A "szakértők" jelenleg a maszkok viselésével foglalkoznak.

Michael Baker professzor, az Otagói Egyetem epidemiológusa a maszktalanítókat a "gyilkosokhoz" és az "ittas vezetőkhöz" hasonlította. Jacinda Ardern új-zélandi miniszterelnököt széles körben megrovásban részesítik, amiért egy nagy létszámú maszk nélküli csoporttal fotózkodott.

Mentsége: "A fotós kényszerített rá".

El kellene olvasniuk a Nature múlt héten megjelent "Bakteriális és gombás izoláció arcmaszkokból a Covid-19 világjárvány idején" című japán jelentést. Egy kép többet ér ezer szónál, ezért próbálja ki az 5. ábrát. Ezeket az organizmusokat találták az arcmaszkokon:

 

 

Figyeljük meg a patogenitás oszlopot. Ezek az emberre nézve veszélyesek. A szerzők azt mondják: "A minták 99 százalékában az arcoldalon, 94 százalékában pedig a külső oldalon figyeltünk meg baktériumtelepeket ... . Nem találtunk jelentős különbségeket a kolóniák számában a különböző maszktípusok [nem szőtt, poliuretán és géz vagy szövet] között, függetlenül a használat időtartamától".

Hozzáteszik: "Mivel a maszkok közvetlen fertőzési forrást jelenthetnek a légutak, az emésztőrendszer és a bőr számára, elengedhetetlen a higiéniájuk fenntartása a baktérium- és gombafertőzések megelőzése érdekében, amelyek súlyosbíthatják a Covid-19-et".

Felejtsük el a közönséges mosást, semmi más, mint a hosszan tartó forralás nem képes megszabadulni ezektől a kórokozóktól. Még a gyakori maszkcsere is hatástalan, mivel a kórokozók gyorsan újra megjelennek.

A szerzők következtetése: 'Azt javasoljuk, hogy az immunhiányos emberek kerüljék a maszkok ismételt használatát a mikrobiális fertőzések megelőzése érdekében.'

A jelentések szerint kórházainkat elárasztják a légúti megbetegedések. Vajon a hosszan tartó maszkhasználat súlyosbítja a helyzetet? Nagyon valószínű: az mRNS-oltás immunhiánnyal jár.

A maszkhasználatot támogató bizonyítékok a legjobb esetben is gyengék és ellentmondásosak. Az ellenérvek értékeléséhez olvassa el ezt. A japán jelentés egy újabb szög a koporsóban. A gyermekek pszichológiai fejlődésére gyakorolt káros hatásai szintén jól ismertek.

 

 

De ha meghallgatta volna Michael Baker többszörös mainstream médiainterjúját (lásd például ezt) az elmúlt héten, akkor nem tudná, hogy a maszkokkal kapcsolatban kétségek merülnek fel. Teljes erővel nekimegy Ardernnek, hogy kötelezővé tegye őket az iskolások számára, nincs kivétel, és az MSM-ben rengeteg szimpatikus tudósítást kap.

Sok szakértőnk lemarad a legújabb tanulmányok elolvasásában, vagy ha el is olvassák azokat, a dogma biztosítja, hogy csak azt látják, amit látni akarnak. A kormányzati finanszírozás tovább torzítja a cselekvéseket és a tanácsokat. Ki fog NZ-ben önként lemondani a bőkezű kormányzati támogatásokról és kifizetésekről, hogy megmondja, mi a helyzet? Jelenleg úgy tűnik, hogy Új-Zéland tudományos válsággal néz szembe. Néhány szakértőnek jól jönne egy kis szünet, hogy újratanulmányozza, feltöltődjön és újraértékelje, mi működik és mi nem a közzétett tudományos eredmények alapján.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-csunya-igazsag-a-maszkokrol-es-arrol-hogy-mi-el-rajtuk