2021. november 27., szombat

Prof Sucharit Bhakdi- nem kell fetlétlen oltani, sőt veszélyes is lehet

Dr. Suneel Dhand- Dr. Fauci: 2022 tavaszára csecsemők és kisgyermekek C-19 v@kc¥nA

2500 bátor horvát férfi önkéntes zászlóaljat alakított

2500 bátor horvát férfi önkéntes zászlóaljat alakított. Sokan közülük a hadseregben vagy a rendőrségen szolgálnak, vagy korábban szolgáltak. Hangos üzenetet küldenek a kormánypártnak.

Ha a horvát kormány továbbra is az oltóanyag-útleveleket erőlteti, ezek a férfiak minden eszközzel orvosolni fogják ezt a problémát. Számítsanak arra, hogy 2022-ben még több ilyet fognak látni.

A horvátoknak igazuk van. Minden országban a hadseregben vagy a rendőrségen, illetve a volt hadseregben és rendőrségen dolgozóknak sürgősen meg kell szerveződniük, és párhuzamos nemzeti védelmi erőket kell létrehozniuk. Az emberi jogokat minden szükséges eszközzel meg kell védeni. Különösen az UNESCO 2005-ös Bioetikai és Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatát, a Helsinki Nyilatkozatot és a Nürnbergi Kódexet.

A nemzeti önvédelmi erőkre nem feltétlenül azért van szükség, hogy háborút indítsanak, hanem egyszerűen csak azért, hogy az emberiség elleni bűncselekmények gyanúsítottjait állampolgári letartóztatások révén gyorsan letartóztathassák, és a bírósági tárgyalásokig letartóztatásban tartsák.


Fimmy Sobak írása

https://orvosokatisztanlatasert.hu/2500-bator-horvat-ferfi-onkentes-zaszloaljat-alakitott/

Tudtad 2018-ban? Akkor most már tudod!!!

Az USA harcol az eredeti szabadság, jogok és értékek visszaállításáért

Az Egyesült Államok a kezdetektől fogva és a történelem során mindig is a bátor harcosok népe volt, akik az ismeretlenbe merészkedtek, hogy a lehetőségek földjén a szabadságot keressék. Az első alapító atyák és az első elnökök alapelveket fogalmaztak meg, és alkotmányt hoztak létre a nép számára, amely a Jogok Törvénykönyvében öltött testet.
A szabadság és a boldogságra való törekvés szelleme mindig is kultúrájának egyik alappillére volt, és a minden kultúra iránti nyitottságával együtt mindig is a fejlődés és az amerikai álom megvalósításának példája volt, egészen odáig, hogy a bolygó egyik fő hatalmává vált.
A mai helyzet azonban, amelyben élünk, a transzgenikus vakcinák orvosi zsarnokságával és egy kínai vírus által létrehozott hamis világjárvánnyal, lerombolja ezeket a jogokat. És milyen következményekkel jár, milyen kapcsolatban áll Kína a vírussal és a világ, köztük az Egyesült Államok irányítására irányuló céljaival? Lehet, hogy sikerrel jár?
Itt az ideje a nagy döntéseknek, az amerikaiaknak vissza kell szerezniük saját gondolkodásukat és saját történelmüket. Ez nem a gyűlölet, a rasszizmus és az elnyomás története, nem a kudarc története, hanem az olyan elvek és értékek története, mint a szabadság, az esélyegyenlőség, az élethez és a boldogsághoz való jog. És ezekért harcolni kell.

Vértisztító gyógytea keverékek

Pacôme Rupin francia parlamenti képviselő egyértelműen az egészségügyi útlevél ellen van, mert ez egy veszélyes eszköz a szabadságjogainkra nézve, és gyorsan véget kell vetnünk ennek, mielőtt túl késő lenne.

Bill Vander Zalm: A világ egyre gyorsabban halad egy globális fasiszta kommunista világrend felé

Bill Vander Zalm, Brit Kolumbia korábbi miniszterelnöke elítéli, hogy a menetrend végső célja a népesség teljes ellenőrzése és egy világszintű diktatórikus globális kormány felállítása. Figyelmeztetés: elveszik tőlünk a szabadságot, és végül mindent ellenőrizni fognak!

Holland képviselő elítéli az államot az orvosi apartheid és diszkrimináció miatt

Wybren Van Haga holland parlamenti képviselő elítéli az államot a diszkrimináció és az orvosi apartheid miatt, amelyek révén egyre inkább korlátozzák a szabadságot . Támogatni akarja mindazokat, akik értékelik a szabadságot, és akik nem a félelem pszichózisában élnek, védelmezve azt a meggyőződést, hogy az ember rendelkezik a saját teste felett.

Richard Boutry: Az elit folytatja tervei megvalósítását, de nem adjuk fel, kiderítjük az igazságot.

A francia La Une TV újságírója, Richard Boutry, olyan kérdéseket vet fel, melyek elítélik a korrupt kormányok álláspontját, bírálja Tömeggyilkos Macron politikáját Franciaországban, az egészségügyi diktatúrát Ausztriában, és szól a Nyugat nagy hitbéli válságáról, arról, hogy az elit tagjai istennek képzelik magukat, és meg is kapják az "antipápa" Népirtó Bergoglio áldását, és így tovább, és mindennek nem lesz vége , amíg fény nem derül az igazságra a történtekről.

Riadó! Szörnyű mellékhatások és halálesetek a gyermekek és fiatalok körében a Covid mérgező génterápia után

A Covid elleni vakcina szörnyű mellékhatásokat idéz elő, a gyerekek , láztól, magas vérnyomástól, tachycardiátó, myocarditistől szenvednek, és a halálesetek száma, 63%-kal nőtt, mindez egy abszurd vakcina miatt, mivel a gyerekek nem kapják el és nem is terjesztik a betegséget, tehát az oltás számukra semmilyen előnnyel nem jár.

Digitális cenzúra leleplezése

Robert Kennedy Jr. Milánóban: Harcoljunk a jogaink és a szabadságunk helyreállításáért

Robert Kennedy Milánóban leleplezi azt, ahogyan a kormányok elvették az emberektől alapvető jogaikat, és hogy a zöld útlevél nem más, mint a totális ellenőrzés eszköze. Leleplezi a Pfizer- csalást, miszerint a vakcina 100%-ban hatékony, és a félelmet mint a manipuláció eszközét. Felhívja az embereket arra, hogy tájékozódjanak a 201-es eseményről, és harcoljanak a saját, és a jövő nemzedékek szabadságáért.

Tüntetések Coloradóban: "Legyenek bátrak, és ne hajoljanak meg a kormány előtt".

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

A televíziós műsorvezető, Del Bigtree az oltási útlevél és a hadiállapot elleni tiltakozásul összegyűlt coloradói közönséghez szólva a polgárok ébredésére szólít fel, az orvosi zsarnokság és a kísérleti vakcina veszélyei ellen, emlékeztetve őket, hogy a nép szuverén hatalmára.

A kormányok és rendszereik ideje lejárt. Rugalmasabb rendszerre van szükségünk

Mike Adams aktivista úgy ítéli, hogy a kormányok Covidra adott válasza azt mutatja, hogy ezek a kormányok idejétmúltak, és ahogy az emberek ráébrednek arra, hogy ezek a kormányok mit csinálnak velük, hogy nem tartják be az ígéreteiket, és elveszik a jogaikat, úgy fognak egyre inkább fellázadni ellenük.

