

A Bhakdi/Burkhardt patológiai eredmények szerint az oltás után elhunytak 93%-át a vakcina ölte meg

 

Az általuk vizsgált betegek halálának 93%-ában a vakcinát tették felelőssé a halálesetekért.

Ami aggasztó, hogy a halottkém nem tette felelőssé a vakcinát egyetlen halálesetért sem.

Összefoglaló

A vakcinák rossz hírek. Tizenöt holttestet vizsgáltak meg (mindannyian az oltás után 7 nappal és 6 hónappal haltak meg; 28 és 95 év közöttiek). A halottkém vagy az ügyész egyik esetben sem hozta összefüggésbe a vakcinát a halál okaként. A további vizsgálatok azonban kimutatták, hogy a 15 esetből 14 esetben a vakcinát hozták összefüggésbe a halálesettel. A leginkább megtámadott szerv a szív volt (az összes elhunyt embernél), de más szerveket is megtámadtak. A következmények potenciálisan óriásiak, ami több millió halálesetet eredményezhet. A vakcinákat azonnal le kell állítani.

Nem kell aggódni. Kétséges, hogy bármi történni fog, mert a munkát nem publikálták lektorált folyóiratban, így a tudományos közösség figyelmen kívül fogja hagyni. Ez már csak így működik.

A tanulmány

Nemrég kaptam egy e-mailt Mike Yeadontól, a Pfizer korábbi alelnökétől, aki arra biztatott, hogy nézzem meg ezt a videót. Ezt az e-mailt 12/24/21-én írta nekem:

https://www.bitchute.com/video/fHIT55iM4Zv9/

Steve,

Ez a legrosszabb 15 perc, amit valaha láttam.

A tömeges covid19 oltás tömeges gyilkossághoz vezet.

Mike

A videó erre az összefoglalóra hivatkozik, amelyet 2021. december 10-én tettek közzé: On COVID vaccines: why they cannot work, and irrefutable evidence of their causative role in deaths after vaccination by Sucharit Bhakdi, MD and Arne Burkhardt, MD. Az utóbbi időben nagy figyelmet kapott.

 

 

Nézze meg a lájkok és retweetek számát... csak az első 3 órában!!!!.

A szerzők 15 olyan beteg boncolását végezték el, akik a COVID vakcina beadása után haltak meg (7 naptól 6 hónapig). Ezek mind olyan esetek voltak, amelyekről a halottkém megállapította, hogy NEM a vakcina okozta őket.

Felfedezték, hogy a 15 betegből 14-nél széles körben volt nyoma annak, hogy a szervezet önmagát támadta meg, amire korábban még nem volt példa. Mind a 14 esetben a szívet támadták meg.

 

 

Itt van a lényeg:

A halottkém vagy az ügyész egyetlen halálesetet sem hozott összefüggésbe az oltással; ezt az összefüggést csak a boncolási eredményeink állapították meg.

Az eredetileg elvégzett hagyományos boncolások sem tártak fel egyértelmű utalást az oltás lehetséges szerepére, mivel a szervek makroszkópos megjelenése összességében nem volt feltűnő.

Más szóval, hacsak nem keressük, és nem tudjuk, milyen vizsgálatokat kell végezni, nem fogjuk látni a vakcinás halál "névjegyét".

Az összes eset érintett szöveteiben számos kiemelkedő szempont dominált:

  1. gyulladásos események a kis vérerekben (endotheliitis), amelyeket a T-limfociták és az érlumenben levő szekvenált, elhalt endothelsejtek sokasága jellemez;

  2. a T-limfociták kiterjedt perivaszkuláris felhalmozódása;

  3. a környező nem limfatikus szervek vagy szövetek tömeges limfocita infiltrációja T-limfocitákkal.

A limfocita infiltráció esetenként intenzív limfocita aktivációval és tüszőképződéssel együtt jelentkezett. Ahol ezek jelen voltak, ott általában szövetpusztulással jártak együtt.

Íme az eredmények videós bemutatása.

A VAERS, valamint más független tanulmányok azt mutatják, hogy a vakcinák embereket ölnek, és hogy a szívesemények száma igen magas volt. Ez a tanulmány összhangban van ezekkel az eredményekkel.

Ez a munka függetlenül érvényesíti Peter Schimacher elemzését, aki kimutatta, hogy az oltást követő halálesetek legalább 30-40%-át az oltóanyag okozta.

 

 

Reakciók egy higgadt tudóstól (neve elhallgatva, hogy megvédje a támadásoktól)

Ha a boncolási eredményeket más patológusok is megerősítik további mintákkal, és ha ezeket kombinálják Dr. Hoffe (az oltásban részesülők >60%-ának emelkedett a D-dimer tesztje és vérrögképződésre utaló jelek) és Dr. Cole (a rákos megbetegedések számának növekedése az oltás után, beleértve a méhrák hússzoros növekedését) eredményeivel, akkor elképzelhetetlen méretű katasztrófát látunk.

