2023. október 11., szerda

Eutanázia folyik a világban

Beszélgetés a rendszerváltásról!

Felfoghatatlan, amennyi szörnyűséget elkövettek a COVID-vakcinák előállaítása során Minden káros hatás ismert volt, de ennek ellenére ment tovább a vakcianabiznisz.

 

Itt van néhány megdöbbentő eset, amiről soha szó sem esett a médiában.

1.) A GlaxoSmithKline gyógyszergyártónak félmillió( !!!) cápát kell levágnia , hogy begyűjtse a szkvalént , a cápamájból készült olajat, hogy új COVID sorozatot készítsen.

Anak ellenére, hogy tudományos tanulmányok összefüggésbe hozták a szkvalén adjuvánsokat az Öböl-háborús szindrómával és a gyengítő neurológiai rendellenességek hullámával, beleértve a Glaxo H1N1 Pandemrix vakcina által okozott narkolepsziás járványokat a 2009-es sertésinfluenza-járvány idején. Egy vizsgálat kimutatta, hogy a Pandemrix-et kapó gyermekeknél a narkolepszia kockázata 13-szorosára nőtt .
A Shark Allies , egy kaliforniai székhelyű csoport azt mondta, hogy a Glaxo körülbelül 250 000 cápát fog elpusztítani, hogy elegendő AS03-t termeljen ahhoz, hogy a világ lakossága megkapjon egy adag COVID-19 oltóanyagát.
Ha a várakozásoknak megfelelően két adagra van szükség , félmillió cápának kell elpusztulnia, az 1 milliárd adag COVID-19 vakcina előállításához.
https://childrenshealthdefense.org/news/sharks-killed-glaxo-vaccine/

2.) Az mRNS technológia összetevői „jelentős nemkívánatos eseményekhez vezethetnek egy vagy több klinikai vizsgálatunk során” – mondja Moderna.
-A Covid-19 klinikai vizsgálatain átesett mRNS vakcinák, köztük a Moderna vakcina, egy nanorészecske alapú „hordozórendszerre” támaszkodnak, amely polietilénglikolnak (PEG) nevezett szintetikus vegyszert tartalmaz.
– A PEG gyógyszerekben és oltóanyagokban történő alkalmazása egyre vitatottabb a PEG-gel összefüggő nemkívánatos immunreakciók, köztük az életveszélyes anafilaxia jól dokumentált előfordulása miatt.
– Tíz amerikaiból nagyjából hét már érzékeny lehet a PEG-re, ami a vakcina hatékonyságának csökkenését és a káros mellékhatások növekedését eredményezheti.
-Ha a Covid-19 elleni PEG-tartalmú mRNS-oltás megkapja az FDA jóváhagyását, a PEG-expozíció példátlan emelkedése ellenére , az potenciálisan katasztrofális lesz.

Amint azt a Moderna tájékoztató kivonatai mutatják, a Moderna tudósai teljes mértékben tisztában vannak a PEG-gel kapcsolatos biztonsági aggályokkal.
Ennek ellenére piacra dobták a termékeiket azzal együtt is, hogy a túlérzékenységi reakciók potenciálisan életveszélyes kockázatot jelenthetnek.
https://childrenshealthdefense.org/news/components-of-mrna-technology-could-lead-to-significant-adverse-events-in-one-or-more-of-our-clinical-trials-says-moderna/

3.)A COVID-19 oltásban részt vevőnél neurológiai tünetek jelentkeznek, az AstraZeneca szünetelteti a kísérletet.
A TM egy neurológiai rendellenesség, amelyet a központi idegrendszer egyik fő eleme, a gerincvelő gyulladása jellemez. Ez gyakran a végtagok gyengeségéhez, a húgyhólyag ürítési problémáihoz és a bénuláshoz vezet. A betegek súlyosan fogyatékossá válhatnak, és jelenleg nincs hatékony gyógymód .
A TM és a vakcinák közötti összefüggésekkel kapcsolatos aggodalmak jól ismertek. A 2009-ben közzétett esettanulmányok áttekintése 37 vakcinával összefüggő transzverzális myelitis esetet dokumentált , beleértve a hepatitis B-t, a kanyaró-mumpsz-rubeola, a diftéria, a pertussis, a tetanusz és más csecsemők, gyermekek és felnőttek esetét
Ezt a problémát az általuk alkalmazott adjuváns okozhatta.
De egy „független testület” arra a következtetésre jutott, hogy a betegségnek nincs köze a vakcinához, és a kísérlet folytatódott.
https://childrenshealthdefense.org/news/covid-19-vaccine-participant-develops-neurological-symptoms-astrazeneca-pauses-trial/

Három világháború az egy világvallás bevezetéséért

https://gregreese.substack.com/

https://banned.video/channel/greg-reese

Forrás:https://rumble.com/v3ok2ka-three-world-wars-to-usher-in-a-one-world-religion.html

Bemutatkozik Dabasi Tamás a Fehér Kéményseprők" Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége vezetője

www.facebook.com/feherkemenyseprok

Csak 19 éves és a korona-“oltása” óta a kerekesszékhez van kötve

Lara két évvel ezelőtt, 17 éves korában lett beoltva. Három nappal később összeesett.

Négy hónapon keresztül egyáltalán nem tudott járni. A kórházból diagnózis nélkül és állapota ellenére kerekesszék nélkül bocsátották haza. Azóta is fájdalmak vannak a lábaiban és vannak olyan időszakok, amikor csak mankóval képes járni vagy teljesen járásképtelen. A kezei is remegnek és állandóan fáradt.

Forrás: https://report24.news/sie-ist-erst-neunzehn-seit-der-coronaimpfung-an-den-rollstuhl-gefesselt/?feed_id=34168


Biró Éva

Van indok a nyílt betelepítésre.. ezért tanulnak a gyerekek immár 15 éve magyarul Izraelben?.