Ausztrália elbukott - A be nem oltottakat még munkába sem engedik, annak ellenére, hogy 22 hónap alatt csak EGY Covid-19 halálesetet regisztráltak.

Az Északi Területen élő ausztrálok, akik úgy döntöttek, hogy nem kapják meg a kísérleti Covid-19 vakcinát, jelenleg még csak ki sem mehetnek otthonról, hogy munkába menjenek, köszönhetően annak, hogy Michael Gunner főminiszter diszkriminatív négynapos zárlatot rendelt el az oltatlanok számára.

De vajon indokolt-e ez a tekintélyelvű politika?

Január 6-án, csütörtökön Michael Gunner bejelentette, hogy az Északi Területen élők, akik nem kaptak két adag koronavírus elleni vakcinát, csak szigorú feltételek mellett hagyhatják el otthonukat.

Ezek közé tartozik az alapvető bevásárlás, az orvosi kezelés, beleértve az oltást is, vagy az ellátás biztosítása.

Michael Gunner főminiszter elmondta, hogy azoknak, akik nem kapták meg az oltást, az is tilos kimenniük a szabadba dolgozni vagy sportolni.

 

 

A "zárlat" a tervek szerint január 10-én, hétfőn 12 órakor ér véget, és Michael Gunner főminiszter azt állította, hogy ekkor bevezetik az oltási útlevélrendszert.

De vajon az Ausztrália Északi Területére vonatkozó hivatalos Covid-19 adatok igazolják-e ezt a drákói és diszkriminatív politikát?

Nos, röviden szólva nem, de ennek a förtelmes politikának a valódi méreteit csak akkor lehet felismerni, ha elemezzük a tényleges adatokat. Például egy gyors Google-keresés megerősíti, hogy Ausztrália Északi Területén legalább 2021. december 27. óta nulla Covid-19 halálesetet regisztráltak.

 

 

Az említett Google-keresésből származó adatok módosítása azt is mutatja, hogy legalább 2021. december 10. óta nulla Covid-19 halálesetet jegyeztek fel.

De lehet, hogy az Északi Terület hivatalos Covid-19 műszerfala mutat nekünk valamit, ami indokolja, hogy még a be nem oltottakat sem engedjük dolgozni?

Sajnos nem. A Covid-19 műszerfalon található hivatalos adatok azt mutatják, hogy a 22. január 9-én 12:30 előtt 24 órával 481 megerősített eset volt, 1795 aktív eset, és mindössze 2238 megerősített eset volt az állítólagos Covid-19 világjárvány kezdete óta.

A műszerfal azt is mutatja, hogy mindössze 24 ember van kórházban, egyetlen személy van intenzív osztályon, és 22 hónap alatt egyetlen halálesetet jegyeztek fel.

Összehasonlításképpen: az északi terület lakossága 2020 szeptemberére 246 500 főre becsülték.

 

 

Ez tehát azt jelenti.

  • A lakosság 0,19%-ának pozitív volt a tesztje a 22. január 9-ét megelőző 24 órában, de ezek a pozitív tesztek turisták lehettek.

  • A lakosság 0,7%-ának van jelenleg Covid-19 vírusa, de ezek is lehetnek az államba érkező turisták.

  • A lakosság mindössze 0,9%-a tesztelt pozitívan Covid-19-re 2020 márciusa óta, de ezek közül néhány eset lehetett turista is.

  • A lakosság 0,009%-a van jelenleg kórházban, miután pozitív lett a Covid-19 tesztje.

  • A lakosság 0,0004%-a van intenzív osztályon, miután pozitív lett a Covid-19 tesztje.

  • És a lakosság mindössze 0,0004%-a halt meg, miután pozitív lett a Covid-19 tesztje.

Ezért hogyan is következtethetne bárki másra, mint arra, hogy a nem beoltottak diszkriminatív elzárásának semmi köze a közegészségügy védelméhez, ehelyett minden köze van az ellenőrzéshez, valamint a digitális személyazonosság és a társadalmi hitelrendszer kapujaként használható oltási útlevél bevezetéséhez van.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/ausztralia-elbukott