TÖRTÉNET EGY PILLANTÁSRA

> Az első COVID-oltások 2020 decemberében kerültek forgalomba, és nem telt el sok idő, mire az orvosok és a tudósok elkezdtek figyelmeztetni a lehetséges reprodukciós hatásokra, mivel az oltás keresztreakcióba léphet a szincitinnel és a spermiumokban, petesejtekben és méhlepényben lévő reprodukciós génekkel, ami károsíthatja a reprodukciót

> Egy nemrégiben végzett vizsgálat szerint a rendszeres menstruációs ciklussal rendelkező nők 42%-a mondta, hogy a szokásosnál erősebb vérzést tapasztalt az oltás után; a nemi hormonkezelést kapók 39%-a, a hosszú hatású fogamzásgátlót szedő nők 71%-a és a posztmenopauzában lévő nők 66%-a számolt be áttörő vérzésről.

> Más, nemrégiben végzett kutatások szerint a Pfizer COVID oltás körülbelül három hónapig rontja a férfiak spermakoncentrációját és a mozgékonyságot.

> A vetélések, a magzati halálozások és a halvaszületések száma is emelkedett a COVID injekció bevezetése után. 2021 novemberében a Lions Gate kórházban (North Vancouver, Brit Columbia, BC) 24 óra alatt 13 halva született csecsemőt hoztak világra, és az anyák mindegyike megkapta a COVID oltást.

> Mostanában számos ország számol be az élve születések számának hirtelen csökkenéséről, köztük Németország, az Egyesült Királyság, Tajvan, Magyarország és Svédország. Az öt országban, ahol a legmagasabb a COVID oltás beadása, a termékenység átlagosan 15,2%-kal csökkent, míg az öt országban, ahol a legalacsonyabb a COVID oltás beadása, átlagosan csak 4,66%-os csökkenést tapasztaltak.

 

 

Az első COVID-oltásokat 2020 decemberében vezették be, és nem kellett sok idő, hogy az orvosok és a tudósok elkezdjenek figyelmeztetni a lehetséges reprodukciós hatásokra.

Köztük volt Dr. Janci Chunn Lindsay, a Toxicology Support Services LLC toxikológiai és molekuláris biológiai igazgatója, aki 2021 áprilisában nyilvános észrevételt1 nyújtott be az Egyesült Államok Betegségellenőrzési és Megelőzési Központjainak (U.S. Centers for Disease Control and Prevention) immunizációs gyakorlatokkal foglalkozó tanácsadó bizottságához (ACIP), kiemelve a termékenységre gyakorolt káros hatások nagyfokú lehetőségét.

Lindsayvel korábban, 2021-ben készítettem interjút. Az a cikk nem frissült az új információkkal, de az interjú (fent) jó alapozás az alább általa megosztott információkhoz. Sok tekintetben megjósolta azt, amit most megfigyelhetünk.

Hangsúlyozta, hogy hiteles bizonyítékok vannak arra, hogy a COVID injekciók keresztreakcióba léphetnek a szincitinnel és a spermiumokban, petesejtekben és méhlepényben lévő reproduktív génekkel olyan módon, amely károsíthatja a reprodukciós eredményeket. "Potenciálisan egy egész generációt sterilizálhatunk" - figyelmeztetett.

Lindsay arra is rámutatott, hogy az injekciót kapott nőknél addigra már ezrével érkeztek jelentések jelentős menstruációs rendellenességekről és hüvelyi vérzésekről, és hogy ez is egy olyan biztonsági jel, amelyet nem szabad figyelmen kívül hagyni.

10-ből 4 COVID injekciót kapott nő számolt be menstruációs rendellenességekről
Mint kiderült, a menstruációs rendellenességekről szóló korai jelentések nem véletlenek voltak. Újabb vizsgálatok megerősítették, hogy valóban sok nőnél tapasztalhatók menstruációs rendellenességek az oltás után. Amint arról az NBC News 2022. július közepén beszámolt:2

"A Science Advances című folyóiratban pénteken közzétett elemzés3 szerint a rendszeres menstruációs ciklussal rendelkező emberek 42%-a mondta, hogy a szokásosnál erősebben vérzett az oltás után. Eközben 44%-uk nem jelentett változást, és mintegy 14%-uk könnyebb menstruációról számolt be.

A nem menstruáló emberek - például a menopauza utáni vagy bizonyos hosszú távú fogamzásgátlót használók - körében a tanulmány szerint sokan tapasztaltak áttörést vagy váratlan vérzést a COVID-oltás után."

A rendellenes áttöréses vérzésről beszámoló személyek egyéb kategóriái közé tartozott a nemi hormonkezelést szedők 39%-a, a hosszú hatású fogamzásgátlót szedő nők 71%-a és a posztmenopauzában lévő nők 66%-a4.

Az idősebb nők, azok, akik hormonális fogamzásgátlást alkalmaztak, korábban terhesek voltak, vagy endometriózis, mióma vagy policisztás petefészek szindróma diagnózissal rendelkeztek, nagyobb valószínűséggel tapasztaltak a szokásosnál erősebb vérzést az injekciók után.

 

 

A menstruációs rendellenességek következmények nélküliek?

Érdemes megjegyezni, hogy a COVID-vizsgálatokban a női résztvevőket nem kérdezték meg a menstruációjukról, és nem gyűjtöttek adatokat a reproduktív hatásokról. Az adatgyűjtés nyilvánvaló hiánya ellenére a hivatalos narratíva mégis az, hogy minden rendben van - az injekciók biztonságosak, és nem befolyásolják a termékenységet.

De honnan tudják ezt? Nem tudják, és ez teszi az ilyen állításokat olyan felháborítóvá. A helyzetet tovább rontja, hogy az ezekről az eredményekről beszámoló média továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy a beadás utáni menstruációs rendellenességek "normálisak", és nem a reprodukciós képesség befolyásolásának jelei. A Science például azt írja:5

"A kérdés tisztázása létfontosságú. Fontos tudni róla" - mondja Victoria Male, az Imperial College London reproduktív immunológusa. 'Tegyük fel, hogy megkaptad a vakcinát, és másnap nagyon rosszul érzed magad, ahogyan egyesek.

Ha nem tájékoztatták volna a láz, az izomfájdalom és más, gyorsan elmúló hatások esélyéről, "akkor nagyon aggódna" - mondta. A menstruációs rendellenességek esélyének megvilágítása és annak megerősítése, hogy azok nem jelentenek egészségügyi kockázatot, segít leküzdeni azt a széles körben elterjedt téves információt is, hogy a COVID-19 vakcinák károsítják a termékenységet, mondja Male és mások."

Ismétlem, senki sem tudja, hogy az oltások befolyásolják-e a termékenységet vagy sem, azon egyszerű tény miatt, hogy ezt nem vizsgálták. Ha nincs tanulmány, az azt jelenti, hogy nincsenek adatok, ami pedig azt jelenti, hogy nincs tudás. Ez ilyen egyszerű. Minden ellenkező állítás puszta találgatáson alapul, és a találgatás nem tudomány.

És bár egy nő menstruációs ciklusa ingadozhat, a hirtelen változásokat történelmileg nem söpörték le következmények nélkülinek. Éppen ellenkezőleg, a hirtelen fellépő rendellenes menstruációt olyan dolgok lehetséges jeleként sorolták fel, mint:6,7,8

  • Méh- és/vagy méhnyakrák

  • Vérzési zavarok

  • A hormonháztartást befolyásoló pajzsmirigy- és/vagy agyalapi mirigy-rendellenességek.

  • Fertőzés és/vagy betegség

  • Perimenopauza

  • A menstruációs ciklus hossza is érintett

  • Az Obstetrics and Gynecology című folyóiratban 2022. április 1-jén közzétett kutatás9 szintén összefüggést talált a COVID jab és a menstruációs ciklus hosszának változása között. A változás csekély volt - körülbelül egy nappal rövidebb, mint az injekció beadása előtt, a második adag után -, és nem ítélték nagy aggodalomra okot adónak. Mégis, véleményem szerint a változás azt jelzi, hogy valami történik. A kérdés az, hogy mi?

 

 

A fertőzés elnyomhatja a petefészek működését

Egyes kutatók szerint a női COVID-betegeknél és a COVID-et kapó nőknél egyaránt megfigyelt menstruációs rendellenességek a tüskefehérjére adott immunválasznak tulajdoníthatók.

Még 2021 januárjában a Reproductive BioMedicine Online-ban közzétett kínai tanulmány10 megállapította, hogy a COVID-19-vel diagnosztizált, nem oltott, reproduktív korú nők 28%-ánál megváltozott a ciklus hossza, 19%-uknál meghosszabbodott a ciklus, 25%-uknál pedig megváltozott a menstruációs vér mennyisége.

A kutatók feltételezték, hogy "e betegek menstruációs változásai átmeneti nemi hormonváltozások következményei lehetnek", amelyeket a petefészek működésének a fertőzés során bekövetkező átmeneti elnyomása okozott.

Dr. Natalie Crawford, termékenységi specialista felvetette, hogy a női COVID-19 betegeknél megfigyelt menstruációs rendellenességek a sejtes immunválaszhoz kapcsolódhatnak, és mivel a COVID-oltás arra utasítja a szervezetet, hogy a SARS-CoV-2 tüskés fehérjét állítsa elő, amelyre az immunrendszer reagál, az oltás hatása hasonló lehet a természetes fertőzéshez.11 A BMJ 2021-es szerkesztőségi cikkében a Science által fentebb idézett Male hasonló véleményt fogalmazott meg:12

"Menstruációs változásokról számoltak be mind az mRNS, mind az adenovírus vektoros COVID-19 vakcinák után, ami arra utal, hogy ha van is összefüggés, az valószínűleg inkább az oltásra adott immunválasz eredménye, mint egy konkrét vakcinakomponensé. A humán papillomavírus (HPV) elleni vakcinázást szintén összefüggésbe hozták a menstruációs változásokkal.

... A biológiailag valószínűsíthető mechanizmusok, amelyek az immunstimulációt a menstruációs változásokkal kapcsolják össze, magukban foglalják a menstruációs ciklust irányító hormonok immunológiai befolyásolását vagy a méhnyálkahártya immunsejtjei által közvetített hatásokat, amelyek részt vesznek e szövet ciklikus felépítésében és lebontásában. A COVID-19 vakcinák és a menstruációs változások közötti lehetséges összefüggést feltáró kutatás szintén segíthet a mechanizmus megértésében."

Ez azonban nem jelenti azt, hogy a menstruációs rendellenességeknek nincs jelentősége. Végül is úgy tűnik, hogy egy ember alkotta vírussal van dolgunk, és az oltásban lévő mRNS, amely a tüskefehérje termelését programozza, ráadásul genetikailag módosított.

Talán ez az oka annak, hogy a nők nagyobb százaléka számol be menstruációs rendellenességekről a COVID-oltást követően, mint a természetes fertőzést követően tapasztalható rendellenességekről?

Érdemes lehet megvizsgálni a párhuzamot a véralvadási zavarok - mind a COVID-19 egyes eseteiben, mind a COVID-19 oltás után - és a Von Willebrand-kór13 között, amely egy krónikus betegség, amely megakadályozza a normális véralvadást, és így túlságosan erős menstruációt eredményez.

 

 

A vetélések, magzati halálozások és halvaszülések az egekbe szöktek

A menstruációs rendellenességek nem az egyetlen biztonsági jel. A vetélések, a magzati halálozások és a halvaszületések is megnőttek a COVID injekciók bevezetése után. 2021 novemberében a Lions Gate Kórházban (North Vancouver, Brit Columbia, BC) 24 óra alatt megdöbbentő 13 halva született csecsemőt hoztak világra, és az anyák mindegyike megkapta a COVID oltást14.

Egy átlagos hónapban egy halva született baba lehet a kórházban, így a 13 halva született baba 24 óra alatt rendkívül szokatlan. Skóciában is szokatlanul megnőtt a csecsemőhalálozási arány. 2021 szeptemberében legalább 21 négyhetesnél fiatalabb csecsemő halt meg, ami 1000 születésre vetítve 4,9-es arányt jelent. Történelmileg Skóciában az újszülöttek átlagos halálozási aránya 1000 születésenként körülbelül 2 volt15.

Mégis, annak ellenére, hogy a halva születések száma a COVID oltás bevezetése után emelkedett - szemben az azt megelőző emelkedéssel -, a halva születéseket a SARS-CoV-2 fertőzéssel összekötő tanulmányokat arra használták fel, hogy a terhes nőket az oltás beadására ösztönözzék.16

Tehát alapvetően kiderült, hogy maga a fertőzés halva születést okozhat (és tudjuk, hogy a vírus spike fehérjéje az a rész, amely a legtöbb problémát okozza), mégis azt akarják elhitetni, hogy az oltás által termelt spike fehérje valahogy védő hatással lesz a terhességre.

Ez az érvelés még inkább szétesik, ha figyelembe vesszük, hogy a tudósok most azt mondják, hogy az oltás utáni menstruációs rendellenességek valószínűleg a vírus és az oltás hatására kialakuló immunválaszoknak köszönhetőek. Ha ez igaz, akkor miért ne okozhatna a COVID-oltás is ugyanolyan mértékben vagy nagyobb mértékben halvaszületést, mint a vírus?

Nincsenek olyan adatok, amelyek alátámasztanák a COVID-oltás alkalmazását terhes nők esetében.
Az egészségügyi tisztviselők ragaszkodnak ahhoz, hogy a terhes nők megkapják a COVID-19 injekciót, de az adatok nem támasztják alá annak biztonságosságát. A CDC által támogatott, a The New England Journal of Medicine (NEJM) című orvosi folyóiratban17 közzétett tanulmányt, amelyet széles körben felhasználtak a terhes nőknek adott injekció beadására vonatkozó amerikai ajánlás alátámasztására, 2021 októberében korrigálták, a javításban ez állt:18

"A táblázat lábjegyzeteiben a következő tartalmat kellett volna a dupla tőrös lábjegyzethez csatolni:

"Nem állt rendelkezésre nevező a spontán abortuszok kockázati becslésének kiszámításához, mivel a jelentés készítésének időpontjában a 20. hétig tartó nyomon követés még nem állt rendelkezésre az 1224 résztvevő közül 905 esetében, akiket az utolsó menstruációs időszak első napja előtti 30 napon belül vagy az első trimeszterben oltottak be. Továbbá, bármilyen kockázatbecslésnek figyelembe kellene vennie a spontán abortusz terhességi hetekre jellemző kockázatát.""

 

 

A COVID Jab a férfiak termékenységére is hatással van

Más, nemrégiben végzett kutatások19,20 szerint a Pfizer COVID jab "átmenetileg rontja az ondókoncentrációt és a mozgékonyságot" a férfiaknál. Amint azt a szerzők megjegyezték:21

"A COVID-19 vakcinák kifejlesztése figyelemre méltó tudományos eredményt jelent. Mindazonáltal aggodalmak merültek fel a férfiak termékenységére gyakorolt lehetséges káros hatásukkal kapcsolatban....

Harminchét SD [spermadonor] három spermabankból, amelyek 216 mintát szolgáltattak, került be ebbe a retrospektív longitudinális multicentrikus kohorszvizsgálatba. A BNT162b2 vakcinázás két dózist tartalmazott, és a vakcinázás befejezését 7 nappal a második dózis után tervezték.

A vizsgálat négy fázist foglalt magában: T0 - az oltás előtti alapszintű ellenőrzés, amely SD-nként 1-2 kezdeti mintát foglalt magában; T1, T2 és T3 - rövid, köztes és hosszú távú értékelések. Mindegyik 1-3 spermamintát tartalmazott donoronként, amelyeket 15-45, 75-125, illetve 145 napon túl a vakcinázás befejezése után biztosítottak ...

Az ismétlődő mérések -15,4%-os spermiumkoncentráció-csökkenést mutattak ki T2-ben (CI -25,5%-3,9%, p = 0,01), ami a teljes motilis szám 22,1%-os csökkenéséhez vezetett (CI -35% - -6,6%, p = 0,007) a T0-hoz képest.

Hasonlóképpen, csak az első spermaminta és a minták donoronkénti átlagának elemzése a koncentráció és a teljes motilis szám (TMC) csökkenését eredményezte T2-ben a T0-hoz képest - 12 millió/ml és 31,2 millió motilis spermium medián csökkenése ... az első minta értékelésénél, és 9,5 × 106 és 27,3 millió motilis spermium medián csökkenése ... a minták átlagos vizsgálatánál. A T3 kiértékelés általános helyreállást mutatott anélkül, hogy ...

Ez az SD-re összpontosító longitudinális vizsgálat szelektív átmeneti spermiumkoncentráció és TMC romlást mutat 3 hónappal az oltás után, amelyet később helyreállás követett, amelyet különböző statisztikai elemzésekkel igazoltak."

A nők menstruációs problémáihoz hasonlóan a szerzők ezeket a férfiaknál jelentkező káros hatásokat a COVID oltásra adott "szisztémás immunválaszra" vezetik vissza. Bár azt állítják, hogy a férfiak reprodukciós képessége körülbelül három hónap alatt helyreáll, ez még mindig óriási problémát jelenthet.

Ne feledje, hogy az mRNS-oltásokat az eredeti sorozat esetében három hónapos időközönként ajánlott beadni, és azután változó időközönként emlékeztető oltásokat javasolnak. Ha egy férfi spermáját három hónapig minden alkalommal, amikor COVID-oltást kap, elpusztítja, akkor jelentősen csökkenti annak valószínűségét, hogy az adott év egy jó részében gyermeket nemzzen.

 

 

Tömeges elnéptelenedés folyamatban

Akár véletlen, akár szándékos, tény, hogy most az élve születések számának hirtelen csökkenését látjuk, a felnőttek körében a túlhalálozás ugyanilyen hirtelen emelkedésével együtt. A végeredmény a világ népességének csökkenése lesz.

Ez jelenleg elkerülhetetlennek tűnik, és e tendenciák időzítése egybeesik e kísérleti COVID géntranszfer-injekciók megjelenésével. Németország például nemrégiben tette közzé azokat az adatokat, amelyek szerint 2022 első negyedévében a születési ráta 10%-os csökkenése következett be22.

A svédországi élveszületési ráta grafikonja nagyjából ugyanígy néz ki:23,24

Más országokban is váratlan születésszám-csökkenés tapasztalható, kilenc hónappal a COVID elleni tömeges oltási kampány megkezdése után. 2022 januárja és áprilisa között Svájcban a vártnál 15%-kal, az Egyesült Királyságban 10%-kal, Tajvanban pedig 23%-kal csökkent a születési ráta.25,26,27

A Counter Signal 2022. július 5-i cikkében Mike Campbell beszámolt Dúró Dóra magyar parlamenti képviselő által egy parlamenti felszólalás során kifejtett aggodalmakról:28

"Idén januárban olyasmi történt, ami évtizedek óta nem fordult elő. A születési ráta 20%-kal csökkent az előző év azonos időszakához képest. És ami még ennél is aggasztóbb, hogy a termékenység is csökkent - amire 2011 óta nem volt példa ...

[A] KRTK Közgazdaságtudományi Intézet kutatója rámutat, hogy ez a drasztikus csökkenés mindössze kilenc hónappal azután következett be, hogy Magyarországon megkezdődtek a COVID tömeges védőoltások"."

 

További vizsgálatok után Campbell felfedezte, hogy abban az öt országban, ahol a legmagasabb volt a COVID oltás beadása, a termékenység átlagosan 15,2%-kal csökkent, míg a legalacsonyabb COVID oltás beadással rendelkező öt országban átlagosan csak 4,66%-os csökkenést tapasztaltak.

Az Egyesült Államokban is az élveszületések csökkenésének jelei mutatkoznak. Az Észak-Dakotából származó előzetes adatok szerint 2022 februárjában 10%-os, márciusban 13%-os, áprilisban pedig 11%-os csökkenés volt tapasztalható a 2021-es év megfelelő hónapjaihoz képest.29 Az alábbiakban a Birth Gauge30 Twitteren közzétett ábrája hasonlítja össze az élveszületések 2021-es és 2022-es adatait számos országban.

 

 

Vállaljon felelősséget az egészségéért

Jelenleg nem figyelmeztetik a nőket a vetélés, a menstruációs rendellenességek, a termékenységi problémák és a halvaszületés kockázatára, holott ezek a biztonsági jelek mindegyike égbekiáltóan nyilvánvaló. Ahogyan Dr. James Thorp szülész-nőgyógyász szakorvos 2022 áprilisában a The Epoch Timesnak nyilatkozta:31

"Sok-sok komplikációt láttam terhes nőknél, anyáknál és magzatoknál, gyermekeknél, utódoknál, magzati halál, vetélés, a magzat halála az anyában... Amit az elmúlt két évben láttam, az példátlan".

Tragikus módon az orvosok világszerte hallgatási tilalom alatt állnak. Az orvosi engedélyük elvesztésének veszélye miatt terelik el a pácienseket a COVID injekciótól. Ez hihetetlenül kockázatos helyzetbe hozza a betegeket, mivel a legtöbben arra számítanak, hogy az orvosuk megmondja nekik az igazat. Kevesen várják el az orvosoktól, hogy hazudjanak vagy életmentő információkat rejtsenek el előlük pusztán a saját karrierjük védelme érdekében. Tehát több szempontból is példátlan időket élünk.

Ez azt jelenti, hogy valójában nincs más választása, mint hogy saját maga végezze el a kutatást, és a lehető legjobban felmérje a kockázatokat. Rengeteg adat áll rendelkezésre - olyan adatok, amelyekhez a mainstream média nem nyúl hozzá, és ha mégis, akkor is azt állítják, hogy a nemkívánatos események nem jelentenek veszélyt. Ilyen helyzetekben egyszerűen csak fel kell vennie a gondolkodó sapkáját, és saját maga kell végiggondolnia a dolgot.

2022. július 15-ig az Egyesült Államok vakcinák mellékhatás-bejelentő rendszere (VAERS) 1 350 947, a COVID oltást követő nemkívánatos eseményről szóló jelentést regisztrált, köztük 29 635 halálesetet,32 és bizonyítékok vannak arra, hogy a jelentéseket ezrével törlik a rendszerből. Erről többet megtudhat a "Több ezer haláleset és mellékhatás törlődött a VAERS-ből" című cikkben.

A COVID-oltásokból származó biztonsági jelzések meghaladnak minden mást az orvostudomány történetében. Soha egyetlen gyógyszer vagy vakcina sem járt még ennyi sérüléssel és halálesettel, beleértve a magzatot ért károkat is.

Ezen a ponton úgy tűnik, hogy egy bizonyos elnéptelenedési esemény előtt állunk. A kérdés tehát az, hogy hajlandóak vagyunk-e vállalni a kockázatokat? Hajlandó kockáztatni a termékenységét, még ha csak átmenetileg is? Hajlandó kockáztatni a gyermeke életét? Hajlandó vagy kockáztatni a saját életedet? Ha nem, a válasz egyszerű. Ne vegye be az oltást, és ha már bevett egyet vagy kettőt (vagy hármat), soha ne vegyen be még egyet.

 

 

Források és hivatkozások

1 SoundCloud Dr. Janci Chunn Lindsay CDC ACIP Public Comment April 23, 2021

2 NBC News July 15, 2022

3, 5 Science July 15, 2022

4 Yahoo News July 17, 2022

6 Cleveland Clinic Abnormal Menstruation

7 NIH Menstrual Irregularities

8 Menopause Now June 18, 2020

9 Obstetrics and Gynecology April 1, 2022: 139(4):481-489

10 Reproductive BioMedicine 2021 Jan; 42(1): 260–267

11 The Defender April 28, 2021

12 BMJ 2021;374:n2211

13 Mayo Clinic Von Willebrand Disease

14 The Phaser November 18, 2021

15 BBC News November 19, 2021

16 WDSU November 24, 2021

17 N Engl J Med 2021; 384:2273-2282

18 N Engl J Med 2021; 385:1536, Correction October 14, 2021

19, 21 Andrology June 17, 2022 DOI: 10.111/andr.13209

20 Expose June 26, 2022

22 Expose News July 18, 2022

23, 25, 28 The Counter Signal July 5, 2022

24 Twitter Havard Skjaervik June 27, 2022

26, 29 Igor Chudov Substack June 25, 2022

27 SWPRS June 2022

30 Twitter Birth Gauge June 3, 2022

31 Epoch Times April 27, 2022

32 OpenVAERS data as of July 15, 2022

    <span data-mce-type="bookmark" style="display: inline-block; width: 0px; overflow: hidden; line-height: 0;" class="mce_SELRES_start"></span>