2021. augusztus 12., csütörtök

A német történelem legnagyobb kártevője, a tömeggyilkos Merkel áruló!

Csatlakozz az ellenálláshoz

 

A vállalati monopóliumok hatalma összefonódik a megfiatalított és globalizált államéval, amelynek izomerejét masszívan növelik a "Covid" elleni küzdelemhez és a "klímaváltozás elleni küzdelemhez" is "szükséges" intézkedések.

A sok harcban rengeteg porcelán és csonttörés lesz.

Nem kell megkérdezni, hogy kié.

A legnagyobb különbség az 1930-as évek fasizmusához képest az, hogy az olyan diktátorok alatt, mint Mussolini és Hitler, az államot irányító emberek voltak a főnökök, és ők hozták meg a társadalommal kapcsolatos döntéseket. Ezúttal az olyan cégek, mint a Microsoft és a Facebook főnökei irányítják a show-t, a politikai vezetők feladata a tömegek kordában tartása, de nagyon is az alárendelteké.

Sőt, a nemzeti politikusok már nem is tesznek úgy, mintha ők hoznák a szabályokat, egyre inkább csak azokat erőltetik, amelyeket nemzetközi szinten mindenki számára eldöntöttek. A rendőri erők és az utcai verőlegények, akik segítenek ezeket a szabályokat és dogmákat bevezetni, totalitárius ideológiával rendelkeznek, amely meglehetősen különbözik a régitől, de továbbra is feketében járnak, miközben felkutatnak és megfélemlítenek minden ellenzéket.

Klaus Schwab sokat gondolkodott azon, hogy a "sajnálatra méltó" parasztok elutasítják az új globális diktatúrát, annak égbekiáltó cimboraságát és örökös klímavédelmi vészhelyzeti intézkedéseit. Mint minden nagy újjászervező társa, Schwab is nagyon aggódik amiatt, hogy a populisták felborítják az egyensúlyt és kisiklatják a vállalati szaftos vonatot......

Könyvében ......he elítéli a "társadalmi zavargásokat", amelyek az elmúlt években világszerte elterjedtek, többek között a franciaországi Gilets Jaunes mozgalmakra hivatkozva, és felidézi azt a "komor forgatókönyvet", hogy "ugyanez újra megtörténhet".

 

Miközben ő maga gyermeki izgatottságot mutat az általa negyedik ipari forradalomnak (4IR) nevezett technológiai változások kilátásaival kapcsolatban, aggodalmát fejezi ki amiatt, hogy:

Ez az ontológiai egyenlőtlenség fogja elválasztani azokat, akik alkalmazkodnak, azoktól, akik ellenállnak - az anyagi győzteseket és veszteseket a szó minden értelmében. A győztesek még a negyedik ipari forradalom bizonyos szegmensei (például a géntechnológia) által létrehozott radikális emberi fejlődés bizonyos formáiból is részesülhetnek, amelytől a vesztesek meg lesznek fosztva. Ez azzal a kockázattal jár, hogy olyan osztálykonfliktusok és egyéb összecsapások alakulnak ki, amilyeneket még soha nem láttunk.

A legnagyobb kockázatot szerinte az jelenti, "ha a technológiák nagy ellenállásba ütköznek a lakosság részéről". Ő és rajongótársai (Tap - akik közé Károly herceg is tartozik) különösen aggódnak amiatt, hogy a 4IR és a mesterséges intelligencia által támasztott legnagyobb kihívással valószínűleg a felső középosztálybeli szakemberek, például orvosok, ügyvédek, könyvelők és építészek fognak szembenézni....... Ha a szakmai osztályok elidegenednek a rendszertől, komoly bajok lehetősége merül fel.

A Deus Vult trilógia második könyve leleplezi a gonoszt, amelyet a hamis "Covid pestis" és az "éghajlatváltozás" elleni küzdelem álcája alatt szabadítottak el. Megmagyarázza ezt a legújabb erőfeszítést, hogy létrehozzanak egy "Új Világrendet", a "régi normális" jólétünk és szabadságunk "lockdown" lerombolása után hátrahagyott romokon.

Isten segítsége nélkül teljesen uralni fognak minket az ellenünk felhalmozott sátáni, globális erők. Azonban az igazság és a tisztesség a mi oldalunkon van.

Legyetek részesei az igazi és végül győztes Ellenállásnak.

https://pokolafoldon.hu/great-reset/csatlakozz-az-ellenallashoz

Tájékoztatás helyett propaganda

Hans-Georg Maaßen: a média nyiltan felvállaltan a hatalom szolgálatába szegődött. Bevallott célja politikai programok és azok képviselőinek a hatalomba segítése, a hatalomban történő megerősítése és megtartása. A Zöldek pedig még mindemellett rasszsta propagandát is folytatnak saját népük ellen

A BioNTech és a Moderna részvényei azonnal zuhanni kezdtek, miután újabb mellékhatások váltak hivatalossá

 

Az mRNS vakcinagyártók, a BioNTech és a Moderna részvényei összeomlottak, miután az EMA (Európai Gyógyszerügynökség) tegnap bejelentette, hogy újabb lehetséges mellékhatásokat vizsgál. Bőrreakcióról és kétféle vesegyulladásról van szó. - írja a német RTde.

Az EMA hivatalos bejelentése a Reuters hírügynökségen keresztül terjedni kezdett, és ez lehetett az oka annak, hogy a BioNTech és a Moderna mRNS oltóanyag-gyártó cégek részvényárfolyama összeomlott. A BioNTech 14, a Moderna 16 százalékos csökkenést szenvedett el. Az árfolyam azóta némileg helyreállt.

Az újabb mellékhatások az erythema multiforme, kiütés, amely allergiás reakciót jelez, és a vesebetegség két különböző formája: a glomerulonephritis, a vese szűrőterületének gyulladása és a nephrotikus szindróma, egy másik gyulladás, amely ödémát és túlzott fehérjeveszteséget okoz, és véres vagy habos vizelet utalhat rá.Az EMA szerint a szóban forgó eseteket még tovább kell vizsgálni.

Az árfolyam eséshez hozzájárulhatott az az izraeli hír is, hogy a harmadik oltás után is jelentkeztek covid betegségek, így megdőlni látszik az emlékeztető oltások szükségességének/hatékonyságának állítása.

https://mediaforras.com/a-biontech-es-a-moderna-reszvenyei-azonnal-zuhanni-kezdtek-miutan-ujabb-mellekhatasok-valtak-hivatalossa-938

"A probléma gyökerét kell kezelni, ami pedig valójában bennünk (társadalom) van. A következő immunerősítés javallott az alábbi vírusokkal szemben:

 

Mainstream média:

- Kapcsold ki a tv-t, iratkozz le a sok sajtóorgánumról, politikusról, megmondó celebről. Helyette TANULJ, képezd magad! Rengeteg egyetemi tananyag(előadások, tanfolyamok) van fenn ingyenesen a neten.

Gyógyszeripar (tüneti kezelés, az egészség(betegség)ipar jól felfogott üzleti érdeke a visszatérő "vevő"(beteg)):

- Kezd el megérteni a tested, az immunrendszered működését, tájékozódj alternatív forrásokból (tanulj angolul mert a hasznos infók 99% angolul érhető el)

Élelmiszeripar (jelenleg a társadalom 90%-a junk food és cukor/édesség függő = drogos):

- Változtass a táplálkozásodon, életmódodon (például első lépés iktasd ki a cukrot, finomított élelmiszereket, mesterséges adalékanyagokat az étrendedből)

Ezt követően, ahogy első körben a változás benned megy végbe, hidd el a világ is változni fog. Egyre kevésbé lesz hatalmuk feletted! És minél több a rendszerfüggetlen egyén, annál nagyobb lesz az esély arra, hogy fordítsunk a mostani eszkalálódó helyzeten.

A Médiaforrás Facebook oldalán jelent meg az alábbi poszt: