2020-ban, a "vírus"/"vakcina" narratíva leple alatt a globális elit elindította régóta tervezett puccsát, hogy megszerezze az emberi népesség feletti teljes ellenőrzést.

Az emberi civilizációval mintegy 5000 évvel ezelőtt kezdődött, és legalább 50 éve a végső tervezésben lévő történetre építve az elit fokozatos erőfeszítései helyi, nemzeti és most már globális összefüggésben a nemkívánatos populációk kiirtására és az életben maradottak leigázására irányuló erőfeszítések most tetőznek. Lásd: "A végső csata az emberiségért: Most vagy soha a Homo Sapiens elleni hosszú háborúban".

Sajnos azonban a tudatosság arról, hogy mi is történik valójában, továbbra is rendkívül alacsony, még azok körében is, akik ellenállnak jogaink és szabadságunk folyamatos pusztításának, valamint a gyorsan növekvő "vakcina"-halálozásnak. Lásd: "A szabadságtól való rettegés: Miért fogadja el a legtöbb ember a globális elit technotyrantiáját".

Hadd magyarázzam el tehát röviden még egyszer, hogy pontosan mi történik, és miért nem járhatnak sikerrel a legnépszerűbb válaszlépések - a kormányok lobbizása, a választásokon való részvétel vagy új politikai pártok alapítása, jogi kihívások és tiltakozások (így vagy úgy) - az érintettek részéről. És mit kell tennünk, ha meg akarjuk verni ezt a puccsot.

Mi történik?

Kép a jobb oldalon: Yuval Noah Harari - izraeli közértelmiségi, történész, író és professzor (CC BY-SA 3.0 licenc alatt).

Ha valaki elolvassa a Világgazdasági Fórum honlapját, valamint a szervezet által készített elsődleges dokumentumokat, és meghallgatja a szervezet legfontosabb szóvivőit, például Klaus Schwabot

A Világgazdasági Fórum a "Nagy Újraindítás" átfogó cím alatt egy sor, egymással szorosan összefüggő programot indított útjára, amelyek az emberi élet 200 területén jelentős változásokat fognak előidézni az életben maradottak számára.

Ezek az egymással összefüggő programok magukban foglalják az elit eugenikai programjának végrehajtását - lásd: "A globális elit "Gyilkolás és ellenőrzés" programja": A negyedik ipari forradalommal és a transzhumanizmussal kapcsolatos különböző programokkal együtt, amelyek a technokraták által irányított világban a megmaradt transzhumán népesség feletti teljes ellenőrzést fogják biztosítani számukra. Lásd: "Az emberiség kiirtása: Hogyan használja a globális elit az eugenikát és a transzhumanizmust jövőnk alakítására".

Ezek a programok magukban foglalják a releváns technológiák - többek között az 5G (és hamarosan a 6G), a katonai fegyverek, a mesterséges intelligencia [AI], a digitális identitás, a nagy adatmennyiség, a nano- és biotechnológia, a robotika, a dolgok internete [IoT], a testek internete [IoB], az érzékek internete [IoS], a kvantumszámítógépek, a megfigyelés és a metaversum - kifejlesztésére és alkalmazására irányuló erőfeszítéseket, amelyek felforgatják az emberi identitást, az emberi szabadságot, az emberi méltóságot, az emberi akaratot és/vagy az emberi magánéletet. Egyéb káros következmények mellett ezek a technológiák megfosztanak minket a saját banki és pénzügyi irányításunktól. Lásd: "Taking Control by Destroying Cash: Beware Cyber Polygon as Part of the Elite Coup".

Megismétlem: Ezeknek a programoknak a végeredménye a Föld jelentős mértékű emberi elnéptelenedése, valamint az életben maradottak transzhumán rabszolgasorba taszítása és bebörtönzése lesz, elsősorban az "okos városaikban".

 

 

Ahogy Mark Steele az 5G irányított energiasugárzás kibocsátásáról szóló átfogó szakértői jelentésében megállapította: "A globalista elnéptelenedési program első látásra egyértelmű bizonyítéka... Ez a legnagyobb bűncselekmény, amelyet valaha is elkövettek az emberiség és Isten egész teremtménye ellen.". Lásd:

"Szakértői jelentés: Ötödik generációs (5G) irányított energiájú sugárzás kibocsátása a grafitvas-oxid antennákkal ellátott Covid-19-et tartalmazó, nanometallal szennyezett vakcinákkal összefüggésben".

Nyilvánvaló, hogy mindez anélkül történik, hogy konzultáltak volna azokkal, akiket "hétköznapi" embereknek tartanak.

Ki szervezi ezt?

A puccsot a globális elit és annak elsődleges ügynökei tervelték ki. Az elit a kulcsfontosságú nemzetközi szervezetek (például az Egészségügyi Világszervezet és az ENSZ), az érintett vállalatok (beleértve a technológiai, gyógyszer- és médiaiparban tevékenykedőket) és a nemzeti kormányok ellenőrzésén keresztül hajtja végre.

Az első pont, amit meg kell jegyezni, egyszerűen a következő: A globális elit túl gazdag és erős ahhoz, hogy személyesen részt vegyen olyan jól ismert fórumokon, mint a Világgazdasági Fórum, vagy akár olyan kevésbé ismert fórumokon, mint a Tanács a befogadó kapitalizmusért. Az ilyen jellegű szervezetek "frontemberei" az elit ügynökei. Bizonyos szinten gazdagok és hatalmasok, és örülnek, ha nyilvánosan azonosítják őket, de nem ők a sorsunk alakítói, még akkor sem, ha sok részletet ők dolgoznak ki. Ennek egyik megvitatására,

lásd: Mi az a "Tanács a befogadó kapitalizmusért"? Ez az Új Világrend".

De mivel ez a Globális Elit egyszerre őrült és bűnöző, tagjainak fogalmuk sincs arról, mit jelent megtapasztalni a "hétköznapi" emberi életet, annak mindennapi küzdelmeivel és alkalmi győzelmeivel, rutinszerű félelmeivel és egyszerű örömeivel. Lásd: "A globális elit őrült". További információ a 'Miért erőszak?' és a 'Félelem nélküli pszichológia és félelemmel teli pszichológia' című könyvekben található: Alapelvek és gyakorlat".

Hadd magyarázzam el tehát röviden, még egyszer, hogy miért nem tudnak megmenteni minket a kormányok, a jogi kihívások és a tiltakozások különböző formáikban attól, ami történik, bár az elit örömmel veszi, ha energiánkat ilyen erőfeszítésekre pazaroljuk, ahogyan az a szándékuk.

Alkotmányok, kormányok és a "demokrácia" téveszméje

Míg az úgynevezett demokratikus folyamatok már régóta csak látszat, addig a demokráciák látszatelemeit - a hatalmi ágak alkotmányos szétválasztását (a kormányzat törvényhozói, végrehajtói és igazságszolgáltatási funkcióinak felosztása, állítólag azért, hogy korlátozza a kormányzat önkényes túlkapásainak lehetőségét), az emberi jogok (beleértve a szólás-, gyülekezési és mozgásszabadságot) tiszteletben tartását, a törvényeknek való engedelmességet és a jogi eljárások betartását - szinte minden kormány (nemzeti, (nemzeti, tartományi és helyi) kormányokat világszerte, mivel az elit által hozott és a nemzetközi szervezeteken - például a Világgazdasági Fórumon és az Egészségügyi Világszervezeten - keresztül kihirdetett intézkedéseket a kormányok egyszerűen végrehajtották, annak ellenére, hogy különböző módon megsértették az alkotmányos rendelkezéseket, és még csak nyilvános (vagy sok esetben még parlamenti) vita nélkül.

Hogy ezt a kérdést még nyersebben megismételjem: tekintve az olyan elit szervezetek, mint a Világgazdasági Fórum és az Egészségügyi Világszervezet által az elmúlt két és fél évben betöltött kiemelkedő szerepet, van-e olyan érzése, hogy a kormányok betartják a nemzeti alkotmányokat és független döntéseket hoznak? Vagy csak parancsokat követnek?

És annak ellenére, hogy állítólag jogunk van a "szólásszabadsághoz", még az eltérő véleményt valló politikusok is, akik megpróbálnak alternatív véleményt képviselni bármelyik fősodratú fórumon, és még sok "progresszív" fórumon is, a legkedvezőbb esetben is a cenzúra - a vállalati és a nagy közösségi médiumok vezetésével - vagy az olyan vádak, mint az "összeesküvés-elméletek" és az "anti-vakuzionista" felkiáltások egyikéhez vezetnek, hogy lejárassák az eltérő véleményt.

Ez természetesen azért történt, mert a politikusok nem tartoznak a választóknak, ezért a politikusok lobbizása időpocsékolás, kivéve, ha a kérdés geopolitikai, katonai, gazdasági és környezetvédelmi szempontból csekély jelentőségű. Amint arra fentebb utaltunk, az elit irányítja a politikusok politikai sorsát, akiknek többsége jól tudja, hogy politikai túlélésüknek semmi köze ahhoz, hogy az egyszerű választók kedvében járjanak. A politikusok lekötelezettjei az elitnek, amely manipulálja a hatalom olyan eszközeit, mint a vállalati média és az oktatási rendszer, lobbisták seregét alkalmazza annak biztosítására, hogy az elit preferenciája világosan érthető legyen (miközben szükség esetén kenőpénzeket használ), és könnyen hozzáfér az olyan eltávolítási lehetőségekhez, mint - a legalapvetőbb esetben - az előválasztási támogatás visszavonása.

 

 

Természetesen a végső szankció, amelyet a jelenlegi helyzetben eddig öt nemzeti elnök fizetett meg, a merénylet. Lásd: "Öt elnök, aki ellenezte a Covid vakcinákat, kényelmesen meghalt, helyükre a pro-vaxxerek léptek".

Az alábbi kép: A videofelvételen látható képen Shinzo Abe volt japán miniszterelnök 2022. július 8-án Nara városában mond beszédet, nem sokkal azelőtt, hogy egy fegyveres lelőtte. (Kyodo)

Emanuel Pastreich pedig meggyőzően érvel amellett, hogy Shinzo Abe, Japán nagyhatalmú, közvetlenül előző miniszterelnöke ugyanerre a sorsra jutott, mivel folyamatosan ellenállt az elit napirendjének alapvető elemeivel szemben. Ráadásul vannak más politikai kulcsfigurák is, akik valószínűleg ebbe a kategóriába tartoznak, nem is beszélve azokról, akiket inkább félreállítottak, mint meggyilkoltak.

Abe volt az eddigi legmagasabb rangú áldozata annak a rejtett ráknak, amely a világ nemzetállamainak kormányzását emészti, egy olyan intézményi betegségnek, amely a döntéshozatalt a nemzeti kormányoktól a magánkézben lévő szuperszámítógépes bankok, magántőkecsoportok, Tel Avivban, Londonban és Restonban működő, bérelhető hírszerző cégek, valamint a Világgazdasági Fórum, a NATO, a Világbank és más hasonló fantasztikus intézmények milliárdosok által alkalmazott stratégiai gondolkodók hálózatába helyezi.

Az engedetlen vezetők eltávolításával vagy háttérbe szorításával párhuzamosan az elit vagyonát már régóta használják "a titkos globális kormányzás láthatatlan hálózatainak létrehozására, amelyet a Világgazdasági Fórum fiatal globális vezetők programja és a Schwarzman-ösztöndíjasok programja képvisel a legjobban. A politika ezen feltörekvő alakjai beépülnek a nemzetek kormányaiba, iparágaiba és kutatóintézeteibe, hogy biztosítsák a globalista menetrend akadálytalan megvalósulását".

Lásd: "Shinzo Abe főherceg meggyilkolása: Amikor a globalisták átlépték a Rubicont".

Az elit napirendjének való hivatalos politikai alávetettség eredményeként az olyan, állítólag alapvető emberi jogokat, mint a szólás-, gyülekezési és mozgásszabadság, a különböző zárlatok, kijárási tilalmak és hadiállapotok következtében kizsigerelték, és sokan, akik megpróbálták gyakorolni ezeket a jogokat, gyorsan rájöttek, hogy azok már nem léteznek, kivéve talán a legszűkebb körökben vagy bizonyos kontextusokban.

De talán John W. Whitehead alkotmányjogász Nisha Whiteheaddel együttműködve megragadja a történtek valódi mélységét ebben a két bekezdésben, amely az Egyesült Államokról szól, de ugyanúgy alkalmazható más országokra is:

A szövetségi és az állami kormányok nem csupán a nemzet alkotmányos szövetét bontották fel a gazdaságot a mélybe taszító és a szabadságjogainkat romba döntő elzárási kötelezettségekkel, hanem szinte meggyőzték az állampolgárokat, hogy a kormánytól függjenek a pénzügyi segélyek, az orvosi beavatkozás, a védelem és a megélhetés tekintetében.

Ez az elmúlt év a zárlat alatt sok mindenből tanulság volt, de legfőképpen arról, hogyan kell a lakosságot arra nevelni, hogy szeresse és engedelmeskedjen a Nagy Testvérnek. Lásd: "Egy év lezárás után: túlélik-e szabadságjogaink a COVID-19 zsarnokságát?

De a "Nagy Testvér" nem a kormány. Hanem azok az elit alakok, akiket nagyrészt vagy teljesen elrejtenek a nyilvánosság elől, és akikről semmi érdemlegeset nem hallunk, ha hallunk egyáltalán valamit.

Ez azonban nem akadályozza meg ügynökeiket, például az Inkluzív Kapitalizmus Tanácsának tagjait abban, hogy elmondják, mit csinálnak. Csak éppen nem sokan figyelnek oda.

Ahogy Brandon Smith megjegyezte: "A CIC tagjai, köztük a Bank of America vezetője, nyíltan azt sugallják, hogy céljaik eléréséhez valójában nincs szükségük a kormányok együttműködésére. Azt mondják, hogy a vállalatok politikai segítség nélkül is képesek a legtöbb társadalmi mérnöki munkát végrehajtani. Más szóval, ez az "árnyékkormány" definíciója - Egy hatalmas vállalati összeesküvés, amely együtt dolgozik a társadalmi változások megvalósításán mindenféle felügyelet nélkül. Lásd: "Mi az a "Tanács a befogadó kapitalizmusért"?" Ez az Új Világrend'.

Ha még mindig azt hiszed, hogy a kormányok lobbizásával vagy egy másik politikai párt kormányra választásával kijuthatunk ebből a zűrzavarból, akkor a "Killing Democracy Once and for All: The Global Elite's Coup d'état That Is Destroying Life as We Know It" című könyvben olvashatsz többet arról, hogyan működik a világ valójában.

 

 

Jogi kihívások

Miközben a "törvényt" és a jogi eljárásokat olyan tévhit övezi, amely azt sugallja, hogy szerepet játszanak a társadalmak "igazságossá" tételében, valójában már régóta ismert, hogy a kormányok elit általi ellenőrzése biztosítja, hogy a törvényeket a ragadozó vállalati ellenőrzés megszilárdítása érdekében írják, és az elit ellenőrzése a jogrendszerek felett biztosítja, hogy azok az elit hatalmának, a vállalati profitnak és annak az apró kisebbségnek a személyes kiváltságainak fenntartását szolgálják, amely óriási hasznot húz az erőszak, kizsákmányolás és pusztítás globális rendszeréből.

1748-ban Montesquieu báró megírta A törvények szelleme című művét, amelyben megjegyezte: "Nincs nagyobb zsarnokság annál, mint amit a törvény pajzsa alatt és az igazságosság nevében követnek el". Azóta, jóval több mint 100 évvel ezelőtt kezdődően szerzők figyelemre méltó és változatos sora, köztük Karl Marx, Leó Tolsztoj és Mohandas K. Gandhi írt kritikákat, amelyekben leleplezik a jogrendszerek igazságtalanságát és erőszakosságát. Ennek ellenére még mindig széles körben uralkodik az a tévhit, hogy a jog egy semleges, igazságot szolgáltató szerv.

Ennek eredményeképpen hatalmas időt, energiát és erőforrásokat pazarolnak el a jó szándékú emberek, akik nem tudnak különbséget tenni aközött, amit elhitettek velük, és az igazság között: a jogrendszert úgy tervezték, hogy alkalmanként győzelmet arasson az igazságszolgáltatás valamilyen viszonylag jelentéktelen összefüggésben, hogy fenntartsa azt a széles körben elterjedt tévhitet, hogy "az igazság érvényesül", miközben az elit társadalmi ellenőrzésének fenntartására szolgál a lakosság felett, a kizsákmányolt választói csoportok és az ellenállók elnyomására, valamint az elit és a vállalati bűnözés hatalmas hálózatának elfedésére és védelmére, amely a bolygó életének minden területét áthatja. Ezt a téveszmét erősítik a jogi környezeten alapuló filmek és televíziós műsorok, amelyekben gyakran a "kisember" győzedelmeskedik.

És ezért nem hallottátok még soha a "Harcolj az igazságért!" felkiáltást: Felszámoljuk a jogrendszereket".

Ha úgy gondolja, hogy a jog valóban az igazságossággal foglalkozik, akkor tegye fel magának a kérdést, hogy miért nem teszik törvénytelenné a szegénységet és a hajléktalanságot, és miért nem biztosítanak a szegénységben és hajléktalanságban szenvedőknek azonnal szociális lakhatást és megfelelő jövedelmet. Persze ez egyszerű lenne, ha a gyilkolásra szánt katonai költségvetést megszüntetnék (és a nemzetközi konfliktusokkal érdemben foglalkoznának), vagy ha az offshore adóparadicsomokban elrejtett 32 billió dollárra becsült illegális vagyont az emberiség javára fordítanák. Lásd: "Elite Banking at Your Expense: How Secretive Tax Havens are Used to Steal Your Money" (Elit bankolás az Ön kárára: Hogyan használják a titkos adóparadicsomokat a pénzünk ellopására).

A lényeg egyszerű: A globális elit a jogállamiságon kívül működik. A jogrendszerek semmilyen módon nem fogják megfékezni vagy felelősségre vonni. Hallott már valaha egy Rothschildról, egy Warburgról, egy Rockefellerről vagy akár egy Windsorról a bíróságon? Vagy olyan szervezetekről, mint a Világgazdasági Fórum és az ENSZ?

És bár bármilyen vizsgálat gyorsan feltárja, hogy néha megkísérelnek egy vállalatot felelősségre vonni valamilyen illegális tevékenységért nemzeti kontextusban, a feljegyzések azt is mutatják, hogy a vállalatok elleni bírósági ügyek túlnyomó része elhúzódó jogi csatározásokból áll, amelyekben kiutat keresnek, vagy a felelősségre vonás hosszú késedelme, a bírságok, amelyeket könnyen "leírnak", mint az üzleti tevékenység költségeit - lásd "A Pfizer története a csalás, a korrupció és a nigériai gyermekek "emberi kísérleti nyulakként" való felhasználása" -, valamint a bírságok kifizetésének megtagadása és/vagy a panaszosok és/vagy ügynökeik elleni megtorlás. Lásd: "Hogyan vesztett el mindent az a környezetvédelmi ügyvéd, aki hatalmas ítéletet nyert a Chevron ellen".

Természetesen nincs olyan nemzetközi jogi infrastruktúra, amely a vállalatokat vagy nemzetközi szervezeteket érdemben felelősségre tudná vonni.

Ha többet szeretne olvasni erről a témáról, lásd: "A jogállamiság: Igazságtalan és erőszakos".

 

 

Tüntetések, blokádok, konvojok és egyéb tömeges mozgósítások

Ha nem elemezünk alaposan egy konfliktust, lehetetlen szilárd stratégiát kidolgozni, amely magában foglalja a megfelelő stratégiai cselekvési fókuszok azonosítását, majd az egyes fókuszokra irányuló taktikák megtervezését. Ez elkerülhetetlenül azt jelenti, hogy lényegében csak találgatjuk, hogy mit tegyünk, és nem tudjuk előre, ahogyan kellene, hogy milyen stratégiai hatást fog gyakorolni az akció.

Ráadásul a találgatás, hogy milyen akciót tegyünk, általában az alapján, ami ismerős, vagy ami jól esik - talán azért, mert egy csomó "jó emberrel" együtt megyünk ki - gyakorlatilag elkerülhetetlenül rossz döntésekhez vezet, mint például egy tömeges mozgósítás szervezése, valamilyen formában (akár emberekkel, teherautókkal, traktorokkal...), amely a kormányokra összpontosít. És az elit ügynökei szeretik ezeket figyelmen kívül hagyni, ahogy a hosszú rekord bizonyítja!

Ahogy Alexander Haig volt amerikai külügyminiszter egyszer megjegyezte egy háborúellenes tömegdemonstrációról: "Menjenek, ameddig csak akarnak, amíg továbbra is fizetik az adójukat". Lásd Alexander Haig. Négycsillagos tábornokként Haig, akit nem tartanak az USA történetének legintelligensebb külügyminiszterének, bizonyára megértette a taktikai választás fontosságát. A legtöbb aktivistának erről fogalma sincs.

Ez jól mutatja, hogy a tüntetések miért nem hatékonyak, amint azt a világtörténelem legnagyobb, 2003. február 15-i tüntetése - amely a világ több mint 600 városában, akár 30 000 000 ember részvételével zajlott a közelgő amerikai vezetésű iraki háború ellen - lásd "A világ nemet mond a háborúra: tüntetések az iraki háború ellen" - ismét szemléltette.

A lényeg egyszerű: Az egyes akciók és a számok nem meghatározóak; a stratégia a meghatározó. Nyilvánvaló, hogy a nagy gyűlések, bármilyen formában is történjenek, hatékonyak lehetnek, ha stratégiailag összpontosítanak - de soha nem a kormányokra. Lásd: "Miért buknak el az aktivisták".

Lényegében, ha bármilyen gyűlésnek bármilyen stratégiai értéke van, akkor azt arra kell használni, hogy felhívjuk a figyelmet az ellenállás stratégiai eszközeire.

Ha tehát olyan akciót akarunk, amely stratégiai szempontból hatékony lesz, akkor meg kell határoznunk egy megfelelő stratégiai célt az adott kontextusban, majd meg kell terveznünk egy olyan akciót, amely ezt a célt eléri. Minden más csak találgatás. Lásd: "Erőszakmentes cselekvés: Miért és hogyan működik".

Hatékonyan ellenállni az elit napirendjének

Ha van elég gondolati bátorságod ahhoz, hogy stratégiai ellenállást tanúsíts a "Nagy Újraindításnak" és a hozzá kapcsolódó programoknak, akkor szívesen látunk, ha részt veszel a "Emberek vagyunk, szabadok vagyunk" kampányban, amely 30 stratégiai célt határoz meg ehhez.

Ezen kívül és még egyszerűbben letölthet egy egyoldalas szórólapot, amely meghatároz egy rövid sorozatot a döntő fontosságú erőszakmentes akciókból, amelyeket bárki megtehet. Ez a szórólap, amely jelenleg 17 nyelven (cseh, dán, holland, angol, finn, francia, német, görög, héber, magyar, olasz, lengyel, holland, román, orosz, szerb, spanyol és szlovák) érhető el, és további nyelvek is készülnek, letölthető innen: A 7 napos kampány a nagy visszaállítás ellen".

Ha a "Nagy Visszaállítás" (és a kapcsolódó programok) elleni stratégiai ellenállás vonzó számodra, fontold meg, hogy csatlakozol-e a "We Are Human, We Are Free" Telegram csoporthoz (a honlapról elérhető linkkel).

Ha pedig valamilyen formában tömeges mozgósítást szeretnél szervezni, legalább arról gondoskodj, hogy a szervezők és/vagy szónokok bármelyik csapatából egy vagy több ember legyen felelős azért, hogy meghívja az embereket a kampányban való részvételre, és hogy az eseményen néhány embert jelöljenek ki arra, hogy kiossza a kampányról szóló egyoldalas szórólapot.

Végezetül, bár az időkeret, amely alatt ez bármi változást hozhat, már kétséges, ha olyan gyermekeket szeretnének nevelni, akik erőteljesen képesek vizsgálódni, elemezni és cselekedni, akkor szívesen látjuk, ha megteszik "Ígéretem a gyermekeknek".

 

 

Következtetés

Amint azt az elit jól tudja, a tevékenységével kapcsolatos kritikákat és a legyőzésére irányuló hatékony stratégiára vonatkozó tanácsokat nem keresik azok, akiket nem érdekel az elemzés, a megértés és a stratégiai hatás. Ezeket az információkat pedig könnyen elhallgatják, így azok közül, akiket érdekelhetne, kevesen hallanak róla.

Ezért az elsődleges kihívás az, hogy a releváns információk eljussanak azokhoz, akik olyan módon kívánnak ellenállni, hogy az változást eredményezzen.

Jelenleg gyakorlatilag minden erőfeszítés, amelyet a szabadságunkat és egyéb jogainkat érintő különböző megbízásokkal és korlátozásokkal szemben állók tesznek, stratégiai szempontból felesleges.

A hatékony ellenálláshoz szükséges idő pedig gyorsan fogy.

Ezért óvatosan arra bátorítom mindazokat, akik ellenállnak, hogy töltsenek el egy kis időt azzal, hogy értékeljék, mit tesznek, és fontolják meg, hogy részt vesznek-e a fentebb kínált alternatívában.

Ha az emberiségnek élhető jövője akar lenni, akkor közvetlenül kell felvennünk a harcot a globális elittel, és alá kell ásnunk a hatalmukat, hogy ránk kényszerítsék a napirendjüket. Senki más nem menthet meg minket.

https://pokolafoldon.hu/great-reset/miert-nem-tudjak-megallitani-oket-a-kormanyok-a-jogi-lepesek-es-a-tiltakozasok