2022. július 25., hétfő

Chris Sky - Mondja meg a kormányának, hogy "Menjen a picsába!"

 

Az Agenda 2030 a mezőgazdaság elpusztítására és az állati fehérjéket helyettesítő rovarokra szólít fel

Egy George Keman-nak adott interjúban Chris Sky elárulta... (videó)

Tamara Lichet Nobel-békedíjra jelölték. Chris Sky panaszkodik, hogy nem volt hajlandó találkozni vele.

Ontarióban a négyévesek a szüleik tudta nélkül választhatják meg a nemüket. A szülőket megvádolhatják, ha rájönnek és tiltakoznak.

Theresa Tam kanadai egészségügyi főnök férfi. Nincsenek képek a Nottinghami Egyetem alma materében.

A maszkmandátumok hamarosan visszatérnek Ontario és Quebec államba.

Az új ontariói egészségügyi főnök a Pfizernek dolgozik

Bill Gates tulajdonában van a szövetségi támogatású, minden idők legnagyobb bogárfarmja London Ont. államban - Nézze meg az interjút!

 

 

A Pfizer a majomhimlő tesztelés kiterjesztésére készül és pánikot kelt.

A Lyme-kór elleni vakcina bevezetését tervezik.

El akarják zavarni a vizet azzal, hogy annyi oltóanyagot adnak be, hogy senki sem lesz képes megkülönböztetni, melyik milyen kárt okozott.

A céljuk a gazdálkodás 50%-os csökkentése. Hollandiában és az USA-ban hamarosan nitrogéntörvényeket vezetnek be.

 

(Felelősségi nyilatkozat - Ma reggel meglátogattam a Superstore-t itt Winnipegben, és az élelmiszer, beleértve a húst is, bőséges és általában olyan olcsó, mint valaha. Akkor fogok hinni a félelemkeltésnek, ha üres polcokat látok. A Walmart most jelentette be, hogy csökkenteniük kell az árakat, hogy csökkentsék a felduzzadt készleteket).

https://pokolafoldon.hu/blog/chris-sky-mondja-meg-a-kormanyanak-hogy-menjen-a-picsaba

Az mRNS injekciók jelentős termékenységi problémákat okoznak mind a férfiaknál, mind a nőknél

 

TÖRTÉNET EGY PILLANTÁSRA

> Az első COVID-oltások 2020 decemberében kerültek forgalomba, és nem telt el sok idő, mire az orvosok és a tudósok elkezdtek figyelmeztetni a lehetséges reprodukciós hatásokra, mivel az oltás keresztreakcióba léphet a szincitinnel és a spermiumokban, petesejtekben és méhlepényben lévő reprodukciós génekkel, ami károsíthatja a reprodukciót

> Egy nemrégiben végzett vizsgálat szerint a rendszeres menstruációs ciklussal rendelkező nők 42%-a mondta, hogy a szokásosnál erősebb vérzést tapasztalt az oltás után; a nemi hormonkezelést kapók 39%-a, a hosszú hatású fogamzásgátlót szedő nők 71%-a és a posztmenopauzában lévő nők 66%-a számolt be áttörő vérzésről.

> Más, nemrégiben végzett kutatások szerint a Pfizer COVID oltás körülbelül három hónapig rontja a férfiak spermakoncentrációját és a mozgékonyságot.

> A vetélések, a magzati halálozások és a halvaszületések száma is emelkedett a COVID injekció bevezetése után. 2021 novemberében a Lions Gate kórházban (North Vancouver, Brit Columbia, BC) 24 óra alatt 13 halva született csecsemőt hoztak világra, és az anyák mindegyike megkapta a COVID oltást.

> Mostanában számos ország számol be az élve születések számának hirtelen csökkenéséről, köztük Németország, az Egyesült Királyság, Tajvan, Magyarország és Svédország. Az öt országban, ahol a legmagasabb a COVID oltás beadása, a termékenység átlagosan 15,2%-kal csökkent, míg az öt országban, ahol a legalacsonyabb a COVID oltás beadása, átlagosan csak 4,66%-os csökkenést tapasztaltak.

 

 

Az első COVID-oltásokat 2020 decemberében vezették be, és nem kellett sok idő, hogy az orvosok és a tudósok elkezdjenek figyelmeztetni a lehetséges reprodukciós hatásokra.

Köztük volt Dr. Janci Chunn Lindsay, a Toxicology Support Services LLC toxikológiai és molekuláris biológiai igazgatója, aki 2021 áprilisában nyilvános észrevételt1 nyújtott be az Egyesült Államok Betegségellenőrzési és Megelőzési Központjainak (U.S. Centers for Disease Control and Prevention) immunizációs gyakorlatokkal foglalkozó tanácsadó bizottságához (ACIP), kiemelve a termékenységre gyakorolt káros hatások nagyfokú lehetőségét.

Lindsayvel korábban, 2021-ben készítettem interjút. Az a cikk nem frissült az új információkkal, de az interjú (fent) jó alapozás az alább általa megosztott információkhoz. Sok tekintetben megjósolta azt, amit most megfigyelhetünk.

Hangsúlyozta, hogy hiteles bizonyítékok vannak arra, hogy a COVID injekciók keresztreakcióba léphetnek a szincitinnel és a spermiumokban, petesejtekben és méhlepényben lévő reproduktív génekkel olyan módon, amely károsíthatja a reprodukciós eredményeket. "Potenciálisan egy egész generációt sterilizálhatunk" - figyelmeztetett.

Lindsay arra is rámutatott, hogy az injekciót kapott nőknél addigra már ezrével érkeztek jelentések jelentős menstruációs rendellenességekről és hüvelyi vérzésekről, és hogy ez is egy olyan biztonsági jel, amelyet nem szabad figyelmen kívül hagyni.

10-ből 4 COVID injekciót kapott nő számolt be menstruációs rendellenességekről
Mint kiderült, a menstruációs rendellenességekről szóló korai jelentések nem véletlenek voltak. Újabb vizsgálatok megerősítették, hogy valóban sok nőnél tapasztalhatók menstruációs rendellenességek az oltás után. Amint arról az NBC News 2022. július közepén beszámolt:2

"A Science Advances című folyóiratban pénteken közzétett elemzés3 szerint a rendszeres menstruációs ciklussal rendelkező emberek 42%-a mondta, hogy a szokásosnál erősebben vérzett az oltás után. Eközben 44%-uk nem jelentett változást, és mintegy 14%-uk könnyebb menstruációról számolt be.

A nem menstruáló emberek - például a menopauza utáni vagy bizonyos hosszú távú fogamzásgátlót használók - körében a tanulmány szerint sokan tapasztaltak áttörést vagy váratlan vérzést a COVID-oltás után."

A rendellenes áttöréses vérzésről beszámoló személyek egyéb kategóriái közé tartozott a nemi hormonkezelést szedők 39%-a, a hosszú hatású fogamzásgátlót szedő nők 71%-a és a posztmenopauzában lévő nők 66%-a4.

Az idősebb nők, azok, akik hormonális fogamzásgátlást alkalmaztak, korábban terhesek voltak, vagy endometriózis, mióma vagy policisztás petefészek szindróma diagnózissal rendelkeztek, nagyobb valószínűséggel tapasztaltak a szokásosnál erősebb vérzést az injekciók után.

 

 

A menstruációs rendellenességek következmények nélküliek?

Érdemes megjegyezni, hogy a COVID-vizsgálatokban a női résztvevőket nem kérdezték meg a menstruációjukról, és nem gyűjtöttek adatokat a reproduktív hatásokról. Az adatgyűjtés nyilvánvaló hiánya ellenére a hivatalos narratíva mégis az, hogy minden rendben van - az injekciók biztonságosak, és nem befolyásolják a termékenységet.

De honnan tudják ezt? Nem tudják, és ez teszi az ilyen állításokat olyan felháborítóvá. A helyzetet tovább rontja, hogy az ezekről az eredményekről beszámoló média továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy a beadás utáni menstruációs rendellenességek "normálisak", és nem a reprodukciós képesség befolyásolásának jelei. A Science például azt írja:5

"A kérdés tisztázása létfontosságú. Fontos tudni róla" - mondja Victoria Male, az Imperial College London reproduktív immunológusa. 'Tegyük fel, hogy megkaptad a vakcinát, és másnap nagyon rosszul érzed magad, ahogyan egyesek.

Ha nem tájékoztatták volna a láz, az izomfájdalom és más, gyorsan elmúló hatások esélyéről, "akkor nagyon aggódna" - mondta. A menstruációs rendellenességek esélyének megvilágítása és annak megerősítése, hogy azok nem jelentenek egészségügyi kockázatot, segít leküzdeni azt a széles körben elterjedt téves információt is, hogy a COVID-19 vakcinák károsítják a termékenységet, mondja Male és mások."

Ismétlem, senki sem tudja, hogy az oltások befolyásolják-e a termékenységet vagy sem, azon egyszerű tény miatt, hogy ezt nem vizsgálták. Ha nincs tanulmány, az azt jelenti, hogy nincsenek adatok, ami pedig azt jelenti, hogy nincs tudás. Ez ilyen egyszerű. Minden ellenkező állítás puszta találgatáson alapul, és a találgatás nem tudomány.

És bár egy nő menstruációs ciklusa ingadozhat, a hirtelen változásokat történelmileg nem söpörték le következmények nélkülinek. Éppen ellenkezőleg, a hirtelen fellépő rendellenes menstruációt olyan dolgok lehetséges jeleként sorolták fel, mint:6,7,8

  • Méh- és/vagy méhnyakrák

  • Vérzési zavarok

  • A hormonháztartást befolyásoló pajzsmirigy- és/vagy agyalapi mirigy-rendellenességek.

  • Fertőzés és/vagy betegség

  • Perimenopauza

  • A menstruációs ciklus hossza is érintett

  • Az Obstetrics and Gynecology című folyóiratban 2022. április 1-jén közzétett kutatás9 szintén összefüggést talált a COVID jab és a menstruációs ciklus hosszának változása között. A változás csekély volt - körülbelül egy nappal rövidebb, mint az injekció beadása előtt, a második adag után -, és nem ítélték nagy aggodalomra okot adónak. Mégis, véleményem szerint a változás azt jelzi, hogy valami történik. A kérdés az, hogy mi?

 

 

A fertőzés elnyomhatja a petefészek működését

Egyes kutatók szerint a női COVID-betegeknél és a COVID-et kapó nőknél egyaránt megfigyelt menstruációs rendellenességek a tüskefehérjére adott immunválasznak tulajdoníthatók.

Még 2021 januárjában a Reproductive BioMedicine Online-ban közzétett kínai tanulmány10 megállapította, hogy a COVID-19-vel diagnosztizált, nem oltott, reproduktív korú nők 28%-ánál megváltozott a ciklus hossza, 19%-uknál meghosszabbodott a ciklus, 25%-uknál pedig megváltozott a menstruációs vér mennyisége.

A kutatók feltételezték, hogy "e betegek menstruációs változásai átmeneti nemi hormonváltozások következményei lehetnek", amelyeket a petefészek működésének a fertőzés során bekövetkező átmeneti elnyomása okozott.

Dr. Natalie Crawford, termékenységi specialista felvetette, hogy a női COVID-19 betegeknél megfigyelt menstruációs rendellenességek a sejtes immunválaszhoz kapcsolódhatnak, és mivel a COVID-oltás arra utasítja a szervezetet, hogy a SARS-CoV-2 tüskés fehérjét állítsa elő, amelyre az immunrendszer reagál, az oltás hatása hasonló lehet a természetes fertőzéshez.11 A BMJ 2021-es szerkesztőségi cikkében a Science által fentebb idézett Male hasonló véleményt fogalmazott meg:12

"Menstruációs változásokról számoltak be mind az mRNS, mind az adenovírus vektoros COVID-19 vakcinák után, ami arra utal, hogy ha van is összefüggés, az valószínűleg inkább az oltásra adott immunválasz eredménye, mint egy konkrét vakcinakomponensé. A humán papillomavírus (HPV) elleni vakcinázást szintén összefüggésbe hozták a menstruációs változásokkal.

... A biológiailag valószínűsíthető mechanizmusok, amelyek az immunstimulációt a menstruációs változásokkal kapcsolják össze, magukban foglalják a menstruációs ciklust irányító hormonok immunológiai befolyásolását vagy a méhnyálkahártya immunsejtjei által közvetített hatásokat, amelyek részt vesznek e szövet ciklikus felépítésében és lebontásában. A COVID-19 vakcinák és a menstruációs változások közötti lehetséges összefüggést feltáró kutatás szintén segíthet a mechanizmus megértésében."

Ez azonban nem jelenti azt, hogy a menstruációs rendellenességeknek nincs jelentősége. Végül is úgy tűnik, hogy egy ember alkotta vírussal van dolgunk, és az oltásban lévő mRNS, amely a tüskefehérje termelését programozza, ráadásul genetikailag módosított.

Talán ez az oka annak, hogy a nők nagyobb százaléka számol be menstruációs rendellenességekről a COVID-oltást követően, mint a természetes fertőzést követően tapasztalható rendellenességekről?

Érdemes lehet megvizsgálni a párhuzamot a véralvadási zavarok - mind a COVID-19 egyes eseteiben, mind a COVID-19 oltás után - és a Von Willebrand-kór13 között, amely egy krónikus betegség, amely megakadályozza a normális véralvadást, és így túlságosan erős menstruációt eredményez.

 

 

A vetélések, magzati halálozások és halvaszülések az egekbe szöktek

A menstruációs rendellenességek nem az egyetlen biztonsági jel. A vetélések, a magzati halálozások és a halvaszületések is megnőttek a COVID injekciók bevezetése után. 2021 novemberében a Lions Gate Kórházban (North Vancouver, Brit Columbia, BC) 24 óra alatt megdöbbentő 13 halva született csecsemőt hoztak világra, és az anyák mindegyike megkapta a COVID oltást14.

Egy átlagos hónapban egy halva született baba lehet a kórházban, így a 13 halva született baba 24 óra alatt rendkívül szokatlan. Skóciában is szokatlanul megnőtt a csecsemőhalálozási arány. 2021 szeptemberében legalább 21 négyhetesnél fiatalabb csecsemő halt meg, ami 1000 születésre vetítve 4,9-es arányt jelent. Történelmileg Skóciában az újszülöttek átlagos halálozási aránya 1000 születésenként körülbelül 2 volt15.

Mégis, annak ellenére, hogy a halva születések száma a COVID oltás bevezetése után emelkedett - szemben az azt megelőző emelkedéssel -, a halva születéseket a SARS-CoV-2 fertőzéssel összekötő tanulmányokat arra használták fel, hogy a terhes nőket az oltás beadására ösztönözzék.16

Tehát alapvetően kiderült, hogy maga a fertőzés halva születést okozhat (és tudjuk, hogy a vírus spike fehérjéje az a rész, amely a legtöbb problémát okozza), mégis azt akarják elhitetni, hogy az oltás által termelt spike fehérje valahogy védő hatással lesz a terhességre.

Ez az érvelés még inkább szétesik, ha figyelembe vesszük, hogy a tudósok most azt mondják, hogy az oltás utáni menstruációs rendellenességek valószínűleg a vírus és az oltás hatására kialakuló immunválaszoknak köszönhetőek. Ha ez igaz, akkor miért ne okozhatna a COVID-oltás is ugyanolyan mértékben vagy nagyobb mértékben halvaszületést, mint a vírus?

Nincsenek olyan adatok, amelyek alátámasztanák a COVID-oltás alkalmazását terhes nők esetében.
Az egészségügyi tisztviselők ragaszkodnak ahhoz, hogy a terhes nők megkapják a COVID-19 injekciót, de az adatok nem támasztják alá annak biztonságosságát. A CDC által támogatott, a The New England Journal of Medicine (NEJM) című orvosi folyóiratban17 közzétett tanulmányt, amelyet széles körben felhasználtak a terhes nőknek adott injekció beadására vonatkozó amerikai ajánlás alátámasztására, 2021 októberében korrigálták, a javításban ez állt:18

"A táblázat lábjegyzeteiben a következő tartalmat kellett volna a dupla tőrös lábjegyzethez csatolni:

"Nem állt rendelkezésre nevező a spontán abortuszok kockázati becslésének kiszámításához, mivel a jelentés készítésének időpontjában a 20. hétig tartó nyomon követés még nem állt rendelkezésre az 1224 résztvevő közül 905 esetében, akiket az utolsó menstruációs időszak első napja előtti 30 napon belül vagy az első trimeszterben oltottak be. Továbbá, bármilyen kockázatbecslésnek figyelembe kellene vennie a spontán abortusz terhességi hetekre jellemző kockázatát.""

 

 

A COVID Jab a férfiak termékenységére is hatással van

Más, nemrégiben végzett kutatások19,20 szerint a Pfizer COVID jab "átmenetileg rontja az ondókoncentrációt és a mozgékonyságot" a férfiaknál. Amint azt a szerzők megjegyezték:21

"A COVID-19 vakcinák kifejlesztése figyelemre méltó tudományos eredményt jelent. Mindazonáltal aggodalmak merültek fel a férfiak termékenységére gyakorolt lehetséges káros hatásukkal kapcsolatban....

Harminchét SD [spermadonor] három spermabankból, amelyek 216 mintát szolgáltattak, került be ebbe a retrospektív longitudinális multicentrikus kohorszvizsgálatba. A BNT162b2 vakcinázás két dózist tartalmazott, és a vakcinázás befejezését 7 nappal a második dózis után tervezték.

A vizsgálat négy fázist foglalt magában: T0 - az oltás előtti alapszintű ellenőrzés, amely SD-nként 1-2 kezdeti mintát foglalt magában; T1, T2 és T3 - rövid, köztes és hosszú távú értékelések. Mindegyik 1-3 spermamintát tartalmazott donoronként, amelyeket 15-45, 75-125, illetve 145 napon túl a vakcinázás befejezése után biztosítottak ...

Az ismétlődő mérések -15,4%-os spermiumkoncentráció-csökkenést mutattak ki T2-ben (CI -25,5%-3,9%, p = 0,01), ami a teljes motilis szám 22,1%-os csökkenéséhez vezetett (CI -35% - -6,6%, p = 0,007) a T0-hoz képest.

Hasonlóképpen, csak az első spermaminta és a minták donoronkénti átlagának elemzése a koncentráció és a teljes motilis szám (TMC) csökkenését eredményezte T2-ben a T0-hoz képest - 12 millió/ml és 31,2 millió motilis spermium medián csökkenése ... az első minta értékelésénél, és 9,5 × 106 és 27,3 millió motilis spermium medián csökkenése ... a minták átlagos vizsgálatánál. A T3 kiértékelés általános helyreállást mutatott anélkül, hogy ...

Ez az SD-re összpontosító longitudinális vizsgálat szelektív átmeneti spermiumkoncentráció és TMC romlást mutat 3 hónappal az oltás után, amelyet később helyreállás követett, amelyet különböző statisztikai elemzésekkel igazoltak."

A nők menstruációs problémáihoz hasonlóan a szerzők ezeket a férfiaknál jelentkező káros hatásokat a COVID oltásra adott "szisztémás immunválaszra" vezetik vissza. Bár azt állítják, hogy a férfiak reprodukciós képessége körülbelül három hónap alatt helyreáll, ez még mindig óriási problémát jelenthet.

Ne feledje, hogy az mRNS-oltásokat az eredeti sorozat esetében három hónapos időközönként ajánlott beadni, és azután változó időközönként emlékeztető oltásokat javasolnak. Ha egy férfi spermáját három hónapig minden alkalommal, amikor COVID-oltást kap, elpusztítja, akkor jelentősen csökkenti annak valószínűségét, hogy az adott év egy jó részében gyermeket nemzzen.

 

 

Tömeges elnéptelenedés folyamatban

Akár véletlen, akár szándékos, tény, hogy most az élve születések számának hirtelen csökkenését látjuk, a felnőttek körében a túlhalálozás ugyanilyen hirtelen emelkedésével együtt. A végeredmény a világ népességének csökkenése lesz.

Ez jelenleg elkerülhetetlennek tűnik, és e tendenciák időzítése egybeesik e kísérleti COVID géntranszfer-injekciók megjelenésével. Németország például nemrégiben tette közzé azokat az adatokat, amelyek szerint 2022 első negyedévében a születési ráta 10%-os csökkenése következett be22.

A svédországi élveszületési ráta grafikonja nagyjából ugyanígy néz ki:23,24

Más országokban is váratlan születésszám-csökkenés tapasztalható, kilenc hónappal a COVID elleni tömeges oltási kampány megkezdése után. 2022 januárja és áprilisa között Svájcban a vártnál 15%-kal, az Egyesült Királyságban 10%-kal, Tajvanban pedig 23%-kal csökkent a születési ráta.25,26,27

A Counter Signal 2022. július 5-i cikkében Mike Campbell beszámolt Dúró Dóra magyar parlamenti képviselő által egy parlamenti felszólalás során kifejtett aggodalmakról:28

"Idén januárban olyasmi történt, ami évtizedek óta nem fordult elő. A születési ráta 20%-kal csökkent az előző év azonos időszakához képest. És ami még ennél is aggasztóbb, hogy a termékenység is csökkent - amire 2011 óta nem volt példa ...

[A] KRTK Közgazdaságtudományi Intézet kutatója rámutat, hogy ez a drasztikus csökkenés mindössze kilenc hónappal azután következett be, hogy Magyarországon megkezdődtek a COVID tömeges védőoltások"."

 

További vizsgálatok után Campbell felfedezte, hogy abban az öt országban, ahol a legmagasabb volt a COVID oltás beadása, a termékenység átlagosan 15,2%-kal csökkent, míg a legalacsonyabb COVID oltás beadással rendelkező öt országban átlagosan csak 4,66%-os csökkenést tapasztaltak.

Az Egyesült Államokban is az élveszületések csökkenésének jelei mutatkoznak. Az Észak-Dakotából származó előzetes adatok szerint 2022 februárjában 10%-os, márciusban 13%-os, áprilisban pedig 11%-os csökkenés volt tapasztalható a 2021-es év megfelelő hónapjaihoz képest.29 Az alábbiakban a Birth Gauge30 Twitteren közzétett ábrája hasonlítja össze az élveszületések 2021-es és 2022-es adatait számos országban.

 

 

Vállaljon felelősséget az egészségéért

Jelenleg nem figyelmeztetik a nőket a vetélés, a menstruációs rendellenességek, a termékenységi problémák és a halvaszületés kockázatára, holott ezek a biztonsági jelek mindegyike égbekiáltóan nyilvánvaló. Ahogyan Dr. James Thorp szülész-nőgyógyász szakorvos 2022 áprilisában a The Epoch Timesnak nyilatkozta:31

"Sok-sok komplikációt láttam terhes nőknél, anyáknál és magzatoknál, gyermekeknél, utódoknál, magzati halál, vetélés, a magzat halála az anyában... Amit az elmúlt két évben láttam, az példátlan".

Tragikus módon az orvosok világszerte hallgatási tilalom alatt állnak. Az orvosi engedélyük elvesztésének veszélye miatt terelik el a pácienseket a COVID injekciótól. Ez hihetetlenül kockázatos helyzetbe hozza a betegeket, mivel a legtöbben arra számítanak, hogy az orvosuk megmondja nekik az igazat. Kevesen várják el az orvosoktól, hogy hazudjanak vagy életmentő információkat rejtsenek el előlük pusztán a saját karrierjük védelme érdekében. Tehát több szempontból is példátlan időket élünk.

Ez azt jelenti, hogy valójában nincs más választása, mint hogy saját maga végezze el a kutatást, és a lehető legjobban felmérje a kockázatokat. Rengeteg adat áll rendelkezésre - olyan adatok, amelyekhez a mainstream média nem nyúl hozzá, és ha mégis, akkor is azt állítják, hogy a nemkívánatos események nem jelentenek veszélyt. Ilyen helyzetekben egyszerűen csak fel kell vennie a gondolkodó sapkáját, és saját maga kell végiggondolnia a dolgot.

2022. július 15-ig az Egyesült Államok vakcinák mellékhatás-bejelentő rendszere (VAERS) 1 350 947, a COVID oltást követő nemkívánatos eseményről szóló jelentést regisztrált, köztük 29 635 halálesetet,32 és bizonyítékok vannak arra, hogy a jelentéseket ezrével törlik a rendszerből. Erről többet megtudhat a "Több ezer haláleset és mellékhatás törlődött a VAERS-ből" című cikkben.

A COVID-oltásokból származó biztonsági jelzések meghaladnak minden mást az orvostudomány történetében. Soha egyetlen gyógyszer vagy vakcina sem járt még ennyi sérüléssel és halálesettel, beleértve a magzatot ért károkat is.

Ezen a ponton úgy tűnik, hogy egy bizonyos elnéptelenedési esemény előtt állunk. A kérdés tehát az, hogy hajlandóak vagyunk-e vállalni a kockázatokat? Hajlandó kockáztatni a termékenységét, még ha csak átmenetileg is? Hajlandó kockáztatni a gyermeke életét? Hajlandó vagy kockáztatni a saját életedet? Ha nem, a válasz egyszerű. Ne vegye be az oltást, és ha már bevett egyet vagy kettőt (vagy hármat), soha ne vegyen be még egyet.

 

 

Források és hivatkozások

1 SoundCloud Dr. Janci Chunn Lindsay CDC ACIP Public Comment April 23, 2021

2 NBC News July 15, 2022

3, 5 Science July 15, 2022

4 Yahoo News July 17, 2022

6 Cleveland Clinic Abnormal Menstruation

7 NIH Menstrual Irregularities

8 Menopause Now June 18, 2020

9 Obstetrics and Gynecology April 1, 2022: 139(4):481-489

10 Reproductive BioMedicine 2021 Jan; 42(1): 260–267

11 The Defender April 28, 2021

12 BMJ 2021;374:n2211

13 Mayo Clinic Von Willebrand Disease

14 The Phaser November 18, 2021

15 BBC News November 19, 2021

16 WDSU November 24, 2021

17 N Engl J Med 2021; 384:2273-2282

18 N Engl J Med 2021; 385:1536, Correction October 14, 2021

19, 21 Andrology June 17, 2022 DOI: 10.111/andr.13209

20 Expose June 26, 2022

22 Expose News July 18, 2022

23, 25, 28 The Counter Signal July 5, 2022

24 Twitter Havard Skjaervik June 27, 2022

26, 29 Igor Chudov Substack June 25, 2022

27 SWPRS June 2022

30 Twitter Birth Gauge June 3, 2022

31 Epoch Times April 27, 2022

32 OpenVAERS data as of July 15, 2022

    <span data-mce-type="bookmark" style="display: inline-block; width: 0px; overflow: hidden; line-height: 0;" class="mce_SELRES_start"></span>

A Fenevad bélyegével beoltott egyének veszélyes grafén-oxiddal "fertőzik" a be nem oltottakat, mondja az orvosbiológus szakértő

Dr. Philippe Van Welbergen, az egyik eredeti szakértő, aki a Wuhan koronavírus (COVID-19) vakcinák okozta károkat talált a vérben, azt találta, hogy az oltatlan egyének vérében grafén és önszerveződő nanorészecskék vannak - ez az oltások beadásától származó kiömlés megnyilvánulása azoktól, akik beoltották magukat.

Van Welbergen krónikus esetekkel foglalkozó biomedicinális szakember. Női egészségügyben végzett posztgraduális munkát a farmakológia, a biofarmakológia, a fejlett fájdalomcsillapítás és az esztétikai orvoslás területén, ezért volt képes felismerni a betegek olyan fejleményeit, amelyek látszólag nem voltak jellemzőek, vagy nem volt értelme a betegek diagnosztikai előzményei szempontjából.

"Az egyik vizsgálat, amelyet rutinszerűen lefuttatunk diagnosztikai segédeszközként, a vörösvértestek morfológiája - ez azt jelenti, hogy bizonyos állapotok egy tökéletesen jó vörösvértest alakját egy kedves kis gödröcskés fánkból nagyon furcsa formákká változtathatják" - magyarázta a "Dr. Jane Ruby Show"-ban való nemrégiben történt megjelenése során.

A műsorvezető, Dr. Jane Ruby rámutatott, hogy az injekciók - bármi is van bennük - két fő módon kerülhetnek át egy másik, nem oltott személyre. Ez történhet belégzéssel vagy bőr-bőr érintkezéssel.

Van Welberger elmondta, hogy a tiszta vérkeneteket vizsgálva, amelyeket egyenesen egy személytől vitt mikroszkópba, azt vette észre, hogy a festetlen vérben "szokatlan, apró struktúrákat kezdett felvenni", amelyeket korábban soha nem látott.

Ezután bemutatta azokat az adatokat, amelyek azt mutatták, hogy a vörösvértesteket - amelyek általában kerekek és fánk alakúak - a tüskés fehérje károsította. Ezek a sejtek kerek helyett négyszög vagy nyolcszög alakúvá váltak. A tüskefehérje károsodása miatt összezavarodtak, és nem lehet őket helyreállítani. (Kapcsolódó cikkek: A grafén-oxid miatt függesztették fel a japán hatóságok a Moderna "szennyezett" kovászoltó vakcináit?)

 

 

"A vörösvértesteket nem lehet megjavítani" - magyarázta Van Welverger. "Tehát ezek a dolgok alapvetően elvesznek számunkra".

Ráadásul, mivel ezek a sejtek elvesztették alakjukat, nem tudnak mozogni a makrokeringési rendszerben. Ehelyett csak összecsomósodnak és elzárják a dolgokat.

Az oltatlanok valahogy tele lettek a vérükben grafénnel és önszerveződő nanorészecskékkel, ami azoknak, akik maguk is beoltották magukat, a vedlés megnyilvánulása. Ez gyakran megfigyelhető oltatlan gyerekeknél, akiknek a szülei be vannak oltva.

Azoknál a gyerekeknél, akiknek a szervezetében grafén-oxid volt, különböző hatásokat tapasztaltak, bár a leggyakoribbak a gyomor-bélrendszeri panaszok. Ennek oka, hogy a sejtek fekélyekkel, vérzéssel, sőt a rák egyes formáival is összefüggésbe hozhatók.

A szülők lényegében megengedik a gyerekek halálát, ha hagyják, hogy beoltassák őket a COVID-19 ellen.

Van Welbergen egy hároméves gyermektől vett mintát, és kimutatta, hogy a gyermek vérében a vérmintákban leváló graféndarabkák voltak jelen, amelyek szerinte valószínűleg öröklődtek.

Egy másik mintában, amely egy nyolcéves, nem oltott gyermektől származott, a jobb karja és a jobb felső lába gyakorlatilag megbénult, a combja pedig képtelen volt normálisan mozogni. Van Welbergen szerint ez azt jelenti, hogy a gyermeknél megtörtént a grafén átadása és a fertőzés.

 

 

Van Welbergen nem az egyetlen, aki látta az oltóanyagokban lévő grafén-oxid negatív hatásait az emberi vörösvértestekre.

Dr. Bärbel Ghitalla és kollégája, Axel Bolland, valamint két ügyvéd, Holger Fischer és Elmar Becker grafén-oxidot találtak a szervezetükben, miután beadták nekik a Johnson & Johnson COVID-19 vakcináját.

Armin Koroknay svájci kutató azt is megállapította, hogy az oltás mikroszkopikus szinten azonnali véralvadást okoz, és a legrosszabb hatást az emberi vérre a második injekció után észlelték. (Kapcsolódó cikkek: A kutató riadót fújt, miután PARASITÁKAT, nanorobotokat és grafént talált a COVID-19 vakcinában).

Dr. Sicharit Bhakdi brit mikrobiológus azt is elmondta, hogy ha a szülők megengedik, hogy gyermekeiket beoltassák a COVID-19 vírus ellen, az azt jelenti, hogy hajlandóak gyermekeik megölésére.

A Vaccines.news oldalon további információkat talál a COVID-19 vakcinák veszélyeiről.

Nézze meg az alábbi videót, hogy megtudja, hogyan hatnak az oltott egyének az oltatlanokra.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-beoltott-egyenek-veszelyes-grafen-oxiddal-fertozik-a-be-nem-oltottakat-mondja-az-orvosbiologus-szakerto

Ukrajna „neonáci nyári tábora”. Katonai kiképzés kisgyermekek számára

 

Egy nemrégiben megjelent jelentésben információkat tettek közzé arról, hogy a fiatal ukránokat hogyan oktatták ki a rasszista oroszellenes ideológia elfogadására a Majdan puccs óta az országban működő neonáci zászlóaljak által irányított kiképzőtáborokban.

Ezekben a táborokban az ideológiai indoktrináció mellett a gyerekeket katonai kiképzésre is beavatták az oroszok elleni harcra, és már korán megtanították őket ölni, ami rávilágít arra, hogy mennyire emberellenes az oroszellenes milíciák gyakorlata.

2014 óta a legfontosabb ukrán városok külvárosaiban élő gyerekek nyári táborcsoportokba járnak, ahol állítólag ideológiai indoktrináción és katonai kiképzésen vesznek részt. Ezek a táborok viszonylag gyakoriak világszerte, és általában az ilyenkor tanított ideológia a hazafiságra és a nacionalizmusra korlátozódik, ahogyan a katonai kiképzés is a túlélés és az önvédelem fogalmaira korlátozódik. Az ukrán esetben azonban más volt a helyzet: a gyerekek megtanulták gyűlölni az oroszokat, és utasításokat kaptak arra vonatkozóan, hogyan használjanak fegyvert az orosz lakosság ellen.

A gyermekek kiképzéséről szóló vizsgálatban részt vevő egyik újságíró, Ethel Bonet, az El Confidencial című spanyol lap munkatársa 2019-ben ellátogatott a "Leader" táborba, Ukrajna egyik legnagyobb nyári táborába, ahol már több száz gyermeket képeztek ki. Lehetősége volt több ilyen gyerekkel interjút készíteni, és rájött, hogy a neonáci agymosás milyen elsöprő erővel hat rájuk. Az egyik megkérdezett gyerek a nyolcéves Victoria volt, aki azt mondja: "Csak egy Ukrajna van, és azt kell megvédenünk.

Ezért jöttem ide. Meg akarom tanulni, hogyan kell harcolni. Nagyon szeretek pisztollyal lövöldözni és katonai álruhában járkálni".

 

 

A lányról Bonet így nyilatkozott:

"A nyolcéves Victoria átlagos lánynak tűnik. És a jövőre vonatkozó álmai aligha mondhatók nagyon különbözőnek a társaiétól: arról álmodik, hogy divattervező lesz. Vagy talán modell, ha felnő. De a kislány már most katonának érzi magát. És az ember nem zárja ki a jövőjét az ukrán hadsereg harcosainak soraiban. Háborúban kivel? De ezt a kiképzői elmagyarázzák neki. Akik vagy az "oroszbarát szeparatisták" elleni harcokban vettek részt, vagy az ukrán fegyveres erők szabotázsakcióiban az önjelölt donyecki és luganszki köztársaságokban".

Victoria csak egy példa arra, hogy mit művel a neonáci pszichoterror ezekkel a gyerekekkel. A fiatalok úgy nőnek fel, hogy azt hiszik, "normális" gyűlölni az orosz embereket, és "jónak és normálisnak" tartják az orosz állampolgárok lelövésének vágyát. A neonáci zászlóaljak, amelyek ezt a fajta indoktrinációt támogatják, és az orosz állampolgárok megölésének vágyát ültetik el ezeknek a gyerekeknek az agyába, nem véletlenül cselekszenek így: azt várják, hogy ezek a gyerekek az ukrán ultranacionalizmushoz ideológiailag kötődve nőjenek fel, és önkéntesként harcoljanak a félkatonai milíciák oldalán az oroszbarát erők ellen. Ez a folyamat nagyon hasonlít ahhoz, amit a náci erők tettek a német fiatalokkal a Hitler Jugend kiképzési programjaiban, ahol a fiatalok szintén megtanulták gyűlölni Németország minden "ellenségét", és fejlett katonai technikákra oktatták őket.

Szemelvények

Nyugati médiaforrások (idézi a Kyiv Post ) megerősítik, hogy már hat éves gyermekek (lásd lentebb) vesznek részt a Kijeven kívüli Vodytsya kerületben található Azov nyári táborban.

A transzparens szövege így szól: Iдея B Нації, сила В тобі: tág fordításban: A nemzet eszméje, a benned lévő hatalom

A fenti fotók megerősítik, hogy sok gyerek valójában fiatal gyerek, nem pedig serdülő.

A Kyiv Post – amely a nyugati médiát okolja elfogult tudósításaiért – mindazonáltal elismeri a katonai kiképzési projekt ördögi természetét.

https://pokolafoldon.hu/hihetetlen/ukrajna-neonaci-nyari-tabora-katonai-kikepzes-kisgyermekek-szamara

Miért nem tudják megállítani őket a kormányok, a jogi lépések és a tiltakozások?

 

2020-ban, a "vírus"/"vakcina" narratíva leple alatt a globális elit elindította régóta tervezett puccsát, hogy megszerezze az emberi népesség feletti teljes ellenőrzést.

Az emberi civilizációval mintegy 5000 évvel ezelőtt kezdődött, és legalább 50 éve a végső tervezésben lévő történetre építve az elit fokozatos erőfeszítései helyi, nemzeti és most már globális összefüggésben a nemkívánatos populációk kiirtására és az életben maradottak leigázására irányuló erőfeszítések most tetőznek. Lásd: "A végső csata az emberiségért: Most vagy soha a Homo Sapiens elleni hosszú háborúban".

Sajnos azonban a tudatosság arról, hogy mi is történik valójában, továbbra is rendkívül alacsony, még azok körében is, akik ellenállnak jogaink és szabadságunk folyamatos pusztításának, valamint a gyorsan növekvő "vakcina"-halálozásnak. Lásd: "A szabadságtól való rettegés: Miért fogadja el a legtöbb ember a globális elit technotyrantiáját".

Hadd magyarázzam el tehát röviden még egyszer, hogy pontosan mi történik, és miért nem járhatnak sikerrel a legnépszerűbb válaszlépések - a kormányok lobbizása, a választásokon való részvétel vagy új politikai pártok alapítása, jogi kihívások és tiltakozások (így vagy úgy) - az érintettek részéről. És mit kell tennünk, ha meg akarjuk verni ezt a puccsot.

Mi történik?

Kép a jobb oldalon: Yuval Noah Harari - izraeli közértelmiségi, történész, író és professzor (CC BY-SA 3.0 licenc alatt).

Ha valaki elolvassa a Világgazdasági Fórum honlapját, valamint a szervezet által készített elsődleges dokumentumokat, és meghallgatja a szervezet legfontosabb szóvivőit, például Klaus Schwabot

A Világgazdasági Fórum a "Nagy Újraindítás" átfogó cím alatt egy sor, egymással szorosan összefüggő programot indított útjára, amelyek az emberi élet 200 területén jelentős változásokat fognak előidézni az életben maradottak számára.

Ezek az egymással összefüggő programok magukban foglalják az elit eugenikai programjának végrehajtását - lásd: "A globális elit "Gyilkolás és ellenőrzés" programja": A negyedik ipari forradalommal és a transzhumanizmussal kapcsolatos különböző programokkal együtt, amelyek a technokraták által irányított világban a megmaradt transzhumán népesség feletti teljes ellenőrzést fogják biztosítani számukra. Lásd: "Az emberiség kiirtása: Hogyan használja a globális elit az eugenikát és a transzhumanizmust jövőnk alakítására".

Ezek a programok magukban foglalják a releváns technológiák - többek között az 5G (és hamarosan a 6G), a katonai fegyverek, a mesterséges intelligencia [AI], a digitális identitás, a nagy adatmennyiség, a nano- és biotechnológia, a robotika, a dolgok internete [IoT], a testek internete [IoB], az érzékek internete [IoS], a kvantumszámítógépek, a megfigyelés és a metaversum - kifejlesztésére és alkalmazására irányuló erőfeszítéseket, amelyek felforgatják az emberi identitást, az emberi szabadságot, az emberi méltóságot, az emberi akaratot és/vagy az emberi magánéletet. Egyéb káros következmények mellett ezek a technológiák megfosztanak minket a saját banki és pénzügyi irányításunktól. Lásd: "Taking Control by Destroying Cash: Beware Cyber Polygon as Part of the Elite Coup".

Megismétlem: Ezeknek a programoknak a végeredménye a Föld jelentős mértékű emberi elnéptelenedése, valamint az életben maradottak transzhumán rabszolgasorba taszítása és bebörtönzése lesz, elsősorban az "okos városaikban".

 

 

Ahogy Mark Steele az 5G irányított energiasugárzás kibocsátásáról szóló átfogó szakértői jelentésében megállapította: "A globalista elnéptelenedési program első látásra egyértelmű bizonyítéka... Ez a legnagyobb bűncselekmény, amelyet valaha is elkövettek az emberiség és Isten egész teremtménye ellen.". Lásd:

"Szakértői jelentés: Ötödik generációs (5G) irányított energiájú sugárzás kibocsátása a grafitvas-oxid antennákkal ellátott Covid-19-et tartalmazó, nanometallal szennyezett vakcinákkal összefüggésben".

Nyilvánvaló, hogy mindez anélkül történik, hogy konzultáltak volna azokkal, akiket "hétköznapi" embereknek tartanak.

Ki szervezi ezt?

A puccsot a globális elit és annak elsődleges ügynökei tervelték ki. Az elit a kulcsfontosságú nemzetközi szervezetek (például az Egészségügyi Világszervezet és az ENSZ), az érintett vállalatok (beleértve a technológiai, gyógyszer- és médiaiparban tevékenykedőket) és a nemzeti kormányok ellenőrzésén keresztül hajtja végre.

Az első pont, amit meg kell jegyezni, egyszerűen a következő: A globális elit túl gazdag és erős ahhoz, hogy személyesen részt vegyen olyan jól ismert fórumokon, mint a Világgazdasági Fórum, vagy akár olyan kevésbé ismert fórumokon, mint a Tanács a befogadó kapitalizmusért. Az ilyen jellegű szervezetek "frontemberei" az elit ügynökei. Bizonyos szinten gazdagok és hatalmasok, és örülnek, ha nyilvánosan azonosítják őket, de nem ők a sorsunk alakítói, még akkor sem, ha sok részletet ők dolgoznak ki. Ennek egyik megvitatására,

lásd: Mi az a "Tanács a befogadó kapitalizmusért"? Ez az Új Világrend".

De mivel ez a Globális Elit egyszerre őrült és bűnöző, tagjainak fogalmuk sincs arról, mit jelent megtapasztalni a "hétköznapi" emberi életet, annak mindennapi küzdelmeivel és alkalmi győzelmeivel, rutinszerű félelmeivel és egyszerű örömeivel. Lásd: "A globális elit őrült". További információ a 'Miért erőszak?' és a 'Félelem nélküli pszichológia és félelemmel teli pszichológia' című könyvekben található: Alapelvek és gyakorlat".

Hadd magyarázzam el tehát röviden, még egyszer, hogy miért nem tudnak megmenteni minket a kormányok, a jogi kihívások és a tiltakozások különböző formáikban attól, ami történik, bár az elit örömmel veszi, ha energiánkat ilyen erőfeszítésekre pazaroljuk, ahogyan az a szándékuk.

Alkotmányok, kormányok és a "demokrácia" téveszméje

Míg az úgynevezett demokratikus folyamatok már régóta csak látszat, addig a demokráciák látszatelemeit - a hatalmi ágak alkotmányos szétválasztását (a kormányzat törvényhozói, végrehajtói és igazságszolgáltatási funkcióinak felosztása, állítólag azért, hogy korlátozza a kormányzat önkényes túlkapásainak lehetőségét), az emberi jogok (beleértve a szólás-, gyülekezési és mozgásszabadságot) tiszteletben tartását, a törvényeknek való engedelmességet és a jogi eljárások betartását - szinte minden kormány (nemzeti, (nemzeti, tartományi és helyi) kormányokat világszerte, mivel az elit által hozott és a nemzetközi szervezeteken - például a Világgazdasági Fórumon és az Egészségügyi Világszervezeten - keresztül kihirdetett intézkedéseket a kormányok egyszerűen végrehajtották, annak ellenére, hogy különböző módon megsértették az alkotmányos rendelkezéseket, és még csak nyilvános (vagy sok esetben még parlamenti) vita nélkül.

Hogy ezt a kérdést még nyersebben megismételjem: tekintve az olyan elit szervezetek, mint a Világgazdasági Fórum és az Egészségügyi Világszervezet által az elmúlt két és fél évben betöltött kiemelkedő szerepet, van-e olyan érzése, hogy a kormányok betartják a nemzeti alkotmányokat és független döntéseket hoznak? Vagy csak parancsokat követnek?

És annak ellenére, hogy állítólag jogunk van a "szólásszabadsághoz", még az eltérő véleményt valló politikusok is, akik megpróbálnak alternatív véleményt képviselni bármelyik fősodratú fórumon, és még sok "progresszív" fórumon is, a legkedvezőbb esetben is a cenzúra - a vállalati és a nagy közösségi médiumok vezetésével - vagy az olyan vádak, mint az "összeesküvés-elméletek" és az "anti-vakuzionista" felkiáltások egyikéhez vezetnek, hogy lejárassák az eltérő véleményt.

Ez természetesen azért történt, mert a politikusok nem tartoznak a választóknak, ezért a politikusok lobbizása időpocsékolás, kivéve, ha a kérdés geopolitikai, katonai, gazdasági és környezetvédelmi szempontból csekély jelentőségű. Amint arra fentebb utaltunk, az elit irányítja a politikusok politikai sorsát, akiknek többsége jól tudja, hogy politikai túlélésüknek semmi köze ahhoz, hogy az egyszerű választók kedvében járjanak. A politikusok lekötelezettjei az elitnek, amely manipulálja a hatalom olyan eszközeit, mint a vállalati média és az oktatási rendszer, lobbisták seregét alkalmazza annak biztosítására, hogy az elit preferenciája világosan érthető legyen (miközben szükség esetén kenőpénzeket használ), és könnyen hozzáfér az olyan eltávolítási lehetőségekhez, mint - a legalapvetőbb esetben - az előválasztási támogatás visszavonása.

 

 

Természetesen a végső szankció, amelyet a jelenlegi helyzetben eddig öt nemzeti elnök fizetett meg, a merénylet. Lásd: "Öt elnök, aki ellenezte a Covid vakcinákat, kényelmesen meghalt, helyükre a pro-vaxxerek léptek".

Az alábbi kép: A videofelvételen látható képen Shinzo Abe volt japán miniszterelnök 2022. július 8-án Nara városában mond beszédet, nem sokkal azelőtt, hogy egy fegyveres lelőtte. (Kyodo)

Emanuel Pastreich pedig meggyőzően érvel amellett, hogy Shinzo Abe, Japán nagyhatalmú, közvetlenül előző miniszterelnöke ugyanerre a sorsra jutott, mivel folyamatosan ellenállt az elit napirendjének alapvető elemeivel szemben. Ráadásul vannak más politikai kulcsfigurák is, akik valószínűleg ebbe a kategóriába tartoznak, nem is beszélve azokról, akiket inkább félreállítottak, mint meggyilkoltak.

Abe volt az eddigi legmagasabb rangú áldozata annak a rejtett ráknak, amely a világ nemzetállamainak kormányzását emészti, egy olyan intézményi betegségnek, amely a döntéshozatalt a nemzeti kormányoktól a magánkézben lévő szuperszámítógépes bankok, magántőkecsoportok, Tel Avivban, Londonban és Restonban működő, bérelhető hírszerző cégek, valamint a Világgazdasági Fórum, a NATO, a Világbank és más hasonló fantasztikus intézmények milliárdosok által alkalmazott stratégiai gondolkodók hálózatába helyezi.

Az engedetlen vezetők eltávolításával vagy háttérbe szorításával párhuzamosan az elit vagyonát már régóta használják "a titkos globális kormányzás láthatatlan hálózatainak létrehozására, amelyet a Világgazdasági Fórum fiatal globális vezetők programja és a Schwarzman-ösztöndíjasok programja képvisel a legjobban. A politika ezen feltörekvő alakjai beépülnek a nemzetek kormányaiba, iparágaiba és kutatóintézeteibe, hogy biztosítsák a globalista menetrend akadálytalan megvalósulását".

Lásd: "Shinzo Abe főherceg meggyilkolása: Amikor a globalisták átlépték a Rubicont".

Az elit napirendjének való hivatalos politikai alávetettség eredményeként az olyan, állítólag alapvető emberi jogokat, mint a szólás-, gyülekezési és mozgásszabadság, a különböző zárlatok, kijárási tilalmak és hadiállapotok következtében kizsigerelték, és sokan, akik megpróbálták gyakorolni ezeket a jogokat, gyorsan rájöttek, hogy azok már nem léteznek, kivéve talán a legszűkebb körökben vagy bizonyos kontextusokban.

De talán John W. Whitehead alkotmányjogász Nisha Whiteheaddel együttműködve megragadja a történtek valódi mélységét ebben a két bekezdésben, amely az Egyesült Államokról szól, de ugyanúgy alkalmazható más országokra is:

A szövetségi és az állami kormányok nem csupán a nemzet alkotmányos szövetét bontották fel a gazdaságot a mélybe taszító és a szabadságjogainkat romba döntő elzárási kötelezettségekkel, hanem szinte meggyőzték az állampolgárokat, hogy a kormánytól függjenek a pénzügyi segélyek, az orvosi beavatkozás, a védelem és a megélhetés tekintetében.

Ez az elmúlt év a zárlat alatt sok mindenből tanulság volt, de legfőképpen arról, hogyan kell a lakosságot arra nevelni, hogy szeresse és engedelmeskedjen a Nagy Testvérnek. Lásd: "Egy év lezárás után: túlélik-e szabadságjogaink a COVID-19 zsarnokságát?

De a "Nagy Testvér" nem a kormány. Hanem azok az elit alakok, akiket nagyrészt vagy teljesen elrejtenek a nyilvánosság elől, és akikről semmi érdemlegeset nem hallunk, ha hallunk egyáltalán valamit.

Ez azonban nem akadályozza meg ügynökeiket, például az Inkluzív Kapitalizmus Tanácsának tagjait abban, hogy elmondják, mit csinálnak. Csak éppen nem sokan figyelnek oda.

Ahogy Brandon Smith megjegyezte: "A CIC tagjai, köztük a Bank of America vezetője, nyíltan azt sugallják, hogy céljaik eléréséhez valójában nincs szükségük a kormányok együttműködésére. Azt mondják, hogy a vállalatok politikai segítség nélkül is képesek a legtöbb társadalmi mérnöki munkát végrehajtani. Más szóval, ez az "árnyékkormány" definíciója - Egy hatalmas vállalati összeesküvés, amely együtt dolgozik a társadalmi változások megvalósításán mindenféle felügyelet nélkül. Lásd: "Mi az a "Tanács a befogadó kapitalizmusért"?" Ez az Új Világrend'.

Ha még mindig azt hiszed, hogy a kormányok lobbizásával vagy egy másik politikai párt kormányra választásával kijuthatunk ebből a zűrzavarból, akkor a "Killing Democracy Once and for All: The Global Elite's Coup d'état That Is Destroying Life as We Know It" című könyvben olvashatsz többet arról, hogyan működik a világ valójában.

 

 

Jogi kihívások

Miközben a "törvényt" és a jogi eljárásokat olyan tévhit övezi, amely azt sugallja, hogy szerepet játszanak a társadalmak "igazságossá" tételében, valójában már régóta ismert, hogy a kormányok elit általi ellenőrzése biztosítja, hogy a törvényeket a ragadozó vállalati ellenőrzés megszilárdítása érdekében írják, és az elit ellenőrzése a jogrendszerek felett biztosítja, hogy azok az elit hatalmának, a vállalati profitnak és annak az apró kisebbségnek a személyes kiváltságainak fenntartását szolgálják, amely óriási hasznot húz az erőszak, kizsákmányolás és pusztítás globális rendszeréből.

1748-ban Montesquieu báró megírta A törvények szelleme című művét, amelyben megjegyezte: "Nincs nagyobb zsarnokság annál, mint amit a törvény pajzsa alatt és az igazságosság nevében követnek el". Azóta, jóval több mint 100 évvel ezelőtt kezdődően szerzők figyelemre méltó és változatos sora, köztük Karl Marx, Leó Tolsztoj és Mohandas K. Gandhi írt kritikákat, amelyekben leleplezik a jogrendszerek igazságtalanságát és erőszakosságát. Ennek ellenére még mindig széles körben uralkodik az a tévhit, hogy a jog egy semleges, igazságot szolgáltató szerv.

Ennek eredményeképpen hatalmas időt, energiát és erőforrásokat pazarolnak el a jó szándékú emberek, akik nem tudnak különbséget tenni aközött, amit elhitettek velük, és az igazság között: a jogrendszert úgy tervezték, hogy alkalmanként győzelmet arasson az igazságszolgáltatás valamilyen viszonylag jelentéktelen összefüggésben, hogy fenntartsa azt a széles körben elterjedt tévhitet, hogy "az igazság érvényesül", miközben az elit társadalmi ellenőrzésének fenntartására szolgál a lakosság felett, a kizsákmányolt választói csoportok és az ellenállók elnyomására, valamint az elit és a vállalati bűnözés hatalmas hálózatának elfedésére és védelmére, amely a bolygó életének minden területét áthatja. Ezt a téveszmét erősítik a jogi környezeten alapuló filmek és televíziós műsorok, amelyekben gyakran a "kisember" győzedelmeskedik.

És ezért nem hallottátok még soha a "Harcolj az igazságért!" felkiáltást: Felszámoljuk a jogrendszereket".

Ha úgy gondolja, hogy a jog valóban az igazságossággal foglalkozik, akkor tegye fel magának a kérdést, hogy miért nem teszik törvénytelenné a szegénységet és a hajléktalanságot, és miért nem biztosítanak a szegénységben és hajléktalanságban szenvedőknek azonnal szociális lakhatást és megfelelő jövedelmet. Persze ez egyszerű lenne, ha a gyilkolásra szánt katonai költségvetést megszüntetnék (és a nemzetközi konfliktusokkal érdemben foglalkoznának), vagy ha az offshore adóparadicsomokban elrejtett 32 billió dollárra becsült illegális vagyont az emberiség javára fordítanák. Lásd: "Elite Banking at Your Expense: How Secretive Tax Havens are Used to Steal Your Money" (Elit bankolás az Ön kárára: Hogyan használják a titkos adóparadicsomokat a pénzünk ellopására).

A lényeg egyszerű: A globális elit a jogállamiságon kívül működik. A jogrendszerek semmilyen módon nem fogják megfékezni vagy felelősségre vonni. Hallott már valaha egy Rothschildról, egy Warburgról, egy Rockefellerről vagy akár egy Windsorról a bíróságon? Vagy olyan szervezetekről, mint a Világgazdasági Fórum és az ENSZ?

És bár bármilyen vizsgálat gyorsan feltárja, hogy néha megkísérelnek egy vállalatot felelősségre vonni valamilyen illegális tevékenységért nemzeti kontextusban, a feljegyzések azt is mutatják, hogy a vállalatok elleni bírósági ügyek túlnyomó része elhúzódó jogi csatározásokból áll, amelyekben kiutat keresnek, vagy a felelősségre vonás hosszú késedelme, a bírságok, amelyeket könnyen "leírnak", mint az üzleti tevékenység költségeit - lásd "A Pfizer története a csalás, a korrupció és a nigériai gyermekek "emberi kísérleti nyulakként" való felhasználása" -, valamint a bírságok kifizetésének megtagadása és/vagy a panaszosok és/vagy ügynökeik elleni megtorlás. Lásd: "Hogyan vesztett el mindent az a környezetvédelmi ügyvéd, aki hatalmas ítéletet nyert a Chevron ellen".

Természetesen nincs olyan nemzetközi jogi infrastruktúra, amely a vállalatokat vagy nemzetközi szervezeteket érdemben felelősségre tudná vonni.

Ha többet szeretne olvasni erről a témáról, lásd: "A jogállamiság: Igazságtalan és erőszakos".

 

 

Tüntetések, blokádok, konvojok és egyéb tömeges mozgósítások

Ha nem elemezünk alaposan egy konfliktust, lehetetlen szilárd stratégiát kidolgozni, amely magában foglalja a megfelelő stratégiai cselekvési fókuszok azonosítását, majd az egyes fókuszokra irányuló taktikák megtervezését. Ez elkerülhetetlenül azt jelenti, hogy lényegében csak találgatjuk, hogy mit tegyünk, és nem tudjuk előre, ahogyan kellene, hogy milyen stratégiai hatást fog gyakorolni az akció.

Ráadásul a találgatás, hogy milyen akciót tegyünk, általában az alapján, ami ismerős, vagy ami jól esik - talán azért, mert egy csomó "jó emberrel" együtt megyünk ki - gyakorlatilag elkerülhetetlenül rossz döntésekhez vezet, mint például egy tömeges mozgósítás szervezése, valamilyen formában (akár emberekkel, teherautókkal, traktorokkal...), amely a kormányokra összpontosít. És az elit ügynökei szeretik ezeket figyelmen kívül hagyni, ahogy a hosszú rekord bizonyítja!

Ahogy Alexander Haig volt amerikai külügyminiszter egyszer megjegyezte egy háborúellenes tömegdemonstrációról: "Menjenek, ameddig csak akarnak, amíg továbbra is fizetik az adójukat". Lásd Alexander Haig. Négycsillagos tábornokként Haig, akit nem tartanak az USA történetének legintelligensebb külügyminiszterének, bizonyára megértette a taktikai választás fontosságát. A legtöbb aktivistának erről fogalma sincs.

Ez jól mutatja, hogy a tüntetések miért nem hatékonyak, amint azt a világtörténelem legnagyobb, 2003. február 15-i tüntetése - amely a világ több mint 600 városában, akár 30 000 000 ember részvételével zajlott a közelgő amerikai vezetésű iraki háború ellen - lásd "A világ nemet mond a háborúra: tüntetések az iraki háború ellen" - ismét szemléltette.

A lényeg egyszerű: Az egyes akciók és a számok nem meghatározóak; a stratégia a meghatározó. Nyilvánvaló, hogy a nagy gyűlések, bármilyen formában is történjenek, hatékonyak lehetnek, ha stratégiailag összpontosítanak - de soha nem a kormányokra. Lásd: "Miért buknak el az aktivisták".

Lényegében, ha bármilyen gyűlésnek bármilyen stratégiai értéke van, akkor azt arra kell használni, hogy felhívjuk a figyelmet az ellenállás stratégiai eszközeire.

Ha tehát olyan akciót akarunk, amely stratégiai szempontból hatékony lesz, akkor meg kell határoznunk egy megfelelő stratégiai célt az adott kontextusban, majd meg kell terveznünk egy olyan akciót, amely ezt a célt eléri. Minden más csak találgatás. Lásd: "Erőszakmentes cselekvés: Miért és hogyan működik".

Hatékonyan ellenállni az elit napirendjének

Ha van elég gondolati bátorságod ahhoz, hogy stratégiai ellenállást tanúsíts a "Nagy Újraindításnak" és a hozzá kapcsolódó programoknak, akkor szívesen látunk, ha részt veszel a "Emberek vagyunk, szabadok vagyunk" kampányban, amely 30 stratégiai célt határoz meg ehhez.

Ezen kívül és még egyszerűbben letölthet egy egyoldalas szórólapot, amely meghatároz egy rövid sorozatot a döntő fontosságú erőszakmentes akciókból, amelyeket bárki megtehet. Ez a szórólap, amely jelenleg 17 nyelven (cseh, dán, holland, angol, finn, francia, német, görög, héber, magyar, olasz, lengyel, holland, román, orosz, szerb, spanyol és szlovák) érhető el, és további nyelvek is készülnek, letölthető innen: A 7 napos kampány a nagy visszaállítás ellen".

Ha a "Nagy Visszaállítás" (és a kapcsolódó programok) elleni stratégiai ellenállás vonzó számodra, fontold meg, hogy csatlakozol-e a "We Are Human, We Are Free" Telegram csoporthoz (a honlapról elérhető linkkel).

Ha pedig valamilyen formában tömeges mozgósítást szeretnél szervezni, legalább arról gondoskodj, hogy a szervezők és/vagy szónokok bármelyik csapatából egy vagy több ember legyen felelős azért, hogy meghívja az embereket a kampányban való részvételre, és hogy az eseményen néhány embert jelöljenek ki arra, hogy kiossza a kampányról szóló egyoldalas szórólapot.

Végezetül, bár az időkeret, amely alatt ez bármi változást hozhat, már kétséges, ha olyan gyermekeket szeretnének nevelni, akik erőteljesen képesek vizsgálódni, elemezni és cselekedni, akkor szívesen látjuk, ha megteszik "Ígéretem a gyermekeknek".

 

 

Következtetés

Amint azt az elit jól tudja, a tevékenységével kapcsolatos kritikákat és a legyőzésére irányuló hatékony stratégiára vonatkozó tanácsokat nem keresik azok, akiket nem érdekel az elemzés, a megértés és a stratégiai hatás. Ezeket az információkat pedig könnyen elhallgatják, így azok közül, akiket érdekelhetne, kevesen hallanak róla.

Ezért az elsődleges kihívás az, hogy a releváns információk eljussanak azokhoz, akik olyan módon kívánnak ellenállni, hogy az változást eredményezzen.

Jelenleg gyakorlatilag minden erőfeszítés, amelyet a szabadságunkat és egyéb jogainkat érintő különböző megbízásokkal és korlátozásokkal szemben állók tesznek, stratégiai szempontból felesleges.

A hatékony ellenálláshoz szükséges idő pedig gyorsan fogy.

Ezért óvatosan arra bátorítom mindazokat, akik ellenállnak, hogy töltsenek el egy kis időt azzal, hogy értékeljék, mit tesznek, és fontolják meg, hogy részt vesznek-e a fentebb kínált alternatívában.

Ha az emberiségnek élhető jövője akar lenni, akkor közvetlenül kell felvennünk a harcot a globális elittel, és alá kell ásnunk a hatalmukat, hogy ránk kényszerítsék a napirendjüket. Senki más nem menthet meg minket.

https://pokolafoldon.hu/great-reset/miert-nem-tudjak-megallitani-oket-a-kormanyok-a-jogi-lepesek-es-a-tiltakozasok

Merre, Oroszország? Átállítás Schwab nélkül?

 

Miközben Moszkva megbízhatóbb piacokat keresve elválhat "nyugati partnereitől", fel kell tenni a kérdést, hogy mit jelent a gyakorlatban a több mint egy évtizede megkezdett gazdasági és politikai pivot folytatása.

Február 4-én Oroszország és Kína közös nyilatkozatot adott ki, amelyben a nemzetközi kapcsolatok és a globális fenntartható fejlődés "új korszakát" hirdették meg:

"Az ENSZ 2030-ig szóló fenntartható fejlődési menetrendjének gyorsabb megvalósítása érdekében a felek felszólítják a nemzetközi közösséget, hogy tegyen gyakorlati lépéseket az együttműködés olyan kulcsfontosságú területein, mint a szegénység csökkentése, az élelmezésbiztonság, a vakcinák és a járványok elleni védekezés, a fejlesztés finanszírozása, az éghajlatváltozás, a fenntartható fejlődés, beleértve a zöld fejlődést, az iparosítás, a digitális gazdaság és az infrastruktúra összekapcsolása."

Moszkva és Peking ellenáll a Davos által támogatott útnak, vagy párhuzamos rendszert építenek hasonló tervezet alapján? Ez a két "fenntartható fejlődés" partner ellenzi a világkormányzást, vagy ehelyett egyenrangú "érdekeltek" akarnak lenni a meglévő és jövőbeli globális szuperstruktúrákban?

Az az érv, hogy Moszkva a biológiailag fenyegető, technokrata fegyverkezési verseny részeként vonakodva követi a Nyugatot, egészen más kérdéseket vet fel. Felelősségteljesen hasznosíthatja-e Oroszország azokat a technológiákat, amelyekkel a nyugati kormányok visszaéltek és visszaéltek? Ha egy PCR-teszt nem felel meg a nyugati céloknak, vajon ugyanaz a teszt megvédheti-e Oroszországot a biológiai fenyegetésektől az Egészségügyi Pajzs programja részeként? A CBDC-k globális elfogadása az Egyesült Államok pénzügyi szabadsága elleni támadás, de szükséges intézkedés Oroszország gazdasági szuverenitásának biztosításához?

 

 

Ezeket a kérdéseket kellene feltennünk magunknak, miközben egyre kaotikusabbá váló világunk látszólag kibékíthetetlen blokkokra szakad szét.

Akár keleten, akár nyugaton, a " ügyfél útja" alapvetően más lesz?

https://pokolafoldon.hu/great-reset/merre-oroszorszag-atallitas-schwab-nelkul

Az Európai Bizottság megadta az engedélyt a majomhimlő elleni oltóanyagnak

 

Ez gyorsan ment. Az Európai Bizottság megadta az engedélyt a majomhimlő elleni oltóanyagnak az Imvanex-nek, mégpedig az EMA javaslatára.

Link: https://www.aerzteblatt.de/nachrichten/136199/Imvanex-gegen-Affenpocken-EU-Kommission-erteilt-Genehmigung

A csúnya igazság a szájkosarakról és arról, hogy mi él rajtuk

 

A "szakértők" jelenleg a maszkok viselésével foglalkoznak.

Michael Baker professzor, az Otagói Egyetem epidemiológusa a maszktalanítókat a "gyilkosokhoz" és az "ittas vezetőkhöz" hasonlította. Jacinda Ardern új-zélandi miniszterelnököt széles körben megrovásban részesítik, amiért egy nagy létszámú maszk nélküli csoporttal fotózkodott.

Mentsége: "A fotós kényszerített rá".

El kellene olvasniuk a Nature múlt héten megjelent "Bakteriális és gombás izoláció arcmaszkokból a Covid-19 világjárvány idején" című japán jelentést. Egy kép többet ér ezer szónál, ezért próbálja ki az 5. ábrát. Ezeket az organizmusokat találták az arcmaszkokon:

 

 

Figyeljük meg a patogenitás oszlopot. Ezek az emberre nézve veszélyesek. A szerzők azt mondják: "A minták 99 százalékában az arcoldalon, 94 százalékában pedig a külső oldalon figyeltünk meg baktériumtelepeket ... . Nem találtunk jelentős különbségeket a kolóniák számában a különböző maszktípusok [nem szőtt, poliuretán és géz vagy szövet] között, függetlenül a használat időtartamától".

Hozzáteszik: "Mivel a maszkok közvetlen fertőzési forrást jelenthetnek a légutak, az emésztőrendszer és a bőr számára, elengedhetetlen a higiéniájuk fenntartása a baktérium- és gombafertőzések megelőzése érdekében, amelyek súlyosbíthatják a Covid-19-et".

Felejtsük el a közönséges mosást, semmi más, mint a hosszan tartó forralás nem képes megszabadulni ezektől a kórokozóktól. Még a gyakori maszkcsere is hatástalan, mivel a kórokozók gyorsan újra megjelennek.

A szerzők következtetése: 'Azt javasoljuk, hogy az immunhiányos emberek kerüljék a maszkok ismételt használatát a mikrobiális fertőzések megelőzése érdekében.'

