2021. november 27., szombat

Csak a teljesen beoltottaknak kell félniük az új, "minden idők legrosszabb" Covid

 

Csak a teljesen beoltottaknak kell félniük az új, "minden idők legrosszabb" Covid-19 variánsától; az adatok azt mutatják, hogy minden 5 Covid-halálesetből 4 már rájuk vezethető vissza

Egy állítólagos új variáns megjelenésével, amelyről Sajid Javid brit egészségügyi miniszter azt mondta, hogy "kikerülheti a jelenlegi vakcinákat", annak ellenére, hogy ugyanabban a mondatban azt is mondta, hogy "ezért kell beoltatni magukat", úgy éreztük, hogy a legjobb, ha elvisszük Önöket egy három hónapos utazásra az UKHSA Covid-19 adatain keresztül, hogy megmutassuk, hogy ha a pletykák igazak, akkor a nem beoltott lakosságnak egyáltalán nincs miért aggódnia, de a beoltott lakosságnak mindentől tartania kell.

Valószínűleg önök is találkoztak már a "Minden idők legrosszabb Covid-változata" szalagcímekkel a mainstream médiában, mint például a Bill & Melinda Gates Alapítvány által finanszírozott "The Guardian" című újságban.

De kételjük, hogy ugyanez a mainstream média, amely ismét megpróbálja a nemzetet az elkerülhetetlen drákói korlátozások betartására ijeszteni, tájékoztatta Önöket arról, hogy ezt az állítólagos új variánst először négy személynél fedezték fel, akik mindegyike teljesen be volt oltva.

A jelenlegi tendenciák azt sugallják, hogy kétségtelenül az oltatlanokat fogják hibáztatni ennek az új variánsnak a megjelenéséért, és a propaganda támadása, amelynek célja, hogy a nemzetet a be nem oltottak elzárásának támogatására bírja, most valószínűleg felgyorsul.

De vajon indokolt ez?

Az Egyesült Királyság Egészségbiztonsági Ügynöksége (UKHSA) heti "Vaccine Surveillance" jelentést tesz közzé, amely az elmúlt négy hétben Angliában a Covid-19-es megbetegedések, kórházi kezelések és halálesetek statisztikáit tartalmazza oltási státusz szerint.

Legutóbbi, november 25-én, csütörtökön közzétett jelentésük a 2021. évi 43. héttől a 46. hétig (október 25. - november 21.) terjedő időszak (október 25. - november 21.) fertőzésekre, kórházi kezelésekre és halálesetekre vonatkozó adatait tartalmazza.

A jelentésből kiderül, hogy október 25. és november 21. között 833 332 regisztrált Covid-19 megbetegedés, 9094 Covid-19 kórházi felvétel és 3700 Covid-19 haláleset történt. Ezek közül a nem beoltottak az összes megbetegedés 39%-át, a kórházi kezelések 34%-át és a halálesetek 19%-át tették ki. Míg a beoltottak az összes eset 61%-át, a kórházi kezelések 66%-át és a halálesetek 81%-át tették ki.

Az ügynökség által közzétett három hónapnyi Covid-19 adatainak részletesebb vizsgálata azonban azt mutatja, hogy az előrejelzések szerint a teljesen beoltottak már a "minden idők legrosszabb" Covid-19 változatának állítólagos megjelenése előtt is nagyon kemény télnek néztek elébe. A teljesen beoltottak körében a fertőzések aránya már sokkal magasabb, és az esetek halálozási aránya ijesztően rosszabb, mint a be nem oltott lakosság körében tapasztaltak.

Elemzésünkhöz a következő jelentéseket használtuk fel -

COVID-19 vakcina felügyeleti jelentés - 39. hét (a 35-38. hétre vonatkozik)
COVID-19 vakcina felügyeleti jelentés - 43. hét (a 39-42. hétre vonatkozik)
COVID-19 vakcina felügyeleti jelentés - 47. hét (a 43-46. hétre vonatkozik)

Covid-19 esetek

Az alábbi táblázat az augusztus 30. és 2021. november 21. közötti négyhetes időszakok összes esetszámát mutatja az oltóanyag-felügyeleti jelentések 8. táblázata szerint.

A diagramból kiderül, hogy az oltatlan lakosság esetében javul a helyzet az esetek számát tekintve, míg a teljesen beoltott lakosság esetében romlik.

Mind a 35-38., mind a 39-42. hét között a nem beoltottak adták a Covid-19-es esetek többségét. A legutóbbi négy hétben azonban jelentős változást tapasztaltunk: az oltatlanok száma a 39-42. hét között közel 100 000 esettel csökkent, míg a teljesen beoltottaké mintegy 53 000-rel nőtt.

Érdemes megjegyezni azt is, hogy az elmúlt három hónapban folyamatos növekedést regisztráltak a részben beoltott lakosság körében, és ennek oka az, hogy a jelenleg csak egy adag oltásra jogosult gyermekek még mindig elkapják a Covid-19-et.

Ez annak ellenére van így, hogy Chris Whitty professzor, Anglia főorvosa azt állította, hogy felülbírálja a JCVI-t, mert az oltás segítene megelőzni a gyermekek oktatásának további zavarát.

Tudtuk, hogy ez akkoriban hazugság volt, mivel az oltás nem tudja és nem is képes megakadályozni a fertőzést vagy a vírus átadását, de most már bizonyítékunk van rá, hogy ezt megerősítsük.

A fenti ábra az elmúlt három hónap összesített esetszámát mutatja az oltási státusz szerint, valamint a jelenlegi tendencia alapján a 2022. január 2. hetéig várható heti esetszámot.

Jelen állás szerint október 25. és november 21. között 1 067 859 Covid-19-es eset volt a nem beoltott lakosság körében, az előrejelzések szerint az esetek száma 2022. január második hetére a nem beoltottak körében kumuláltan mintegy 2,5 millióra nőhet.

A teljesen beoltott lakosság körében azonban jóval több megbetegedés történt: október 25. és november 21. között 1 108 306 esetet regisztráltak, és az előrejelzések szerint az esetek száma január második hetére összesen mintegy 4,8 millióra emelkedhet.

Ez a grafikon bizonyítja, hogy még az állítólagos új változat nélkül is "a teljesen beoltottak járványa" fog kitörni ezen a télen.

Covid-19 kórházi kezelések

Az alábbi ábra a kórházi kezelések teljes számát mutatja az augusztus 30. és 2021. november 21. közötti négyhetes időszakokban, a vakcinafelügyeleti jelentések 9. táblázata szerint.

A diagram azt mutatja, hogy a nem beoltottak körében a kórházi kezelések az elmúlt három hónap során négyhetes időszakokban a 3000-es határ körül ingadoztak.

De sajnos a teljesen beoltott lakosság számára a kórházi kezelések ebben a csoportban hónapról hónapra fokozatosan rosszabbodtak.

A teljesen beoltottak körében a 43. és 46. hét között a kórházi kezelések száma 30%-kal magasabb, mint a teljesen beoltottak körében a 35. és 38. hét között. Míg a nem beoltottak körében a 43. és 46. hét között a kórházi kezelések száma mindössze 5%-kal magasabb, mint a 35. és 38. hét között regisztráltaké.

Ez azt mutatja, hogy jelenleg a teljesen beoltottak jelentik a legnagyobb terhet az NHS számára, nem pedig a be nem oltottak, és az összképet tekintve is mutat valami különöset, tekintve, hogy a vakcináknak elvileg csökkenteniük kellene a kórházi felvételek kockázatát.

Összesen 1 067 859 megbetegedés történt az oltatlanok körében augusztus 30. és november 21. között. Ezért az összesen 8 825 kórházi kezeléssel az oltatlanok körében az esetek és a kórházi kezelés aránya 0,82%.

Ugyanakkor az oltott lakosság körében ugyanezen időszak alatt 1 108 306 eset és 15 191 kórházi kezelés mellett a teljesen beoltottak körében a kórházi kezelések aránya 1,37%.

Ezért a teljesen beoltottak körében a kórházi esetek aránya 67%-kal magasabb, mint a be nem oltottak körében a kórházi esetek aránya. Vajon ez a helyzet, amikor a Covid-19 injekciók állítólag 95%-kal csökkentik a kórházi kezelés kockázatát?


A fenti ábra az elmúlt három hónap kórházi kezelések kumulatív számát mutatja az oltási státusz szerint, valamint a kórházi kezelések várható számát 2022 második hetéig, és a dolgok ismét nem tűnnek biztatónak a teljesen beoltottak számára.

Az előrejelzések szerint a kórházi kezelések száma a teljesen beoltottak körében gyorsan emelkedni fog, és összesen mintegy 67 500-at fog elérni, ami 52 309-nel több. Míg a nem beoltottak körében a kórházi kezelések várható száma várhatóan körülbelül 17 500-ra emelkedik, ami 8675-ös növekedést jelent.

Augusztus 30. óta a kórházi kezelések 64%-át a beoltottak tették ki, de november 21. és 2022 második hete között az előrejelzések szerint a kórházi kezelések 86%-át ők teszik ki, ami azt jelenti, hogy az újévi fogadalmak megszűnéséig az augusztus 30. óta történt kórházi kezelések 80%-át ők tehetik ki.

Covid-19 Halálesetek

Az alábbi ábra az augusztus 30. és 2021. november 21. közötti négyhetes időszakokban bekövetkezett halálesetek teljes számát mutatja az oltóanyag-felügyeleti jelentések 10. táblázata szerint.

Augusztus 30. és november 21. között Angliában összesen 9592 halálesetet regisztráltak. Ebből mindössze 1882 volt a nem beoltott lakosság körében, míg a megdöbbentő 7710 a beoltott lakosság körében, és ebből közel 3000 haláleset csak az elmúlt négy hétben következett be.

Van ennek önök szerint értelme, amikor a teljesen beoltottak az eseteknek csak 47%-át teszik ki, és a vakcinák állítólag 95%-kal csökkentik a halálozás kockázatát?

A fenti ábra az elmúlt három hónap haláleseteinek kumulatív számát mutatja az oltási státusz szerint, valamint a halálesetek várható számát 2022 második hetéig, és a dolgok katasztrofálisnak tűnnek a teljesen beoltott lakosság számára.

Az előrejelzések szerint a halálesetek száma a teljesen beoltottak körében gyorsan emelkedni fog, és összesen mintegy 34 000-re, azaz 26 574-gyel fog növekedni. Míg a nem beoltottak körében a halálesetek várható száma várhatóan csak 4500-ra emelkedik, ami 2618-zal több.

Covid-19 megbetegedési / kórházi kezelési / halálozási arányok

A fenti ábra a Covid-19 kórházi kezelések és halálesetek teljes számát mutatja oltási státusz szerint, és lehetővé teszi számok egymás melletti összehasonlítását. Ebből egyértelműen kiderül, hogy a teljesen beoltott és a részben beoltott népesség körében sokkal magasabb a kórházi kezelések és halálesetek aránya, mint a be nem oltott népesség körében.

Összesen 8825 kórházi kezelés és 1882 haláleset történt az oltatlanok körében augusztus 30. és november 21. között. A kórházi kezelések és halálesetek aránya tehát 21,3%.

A teljesen beoltott lakosság körében 15.191 kórházi kezelés és 7.426 haláleset mellett a kórházi kezelés és halálozás aránya 48,88%.

Ez azt jelenti, hogy az elmúlt három hónapban a teljesen beoltott lakosság körében a kórházi kezelések és halálesetek aránya 130%-kal magasabb volt, mint a be nem oltott lakosság körében a kórházi kezelések és halálesetek aránya.

A fenti ábra az esetek kórházba kerülési arányát (esetek száma / kórházi esetek száma), az esetek halálozási arányát (esetek száma / halálozások száma) és a kórházi halálozási arányt (kórházi esetek száma / halálozások száma) mutatja az oltási státusz szerint.

Elég aggasztó, hogy mindhárom arány sokkal magasabb a beoltott lakosság körében, hiszen ennek az ellenkezőjét kellene látnunk, ha a Covid-19 vakcinák csökkentik a kórházi kezelés és a halálozás kockázatát?

De sajnos a fenti adatok nem csak azt sugallják, hogy a vakcinák hatástalanok, hanem azt is, hogy a vakcinák rosszabbá teszik az oltottak állapotát.

A Covid-19 okozta halálozással szembeni +95%-os vakcinahatékonyság azt jelentené, hogy a nem beoltott lakosság 95%-kal nagyobb eséllyel hal meg, ha megfertőződik a Covid-19 vírussal, mint a beoltottak.

A vakcina 0%-os hatékonysága azt jelentené, hogy a vakcinák hatástalanok, és a beoltottak és a be nem oltottak ugyanolyan eséllyel halnak meg, ha megfertőződnek a Covid-19 vírussal.

A vakcina -95%-os hatékonysága azonban azt jelentené, hogy a vakcinák valójában rosszabbá teszik a befogadó állapotát, például azáltal, hogy megtizedelik a befogadó immunrendszerét, vagy olyan reakciót váltanak ki, mint az antitest-függő erősödés. Ez rendkívül aggasztóvá teszi a következő számadatokat.



A fenti ábra a Covid-19 fertőzés esetén a kórházi kezelés jelenlegi megnövekedett kockázatát, a Covid-19 fertőzés esetén a halálozás jelenlegi megnövekedett kockázatát, valamint a Covid-19 fertőzés esetén a kórházi kezelés jelenlegi megnövekedett kockázatát mutatja a teljesen beoltott népesség körében. A százalékos arányokat az előző ábrán kiszámított "Oltási státusz szerinti arányok" alapján számították ki.

A diagram azt mutatja, hogy a teljesen beoltottak 67%-kal nagyobb valószínűséggel kerülnek kórházba a Covid-19 vírussal való fertőzés esetén, ezért ez azt mutatja, hogy a Covid-19 vakcinák átlagos hatékonysága -67%-os a kórházi kezeléssel szemben.