Ivóvíz leleplezése

Se jobbra, se balra

Piros Pirula projekt

Terrorizmus Rockefeller leleplezése

Hogy is volt az a szeptember 11?

Transzhumanizmus leleplezése

Az Antikrisztus eljött – a végső harc elkezdődött.

Az Antikrisztus eljött

Dániel könyvének 7 fejezetében olvashatunk a négy vadállatról, az utolsó idők négy nagy birodalmáról. Az utolsóról, a tízszarvú vadállatról ezt olvassuk. „A negyedik vadállat a negyedik nagyhatalom. Ez nagyobb lesz a világ összes országinál. És ez az ország felfalja és letarolja, összezúzza földünk minden nemzetét… A Fölségest is káromolja, és tiporja a Magasságbeli szentjeit. Azt hiszi, megmásítja az időket és törvényeket.” Ennek a nagyhatalomnak a vezetője az Antikrisztus. Személyét illetően különféle találgatások vannak. De hogy kik tartoznak a vezetői csapatához az nyilvánvaló:

A Világgazdasági Fórum, a WHO, a mainstream média, az IMF, és az ezekre hallgató politikusok, orvosok, tudósok, bírák. Amint látható hazánkban politikai nézetüktől függetlenül az egész kormány és a parlament. Hogy van e még e mögött fekete mágia, azt csak a jó Isten tudja, de sejthető, érezhető egy ördögi erő jelenléte a világ felett. Mégpedig akkora erővel, hogy még a vallási vezetők és „papjaik”, „lelkivezetőik” zöme is bedőlt neki, magukkal rántva híveik zömét is. Ezek közül a vallások közül a legveszélyesebb az úgy nevezett tudomány. Miért mondom ezt? Mert elvetették az isteni és természeti törvények létét, és a megszerzett tudást Istenné tették.

Jelenleg két folyamat zajlik párhuzamosan. Az első az úgy nevezett immunizálás és ehhez elsőnek kellett egy járvány, hogy a gépezet beinduljon. Ezt járványt a folyamatos hazugságok, a hipnotikus hazug média kampányok és a PCR tesztek tartják fenn, és a félelem. Ha elkezdjük a felszínt kapargatni azt látjuk, hogy van egy törekvés, egy első lépcsős, immunizálási program. Jelenleg Covid-19 állnéven ezzel a varázsszóval tartják sakkban a világot.

Az önjelölt világmegváltóknak el kellett hitetniük a politikusokkal, hogy nincs más út, ők hozzák el a tuti megváltást. Azt képzelik, hogy az emberiség már képtelen összefogni, hitehagyott, és mindent bevesznek. De Isten él és ezzel a tényezővel nem számoltak. Mindenkit, aki az igazságért kiált, Isten Lelke átjárja és megerősíti. Ezt az erőt igyekezhetnek elnyomni, de soha nem törhetik meg, mert akikben ez működik, azok készen állnak akár a vértanúságra is.

A WHO amint már előző cikkemben felvázoltam két fontos dolgot tett és nyilvánosságra hozott.

1- Itt van a tagadása mindennek ami Istentől való. Megváltoztatták a tudományos meghatározását az immunizációnak. Egyszerűen kitörölték a természetes immunitás létét. Sem tudományos érvek sem a józan ész ezt a tényt nem támaszthatják alá.

2- Idén júliusban a nagy tervet is megismerhettük végre, amikor is a WHO új ajánlásokat ad ki az emberi genom szerkesztésére vonatkozóan a „közegészségügy fejlesztése” érdekében. Ezzel nyíltan tudomásunkra hozták, hogy egy új emberi faj megalkotásán dolgoznak. Hölgyeim és uraim, ez nem más mint istenkáromlás, a teremtés és a teremtő innentől maga a tudomány akar lenni, papjaival, csatlósaival.

Ezért nem számítanak a józan ellenérvek, nem számítanak az emberi jogok, amelyekért elődeink a vérükkel fizettek. Mindezek meg lettek vonva, valóságos börtön bolygót teremtettek. Eltűrik, hogy százezrek tiltakoznak itt is, ott is. Mindezek beleférnek a terveikbe. A gőzhenger halad, látszólag megállíttathatatlan.

A terv tehát tiszta és világos. Nem a járvány megelőzésről van szó, hanem éppen az ellenkezője folyik. Egy ármány világmérető elterjesztése , megfélemlítés, elhitetés.

Egyesek azt kérdik hol van ilyenkor Isten. Amikor elhiszed, hogy csak az oltás hozhat megváltást, hát akkor a te „istened” éppen ott van benn az ampullában. Ha elfogadod a hamis mammont, az istenedet ott keressed abban benne.

Itt az idő, a megtérésre, a szívből való imára és a harcra! Nem állhatunk tovább ölbe tett kézzel, mert ezzel mi is bűnrészesekké válunk. Látjuk az igazságot, látjuk a halálkultuszt. Dönteni kell. Terjesszétek a krisztusi világosságot, használjátok a hitet, az eszeteket, az írásokat és mindent. Az isteni fegyverzet Pál apstol nyomán:

A lelki fegyverek.

10Egyébként (testvérek): erősödjetek meg az Úrban, hathatós erejéből. 11Öltsétek föl Isten fegyverzetét, hogy helyt tudjatok állni az ördög cselvetéseivel szemben. 12Nem a vér s a test ellen kell viaskodnunk, hanem a fejedelemségek és hatalmasságok, e sötét világ kormányzói és az égi magasságok gonosz szellemei ellen. 13Öltsétek föl tehát Isten teljes fegyverzetét. Csak így tudtok ellenállni a gonosz napon és így tudtok mindent leküzdve helytállni. 14Álljatok ki tehát: derekatokra csatoljátok a tisztesség övét, öltsétek magatokra az igazság páncélját, 15lábatokra húzzátok a békesség evangéliumának hirdetésére a készség saruját. 16Mindehhez fogjátok a hit pajzsát, amellyel elháríthatjátok a gonosz minden tüzes nyilát. 17Vegyétek föl az üdvösség sisakját és markoljátok meg a lélek kardját, ami Isten igéje. 18Esedezzetek szüntelen bensőséges könyörgéssel és imával a Lélekben. Legyetek éberek és állhatatosak az összes szentekért mondott imádságban. 19Értem is imádkozzatok, hogy megkapjam a beszéd ajándékát, és amikor megnyitom ajkamat, bátran hirdessem az evangélium titkát,

Ef.6, 10-19

Útmutatás:

Jel 3.8
Ismerem tetteidet. Nézd, ajtót nyitottam előtted, senki nem tudja bezárni. Bár nincs sok erőd, mégis megtartottad tanításomat, és nem tagadtad meg nevemet.

Jel 3.9
Nézd, hozok néhányat a sátán zsinagógájából, olyanokat, akik zsidónak mondják magukat, noha nem azok, hanem hazugok. Kényszerítem őket, hogy jöjjenek, boruljanak lábad elé, és tudják meg, hogy téged szerettelek.

Jel 3.10
Mivel megtartottad a kitartásra vonatkozó tanításomat, én is megszabadítlak a megpróbáltatás órájától, amely az egész világot éri, hogy próbára tegye a föld lakóit.

Jel 3.11
Hamarosan eljövök. Ragaszkodjál ahhoz, amid van, hogy senki el ne vegye koszorúdat.

Az emberi genom szerkesztése WHO ajánlása:

Human genome editing: a framework for governance

Human genome editing: position paper

https://civilekatisztanlatasert.hu/az-antikrisztus-eljott/

Bankrendszer leleplezése

Amennyiben a csatorna torlodne, az osszes video elerheto a Rumble-n: https://rumble.com/c/c-616223 Catherine Austin Fitts https://www.bitchute.com/video/Bn5pGk...

Dél-Afrika eü-i minisztere szerint indokolatlanok az utazási tilalmak

Csak a teljesen beoltottaknak kell félniük az új, "minden idők legrosszabb" Covid

 

Csak a teljesen beoltottaknak kell félniük az új, "minden idők legrosszabb" Covid-19 variánsától; az adatok azt mutatják, hogy minden 5 Covid-halálesetből 4 már rájuk vezethető vissza

Egy állítólagos új variáns megjelenésével, amelyről Sajid Javid brit egészségügyi miniszter azt mondta, hogy "kikerülheti a jelenlegi vakcinákat", annak ellenére, hogy ugyanabban a mondatban azt is mondta, hogy "ezért kell beoltatni magukat", úgy éreztük, hogy a legjobb, ha elvisszük Önöket egy három hónapos utazásra az UKHSA Covid-19 adatain keresztül, hogy megmutassuk, hogy ha a pletykák igazak, akkor a nem beoltott lakosságnak egyáltalán nincs miért aggódnia, de a beoltott lakosságnak mindentől tartania kell.

Valószínűleg önök is találkoztak már a "Minden idők legrosszabb Covid-változata" szalagcímekkel a mainstream médiában, mint például a Bill & Melinda Gates Alapítvány által finanszírozott "The Guardian" című újságban.

De kételjük, hogy ugyanez a mainstream média, amely ismét megpróbálja a nemzetet az elkerülhetetlen drákói korlátozások betartására ijeszteni, tájékoztatta Önöket arról, hogy ezt az állítólagos új variánst először négy személynél fedezték fel, akik mindegyike teljesen be volt oltva.

A jelenlegi tendenciák azt sugallják, hogy kétségtelenül az oltatlanokat fogják hibáztatni ennek az új variánsnak a megjelenéséért, és a propaganda támadása, amelynek célja, hogy a nemzetet a be nem oltottak elzárásának támogatására bírja, most valószínűleg felgyorsul.

De vajon indokolt ez?

Az Egyesült Királyság Egészségbiztonsági Ügynöksége (UKHSA) heti "Vaccine Surveillance" jelentést tesz közzé, amely az elmúlt négy hétben Angliában a Covid-19-es megbetegedések, kórházi kezelések és halálesetek statisztikáit tartalmazza oltási státusz szerint.

Legutóbbi, november 25-én, csütörtökön közzétett jelentésük a 2021. évi 43. héttől a 46. hétig (október 25. - november 21.) terjedő időszak (október 25. - november 21.) fertőzésekre, kórházi kezelésekre és halálesetekre vonatkozó adatait tartalmazza.

A jelentésből kiderül, hogy október 25. és november 21. között 833 332 regisztrált Covid-19 megbetegedés, 9094 Covid-19 kórházi felvétel és 3700 Covid-19 haláleset történt. Ezek közül a nem beoltottak az összes megbetegedés 39%-át, a kórházi kezelések 34%-át és a halálesetek 19%-át tették ki. Míg a beoltottak az összes eset 61%-át, a kórházi kezelések 66%-át és a halálesetek 81%-át tették ki.

Az ügynökség által közzétett három hónapnyi Covid-19 adatainak részletesebb vizsgálata azonban azt mutatja, hogy az előrejelzések szerint a teljesen beoltottak már a "minden idők legrosszabb" Covid-19 változatának állítólagos megjelenése előtt is nagyon kemény télnek néztek elébe. A teljesen beoltottak körében a fertőzések aránya már sokkal magasabb, és az esetek halálozási aránya ijesztően rosszabb, mint a be nem oltott lakosság körében tapasztaltak.

Elemzésünkhöz a következő jelentéseket használtuk fel -

COVID-19 vakcina felügyeleti jelentés - 39. hét (a 35-38. hétre vonatkozik)
COVID-19 vakcina felügyeleti jelentés - 43. hét (a 39-42. hétre vonatkozik)
COVID-19 vakcina felügyeleti jelentés - 47. hét (a 43-46. hétre vonatkozik)

Covid-19 esetek

Az alábbi táblázat az augusztus 30. és 2021. november 21. közötti négyhetes időszakok összes esetszámát mutatja az oltóanyag-felügyeleti jelentések 8. táblázata szerint.

A diagramból kiderül, hogy az oltatlan lakosság esetében javul a helyzet az esetek számát tekintve, míg a teljesen beoltott lakosság esetében romlik.

Mind a 35-38., mind a 39-42. hét között a nem beoltottak adták a Covid-19-es esetek többségét. A legutóbbi négy hétben azonban jelentős változást tapasztaltunk: az oltatlanok száma a 39-42. hét között közel 100 000 esettel csökkent, míg a teljesen beoltottaké mintegy 53 000-rel nőtt.

Érdemes megjegyezni azt is, hogy az elmúlt három hónapban folyamatos növekedést regisztráltak a részben beoltott lakosság körében, és ennek oka az, hogy a jelenleg csak egy adag oltásra jogosult gyermekek még mindig elkapják a Covid-19-et.

Ez annak ellenére van így, hogy Chris Whitty professzor, Anglia főorvosa azt állította, hogy felülbírálja a JCVI-t, mert az oltás segítene megelőzni a gyermekek oktatásának további zavarát.

Tudtuk, hogy ez akkoriban hazugság volt, mivel az oltás nem tudja és nem is képes megakadályozni a fertőzést vagy a vírus átadását, de most már bizonyítékunk van rá, hogy ezt megerősítsük.

A fenti ábra az elmúlt három hónap összesített esetszámát mutatja az oltási státusz szerint, valamint a jelenlegi tendencia alapján a 2022. január 2. hetéig várható heti esetszámot.

Jelen állás szerint október 25. és november 21. között 1 067 859 Covid-19-es eset volt a nem beoltott lakosság körében, az előrejelzések szerint az esetek száma 2022. január második hetére a nem beoltottak körében kumuláltan mintegy 2,5 millióra nőhet.

A teljesen beoltott lakosság körében azonban jóval több megbetegedés történt: október 25. és november 21. között 1 108 306 esetet regisztráltak, és az előrejelzések szerint az esetek száma január második hetére összesen mintegy 4,8 millióra emelkedhet.

Ez a grafikon bizonyítja, hogy még az állítólagos új változat nélkül is "a teljesen beoltottak járványa" fog kitörni ezen a télen.

Covid-19 kórházi kezelések

Az alábbi ábra a kórházi kezelések teljes számát mutatja az augusztus 30. és 2021. november 21. közötti négyhetes időszakokban, a vakcinafelügyeleti jelentések 9. táblázata szerint.

