2022. január 10., hétfő

Nem ingyen van a szabadság

Mi örökül kaptuk a szabadságot elődeinktől. De mi lesz a gyerekeinkkel? Mit hagyunk rájuk?
Vladimir Zelenko

Ausztrália elbukott, tekintsétek meg miatta a szilveszteri üzenetet

Ausztrália elbukott - A be nem oltottakat még munkába sem engedik, annak ellenére, hogy 22 hónap alatt csak EGY Covid-19 halálesetet regisztráltak.

Az Északi Területen élő ausztrálok, akik úgy döntöttek, hogy nem kapják meg a kísérleti Covid-19 vakcinát, jelenleg még csak ki sem mehetnek otthonról, hogy munkába menjenek, köszönhetően annak, hogy Michael Gunner főminiszter diszkriminatív négynapos zárlatot rendelt el az oltatlanok számára.

De vajon indokolt-e ez a tekintélyelvű politika?

Január 6-án, csütörtökön Michael Gunner bejelentette, hogy az Északi Területen élők, akik nem kaptak két adag koronavírus elleni vakcinát, csak szigorú feltételek mellett hagyhatják el otthonukat.

Ezek közé tartozik az alapvető bevásárlás, az orvosi kezelés, beleértve az oltást is, vagy az ellátás biztosítása.

Michael Gunner főminiszter elmondta, hogy azoknak, akik nem kapták meg az oltást, az is tilos kimenniük a szabadba dolgozni vagy sportolni.

 

 

A "zárlat" a tervek szerint január 10-én, hétfőn 12 órakor ér véget, és Michael Gunner főminiszter azt állította, hogy ekkor bevezetik az oltási útlevélrendszert.

De vajon az Ausztrália Északi Területére vonatkozó hivatalos Covid-19 adatok igazolják-e ezt a drákói és diszkriminatív politikát?

Nos, röviden szólva nem, de ennek a förtelmes politikának a valódi méreteit csak akkor lehet felismerni, ha elemezzük a tényleges adatokat. Például egy gyors Google-keresés megerősíti, hogy Ausztrália Északi Területén legalább 2021. december 27. óta nulla Covid-19 halálesetet regisztráltak.

 

 

Az említett Google-keresésből származó adatok módosítása azt is mutatja, hogy legalább 2021. december 10. óta nulla Covid-19 halálesetet jegyeztek fel.

De lehet, hogy az Északi Terület hivatalos Covid-19 műszerfala mutat nekünk valamit, ami indokolja, hogy még a be nem oltottakat sem engedjük dolgozni?

Sajnos nem. A Covid-19 műszerfalon található hivatalos adatok azt mutatják, hogy a 22. január 9-én 12:30 előtt 24 órával 481 megerősített eset volt, 1795 aktív eset, és mindössze 2238 megerősített eset volt az állítólagos Covid-19 világjárvány kezdete óta.

A műszerfal azt is mutatja, hogy mindössze 24 ember van kórházban, egyetlen személy van intenzív osztályon, és 22 hónap alatt egyetlen halálesetet jegyeztek fel.

Összehasonlításképpen: az északi terület lakossága 2020 szeptemberére 246 500 főre becsülték.

 

 

Ez tehát azt jelenti.

  • A lakosság 0,19%-ának pozitív volt a tesztje a 22. január 9-ét megelőző 24 órában, de ezek a pozitív tesztek turisták lehettek.

  • A lakosság 0,7%-ának van jelenleg Covid-19 vírusa, de ezek is lehetnek az államba érkező turisták.

  • A lakosság mindössze 0,9%-a tesztelt pozitívan Covid-19-re 2020 márciusa óta, de ezek közül néhány eset lehetett turista is.

  • A lakosság 0,009%-a van jelenleg kórházban, miután pozitív lett a Covid-19 tesztje.

  • A lakosság 0,0004%-a van intenzív osztályon, miután pozitív lett a Covid-19 tesztje.

  • És a lakosság mindössze 0,0004%-a halt meg, miután pozitív lett a Covid-19 tesztje.

Ezért hogyan is következtethetne bárki másra, mint arra, hogy a nem beoltottak diszkriminatív elzárásának semmi köze a közegészségügy védelméhez, ehelyett minden köze van az ellenőrzéshez, valamint a digitális személyazonosság és a társadalmi hitelrendszer kapujaként használható oltási útlevél bevezetéséhez van.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/ausztralia-elbukott

Hogyan nézne ki egy háború Oroszországgal , esélylatolgatáshoz tessék megtekinteni a január 7-én kapott üzenetet.