A fenti ábrán látható legaggasztóbb adat azonban azt mutatja, hogy a teljesen beoltottak 294%-kal nagyobb valószínűséggel halnak meg a Covid-19 vírussal, ha megfertőződnek. Ez azt mutatja, hogy a Covid-19 vakcinák átlagos vakcinahatékonysága -294% a halálozással szemben.

Miért?

Az ok, amiért a teljesen beoltottak valójában sokkal rosszabbul szenvednek, mint az oltatlanok, és az előrejelzések szerint még rosszabbul fognak szenvedni, azzal a ténnyel függhet össze, hogy az adatok szerint a Covid-19 injekciók megtizedelik a beoltottak immunrendszerét, amint azt egy korábbi, november 16-án, kedden megjelent cikkünkben bemutattuk, amely itt olvasható.

Az UKHSA vakcinafelügyeleti jelentéseiben szereplő, 100 000 lakosra jutó megbetegedési arányok azt mutatják, hogy a teljesen beoltott 30-79 évesek körében sokkal magasabb a megbetegedési arány, mint a be nem oltott lakosság körében, és a helyzet hónapról hónapra egyre rosszabb.

Ez azt jelenti, hogy a Covid-19 injekciók negatív hatékonyságúnak bizonyulnak, és ez sajnos arra utal, hogy megtizedelik a teljesen beoltott lakosság immunrendszerét, és ennek további bizonyítékát látjuk a hivatalos kormányzati jelentésekben elrejtve.

Például az UKHSA által közzétett 42. heti oltóanyag-felügyeleti jelentés a következőket állítja.

"Az Egyesült Királyság Egészségbiztonsági Ügynökségének (UKHSA) felügyeleti adataiból származó legújabb megfigyelések szerint az N antitestek szintje alacsonyabbnak tűnik azoknál az egyéneknél, akik 2 adag oltást követően szerzik meg a fertőzést".


Ez azt jelenti, hogy a Covid-19 vakcinák befolyásolják az immunrendszer azon képességét, hogy a fertőzést követően a SARS-CoV-2 vírus más részei ellen termeljen ellenanyagokat, az N ellenanyag esetében ez a nukleokapszid fehérje ellen van, amely a vírus héja, és az immunrendszer válaszának döntő része a nem beoltott lakosság körében.

Ezért, ha a jövőben az állítólagos SARS-CoV-2 vírus tüskefehérjéjében bármilyen mutáció történik, a beoltottak sokkal sebezhetőbbek és valószínűleg védtelenek lesznek, mivel nem képesek az N antitest előállítására, még akkor is, ha már megfertőződtek és felépültek a Covid-19-ből.

Míg az oltatlanok sokkal jobb immunitással rendelkeznének bármilyen mutációval szemben, mivel a fertőzés után képesek lennének mind az S, mind az N antitesteket előállítani.

Mit tudunk?
Az új, "minden idők legrosszabb" variánsát B.1.1.529-nek hívják, és állítólag hihetetlenül, erősen mutálódott.

Tulio de Oliveira professzor, a dél-afrikai Epidemiológiai Reagálási és Innovációs Központ igazgatója szerint "a mutációk szokatlan konstellációja" áll fenn, és ez "nagyon különbözik" a korábban keringő változatoktól.

"Ez a változat valóban meglepett minket, nagyot ugrott az evolúcióban [és] sokkal több mutációval rendelkezik, mint amire számítottunk" - mondta.

Egy sajtótájékoztatón de Oliveira professzor elmondta, hogy összesen 50 mutáció volt, és több mint 30 a spike fehérjén, amely a Covid-19 vakcinák célpontja, és jelenleg a Covid-19 vírus egyetlen olyan része, amely ellen a teljesen beoltottak képesek antitesteket termelni, amint azt az UKHSA jelentése is megerősítette.

Ezért - mivel a halálesetek 80%-a, a kórházi kezelések 65%-a és az esetek 54%-a legalább augusztus 30. óta a részben vagy teljesen beoltott lakosság körében történt, ami azt bizonyítja, hogy Angliában "a teljesen beoltottak járványa" zajlik, és a beoltott lakosság képtelen az N ellenanyag előállítására, mivel a vakcinák csak a spike fehérjét célozzák - a be nem oltott lakosságnak egyáltalán nincs miért aggódnia, de a beoltott lakosságnak minden oka megvan a félelemre az új, "minden idők legrosszabb" Covid-19 variánsával kapcsolatban.

Forrásadatok

https://pokolafoldon.hu/pandemia/csak-a-teljesen-beoltottaknak-kell-felniuk-az-uj-minden-idok-legrosszabb-covid-19-variansatol

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése