2021. november 27., szombat

2500 bátor horvát férfi önkéntes zászlóaljat alakított

2500 bátor horvát férfi önkéntes zászlóaljat alakított. Sokan közülük a hadseregben vagy a rendőrségen szolgálnak, vagy korábban szolgáltak. Hangos üzenetet küldenek a kormánypártnak.

Ha a horvát kormány továbbra is az oltóanyag-útleveleket erőlteti, ezek a férfiak minden eszközzel orvosolni fogják ezt a problémát. Számítsanak arra, hogy 2022-ben még több ilyet fognak látni.

A horvátoknak igazuk van. Minden országban a hadseregben vagy a rendőrségen, illetve a volt hadseregben és rendőrségen dolgozóknak sürgősen meg kell szerveződniük, és párhuzamos nemzeti védelmi erőket kell létrehozniuk. Az emberi jogokat minden szükséges eszközzel meg kell védeni. Különösen az UNESCO 2005-ös Bioetikai és Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatát, a Helsinki Nyilatkozatot és a Nürnbergi Kódexet.

A nemzeti önvédelmi erőkre nem feltétlenül azért van szükség, hogy háborút indítsanak, hanem egyszerűen csak azért, hogy az emberiség elleni bűncselekmények gyanúsítottjait állampolgári letartóztatások révén gyorsan letartóztathassák, és a bírósági tárgyalásokig letartóztatásban tartsák.


Fimmy Sobak írása

https://orvosokatisztanlatasert.hu/2500-bator-horvat-ferfi-onkentes-zaszloaljat-alakitott/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése