2021. március 21., vasárnap

Az emberi élet felismerhetetlen lesz

 

A baloldali Celest Solum, a FEMA visszaélést feltáró szerint az amerikaiak zsidók szerepébe kerültek a náci Németországban, és ugyanarra a sorsra jutnak.

A globális kormányzás azt jelenti, hogy "teljesen új szabályrendszerrel" kell játszanunk.

Celeste Solumnak igaza van, sokkal nagyobb bajban vagyunk, mint gondolnánk. Illuminátusokból származik, és 20 évig FEMA tervezőként dolgozott. Tehát abban a helyzetben van, hogy tudja.

Borzalmas víziói a legsötétebbek, amit találhatnánk. Nem tudom megerősíteni, hogy ez megtörténik, de lehet, hogy ez a helyzet, hogy ez az "előre figyelmeztetett." Készülj fel a "sérült világra".

Nem ír, így nem találtam újból közzéteendő szöveget. Ehelyett interjúkat ad olyan embereknek, mint Mike Adams, Dave Hodges és David Icke. Meghallgattam néhányat, és elmondom néhány állítását:

dees-walmart.jpeg

A robotikával az emberek többsége feleslegessé vált az illuminátusok számára. Éhínségek és áramkimaradások esetén az emberek a "befogadóközpontokba" áramlanak (a Costco's és a Walmarts minden helységében?), Ahol internálják őket, és koncentrációs táborokba küldik őket, ahol elgázosítják vagy giljotinozzák őket. A cél a lakosság 90% -ának kiirtása.

A Covid tesztek célja a DNS összegyűjtése. Az oltások abortált magzati őssejteket tartalmaznak növényekben és egerekben tenyésztett emberi fehérjék ("egérruhás ember") tartalmaznak továbbá "hidrogéleket" - nanorészecskéket, amelyek végleg összeolvadnak a szöveteddel, és összekapcsolódnak egy 5G számítógépes hálózattal, amely "figyeli az egészségedet". mindenkor, és meghatározza, hogy elmehet-e dolgozni vagy ételt vásárolni.

Az élelemről szólva a húst fokozatosan megszüntetik, és a koncentrációs tábor adagját - "mikrotápanyagokat" - vezetik be a nagyközönség számára. Nem lesz "szupermarketbe menni". Nem engedjük, hogy "bármit elvegyünk a természettől", és a szénlábnyomunk felére kell csökkentenünk. Ha kastélyban lakunk, akkor egy bungalóba kell költöznünk. (Tudom, hogy őrültnek hangzik.)

A FEMA becslései szerint a fegyvertulajdonosok csupán 3% -a fog ellenállni a fegyverek erőszakos elkobzásának.

Leltárt készítenek minden anyagi értékről. Minden magántulajdon "föderalizálódik".

ŐRÜLET?

 

Csábító elbocsátani Solumot mint őrültet és félelemkeltőt. Sok vörös zászló volt. Hajlamos túlzásra, azt állítva, hogy montanai gazdaságában 500 paradicsomfajtát termeszt, és "hétmillió drón" figyel minket. Nagy hangsúlyt fektet a kozmikus változásokra: "2000 éves ciklusok"; "a nap elcsendesedett" és a "magnetoszféra" meggyengült. A "végidőkben vagyunk". Azt állítja, hogy egy második Wuhan-vírus szabadult fel - egy "növényromboló", amely megtizedelte gyümölcsöseit Montanában.

 

coleman.png

Másrészt fontolja meg az üzenetét a valójában zajló összefüggésekben. Trilliókat költöttek, és életek millióit zavarták meg vagy pusztították el egy vírus miatt, amelynek halálozási aránya 25%. 68 000 brit bírságot szabtak ki. Egy fiatal házaspárt terrorizált a SWAT 12 fős csapata, akik azt hitték, hogy bulit rendeznek. Egy 82 éves nagyi tévét nézett az ágyban, amikor a rendőrök megérkeztek, hogy figyelmeztessék őt arra, hogy aznap két barátjával teázott a kertjében. Egy michigani étterem tulajdonosát bilincsben elvezették, miután nyilvánosan figyelmeztette az amerikaiakat, hogy rabszolgává váltak.

 

Döntse el saját maga. De az a véleményem, hogy felkészülök a legrosszabbra és imádkozom a legjobbakért.

Dr. Vernon Coleman: A Covid-19 oltások kipusztíthatják az egész emberiséget!

"Sajnos azt hiszem talán már túl késő megmenteni a legtöbbjét annak, aki megkapta az oltást."

"A politikusok és a tanácsadóik hazudnak majd és azokat hibáztatják az új, mutáns vírusok és a megemelkedett halálozások miatt, akik nem oltatták be magukat".

Tudományos csalás, feljelentések, polgári engedetlenség, oltásellenes tiltakozás

Tudnunk kell, hogy immár semmi sem maradhat rejtve, minden napvilágra kerül, és az emberek már ismerik a mostani hamis járvánnyal kapcsolatos, emberiség elleni arcátlan összeesküvés természetét.

Ezért több százezer orvos, sőt politikusok fejezik ki egyet nem értésüket, mivel elutasítják az embereknek okozott visszafordíthatatlan ártalmakat. Ennek következtében semmiképpen sem szabad abbamaradniuk az orvosi zsarnokság és az általa folytatott egészségügyi terrorizmus elleni tüntetéseknek és tiltakozásoknak, hogy kitörhessünk abból a gyalázatos rabságból, amelybe taszítottak bennünket, mert minden része egy áltudományos eugenikai társadalommérnöki kísérletnek, így a polgári engedetlenség gyakorlatilag erkölcsi kötelesség.
A sötét elit és gyógyszervállalatok azonban továbbra is arra ösztönzik az embereket, hogy oltassák be magukat és arra törekszenek, hogy felgyorsítsák a tömeges oltásokat, ráadásul több millióan önként adatják be a vakcinát, mert attól tartanak, hogy elveszítik a munkájukat és nem veszik figyelembe a káros mellékhatásokat.

Ez történik az AstraZeneca egészségügyi dolgozóknak, rendőröknek, katonáknak stb. beadott kísérleti vakcinája esetében, amelynek olyan sok mellékhatása van, hogy sokan nem voltak hajlandóak beadatni maguknak és sok országban abba is hagyták az alkalmazását. Ezenkívül beszámolókat hallunk olyan halálesetekről, amelyek a vakcina beadását követően történtek, illetve voltak olyanok, akik hirtelen és furcsa körülmények között vesztették életüket, miután felszólaltak az oltóanyagok ellen. Mit szóljunk továbbá a másik Járványhoz? Vagyis ahhoz, hogy számtalan ellátatlan beteg állapota súlyosbodik és emberek halnak meg, mert nem tudnak elenni a szakorvosi rendelőkbe, vagy mert műtéteik és kezeléseik elmaradnak.

Ennek következtében világszerte egyre több kollektíva, érintett vállalkozó, magánszemély, orvos és szakember, szervezet, sőt politikai párt nyújt be feljelentéseket és bírósági kereseteket, amelyekben a kormányok és az egészségügyi miniszterek felelősségre vonását követelik nemzetközi bíróságok előtt a járványkezeléssel összefüggő aránytalan intézkedések miatt, és ezen csoportok tiltakozásainak köszönhetően sok országban egyre több előrelépés történik, hogy véget vessenek a polgárok jogainak és szabadságjogainak megsértésének.


A videót készítette: Alcyon Plejádok