 

Wendy Sherman úgy gondolja, hogy a hétfőn kezdődő, orosz tisztviselőkkel folytatott megbeszélések célja, hogy kioktassa őket az önteltség áráról. Ehelyett az Egyesült Államokat, a NATO-t és Európát a romlás útjára akarja terelni - figyelmeztet Scott Ritter.

Ha volt valaha is olyan kritikus diplomáciai tárgyalás, amely eleve kudarcra volt ítélve, akkor az az USA és Oroszország között Ukrajnáról és az orosz biztonsági garanciákról folytatott megbeszélések az.

A két fél még a napirendben sem tud megegyezni.

Orosz szemszögből nézve a helyzet egyértelmű: "Az orosz fél egy világos állásponttal érkezett ide [Genfbe], amely számos olyan elemet tartalmaz, amelyek véleményem szerint érthetőek és olyan világosan megfogalmazottak - beleértve a magas szinten megfogalmazottakat is -, hogy a mi megközelítéseinktől való eltérés egyszerűen nem lehetséges" - mondta Szergej Rjabkov orosz külügyminiszter-helyettes a sajtónak a vasárnapi találkozót megelőző vacsora után, amelyet az amerikai delegációt vezető Wendy Sherman amerikai külügyminiszter-helyettes adott.

Rjabkov Vlagyimir Putyin orosz elnöknek Joe Biden amerikai elnökhöz december elején intézett, az orosz biztonsági garanciákra vonatkozó követeléseire utalt, amelyeket Moszkva akkor két szerződéstervezet formájában részletesen kifejtett: az egyik egy orosz-amerikai biztonsági szerződés, a másik egy Oroszország és a NATO közötti biztonsági megállapodás.

Ez utóbbi kizárná Ukrajna NATO-csatlakozását, és kizárná a transzatlanti katonai szövetség bármilyen keleti terjeszkedését. Rjabkov akkor szűkszavúan megjegyezte, hogy az Egyesült Államoknak azonnal el kell kezdenie foglalkozni a javasolt tervezetekkel, szem előtt tartva, hogy a két fél találkozóján véglegesítsenek valamit. Most, a hétfőn kezdődő találkozóval úgy tűnik, hogy az USA nem tett semmi ilyesmit.

"[A] tárgyalások nehézek lesznek" - mondta Rjabkov újságíróknak a vacsoramegbeszélés után. "Nem lehetnek könnyűek. Üzletszerűek lesznek. Azt hiszem, holnap nem fogjuk vesztegetni az időnket". Arra a kérdésre, hogy Oroszország készen áll-e a kompromisszumra, Rjabkov szűkszavúan így válaszolt: "Az amerikaiaknak fel kell készülniük a kompromisszumra".

 

 

Úgy tűnik, az Egyesült Államok csak arra volt hajlandó, hogy emlékeztesse Oroszországot az úgynevezett "súlyos következményekre", ha Oroszország megszállná Ukrajnát, amitől az USA és a NATO tart, mivel a közelmúltban több tízezer katonát érintő orosz hadgyakorlatok kiterjedése és mértéke miatt a térségben a közelmúltban több tízezer katonát vontak be. Ezt a fenyegetést Biden több alkalommal is megfogalmazta Putyinnak, többek között a múlt héten egy Putyin által kezdeményezett telefonbeszélgetésen is, amely a közelgő tárgyalások keretbe foglalását segítette.

A Rjabkov-Sherman találkozó előestéjén azonban Tony Blinken amerikai külügyminiszter egyszerűen megismételte ezeket a fenyegetéseket, kijelentve, hogy Oroszországnak "hatalmas következményekkel" kell szembenéznie, ha megszállja Ukrajnát.

"Világos, hogy két utat ajánlottunk neki" - mondta Blinken Putyinról szólva. "Az egyik a diplomácia és a párbeszéd; a másik az elrettentés és a masszív következmények Oroszország számára, ha megújítja az Ukrajnával szembeni agresszióját. És ezen a héten fogjuk tesztelni, hogy Putyin elnök melyik utat akarja választani".

A történelem tanulságai

Mintha Biden és Blinken is süket, néma és vak lenne, amikor Oroszországról van szó.

Rjabkov utalt arra, amit az oroszok már világossá tettek - nem lesz kompromisszum, ha Oroszország jogos nemzetbiztonsági érdekeiről van szó. És ha az USA nem érti, hogy a katonai hatalom felhalmozódását egy olyan katonai szövetségben, amely Oroszországot a tagjai biztonságára nézve egyedülálló, egzisztenciális fenyegetésnek tekinti, Oroszország hogyan tekintheti fenyegetőnek, akkor nem érti, hogy az 1941. június 22-i események hogyan alakították a mai orosz pszichét, miért nem fogja Oroszország soha többé megengedni egy ilyen helyzet kialakulását, és miért vannak eleve kudarcra ítélve a tárgyalások, mielőtt még elkezdődtek volna.

Ami az amerikai fenyegetéseket illeti, Oroszország megadta a válaszát - minden, Oroszország szankcionálására irányuló erőfeszítés az Oroszország és a szankciókat megkísérlő országok közötti "kapcsolatok teljes megszakadását" eredményezné, ahogy Putyin a múlt hónapban Bidennek mondta. Nem kell történelmet tanulni ahhoz, hogy megértsük, hogy a "kapcsolatok teljes megszakadása" után a következő logikus lépés két olyan fél között, amelyek az egyik vagy mindkét fél nemzetbiztonságát fenyegető egzisztenciális fenyegetésekkel kapcsolatos kérdésekben állnak egymással szemben, nem a kapcsolatok békés újrafelvétele, hanem a háború.

 

 

Moszkvában nem a Foggy Bottom-i pávák nyálas pózolása zajlik, hanem a tények rideg, kemény megállapítása - Oroszország követeléseinek figyelmen kívül hagyása a saját felelősségükre történik. Úgy tűnik, az USA úgy véli, hogy a legrosszabb forgatókönyv az, amikor Oroszország lerohanja Ukrajnát, hogy aztán a gazdasági szankciók és a katonai fenyegetések tartós nyomása alatt elsorvadjon.

Oroszország legrosszabb forgatókönyve az, amikor fegyveres konfliktusba keveredik a NATO-val.

Általánosságban elmondható, hogy az az oldal fog győzedelmeskedni, amelyik a legjobban felkészült a fegyveres konfliktus valóságára.

Oroszország már több mint egy éve készül erre a lehetőségre. Többször bizonyította, hogy képes rövid időn belül több mint 100 000 főnyi harcképes erőt gyorsan mozgósítani. A NATO hat-kilenc hónapos, kiterjedt előkészületek után 30 000 főt tudott mozgósítani.

A háború formája

Hogyan nézne ki egy Oroszország és a NATO közötti konfliktus? Röviden, semmi olyasmi, amire a NATO felkészült. Az idő a NATO barátja egy ilyen konfliktusban - idő, hogy a szankciók meggyengítsék az orosz gazdaságot, és idő, hogy a NATO elegendő katonai erőt tudjon kiépíteni ahhoz, hogy felvegye a versenyt Oroszország hagyományos katonai erejével.

Oroszország tudja ezt, és mint ilyen, minden orosz lépést úgy terveznek, hogy az gyors és határozott legyen.

Mindenekelőtt, ha arra kerül a sor, amikor Oroszország úgy dönt, hogy lépéseket tesz Ukrajna ellen, akkor ezt egy jól átgondolt cselekvési tervvel fogja megtenni, amelynek sikeres végrehajtásához elegendő erőforrást különítettek el. Oroszország nem fog belemenni egy olyan katonai kalandba Ukrajnában, amely elhúzódhat, mint az Egyesült Államok afganisztáni és iraki tapasztalatai. Oroszország tanulmányozott egy korábbi amerikai katonai akciót - az I. Öbölháború Sivatagi Vihar hadműveletét -, és megszívlelte annak a konfliktusnak a tanulságait.

Nem kell elfoglalni az ellenség területét ahhoz, hogy elpusztítsuk. Egy stratégiai légi hadjárat, amelynek célja, hogy egy nemzet képességének bizonyos aspektusait - legyen az gazdasági, politikai, katonai vagy mindezek együttese - semmissé tegye, párosulva egy célzott szárazföldi hadjárattal, amelynek célja az ellenség hadseregének megsemmisítése, nem pedig a területének elfoglalása, az a legvalószínűbb cselekvési mód.

Tekintettel Oroszország elsöprő fölényére a precíziós rakétatámadásokkal támogatott légi erő kivetítésének képessége tekintetében, egy Ukrajna elleni stratégiai légi hadjárat napok alatt elérné azt, ami az USA-nak több mint egy hónapba telt Irak ellen 1991-ben.

 

 

A szárazföldön az ukrán hadsereg megsemmisítése szinte garantált. Egyszerűen fogalmazva, az ukrán hadsereg nincs felszerelve és kiképezve arra, hogy nagyszabású szárazföldi harcokban vegyen részt. Darabonként pusztulna el, és az oroszok több mint valószínű, hogy több időt töltenének az ukrán hadifoglyok feldolgozásával, mint az ukrán védők megölésével.

Ahhoz azonban, hogy az Ukrajna elleni orosz katonai hadjárat eredményes legyen egy nagyobb konfliktusban a NATO-val, két dolognak kell bekövetkeznie: Ukrajnának meg kell szűnnie modern nemzetállamként létezni, és az ukrán hadsereg vereségének masszívan egyoldalúnak és gyorsnak kell lennie. Ha Oroszország képes elérni ezt a két célt, akkor jó helyzetben van ahhoz, hogy a NATO-val szembeni általános stratégiai magatartásának következő szakaszába lépjen - a megfélemlítésbe.

Bár az USA, a NATO, az EU és a G7-ek mind "példátlan szankciókat" ígértek, a szankciók csak akkor számítanak, ha a másik fél törődik velük. Oroszország a Nyugattal való kapcsolatok megszakításával már nem törődne a szankciókkal. Ráadásul a valóság egyszerű felismerése, hogy Oroszország tovább élheti túl a SWIFT-tranzakciókból való kizárását, mint Európa az orosz energia nélkül. Az Oroszország és a Nyugat közötti kapcsolatok bármilyen megszakadása az orosz gáz és olaj teljes elzárását fogja eredményezni az európai fogyasztók számára.

Nincs európai B-terv. Európa szenvedni fog, és mivel Európa egykori demokráciákból áll, a politikusok fogják megfizetni az árát. Mindazoknak a politikusoknak, akik vakon követték az Egyesült Államokat az Oroszországgal való konfrontációba, most választóiknak kell majd felelniük, hogy miért követtek el gazdasági öngyilkosságot egy náci-imádó, alaposan korrupt nemzet (Ukrajna) nevében, amelynek semmi köze nincs Európa többi részéhez. Ez egy rövid beszélgetés lesz.

A NATO megoldása

Ha az Egyesült Államok megpróbál NATO-erőket felállítani Oroszország nyugati határain egy esetleges ukrajnai orosz inváziót követően, akkor Oroszország kész tények elé állítja Európát, mégpedig a most már "ukrán modellként" ismert "ukrán modell" formájában. Röviden, Oroszország garantálni fogja, hogy az ukrán bánásmódot alkalmazzák majd a Baltikumra, Lengyelországra, sőt Finnországra is, ha az elég bolond lenne ahhoz, hogy NATO-tagságra törekedjen.

Oroszország nem fogja megvárni azt sem, amíg az USA-nak ideje lesz elegendő katonai erőt felhalmozni. Oroszország egyszerűen el fogja pusztítani a támadó felet egy olyan légi hadjárat kombinációjával, amelynek célja a célzott nemzet gazdasági funkciójának leépítése, és egy olyan szárazföldi hadjárat kombinációjával, amelynek célja a hadviselési képesség megsemmisítése. Oroszországnak nem kell hosszabb időre elfoglalnia a NATO területét - csak annyira, hogy megsemmisítse a NATO által a határai közelében felhalmozott katonai erőt.

 

 

És - és itt jön a csattanó - hacsak nem vet be nukleáris fegyvereket, a NATO semmit sem tehet, hogy megakadályozza ezt a kimenetelét. Katonailag a NATO már csak árnyéka önmagának. Európa egykor nagy hadseregei kénytelenek voltak kannibalizálni harci alakulatukat, hogy zászlóalj méretű "harci csoportokat" állítsanak össze a Baltikumban és Lengyelországban. Oroszország ezzel szemben két hadseregméretű alakulatot - az 1. Gárdista Páncélos Hadsereget és a 20. Összevont Fegyveres Hadsereget - állított újra fel a hidegháború korszakából, amelyek mély támadó katonai akciókra specializálódtak.

Erre még Vegas sem kínálna esélyt.

Sherman Genfben fog szembenézni Rjabkovval, és Európa sorsa az ő kezében van. A szomorú az, hogy ő nem így látja. Hála Bidennek, Blinkennek és a rengeteg ruszofóbnak, akik ma az amerikai nemzetbiztonsági államot benépesítik, Sherman azt hiszi, hogy egyszerűen azért van ott, hogy a diplomáciai kudarc következményeit közölje Oroszországgal. Hogy fenyegetőzzön. Puszta szavakkal.

Amit Sherman, Biden, Blinken és a többiek még nem értettek meg, az az, hogy Oroszország már mérlegelte a következményeket, és láthatóan hajlandó elfogadni azokat. És reagálni. Tettekkel.

Kíváncsi lennék, hogy Sherman, Biden, Blinken és a többiek átgondolták-e ezt. Valószínűleg nem, és ennek szörnyű következményei lesznek Európára nézve.

*

Scott Ritter a tengerészgyalogság egykori hírszerző tisztje, aki a volt Szovjetunióban szolgált a fegyverzetellenőrzési szerződések végrehajtásában, a Perzsa-öbölben a Sivatagi Vihar hadművelet idején, és Irakban a tömegpusztító fegyverek leszerelésének felügyeletével.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/hogyan-nezne-ki-egy-haboru-oroszorszaggal

Dr. Wodarg fokozott óvatosságra int a Covid 19 vakcinák eltitkolt összetételei miatt!

A reutlingeni patológusok, Prof. Dr. Arne Burkhardt és Prof. Dr. Walter Lang és kutatócsoportjuk most először erősítették meg azt a súlyos gyanút, hogy a Covid-19 oltás hatására a szervezetben képződő tüskefehérje gyulladást, véredény-károsodást, sőt halált is okozhat. Az oltáskárok dokumentációja alapján mutatták ki amerikai aktivisták, hogy az egyes vakcinatételek hatása milyen megdöbbentően különböző, a szinte semmilyen mellékhatástól a több ezer nagyon súlyos, gyakran halált okozó kórképekig. Ez a vakcinaadagok eltérő összetételére vezethető vissza, ami valójában nem fordulhatna elő, és amit a gyógyszeripar, a politika és a média elhallgat. Lássuk csak, milyen irányadó következtetéseket és sürgető ajánlásokat fogalmaz meg a német immunológus szakértő, Dr. Wodarg ezekkel a tényekkel kapcsolatban. Üdvözlöm a kedves sétálókat, örülök, hogy beszélgethetünk. Mostanában sokat gondolkodtam, és sok új dologról értesültem. Miután sok éven át foglalkoztam vírusokkal, valójában nem sok kedvem van ezzel a témával foglalkozni, mert a vírusokban valójában semmi új sincs. A biotechnológiában azonban vannak új dolgok. A biotechnológia pedig hatalmas fellendülésben van, mert azokat szolgálja, akik meg akarják változtatni a világot, akik ki akarják terjeszteni érdekeiket és meg akarják erősíteni hatalmukat. Régebben ezt háborúkkal csinálták. Manapság ez nem megy olyan egyszerűen háborúkkal. Aki ma háborút indít, annak számolnia kell azzal, hogy maga is áldozattá válik. Ma más dolgokat használnak a félelemkeltésre, és a biotechnológia kiválóan alkalmas erre. A biotechnológia olyan dolgokat állít elő, amelyek nagyon kicsik, és amelyeket csak speciális készülékekkel lehet látni. Ezekben vagy hisz valaki, vagy nem hisz. A biotechnológiai beavatkozások hatása néha nagyon későn jelentkezik. Amit a PCR-teszt segítségével elővarázsolnak nekünk, ez az úgynevezett világjárvány, szöges ellentétben áll azzal, amit a legtöbb ember tapasztal. És idén télen ismét az influenzát tapasztalták. Néhány embert elkapott, aztán sok ember elkapta, és néhányan megint meghaltak tőle. De ami újdonság az idén, ezen a télen, az az, hogy ezek a géntechnológiai, biotechnológiai eljárások, az úgynevezett védőoltások, amelyek azonban géntechnológiai beavatkozások, s amelyeket most emberek milliárdjaira kényszerítenek rá, egy év elteltével következményekkel jártak. Eleinte egyáltalán nem volt világos, hogy milyen következményekkel jár, mivel nem jelentkeztek minden esetben. Néhány embernél nagyon súlyos mellékhatásai voltak, mások egyáltalán nem észleltek semmit, vagy csak az injekció beadásának helyén vettek észre valamit. Voltak olyan szériák, amelyeknél például valamelyik idősek otthonában sokan, akik megkapták ezt az injekciót, röviddel azután hirtelen meghaltak. Sok olyan sportoló, fiatal, izmos férfi van, akinek izomba adták be injekciót, majd később szívizomgyulladás vagy szívelégtelenség lépett fel náluk. Előfordultak tehát ilyen esetek, de nem mindenkinél, sok különféle jelenséget láttunk. Most némi fény derül a sötétségre: mégpedig azt követően, hogy néhány nagyon okos tudós részletesebben elemezte a VAERS [Vaccine Adverse Event Reporting System] mellékhatás-adatbázis adatait az USA-ban. Megállapították, hogy csak nagyon kevés tétel okoz ilyen súlyos mellékhatásokat. A legtöbb tétel alig okoz mellékhatásokat, nem több mellékhatásuk, mint más ismert vakcináknak. Néhány tétel viszont nagyon veszélyes. Egyeseknél háromezerszeres a kockázat az egyéb oltásokhoz képest, másoknál ezerszeres, kétezerszeres. És ennek következtében sok száz, sőt több ezer ember halt meg. Ez azt jelenti, hogy ez valójában nem is lenne lehetséges, hiszen minden eladott injekciónak ugyanazt kell tartalmaznia. Ilyen egyébként nem fordul elő, hogy egy úgynevezett vakcina hol tartalmaz valami veszélyes dolgot, hol pedig nem. Most egy teljesen új technológiával van dolgunk, amelynek immunizálnia kellene minket, de ezt nem teszi meg. Ezek az izomba adott injekciók nem akadályozzák meg, hogy vírusokkal fertőződjünk meg és továbbadjuk azokat. Azt sem, hogy koronavírusokat adjunk tovább, beleértve az omikron változatot, amely csak egy a sok közül, amelyek majd még jönni fognak. Mi pedig sorban megfertőződünk ezekkel. De nem ez az, ami végül megbetegít bennünket, hanem az injekciók mellékhatásaitól betegszik meg sok ember. Ezek a mellékhatások pedig többek között a tüskefehérjék által okozott trombózisok. De ide tartoznak a gyulladások is, amelyeket az immunhiányos állapotok váltanak ki. Ezek mind olyan hatások, amelyeket részben a szervezetben ezután képződő fehérjék okoznak, vagy amelyek abból adódnak, hogy az immunrendszer átirányítódik a szervezeten belül, és ennek következtében nem ott történik az immunválasz a vírusrészekre, ahol az általában lenni szokott, nevezetesen a száj és a torok területén, hanem valahol máshol a szervezetben. Ez pedig irritálja az immunrendszert, összezavarja, és hamis reakciókhoz vezet. Ráadásul, mint most már tudjuk, a tüskefehérjék behatolhatnak az immunsejtek magjába, ott súlyos zavarokat okozhatnak, és ezzel hiányos immunműködéshez vezethetnek. Ez is egyre inkább megfigyelhető, de furcsa módon nem mindenhol van így. Máskülönben emberek milliói halnának meg, és emberek milliói lennének már betegek. Nem tudhatjuk, hogy a jövőben nem betegszenek-e majd meg emberek milliói a hosszútávú mellékhatások miatt. Ami azonban az adatbázisban megfigyelhető, az az, hogy nagyon sokan megbetegszenek bizonyos tételeknél, ami viszont az jelenti, hogy a gyógyszergyárak nem mindig ugyanazt teszik a vakcinákba. Ennek pedig nem szabadna megtörténnie - hiszen vannak ellenőrző hatóságaink, amelyek biztosítják, hogy egy adott szabvány szerint az legyen a készítményben, ami rá van írva. Ők azonban nem ezt teszik. Azt hiszem, ez azzal magyarázható, hogy most az úgynevezett "teleszkópos eljárás" működik. Állítólag világjárvány van, és ilyenkor sok olyan dolog megengedett, amit egyébként soha nem engedélyeznének. Egyébként léteznek olyan fázisok, amelyekben a vakcinákat kipróbálják: első, második, harmadik fázis, majd jön az engedélyezés, azután pedig a negyedik fázis, a megfigyelési szakasz. Valójában a negyedik fázisban vagyunk, amikorra az összes többi fázisnak már be kellett volna fejeződnie. Tudjuk azonban, hogy sok ilyen vakcinánál egyáltalán nem is végeztek állatkísérleteket. Sok mindent pedig nem is zártak ki. A vizsgálatokat is csak egészséges embereken végezték, holott ezeket a védőoltásokat ma már betegeknek, sőt terhes nőknek is ajánlják! Ez azt jelenti, hogy itt sok minden ismeretlen, és sok minden kipróbálás alatt ál, ami óriási lehetőséget is jelent. Jelenleg 128 különböző vakcinagyártó végez klinikai vizsgálatokat – némelyikük még olyan vírusokkal is, amelyek önmagukat szaporítják, azaz önreprodukáló vakcinákkal -, amelyeket a múltban soha nem engedélyeztek volna. Maga a Bayer vezetője pedig a berlini "Globális Egészségügyi Csúcstalálkozón" ezt mondta: "Elképesztő, hogy az emberek mit el nem viselnek mostanában. Két évvel ezelőtt senki sem tűrte volna, hogy olyan injekciót adjanak be neki, amilyet most az emberek kapnak. A gyógyszeripar pedig el van ragadtatva - rengeteg szabadalmuk van, most már mindent kipróbálhatnak észrevétlenül. Az etikai bizottság mindent átenged – hiszen világjárvány van. Most már sokan várják az új vakcinákat, az állítólag jobb vakcinákat. De olyasmit is kipróbálnak, ami korábban egyáltalán nem létezett. Arról pedig senki sem tud, hogy miként próbálják ki. Vannak dózismeghatározó vizsgálatok, ahol a vakcinát erősebb és gyengébb dózisban adják be, és most láttuk, hogy például a Biontech ezt több millió emberrel végezte el az USA-ban. Voltak olyan vakcináik, tételeik, amelyeknek 3000-szeres volt az elhalálozási rátája, vagyis 3000-szeres toxikus hatása, másoknak aztán 2500-szoros, aztán volt egy 2000-szeres toxikus hatású, majd 1500, 1000 és 500 következett. Ez azt jelenti, hogy valóban titrálást, vagyis térfogatos elemzést végeztek – és mindezt a negyedik fázisban. Ezt általában néhány emberrel végzik a második fázisban. Most pedig mindez csakúgy megtörtént, anélkül, hogy bárki észrevette volna. De - kedves orvosok - Önök belemennek ebbe! Önök adják be ezeket az injekciókat. A betegeiket kísérleti nyulakként kezelik. Tudtak róla, hogy itt valami éppen tesztelés alatt áll? Olvashattak róla, hiszen a VAERS-adatokban közzé van téve. A forrásokat is megadtam és bemutattam mindezt a honlapomon. Bűntény, ami most történik. Emberkísérleteket végeznek - és az emberek nem járulnak hozzá, hanem kényszerítik őket. Elképesztően gonosz dolog, amikor kiszolgáltatott embereket kísérleti nyulakká tesznek. Ez már korábban is megtörtént Németországban, és ez vezetett a nürnbergi perekhez. Azokat az embereket, akik ilyet tettek, elítélték. Ami itt történik, az nem véletlen, hanem szándékosan, előre megtervezetten végzett kísérletek. Kihasználják az emberek félelmét, az úgynevezett "vészhelyzetet" és a politikusok ostobaságát, akik ezt megengedik, valamint az intézmények korrupcióját, amelyeknek meg kellene védeniük minket attól, hogy ilyen kísérleteknek tegyenek ki minket. A biotechnológia, elképesztő lehetőségeket rejt, most, a világjárványra hivatkozva mindent kipróbálhatnak, amit már régóta ki akartak próbálni. A politikusok pedig, akiknek meg kellene védeniük minket, nyilvánvalóan nem értik ezt, vagy pedig azért működnek együtt, mert korruptak. El tudom képzelni, hogy vannak, akik ezt nagyon jól értik, azok, akik különösen nagy hangon sulykolják nekünk, hogy igen, ezt meg kell tenni, mindenképp meg kell tenni. Nekik pedig különösen jó kapcsolataik vannak a gyógyszeriparral. Megdöbbent ez a bűnözői energia, amelyet láthatunk, és mindenekelőtt az, hogy az orvosok egyszerűen elfogadják, hogy részt vegyenek benne. Örülök, hogy most már van egy adatbázis, ahol utánanézhetünk az Interneten: „How bad is my batch.“ (Mennyire veszélyes a vakcinám") Ez a link a címe, ha rákeresünk a Google-ban láthatjuk, hogy melyik tétel volt nagyon veszélyes és melyik kevésbé veszélyes. Természetesen a jövőbeli tételek valószínűleg még nincsenek benne. De ha Önnek vakcinát kell kapnia, vagy azt akar kapni, vagy arra kényszerül, akkor kérdezze meg orvosát, hogy tudja-e, hogy milyen tételről van szó, hogy veszélyes-e, vagy kevésbé veszélyes az adott tétel, amelyben csak konyhasó van, és nincs benne semmi káros anyag. Kérdezze meg orvosát, ne hagyja, hogy csak úgy beadjanak Önnek bármilyen vakcinát. Minden orvosnak tudnia kell azt is, hogy milyen tételeket kapott, és biztosnak kell lennie abban, hogy ellenőrizték, hogy mi van benne. Most már tudjuk, hogy nem mindegyikben van ugyanaz. Ilyesminek nem szabadna megtörténnie. Tudjuk, hogy ez így is, úgy is megtörténik. Arra kényszerítenek bennünket, hogy ezeket az injekciókat beadassuk. Kedves orvosok, kérdezzétek meg, hogy mit kaptatok, mit szállítottak nektek. Kedves gyógyszerész, nézzen utána, hogy mit is vett át? Hogyan lehet biztos abban, hogy mi van benne. És a kedves betegek, mondjanak NEM-et. Mondjanak nemet az injekcióra, ha nem biztosak benne, hogy az van a fecskendőben, ami rá van írva. De még ha úgy is van, akkor is jobb nemet mondani, hiszen nem lehetünk biztosak semmiben, mert itt bűnözők működnek a háttérben. És nem kell átadnunk magunkat ezeknek a bűnözőknek. Őszintén remélem, hogy az igazságszolgáltatási rendszerünk újra a helyes útra tér. Természetesen azonnal elmehetnének a Biontechhez, lefoglalhatnák a számítógépeket, és azonnal utánanézhetnének, hogy mi történik ott. Azonnal belenézhetnek a könyvekbe, a számítógépekbe, mindenhová, hogy lássák, mit műveltek ott. Ehelyett olyan orvosokhoz mennek ki, akik megpróbálják megvédeni a betegeket ezektől az injekcióktól, és az ő praxisukat vizsgálják át, ahelyett, hogy ezeket a bűnözőket vizsgálnák. Rettenetes világban élünk. És azok az emberek, akik mindezért felelősek, akik mindezt réges régen kitervelték, most a biotechnológusokat, a virológusokat és a farmakológusokat kényszerítik arra, hogy fenntartsák a félelmet. Azoknak, akik most a kórházakban állítólag a Corona miatt meghalnak, a többsége valójában az injekciók utóhatásaiba hal bele. Ugyanakkor azt állítják, hogy a kórházakban fekvő emberek mind oltatlanok! Tudja, az oltatlanok közé tartoznak azok is, akiket az elmúlt 14 napban oltottak be, akik megkapták az injekciót, és még nem számítanak oltottnak. De éppen ebben az első 14 napban jelentkeznek az akut és súlyos mellékhatások. Ez azt jelenti, hogy sok embert megbetegítenek, betegre vakcináznak, és aztán oltatlanoknak számítanak, ami természetesen egyáltalán nem állja meg a helyét. Ez egyben egy járványügyileg szándékosan szervezett vakrepülés is. Hihetetlen, hogy mit várnak el tőlünk. Szerintem nagyszerű dolog, hogy az utcára vonultok. Szerintem csodálatos, hogy meg akarjátok védeni magatokat, és nem hagyjátok, hogy egy bűnözői projekt áldozatai legyetek. Nagyon köszönöm, hogy aktívan felléptek minden jót kívánok a sétához, jó egészséget és sok közös örömet. Nem kell félniük egymástól, ahogy azoknak sem, akiket beoltottak, és ezt most túlélték. Remélem és kívánom, hogy hosszú távon se legyenek káros következmények azok számára, akiknél eddig még nem történt semmi. Tartsunk össze, oltottak és oltatlanok. Kergessük el a bűnözőket, hogy ismét az Alaptörvényünk szerint, szabályozott körülmények között, demokratikusan vitatkozhassunk és egyezhessünk meg egymással, ahogyan azt megszoktuk. Maradjanak bátrak és elkötelezettek és maradjanak együtt. Találkozunk legközelebb, addig is viszontlátásra, Wolfgang Wodarg.

ettől hm.

Források/Linkek: Dr. Wodarg zu den verschwiegenen Covid-19-Impf-Zusammensetzungen https://www.bitchute.com/video/JqINeUu312v3/