SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Reiner Fuellmich neves német ügyvéd bizonyítékokat és tanúvallomásokat gyűjt különböző területek több száz szakértőjétől, hogy csoportos keresetet nyújtson be a globális intézmények ellen, amelyek a bizonyítékok alapján a COVID19-művelet hátterében állnak.
A gyógyszeripari vállalatok nyomást gyakoroltak a WHO-ra, hogy jelentsen be „nemzetközi jelentőségű közegészségügyi vészhelyzetet”, ami valótlanság.
A végső céljuk az, hogy mindenkit beoltsanak. Ráadásul olyasvalamivel, ami még csak nem is vakcina, hanem korábban soha nem tesztelt kísérleti génterápia.
Azt állítják, hogy semmilyen felelősség nem terheli őket és a mentességgel érvelnek. Nemzetközi szinten történő károkozás esetében azonban nincs mentesség. Be kell avatkozni és a folyamatot minél hamarabb le kell állítani.