A diagram azt mutatja, hogy a nem beoltottak körében a kórházi kezelések az elmúlt három hónap során négyhetes időszakokban a 3000-es határ körül ingadoztak.

De sajnos a teljesen beoltott lakosság számára a kórházi kezelések ebben a csoportban hónapról hónapra fokozatosan rosszabbodtak.

A teljesen beoltottak körében a 43. és 46. hét között a kórházi kezelések száma 30%-kal magasabb, mint a teljesen beoltottak körében a 35. és 38. hét között. Míg a nem beoltottak körében a 43. és 46. hét között a kórházi kezelések száma mindössze 5%-kal magasabb, mint a 35. és 38. hét között regisztráltaké.

Ez azt mutatja, hogy jelenleg a teljesen beoltottak jelentik a legnagyobb terhet az NHS számára, nem pedig a be nem oltottak, és az összképet tekintve is mutat valami különöset, tekintve, hogy a vakcináknak elvileg csökkenteniük kellene a kórházi felvételek kockázatát.

Összesen 1 067 859 megbetegedés történt az oltatlanok körében augusztus 30. és november 21. között. Ezért az összesen 8 825 kórházi kezeléssel az oltatlanok körében az esetek és a kórházi kezelés aránya 0,82%.

Ugyanakkor az oltott lakosság körében ugyanezen időszak alatt 1 108 306 eset és 15 191 kórházi kezelés mellett a teljesen beoltottak körében a kórházi kezelések aránya 1,37%.

Ezért a teljesen beoltottak körében a kórházi esetek aránya 67%-kal magasabb, mint a be nem oltottak körében a kórházi esetek aránya. Vajon ez a helyzet, amikor a Covid-19 injekciók állítólag 95%-kal csökkentik a kórházi kezelés kockázatát?


A fenti ábra az elmúlt három hónap kórházi kezelések kumulatív számát mutatja az oltási státusz szerint, valamint a kórházi kezelések várható számát 2022 második hetéig, és a dolgok ismét nem tűnnek biztatónak a teljesen beoltottak számára.

Az előrejelzések szerint a kórházi kezelések száma a teljesen beoltottak körében gyorsan emelkedni fog, és összesen mintegy 67 500-at fog elérni, ami 52 309-nel több. Míg a nem beoltottak körében a kórházi kezelések várható száma várhatóan körülbelül 17 500-ra emelkedik, ami 8675-ös növekedést jelent.

Augusztus 30. óta a kórházi kezelések 64%-át a beoltottak tették ki, de november 21. és 2022 második hete között az előrejelzések szerint a kórházi kezelések 86%-át ők teszik ki, ami azt jelenti, hogy az újévi fogadalmak megszűnéséig az augusztus 30. óta történt kórházi kezelések 80%-át ők tehetik ki.

Covid-19 Halálesetek

Az alábbi ábra az augusztus 30. és 2021. november 21. közötti négyhetes időszakokban bekövetkezett halálesetek teljes számát mutatja az oltóanyag-felügyeleti jelentések 10. táblázata szerint.

Augusztus 30. és november 21. között Angliában összesen 9592 halálesetet regisztráltak. Ebből mindössze 1882 volt a nem beoltott lakosság körében, míg a megdöbbentő 7710 a beoltott lakosság körében, és ebből közel 3000 haláleset csak az elmúlt négy hétben következett be.

Van ennek önök szerint értelme, amikor a teljesen beoltottak az eseteknek csak 47%-át teszik ki, és a vakcinák állítólag 95%-kal csökkentik a halálozás kockázatát?

A fenti ábra az elmúlt három hónap haláleseteinek kumulatív számát mutatja az oltási státusz szerint, valamint a halálesetek várható számát 2022 második hetéig, és a dolgok katasztrofálisnak tűnnek a teljesen beoltott lakosság számára.

Az előrejelzések szerint a halálesetek száma a teljesen beoltottak körében gyorsan emelkedni fog, és összesen mintegy 34 000-re, azaz 26 574-gyel fog növekedni. Míg a nem beoltottak körében a halálesetek várható száma várhatóan csak 4500-ra emelkedik, ami 2618-zal több.

Covid-19 megbetegedési / kórházi kezelési / halálozási arányok

A fenti ábra a Covid-19 kórházi kezelések és halálesetek teljes számát mutatja oltási státusz szerint, és lehetővé teszi számok egymás melletti összehasonlítását. Ebből egyértelműen kiderül, hogy a teljesen beoltott és a részben beoltott népesség körében sokkal magasabb a kórházi kezelések és halálesetek aránya, mint a be nem oltott népesség körében.

Összesen 8825 kórházi kezelés és 1882 haláleset történt az oltatlanok körében augusztus 30. és november 21. között. A kórházi kezelések és halálesetek aránya tehát 21,3%.

A teljesen beoltott lakosság körében 15.191 kórházi kezelés és 7.426 haláleset mellett a kórházi kezelés és halálozás aránya 48,88%.

Ez azt jelenti, hogy az elmúlt három hónapban a teljesen beoltott lakosság körében a kórházi kezelések és halálesetek aránya 130%-kal magasabb volt, mint a be nem oltott lakosság körében a kórházi kezelések és halálesetek aránya.

A fenti ábra az esetek kórházba kerülési arányát (esetek száma / kórházi esetek száma), az esetek halálozási arányát (esetek száma / halálozások száma) és a kórházi halálozási arányt (kórházi esetek száma / halálozások száma) mutatja az oltási státusz szerint.

Elég aggasztó, hogy mindhárom arány sokkal magasabb a beoltott lakosság körében, hiszen ennek az ellenkezőjét kellene látnunk, ha a Covid-19 vakcinák csökkentik a kórházi kezelés és a halálozás kockázatát?

De sajnos a fenti adatok nem csak azt sugallják, hogy a vakcinák hatástalanok, hanem azt is, hogy a vakcinák rosszabbá teszik az oltottak állapotát.

A Covid-19 okozta halálozással szembeni +95%-os vakcinahatékonyság azt jelentené, hogy a nem beoltott lakosság 95%-kal nagyobb eséllyel hal meg, ha megfertőződik a Covid-19 vírussal, mint a beoltottak.

A vakcina 0%-os hatékonysága azt jelentené, hogy a vakcinák hatástalanok, és a beoltottak és a be nem oltottak ugyanolyan eséllyel halnak meg, ha megfertőződnek a Covid-19 vírussal.

A vakcina -95%-os hatékonysága azonban azt jelentené, hogy a vakcinák valójában rosszabbá teszik a befogadó állapotát, például azáltal, hogy megtizedelik a befogadó immunrendszerét, vagy olyan reakciót váltanak ki, mint az antitest-függő erősödés. Ez rendkívül aggasztóvá teszi a következő számadatokat.



A fenti ábra a Covid-19 fertőzés esetén a kórházi kezelés jelenlegi megnövekedett kockázatát, a Covid-19 fertőzés esetén a halálozás jelenlegi megnövekedett kockázatát, valamint a Covid-19 fertőzés esetén a kórházi kezelés jelenlegi megnövekedett kockázatát mutatja a teljesen beoltott népesség körében. A százalékos arányokat az előző ábrán kiszámított "Oltási státusz szerinti arányok" alapján számították ki.

A diagram azt mutatja, hogy a teljesen beoltottak 67%-kal nagyobb valószínűséggel kerülnek kórházba a Covid-19 vírussal való fertőzés esetén, ezért ez azt mutatja, hogy a Covid-19 vakcinák átlagos hatékonysága -67%-os a kórházi kezeléssel szemben.

A fenti ábrán látható legaggasztóbb adat azonban azt mutatja, hogy a teljesen beoltottak 294%-kal nagyobb valószínűséggel halnak meg a Covid-19 vírussal, ha megfertőződnek. Ez azt mutatja, hogy a Covid-19 vakcinák átlagos vakcinahatékonysága -294% a halálozással szemben.

Miért?

Az ok, amiért a teljesen beoltottak valójában sokkal rosszabbul szenvednek, mint az oltatlanok, és az előrejelzések szerint még rosszabbul fognak szenvedni, azzal a ténnyel függhet össze, hogy az adatok szerint a Covid-19 injekciók megtizedelik a beoltottak immunrendszerét, amint azt egy korábbi, november 16-án, kedden megjelent cikkünkben bemutattuk, amely itt olvasható.

Az UKHSA vakcinafelügyeleti jelentéseiben szereplő, 100 000 lakosra jutó megbetegedési arányok azt mutatják, hogy a teljesen beoltott 30-79 évesek körében sokkal magasabb a megbetegedési arány, mint a be nem oltott lakosság körében, és a helyzet hónapról hónapra egyre rosszabb.

Ez azt jelenti, hogy a Covid-19 injekciók negatív hatékonyságúnak bizonyulnak, és ez sajnos arra utal, hogy megtizedelik a teljesen beoltott lakosság immunrendszerét, és ennek további bizonyítékát látjuk a hivatalos kormányzati jelentésekben elrejtve.

Például az UKHSA által közzétett 42. heti oltóanyag-felügyeleti jelentés a következőket állítja.

"Az Egyesült Királyság Egészségbiztonsági Ügynökségének (UKHSA) felügyeleti adataiból származó legújabb megfigyelések szerint az N antitestek szintje alacsonyabbnak tűnik azoknál az egyéneknél, akik 2 adag oltást követően szerzik meg a fertőzést".


Ez azt jelenti, hogy a Covid-19 vakcinák befolyásolják az immunrendszer azon képességét, hogy a fertőzést követően a SARS-CoV-2 vírus más részei ellen termeljen ellenanyagokat, az N ellenanyag esetében ez a nukleokapszid fehérje ellen van, amely a vírus héja, és az immunrendszer válaszának döntő része a nem beoltott lakosság körében.

Ezért, ha a jövőben az állítólagos SARS-CoV-2 vírus tüskefehérjéjében bármilyen mutáció történik, a beoltottak sokkal sebezhetőbbek és valószínűleg védtelenek lesznek, mivel nem képesek az N antitest előállítására, még akkor is, ha már megfertőződtek és felépültek a Covid-19-ből.

Míg az oltatlanok sokkal jobb immunitással rendelkeznének bármilyen mutációval szemben, mivel a fertőzés után képesek lennének mind az S, mind az N antitesteket előállítani.

Mit tudunk?
Az új, "minden idők legrosszabb" variánsát B.1.1.529-nek hívják, és állítólag hihetetlenül, erősen mutálódott.

Tulio de Oliveira professzor, a dél-afrikai Epidemiológiai Reagálási és Innovációs Központ igazgatója szerint "a mutációk szokatlan konstellációja" áll fenn, és ez "nagyon különbözik" a korábban keringő változatoktól.

"Ez a változat valóban meglepett minket, nagyot ugrott az evolúcióban [és] sokkal több mutációval rendelkezik, mint amire számítottunk" - mondta.

Egy sajtótájékoztatón de Oliveira professzor elmondta, hogy összesen 50 mutáció volt, és több mint 30 a spike fehérjén, amely a Covid-19 vakcinák célpontja, és jelenleg a Covid-19 vírus egyetlen olyan része, amely ellen a teljesen beoltottak képesek antitesteket termelni, amint azt az UKHSA jelentése is megerősítette.

Ezért - mivel a halálesetek 80%-a, a kórházi kezelések 65%-a és az esetek 54%-a legalább augusztus 30. óta a részben vagy teljesen beoltott lakosság körében történt, ami azt bizonyítja, hogy Angliában "a teljesen beoltottak járványa" zajlik, és a beoltott lakosság képtelen az N ellenanyag előállítására, mivel a vakcinák csak a spike fehérjét célozzák - a be nem oltott lakosságnak egyáltalán nincs miért aggódnia, de a beoltott lakosságnak minden oka megvan a félelemre az új, "minden idők legrosszabb" Covid-19 variánsával kapcsolatban.

Forrásadatok

https://pokolafoldon.hu/pandemia/csak-a-teljesen-beoltottaknak-kell-felniuk-az-uj-minden-idok-legrosszabb-covid-19-variansatol

Titkosszolgálat leleplezése

Tíz OMICRON "variáns" előrejelzés 2022-re és azon túlra... a globalista autoritárius játékkönyv meztelenre vetkőztetve

 

Az omikron "variáns" médiahisztéria tiszta kitaláció. Ez nem más, mint egy 1984-es típusú orwelli pszichológiai terrorista művelet, amelyet azért terveztek ki, hogy a világ lakosságát rabszolgasorban és engedelmesen tartsák, miközben a terrorista kormányok végrehajtják globális elnéptelenedési / népirtási programjaikat.

Ennek a narratívának az a gonosz zsenialitása, hogy semmilyen bizonyítékot nem igényel. Mivel senki sem láthatja a "változatot" - és mivel sehol a világon nem léteznek elszigetelt omikron vírusminták a laboratóriumi tesztek megerősítésére - egy összehangolt tömegmédia-hisztériakampány egyszerűen beülteti az emberi tudatba az omikron illúzióját, amit rendkívüli félelem kísér.

A mai napig Amerikában még csak nem is diagnosztizáltak senkit a variánssal, és senki sem halt bele sehol a bolygón. Mégis, a tömegmédia újságíró-terrorizmusának köszönhetően fél Amerika kiborult valami miatt, ami valószínűleg egyáltalán nem is létezik. Az "Omicron" szinte biztosan egy összehangolt kitaláció.

Mégis a semmiből a médiának sikerült úgy programoznia a lakosságot, hogy a "mutáció" szó hallatán elveszítse az eszét. Bár a genetikai anyag véletlenszerű mutációi minden egyes ember saját testében szó szerint naponta több milliószor zajlanak le, a hiperventilláló média szerint a "mutációk" hirtelen az elképzelhető legrémisztőbb dolognak tűnnek. (Ezért is nevezem az omikront "ijesztőnek", nem pedig variánsnak).

Az elmúlt két évben a globalisták megerősítették, hogy a FÉLELEM, nem pedig a "tudomány" az emberiség feletti ellenőrzésük végső mechanizmusa.

Emlékeztek, amikor 2020-ban mindannyiunknak azt mondták, hogy ha az ország 60-70%-a beleegyezik két injekció beadásába, akkor minden visszatér a normális kerékvágásba, és vége lesz a covidnak? Ez az egész egy kiszámított hazugság volt a kezdetektől fogva.

