Az Egészségügyi Világszervezet európai immunizációs szakértői tanácsadó csoportjának volt alelnöke; Christian Perronne professzor tegnap azt mondta, hogy minden beoltott embernek karanténba kell vonulnia a téli hónapokban, különben súlyos betegséget kockáztat.

Perronne a trópusi patológiák és az újonnan kialakuló fertőző betegségek specialistája.

A Közegészségügyi Főtanács fertőző betegségekkel foglalkozó szakbizottságának elnöke volt.

 

A fertőző betegségek szakértője megerősítette az Izraelben és az Egyesült Királyságban gyorsan romló helyzetet, és kijelentette:

"A beoltott embereket karanténba kell helyezni, és el kell szigetelni őket a társadalomtól".

Majd így folytatta:

"Az oltatlan emberek nem veszélyesek, a beoltott emberek másokra nézve veszélyesek. Izraelben most bebizonyosodott - sok izraeli orvossal állok kapcsolatban -, hogy nagy problémáik vannak, a kórházakban súlyos esetek fordulnak elő az oltott emberek között, és az Egyesült Királyságban is van a nagyobb oltási program, és ott is vannak problémák".".

A COVID-19 világjárvány jelenlegi franciaországi munkacsoportja a hírek szerint "teljesen pánikba esett" a hír hallatán, és attól tart, hogy ha követi a szakértők útmutatását, akkor világvége lesz.

 

Kobi Haviv izraeli orvos a 13-as csatorna híradójának nyilatkozott:

"A súlyosan beteg betegek 95 százalékát beoltják. A teljesen beoltott emberek a kórházi kezelések 85-90 százalékát teszik ki. Egyre több COVID fiókot nyitunk. A vakcinák hatékonysága csökken vagy eltűnik".

 

See more here: rumble.com