2023. július 3., hétfő

Politika-katalizátor

Forrás: www.kla.tv/26453
Covid-Plandemie als Beschleuniger für politische Agenda

Totális szankcióháború

Forrás: NachDenkSeiten @ YouTube
Brüssel im totalen Wirtschaftskrieg: Das 11. EU-Sanktionspaket | Hannes Hofbauer | NDS-Podcast
https://youtu.be/_0FR2xxpDK8

Scott Ritter: Az Északi Áramlat ügynek még nincs vége

Forrás: Douglas Macgregor Col @ YouTube
Scott Ritter - Surrender or War
https://youtu.be/V428aCXDGks

Egy amerikai, aki reálisan látja a helyzetüket

Christine Anderson: “Beperelem a YouTube-ot!”

 

Christine Anderson német politikus, az AfD német párt és az Európai Parlament tagja.

“Beperelem a YouTube-ot!

Tavaly a YouTube több olyan videót is letiltott, amelyekben beszámoltam az Európai Parlament hivatalos Kovid-Különbizottságában végzett munkámról. Miután az ügyvédeim már jó munkát végeztek és a YouTube ismét közzétette a videóimat, most benyújtottam egy megszüntetésre irányuló és egy megállapítási keresetet a videóportál ellen.

Azért, mert ezek a YouTube általi ok nélküli letiltások komoly, antidemokratikus aggályokat vetnek fel, amelyeket jogilag szeretnék tisztázni.”

https://christineanderson.eu/ich-verklage-youtube/


Sajnos nagyon sokan még mindig nem értik, hogy egy információs háború is zajlik az emberiség ellen. Az, hogy a médiában többen foglaltak állást a kovid-pandémia létezése és a géninjekciók fontossága mellett, az nem azért volt, mert ők többen voltak vagy mert igazuk volt. Hanem azért, mert mindenki mást cenzúráztak és elhallgattattak.


Biró Éva

Ez itt már a 80 -as évek óta ismert és csak most térnek észhez ? - Az Aszpartám kártékony hatása

A bíróság 2 év 10 hónap letöltendő börtönre ítélte dr. Heinrich Habig német orvost

 

A bochumi bíróság 2023. június 29-én 2 év 10 hónap letöltendő börtönre ítélte dr. Heinrich Habig német orvost, aki már 13 hónapja vizsgálati fogságban van.

Az eljárás során úgy bántak vele, mint egy veszélyes bűnözővel, bilincs volt kezén-lábán, még azt sem engedték a feleségének, hogy átölelje.
A meghozott ítélet egy részítélet, melyet 207 hamis oltási igazolvány kiállítása miatt kapott.

Ez az orvos állítólag több ezer ilyen igazolványt állított ki teljesen ingyen és ezzel több ezer ember egészségét, életét mentette meg. Többek között olyanokon segített, akik személyes vagy gazdasági zsarolásnak voltak kitéve. Pl. egy újdonsült anyának, aki a kórházba az újszülöttjéhez csak az oltási igazolvány bemutatása után térhetett volna vissza, vagy egy 18 éves fiúnak, aki nem akart oltatni, mert a vele egykorú barátja az oltást követő napon váratlanul elhunyt.

https://reitschuster.de/post/skandal-urteil-fast-drei-jahre-jahre-haft-fuer-nicht-impfarzt/


Ez az orvos egy hős.

Képes volt a morális, íratlan törvényeket az írott törvények fölé helyezni. Embereken segített, miközben orvoshoz méltóan követte a Hippokratészi eskü legfontosabb elvét: “Primum non noncere!” (Először is ne árts!”)


Biró Éva