A hazugság szabadságot ígért, ha az emberek csak engedelmeskednek, de amit kaptunk, az zsarnokság és félelem volt... a kormány által kikényszerített vakcináknak való véget nem érő engedelmességgel együtt.

Amit 2020 és 2021 most kimerítően bebizonyított a globalistáknak, az az, hogy a félelem a végső fegyverük az emberiség ellen. Az összehangolt félelem alkalmazásával meg tudják győzni a világ lakosságának mintegy felét, hogy halálos tüskés fehérje génterápiás injekciókat adjanak be nekik, amelyek idővel megölik őket. Kényelmes módon az összes halálesetet valami másra - például a rákra - lehet fogni, így elkerülhető, hogy az oltóanyagokat hibáztassák.

Egyébként miért van máris 29-szeres növekedés a halva született csecsemők számában? Ahogy Steve Kirsch írja a Substack.com-on:

Az Ontario állambeli Waterloo városában 29-szeresére nőtt a halva született csecsemők aránya, ami azután kezdődött, hogy az oltási programot bevezették. A halva született csecsemők minden anyját beoltották...

Igen, ez nagy dolog. De senki sem figyel oda. A szívbetegség kockázata akár 1000-szeresére is emelkedhet az oltás után, és ez nem számítana. Senki sem figyel.

Ahogy a pszichológusok nagyon jól tudják, amikor a félelem szenzoros túlterheléssel párosul (azaz túl sok hír, túl sok hang, ellentmondásos jelentések stb.), az emberek természetesen mindent, ami tekintélynek tűnik, alapértelmezettnek vesznek. A racionális elméjük teljesen kikapcsol, és nem képesek többé kritikus gondolkodásra. Amint kellőképpen beléjük verték a könyörtelen félelmet, a világ kormányai az oltóközpontokba terelik őket, hogy engedelmesen beadassák nekik az elnéptelenedési oltásokat. A stanfordi börtönkísérletből kitépett lapot használva, az engedelmes oltást kapókat társadalmi "börtönőrökké" / végrehajtókká alakítják, akik követelik, hogy mindenki másnak is beadják ugyanazt a készítményt... vagy különben....

Ez az oka annak, hogy oly sok oltott emberből dühöngő őrült lett, akik megpróbálják a halálos injekciót mindenkire ráerőltetni maguk körül. (És lehet, hogy a vakcina prionjai az agyukat is felfalják, agresszív személyiségváltozást okozva...).

Tíz jóslat arra, hogy a terrorista kormányok hogyan fogják kihasználni az omikron-hisztériát, hogy felgyorsítsák az emberiség elleni gyilkos népirtásukat.

Az elmúlt hónapokban nyilvánosan megjósoltam egy új, még ijesztőbb biofegyverről szóló narratíva megjelenését. Az összehangolt tömegmédia omicron kiborulása könnyen megjósolható volt, és sokan közülünk a független médián keresztül pontosan ezt jósolták.

De mit fognak ezután tenni? Ez is nagyon könnyen látható, mivel mindez ugyanabból a játékkönyvből származik, mint a covid. Az omikron-hisztériát agresszívan fogják erőltetni és minden elképzelhető módon felhasználni, hogy totalitárius irányítást érjenek el a tömegek felett, akiket aztán sorba fognak állítani és haláltáborokba visznek a hatékony megsemmisítés érdekében.

Íme tíz jóslatom az Omicronra és 2022-re:

1. jóslat: Az Omicron variáns hisztériát arra fogják használni, hogy mindenki oltási útlevelét nullára állítsák vissza, így kényszerítve az embereket egy teljesen új oltási körre az új variáns miatt. Azok, akik elég ostobák ahhoz, hogy belemenjenek az omicron-változat oltásaiba, egy véget nem érő, tüskés fehérje biológiai fegyver injekciósorozatra fognak feliratkozni, ami végül megöli őket.

2. jóslat: Az omikron hisztériát ki fogják használni az agresszív vakcinázási előírások igazolására, követelve, hogy ez az "új vészhelyzet" felülírjon minden emberi jogot, orvosi szabadságot és testi autonómiát.

3. jóslat: Bár az omikron variánst eddig csak teljesen beoltott embereknél találták meg, a hazug vállalati média a nem beoltottakat fogja hibáztatni a betegség kialakulásáért.

4. jóslat: Az omikron variánst a vállalati média fedősztoriként fogja használni, hogy megpróbálja megmagyarázni a kovid vakcinák által okozott összes antitest-függő fokozódás (ADE) okozta halálesetet. Még ha az oltott emberek nagy számban halnak is meg, a média az oltatlanokat fogja hibáztatni (lásd fentebb a 3. pontot), és követelni fogja, hogy az oltatlan embereket teljesen zárják le, és tagadják meg tőlük a társadalomhoz való hozzáférést.

5. jóslat: Az omikron-hisztériát arra fogják használni, hogy megpróbálják kriminalizálni az oltóanyagokkal, az előírásokkal, a kormányzati "hatósággal" vagy a funkcióbővítő kutatások mögött álló kovászos bűnözőkkel, például Anthony Faucival szembeni ellenvéleményt. Minden ilyen ellenvéleményt "társadalomra való veszélynek" fognak minősíteni, és azokat, akik ilyen beszédet mondanak, emberöléssel fogják vádolni.

6. jóslat: Az újságíró-terrorista média által gerjesztett tömeghisztéria indokolja majd, hogy a kormányzók még több zárlatot rendeljenek el, ami még több ellátási lánccsődhöz, termékhiányhoz és árinflációhoz vezet.

7. jóslat: Ha a média kellő hevességgel tudja az omikron-hisztériát gerjeszteni, akkor azt arra fogják használni, hogy vagy töröljék a 2022-es félidős választásokat, vagy követeljék az általános levélben történő szavazást, arra hivatkozva, hogy "rendkívüli veszélyek" fenyegetnek mindenkit, aki kimegy a nyilvánosság elé.

8. jóslat: Minden gazdasági kudarcot, amelyet az inkompetens, bűnöző Biden-rezsim okoz, az omikronra fognak kenni. Ez a képzeletbeli "változat" azonnal bűnbakká válik az egekbe szökő energiaárakért, az ellátási hiányért és az élelmiszerboltok üres polcaiért. A média mindent az omikronra fog kenni, majd az omikronra fogják kenni az oltatlanokat.

9. jóslat: Valamikor vagy az omikron variánst, vagy a következő elszabaduló variánst fogják felhasználni arra, hogy igazolják a házról házra járó kötelező oltásokat Amerikában, és hogy mindenkit, aki ellenáll, elraboljanak orvosilag, és elszállítsák a kovid koncentrációs táboraiba, ahol hatékonyan kiirtják őket. (Ez a gyakorlat már megkezdődött Ausztráliában, ahol a hadsereg elrabolja az őslakosokat, és fegyverrel fenyegetve táborokba viszi őket.)

10. jóslat: Az Omicron nem az utolsó olyan változat lesz, amelyet tömeghisztéria előidézésére és a kormány több milliárd dolláros kifizetéseire használnak a Big Pharma számára. Ez az átverés-demokrácia körülbelül minden évben meg fog ismétlődni, az örökkévalóságig, amíg az emberek félelemben maradnak és belemennek.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/tiz-omicron-varians-elorejelzes-2022-re-es-azon-tulra



A "COVID félelem" lángjait újra szítják, ahogy a Big Pharma globalistái új tervet bontanak ki a profit növelésére és a lakosság feletti zsarnoki ellenőrzés fokozására a vállalati média és a bábpolitikusok felhasználásával, hogy megpróbálják kiterjeszteni a hamis "COVID világjárványt".

Alig néhány nappal azután, hogy bejelentették, hogy Afrikában felfedeztek egy "új változatot", a Big Pharma most azt ígérte a világnak, hogy mindenkit megmenteni igyekeznek új gyógyszerekkel és új vakcinákkal, hogy leküzdjék ezt a "halálos új változatot".

Miféle emberek nézik még mindig ezt a hollywoodi forgatókönyvszerű műsort, és tényleg elhiszik, hogy ez igaz??

Azok számára, akik nem imádják az egészségügyi rendszert, mint a megmentőjüket, most már nagyon könnyű átlátni a propagandán és a hype-on, amit a világ minden táján sugároznak a nap 24 órájában, hogy bevezetjék a Nagy Újraindítást és az Új Világrendet.

Ebben a mai cikkben azt fogom tenni, hogy világosan megmutatom, hogy ez az új változat, amit úgy reklámoznak, mint egy új mozifilmet, amit mindenkinek meg akarnak nézni, egy teljes átverés, és aztán leleplezem, hogy mi az, amit el akarnak érni a félelemkeltés ezen új fordulójával, ami az egyetlen "világjárvány", ami valódi, a félelem világjárványa.

Minden változat átverés, mint ahogy a SARS-CoV-2 is átverés.

Még idén júliusban, amikor a globalisták elszabadították a "Delta-változatot", közzétettünk egy interjút Dr. David Martin, PhD-vel, akivel Reiner Fuellmich ügyvéd készített interjút.

David Martin szerepelt a 2020-as Plandemic című dokumentumfilmben, ahol feltárta, hogy a Sars Corona vírusokra 1999 óta vannak kormányzati szabadalmak, és hogy a Sars-CoV-2-ben nincs semmi "újdonság".

Ha még nem látták ezt a dokumentumfilmet, akkor kötelező megnézni, hogy megértsék, hogyan jött létre ez az egész, és hogy ez az egész már évek óta a tervezés fázisában volt. Lásd:

PLANDEMIC: A teljes játékfilm online megjelent a hatalmas ellenállás és a cenzúrázási kísérletek közepette.

Reiner Fuellmich ügyvéd tavaly júliusban adott interjújában kifejtette, hogy a COVID-19-nek nincsenek változatai. Ezek mind meghatározott génszekvenciák számítógépes szimulációi.

Ebből az interjúból körülbelül 19 percet kivágtunk, és a Bitchute csatornánkon megtalálható.

A videó körülbelül 14 percénél Dr. Martin kijelenti:

Nincs olyan, hogy alfa, béta vagy gamma delta variáns. Ez egy olyan eszköz, amivel kétségbeesetten keresik azt a mértéket, amivel az egyéneket rá lehet kényszeríteni arra, hogy elfogadjanak valamit, amit egyébként nem fogadnának el.

Nem volt egyetlen közzétett tanulmányban sem, amit a delta variánsnak neveztek, nem számolták ki a populáció "nem", ami a tényleges replikációs arányt jelenti.

Amit becsülték, azok számítógépes szimulációk.

Nem sikerült azonosítani semmilyen klinikailag megváltozott génszekvenciát, amely aztán klinikailag kifejezett variációval rendelkezik.

És ez volt a probléma mindvégig. Ez a probléma az állítólagos világjárvány kezdetétől fogva az, hogy nincs bizonyítékunk arra, hogy a génszekvencia-változásnak bármilyen klinikai jelentősége lenne.

Nem volt egyetlen olyan, bárki által publikált tanulmány sem, amely ténylegesen megállapította volna, hogy bármi, ami 2019 novembere óta újdonság, klinikai szempontból különbözik bármitől, ami 2019 novembere előtt volt.

Az általam leírt 73 szabadalommal az a probléma, hogy az a 73 szabadalom mindegyike azt tartalmazza, amit 2019 decemberében és 2020 januárjában újdonságnak jelentettek.

A probléma tehát az, hogy még ha el is fogadnánk, hogy vannak idiopátiás pneumoniák, még ha el is fogadnánk, hogy vannak bizonyos kórokozó által kiváltott tünetek, nincs egyetlen olyan publikált bizonyítékunk sem, amely azt mondaná, hogy a Sars-CoV-2 szubklaszterekkel kapcsolatban bármi is klinikai különbséggel rendelkezik bármihez képest, ami 2019 novembere előtt ismert és publikált volt a 73 szabadalomban 2008 óta.

Nincs, és ezt megismétlem, nincs bizonyíték arra, hogy a Delta-változat valahogyan különbözik bármi más GISAID-tól.

Az a tény, hogy most egy dolgot keresünk, nem jelenti azt, hogy ez egy dolog, mert dolgok töredékeit vizsgáljuk, és az a tény, hogy ha bármelyik töredéket választjuk, akkor holnap előállhatok, tudod, holnap előállhatok az "omega" variánssal.

És előállhatnék az "omega" variánssal, és mondhatnám, hogy a DNS vagy az RNS, vagy akár egy fehérje ezen alszálát keresem, és körbeszaladhatnék a világban, hogy "Ó, te jó ég! Félj az omega variánstól!".

És a probléma az, hogy annak a módnak a természete miatt, ahogyan jelenleg szekvenáljuk a genomokat, ami valójában egy kompozíciós folyamat, amit a matematikában "inter-leaving"-nek nevezünk, nincs olyan referenciapontunk, amely ténylegesen tudná, hogy az a dolog, amit nézünk, valójában különbözik-e akár klinikai, akár genomikai értelemben.

És így csapdába estünk egy olyan világban, ahol sajnos, ha megnézzük, ahogy én is tettem, a Delta-változatot izoláló tanulmányokat, és feltesszük a kérdést, hogy a Delta-változat más-e, mint egy szekvencia kiválasztása egy már nyilvánosságra hozott másik szekvencia szisztematikus eltolódása során, a válasz az, hogy ez csak egy változás abban, hogy mikor kezdődik és mikor áll meg az, amit olvasási keretnek nevezünk.

Izrael 2021. november 11-én szimulálja a COVID-19 "hadijáték Omega gyakorlatot"

Két héttel azelőtt, hogy ez a mostani új változat hirtelen megjelent Afrikában, és elkezdett bekerülni a hírekbe, Izrael, amely a Pfizer humán laboratóriuma volt a COVID-oltások tesztelésére, "háborús játék" szimulációt hajtott végre, hogy felkészüljön egy "halálos új változatra", amelyet akkor még nem neveztek meg. Ezt a jövőbeli változatot "Omegának" nevezték el, és a szimulációt 2021. november 11-én hajtották végre.

A Jerusalem Post beszámolt róla:

Több tucat vezető tisztségviselő vett részt csütörtökön a Naftali Bennett miniszterelnök által COVID-19-nek nevezett hadgyakorlaton, hogy felmérjék az ország felkészültségét a járvány következő hullámára.

"Egy példátlan eseményt indítunk el itt" - mondta a miniszterelnök a gyakorlat kezdetén - "nemcsak izraeli, hanem globális szinten is". Háborús gyakorlatot hajtunk végre, hogy felkészüljünk egy olyan új változatra, amely még nem is létezik".

Az "Omega-gyakorlatot", ahogy Bennett nevezte, "hadgyakorlat" formájában tartották - közölte a miniszterelnöki hivatal. Bennett rendszeresen hivatkozott az "Omega-törzsre", a következő, még fel nem fedezett káros COVID-19 variánsra. A hadijáték az elme játéka; fizikai gyakorlatokra nem került sor.

Bennett azt mondta, hogy Izrael a Delta-hullámból lezárás nélkül emelkedett ki, bizonyítva, hogy "megfelelő irányítással a járványt le lehet győzni". (A teljes cikk - és köszönet Robin Monotti, Dr. Mike Yeadon & Cory Morningstar Telegram csatornának, hogy rámutattak erre).

Afrikát választották az új variáns átverés forrásául

Eddig Afrika volt a globalisták COVID-19 járványról szóló narratívájának rejtélye, mivel a kontinensen a legalacsonyabb a COVID-19 oltások aránya, ugyanakkor itt a legkevesebb a "COVID-19 halálesetek" száma.

Ryan McMaken a Mises Institute-tól jelentette:

A covid-pánik kezdete óta a narratíva a következő: szigorú zárlatokat kell bevezetni, különben a lakosság vérfürdőt fog szenvedni. A hullaházak túlterheltek lesznek, a halálos áldozatok száma megdöbbentő lesz. Másrészről viszont biztosították, hogy azokban az államokban, ahol lezárják a területet, a halálos áldozatok száma csak töredéke lesz a halálos áldozatok számának.

Aztán, amikor a vakcinák elérhetővé váltak, a narratíva úgy módosult, hogy "Adjunk be oltásokat, és akkor a kovbánc megállítja a terjedést. Azok az országok viszont, ahol nincs vakcina, továbbra is tömeges áldozatokkal fognak szembesülni".

A zárlat narratívát természetesen már alaposan felborították. Azokban az országokban, ahol nem vagy csak gyenge és rövid zárlatokat vezettek be, a kovásztól való halálozás száma hasonló volt, vagy még jobb, mint a drákói zárlatokat bevezető országokban. A lezárás hívei azt mondták, hogy a lezárt országok túlnyomórészt jobban járnának. Ezek az emberek nyilvánvalóan tévedtek.

A globális egészségügyi bürokraták, akiket nem tántorít el a bezárási narratíva egyre valószínűtlenebbé válása, ennek ellenére megduplázzák az erőltetett vakcinák alkalmazását - ahogyan azt most Ausztriában látjuk -, és továbbra is biztosítanak bennünket arról, hogy csak a magas oltási rátával rendelkező országok remélhetik, hogy elkerülhetik a rovarkártevők katasztrofális kimenetelét.

A szubszaharai Afrikában szerzett tapasztalatok azonban mindkét narratívát megkérdőjelezik: Az afrikai számok sokkal, de sokkal alacsonyabbak voltak, mint amire a szakértők figyelmeztettek.

Az AP például a héten arról számolt be, hogy az alacsony oltási arányok ellenére Afrika jobban teljesített, mint a világ nagy része:

[Valami "rejtélyes" dolog történik Afrikában, ami zavarba hozza a tudósokat - mondta Wafaa El-Sadr, a Columbia Egyetem globális egészségügyi tanszékének vezetője. "Afrikának nincsenek olyan oltóanyagai és erőforrásai a COVID-19 elleni küzdelemhez, mint Európában és az Egyesült Államokban, de valahogy mégis úgy tűnik, hogy jobban teljesítenek" - mondta.....

Afrikában az emberek kevesebb mint 6%-át oltják be. Hónapok óta a WHO heti járványjelentéseiben Afrikát "a világ egyik legkevésbé érintett régiójának" nevezi.

Pedig Afrikára már régóta katasztrófát jósoltak több okból is, még a vakcinák elérhetőségén túl is. Például köztudott, hogy a világ legszegényebb részein a zárlatok különösen kivitelezhetetlenek.

Ennek oka, hogy a fejletlen gazdaságú helyeken a lakosság nem tud egyszerűen otthon ülni és megtakarításaiból vagy adósságaiból élni. Ezeknek az embereknek inkább ki kell menniük a világba, és meg kell keresniük a mindennapi megélhetésüket. Az éhezés az alternatíva.

Ráadásul e munka nagy részét az informális gazdaságban végzik, így a zárlatok kikényszerítése különösen nehézzé válik.

Azt is feltételezték, hogy a kovid különösen halálos lenne Afrikában, mivel sok nagy háztartás kis lakóegységekben él.

Ez a "hagyományos bölcsesség" azonban ellentmond az afrikai covid valóságának, amely szerint kevesebb haláleset történt. (A teljes cikk itt olvasható.)

Ezt az új hamisított változatot azonban állítólag Dél-Afrikában találták meg, az első feltételezett észlelések Botswanából származnak. A variánsnak most már neve is van, Omicron, és miközben a vállalati média felhajtja és félelmet kelt vele kapcsolatban, maguk az afrikai emberek nem aggódnak.

Paul Joseph Watson, a Summit News munkatársa jelenti:

A COVID-19 új "Omicron" változatát először négy olyan embernél mutatták ki, akiket teljesen beoltottak, a botswanai kormány nyilvános nyilatkozata szerint.

Az új változatot, amely egyesek szerint háromszor fertőzőbb, először Botswanában fedezték fel, mielőtt elterjedt volna Dél-Afrikában.

A hírt világszerte riadalom fogadta, ami a pénzügyi piacok zuhanását és új utazási tilalmak bevezetését eredményezte.

A botswanai kormány nyilvános közleménye szerint az új mutációt először négy olyan embernél fedezték fel, akik mindkét adag COVID-19 vakcinát megkapták.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/az-uj-covid-varians-atverest-mar-hetekkel-a-felfedezes-elott-szimulaltak-izraelben

Ernst Wolff: Sorsfordulóhoz érkezett az emberiség

Ernst Wolff előadása a bécsi jövőkonferencián

Három történelmi folyamat végjátékának egymást felerősítő egybeesésével sorsfordulóhoz érkezett az emberi civilizáció.

A pénzügyi rendszer nem tud tovább működni, a kapitalizmus pedig felélte saját magát. Ennek a két szülőnek a közös teremtménye pedig, a parlamentáris demokrácia, mostantól vagy megáll a saját lábán, vagy a történelem süllyesztőjébe kerül. Végleg és visszafordíthatatlanul.

A tét tehát a parlamentáris demokrácia és az emberi szabadságjogok megőrzése, vagy felváltása a Transzhumanizmusnak titulált technofasizmussal.

A Transzhumanizmus kiépítése már folyamatban van a globalisták rendelkezésére álló teljes politikai, anyagi és szervezeti támogatással. A demokráciában felnőtt nyugati polgárok pedig vagy nem látják, vagy nem akarják elhinni hogy ez megtörténhet velük.

Magántulajdon eltörlése

Vakcinácizmus leleplezése

COVID-19 menetrend leleplezése

https://livinginconsciousness.blogspot.com/

Aki bújt aki nem