A jelentések szerint kórházainkat elárasztják a légúti megbetegedések. Vajon a hosszan tartó maszkhasználat súlyosbítja a helyzetet? Nagyon valószínű: az mRNS-oltás immunhiánnyal jár.

A maszkhasználatot támogató bizonyítékok a legjobb esetben is gyengék és ellentmondásosak. Az ellenérvek értékeléséhez olvassa el ezt. A japán jelentés egy újabb szög a koporsóban. A gyermekek pszichológiai fejlődésére gyakorolt káros hatásai szintén jól ismertek.

 

 

De ha meghallgatta volna Michael Baker többszörös mainstream médiainterjúját (lásd például ezt) az elmúlt héten, akkor nem tudná, hogy a maszkokkal kapcsolatban kétségek merülnek fel. Teljes erővel nekimegy Ardernnek, hogy kötelezővé tegye őket az iskolások számára, nincs kivétel, és az MSM-ben rengeteg szimpatikus tudósítást kap.

Sok szakértőnk lemarad a legújabb tanulmányok elolvasásában, vagy ha el is olvassák azokat, a dogma biztosítja, hogy csak azt látják, amit látni akarnak. A kormányzati finanszírozás tovább torzítja a cselekvéseket és a tanácsokat. Ki fog NZ-ben önként lemondani a bőkezű kormányzati támogatásokról és kifizetésekről, hogy megmondja, mi a helyzet? Jelenleg úgy tűnik, hogy Új-Zéland tudományos válsággal néz szembe. Néhány szakértőnek jól jönne egy kis szünet, hogy újratanulmányozza, feltöltődjön és újraértékelje, mi működik és mi nem a közzétett tudományos eredmények alapján.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-csunya-igazsag-a-maszkokrol-es-arrol-hogy-mi-el-rajtuk

A Covadoodle-gyilkosságok. Briteket gyilkoltak, miközben az igazságszolgáltatás alszik

 

A gyilkosság definíciója. A gyilkosság egy másik ember szándékos, jogellenes megölése, és általában ez az előre megfontolt elmeállapot különbözteti meg a gyilkosságot a jogellenes emberölés más formáitól.

Azt a személyt, aki gyilkosságot követ el, azt gyilkosnak nevezzük. FORRÁS

Bevezető: Watchdog

Az alábbi kiemelt cikk az Emberek által finanszírozott A Fény című újságból származik, amely értékes alternatívája a korrupt vállalati médiának. Nagyon ajánljuk, hogy a cikk végén található linkek segítségével tekintse meg a The Light-ot.

A cikk nagyon tömören rávilágít a Covid injekciók veszélyeire - a Pfizer saját vizsgálatai során feltárt veszélyekre, de a Pfizer és a kormányban és az olyan ügynökségekben, mint az FDA, lévő fedőemberei elszánt erőfeszítéseket tettek annak érdekében, hogy a nyilvánosság ne tudjon róla.

Fontos, hogy felfogjuk, milyen ördögi szándék áll a háttérben, amikor nagyon keményen próbálták emberek millióit beadni egy olyan vakcinával, amelyről a saját kísérleteikből tudták, hogy ölni és ártani fog.

Az is fontos, hogy megértsük azoknak a személyeknek a szándékát, akik még mindig az oltásokat erőltetik, teljes tudatában annak, hogy milyen kárt okoznak, amint az a PFIZER saját adataiból világosan kiderül.

Amikor valaki pontosan tudja, hogy egy anyag ÖL, mégis igyekszik elrejteni ezt a tényt, és továbbra is injekciózza az embereket, és ennek következtében emberek halnak meg, HOGYAN NEM GYILKOSSÁG?

 

 

És hol van a rendőrségi nyomozás? Ha ön vagy én olyan anyagot adnánk be az embereknek, amely megöli vagy megsebesíti őket, akkor a törvény és a rend erői nagyon rövidre zárnák a nyomozást. Akkor azok, akik ezt ténylegesen megtették, hogyan mentesülnek a büntetőeljárás alól? Hogy lehet, hogy azokat, akik ilyen módon embereket ölnek meg, nem tartóztatják le és nem állítják bíróság elé, hacsak nem védik meg őket olyan pozícióban lévő bűntársak, amelyekből kiforgathatják az igazságszolgáltatás menetét?

A Pfizer tudta, hogy az oltóanyaguk megöli

A dokumentumok először az Európai Gyógyszerügynökség honlapját ért kibertámadás során szivárogtak ki.

Az ügynökség felülvizsgálatából származó több mint 40 megabájtnyi titkos információ került fel a sötét világhálóra, és több újságíró, köztük a British Medical Journal munkatársai is kaptak másolatot a kiszivárogtatásról.

Az Egyesült Államokban az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal korábban beleegyezett abba, hogy 75 évig visszatartja a nyilvánosság elől a dokumentumokat és az azokban foglalt, állkapcsot megdöbbentő felfedezéseket, mígnem Mark Pittman texasi kerületi bíró elrendelte a nyolc hónapon belüli kiadását, mondván, hogy az "kiemelkedő közérdekű".

A legriasztóbb az, hogy a dokumentumokból kiderül, hogy a kísérletek során legalább 1223 halálesetet jelentettek az injekció beadását követő első 28 napban.

Az NHS, a média és a kormány folyamatosan azt állítja, hogy a vakcinák "biztonságosak és hatékonyak", míg azokat, akik a sárga kártya rendszeren keresztül jelentik a vakcinával kapcsolatos sérüléseket, gyakran azzal vádolják, hogy hamis összefüggéseket állítanak, vagy csak képzelik a tüneteiket.

 

 

A Pfizer dokumentumai azonban egészen más képet festenek, felsorolva több ezer olyan, riasztó arányban jelentkező mellékhatást, amelyek a kísérleti genetikai injekció beadásának közvetlen következményeként jelentkeztek.

Jelentésük szerint a Pfizer 600 extra alkalmazottat vett fel, hogy kezelni tudja a covid-19 injekcióból eredő mellékhatások puszta számát, és azt mondta, hogy összesen 1800-at tervezett felvenni.

A súlyos mellékhatások közé tartoztak többek között a következők: autoimmun betegségek; vakság; cukorbetegség; herpesz; szívproblémák, például szívizomgyulladás; pajzsmirigyzavarok; neurológiai betegségek, például szklerózis multiplex; görcsrohamok; epilepszia; narkolepszia és Guillain-Barré-szindróma.

Az olyan nem halálos kimenetelű állapotokat, mint az ekcéma, hólyagok, asztma, termékenységi problémák, gyulladásos bélbetegségek, süketség és még a nyelvharapás is a mellékhatások között sorolja fel a Pfizer.

Bár a készítményt terhes nőknél is engedélyezték, ismert, hogy terhességi komplikációkat, köztük számos spontán vetélést is okozhat. A sok általa okozott probléma egyike a terhességi anafilaktoid szindróma, röviden ASP. Az ASP az anyák számára halálos kimenetelű betegség, és az anyai halálozás vezető okai közé tartozik. A tünetek közé tartozik a súlyos vérzés, a zavartság, a légszomj és a szorongás.

Ezért nagy kockázatot jelent a covid "vakcinát" szedő terhes nők számára.

A Pfizer dokumentuma mellékhatásként felsorolja a különböző vérzavarokat, a Crohn-betegséget és a májelégtelenséget is. A véralvadás egy másik probléma volt, amelyről a kísérletek során beszámoltak. Az egyik legbeszédesebb mellékhatás a covid-19.

A támogatók gyakran azzal érvelnek, hogy a covid-beadások némelyikének lehetséges mellékhatása ellenére legalább megakadályozzák, hogy az emberek a covid-19 miatt meghaljanak. A probléma az, hogy a "vakcina" valójában a betegség kialakulását okozza, és így hozzájárul az esetek számához, mellékhatásként felsorolva a covid-19-hez társuló tüdőgyulladást.

Egyesek azzal érvelhetnek, hogy ezek a problémák csak a Pfizer injekcióval kapcsolatosak, de halálesetek és súlyos sérülések az összes gyártó injekciójával kapcsolatban előfordultak és nyilvánosan elismertek.

 

 

Az Edinburgh-i Egyetem által kidolgozott kutatás kimutatta, hogy csaknem 350 britet sújtott egy ritka véralvadási rendellenesség, miután megkapta az AstraZeneca vakcináját. Ezek a vérrögök kisebb véraláfutásokat okoznak a testen, és egyeseknél lila pöttyös kiütéseket okozhatnak.

A Moderna vakcinát szívproblémákkal, például szívizom- és szívburokgyulladással hozták összefüggésbe. A mellékhatások listáján gyulladás, ájulás és légzési nehézségek is szerepelnek.

Az Egyesült Királyság Egészségbiztonsági Ügynökségének (UKHSA) a 2. oldalon található táblázatban szereplő adataiból az is kiderült, hogy mind a covid-19 halálesetek, mind a megbetegedések rosszabbul alakultak az oltottak körében, különösen a 18 év felettiek körében. A hivatalos adatok egyértelműek: a covid-19 kialakulásának esélye jelentősen megnő a későbbi "emlékeztető" oltásokat követően. Ez nagyjából összhangban van a Pfizer dokumentumában szereplő információkkal, amelyek szerint az oltások covid-19-et és légúti megbetegedéseket okoznak.

Azzal a ténnyel együtt, hogy az ONS adatai nemrégiben kimutatták, hogy a covid okozta halálesetek száma sokkal alacsonyabb, mint korábban gondolták, úgy tűnik, hogy az oltás beadásának kockázatai jelentősen meghaladják a be nem adás kockázatát.

A The Light ezen száma itt tekinthető meg és tölthető le

A The Light weboldalán további információkért látogasson el ide

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-covadoodle-gyilkossagok-briteket-gyilkoltak-mikozben-az-igazsagszolgaltatas-alszik