A következtetés (ha további adatokkal alátámasztják) az, hogy lényegében MINDEN oltást kapó személy károsodik, és minden egyes oltás után még nagyobb mértékben. Tekintettel a károsodások típusainak súlyosságára (autoimmun betegségek, rák, újra megjelenő szunnyadó fertőzések, véralvadás/vérzés, szívkárosodás stb.), ezek a hatások az élettartam csökkenésében fognak megnyilvánulni, amit az oltások okozta halálesetekként kell számolni. Tehát az USA-ban, ahol ~200 millió embert oltottak be teljes mértékben, a halálesetek száma nem a VAERS-ben jelentett kb. 10.000, vagy a VAERS-ben szereplő 150.000+ haláleset lesz, hanem közelebb lehet a több tízmillióhoz, amikor az oltási hatások érvényesülnek!

A fenti három megállapítás (Burkhart, Hoffe, Cole, és gyanítom, hogy még sokan mások is, akik még nem jelentkeztek) azt mutatja, hogy az oltás utáni hatások nem ritka események (ahogy a média-kormány állítja), hanem valójában gyakoriak. Lehet, hogy valójában általánosak, és a súlyosság és a károsodás minden egyes recipiens esetében más és más.

A kérdés számomra az, hogy lehetséges-e visszafordítani ezeket az oltáson alapuló mellékhatásokat. Helyre lehet-e állítani teljesen a veleszületett immunrendszert? Visszafordítható-e a mikroalvadás? Visszafordítható-e az autoimmunitás? A vélemények széles skáláját láttam azzal kapcsolatban, hogy ez lehetséges-e, és egyik sem túlságosan meggyőző.

Vajon arra a helyzetre készülünk, amikor a ~30% nem oltott ember az életét annak szenteli majd, hogy működtesse a gazdasági infrastruktúrából megmaradt dolgokat, és gondozóként szolgáljon az oltott emberek számára?

Tisztában vagyok vele, hogy a fentiek szélsőségesen hangzanak, és talán, ha még több adat gyűlik össze számtalan hiteles forrásból, az eredmények és következtetések változhatnak, de jelenleg úgy tűnik, hogy a fenti adatok szinkronban vannak a károsodás bizonyított mögöttes mechanizmusaival. Ráadásul úgy tűnik, hogy megduplázzuk az oltásokat, Izraelben negyedik emlékeztető oltást javasolnak, az Egyesült Királyság pedig negyedévente javasolja az oltásokat.

 

 

A tanulmány mögött álló két tudósok háttere

Dr. Bhakdi egész életében orvosi mikrobiológiát és fertőző betegségeket gyakorolt, tanított és kutatott. A németországi Mainzban található Johannes Gutenberg Egyetem Orvosi Mikrobiológiai és Higiéniai Intézetének elnöke volt 1990-től 2012-es nyugdíjba vonulásáig. Több mint 300 kutatási cikket publikált az immunológia, bakteriológia, virológia és parazitológia területén. 1990-től 2012-ig az Orvosi Mikrobiológia és Immunológia főszerkesztője volt, amely a terület egyik első tudományos folyóirata, amelyet Robert Koch alapított 1887-ben.

Dr. Arne Burkhardt patológus, aki a hamburgi, berni és tübingeni egyetemeken tanított. Meghívást kapott vendégprofesszori/tanulmányútra Japánba (Nihon University), az Egyesült Államokba (Brookhaven National Institute), Koreába, Svédországba, Malajziába és Törökországba. A reutlingeni patológiai intézetet 18 évig vezette. Ezt követően független gyakorló patológusként dolgozott, és az Egyesült Államokban működő laboratóriumokkal kötött tanácsadói szerződéseket. Burkhardt több mint 150 tudományos cikket publikált német és nemzetközi tudományos folyóiratokban, valamint német, angol és japán nyelvű kézikönyvekhez írt hozzájárulásokat. Sok éven át auditálta és tanúsította a németországi patológiai intézeteket.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-bhakdi-burkhardt-patologiai-eredmenyek-szerint-az-oltas-utan-elhunytak-93-at-a-vakcina-olte-meg

Megszületett a Független Magyar Orvosi és Egészségügyi Dolgozói Egyesület

 

Megszületett az egészségügy dolgozók védelmében az FMOEDE Független Magyar Orvosi és Egészségügyi Dolgozói Egyesület. Az egyesület fő célja az egészségügy területén dolgozó orvosok, ápolók, és egyéb egészségügyi szakdolgozók érdek-képviselete, különösképpen az egészségügyi dolgozókat ért negatív diszkrimináció ellen való fellépés, elsődlegesen amely a szakmai álláspontjuk miatt éri őket.

FMOEDE

  • Célunk, hogy ne lehessen megfosztani a munkájától, egészségügyi tevékenysége gyakorlásától valakit, csak mert szakmai álláspontja, máséval nem egyezik meg mindenben.
  • Céljaink közé tartozik a hátrányos helyzetbe került egészségügyi dolgozók megsegítése, érdekeik képviselete.
  • Az egyesület célja a diszkriminációmentes egészségügyi társadalom és diszkriminációmentes egészségügyi munkahelyek elérése Magyarországon, a megkülönböztetés mentes és igazságos egészségügyi környezet meghatározása és érvényesítése.
  • Célunk, hogy kizárólag publikált és ellenőrzött tényeken alapuló tudományos tények érvényesülhessenek az egészségügy és a gyógyítás területén.

Vezetőség

Elnök: Matyijcsik Sándor, Traumatológus sebész

Alelnök: Dr. Szamos Gyöngyi, Gyermekorvos

Kapcsolat tartó: Könye Tímea

Weboldal: https://fmoede.hu/