2022. július 31., vasárnap

Folyamatos lövöldözés a szerb-koszovói határon; Légitámadási szirénák megszólalnak Koszovóban

 

Lövésekről érkeztek jelentések Novi Pazarból, Szerbia déli részén, a koszovói határ közelében.

Kosovska Mitrovicában megszólaltak a légi szirénák a közelgő veszély miatt.

Az emberek nagy számban gyűlnek össze, a Szerb Köztársaság zászlói és más hazafias jelvények is jelen vannak.
Koszovói különleges erők az ország északi részén lévő járőrök határátkelőhelyre tartanak.

A szerb fegyveres erők egységei a koszovói határon gyülekeznek, hogy biztosítsák az önjelölt köztársaság szerb lakosságának biztonságát.

Szerbia a koszovói határokhoz gyűjti hadseregét, beleértve a harci repülőgépeket is...

A közösségi média felhasználói szerint több tucat rendőrautó indult el Pristinából Kosovska Mitrovicába egy új konvoj részeként....

Koszovó északi, szerbek lakta területein megszólaltak a légvédelmi szirénák, és az emberek barikádokat építenek – írja a Vecernje Novostyi honlapja. Legmagasabb készültségbe helyezték a szerb hadsereget.

 

 

Aleksandar Vučić szerb elnök vasárnap a polgárokhoz intézett beszédében közölte, hogy az önhatalmúlag kikiáltott Koszovó rendőrsége augusztus 1-jén éjfélkor hadműveletet indít a tartomány északi részén, és megakadályozza a szerb hatóságok által kiállított személyi okmányokkal rendelkező polgárok belépését, valamint akciót kezdeményez a szerb rendszámú járművek “Koszovói Köztársaság” feliratú rendszámokra történő átíratására.

Vučić felszólította a koszovói albán hatóságokat, hogy tartsák fenn a békét, és figyelmeztetett, hogy amennyiben a koszovói szerbek ellen agresszív lépéseket tesznek, “Szerbia győzni fog”.

A koszovói miniszterelnök délután Pristinában tartotta a “Nemzetbiztonsági Tanács” ülését. Az önhatalmúlag kikiáltott köztársaság hatóságai ezután közölték, hogy augusztus 1-jétől készek megtiltani a szerb személyi okmányok használatát a belépési pontokon, és megkezdik a gépkocsik átregisztrálását.

“Este 6 óra (moszkvai idő szerint 7 óra) után Kosovska Mitrovicában légiriadót léptettek életbe…

A polgárok barikádokat építenek Rudarénál, a Pristina-Leposavic autópályán és Zvecan város közelében. Az utakat lezárták” – számol be a portál.

Videó

Észak-Mitrovicában a szirénák körülbelül két órája nem szólnak, és most nagyon kevés ember van az utcákon - írja a Koszovó online.


https://pokolafoldon.hu/politika/folyamatos-lovoldozes-a-szerb-koszovoi-hataron-legitamadasi-szirenak-megszolalnak-koszovoban


...............

Manipulációk és szimbolikájuk az idő prizmáján keresztül

A koszovói nacionalisták erőszakkal kiűzik a szerbeket saját országukból az első világháború kezdetének napján, augusztus 1-jén.

108 évvel és 3 nappal ezelőtt Ferenc Ferdinándot és feleségét meggyilkolták. A boszniai szerbek toborzását a brit titkosszolgálatok kezdeményezték, ami végül az első világháborúhoz vezetett.

És most a szerbek koszovói tartózkodási jogának teljesen indokolatlan megvonását a NATO-erők felügyelik. De az a vicces, hogy nem minden NATO-tag ismerte el Koszovót teljes jogú államként, mégis ott állomásoztatják katonáikat.

A koszovói rendőrség különleges alakulatai megvertek egy szerb állampolgárt, amikor megpróbálta leküzdeni a Kosovska Mitrovica város szerbek által emelt barikádját - jelentette a Kurir újság. Az újság szerint az áldozatot kórházba szállították.

A Szerb Hírmondó szerint az albánok most a közigazgatási határ mentén fekvő településeken élnek.

Kosovska Mitrovicában, a szerbek lakta Észak-Koszovó és Metóhia közigazgatási központjában ismét bekapcsolták a lakosokat veszélyre figyelmeztető szirénákat - jelentette a Kurir televízió.

Közben Aleksandar Vučić szerb elnök a vezérkari épületbe sietett.

https://pokolafoldon.hu/politika/koszovoi-villamcsapas

Azerbajdzsán szerint a hadserege válaszolt az örmény erők karabahi támadására

 

Július 31-én Azerbajdzsán azzal vádolta Örményországot, hogy megtámadta katonai állásait a vitatott hovatartozású Hegyi-Karabah térségében.

Az azerbajdzsáni védelmi minisztérium közleményében azt állította, hogy az örmény erők tüzet nyitottak a Gadabay, Kalbajar és Khojavend településeken lévő állásaira. A minisztérium nem számolt be se áldozatokról, se anyagi veszteségekről az állítólagos örmény támadás következtében.

"Július 30-án estétől kezdve és július 31-én éjszaka folyamán az örmény fegyveres erők egységei kézifegyvereket használva intenzív tűz alá vették az államhatár Gadabay és Kalbajar régiói irányában állomásozó azerbajdzsáni hadsereg állásait.

Továbbá az Azerbajdzsán területén, ahol az orosz békefenntartók ideiglenesen állomásoznak, illegális örmény fegyveres alakulatok tagjai különböző kaliberű fegyverekkel és mesterlövészpuskákkal tüzet nyitottak a Khojavend régió Amiranlar települése irányában lévő azerbajdzsáni hadsereg állásaira" - áll a közleményben.

Az azerbajdzsáni védelmi minisztérium hozzátette, hogy csapatai "megtorló intézkedéseket" tettek az örmény támadás után, további részletek közlése nélkül.

Örményország tagadta az azerbajdzsáni vádakat. Az örmény védelmi minisztérium közleményében hangsúlyozta, hogy a helyzet Hegyi-Karabahban stabil.

"Azerbajdzsán védelmi minisztériuma újabb félretájékoztatást terjesztett, azt állítva, hogy az örmény erők július 30-án késő este kézifegyveres tüzet nyitottak az örmény-azerbajdzsáni határ keleti és délkeleti részén lévő azerbajdzsáni állások felé. A helyzet az örmény-azerbajdzsáni határon viszonylag stabil és az örmény fegyveres erők teljes ellenőrzése alatt áll" - áll az örmény közleményben.

Jelenleg több száz orosz békefenntartó állomásozik Hegyi-Karabahban, hogy érvényt szerezzenek a tűzszüneti megállapodásnak, amelyet a térségben lévő örmény erők ellen 2020-ban indított nagyszabású azerbajdzsáni offenzíva után kötöttek. Az offenzíva során, amely mindkét oldalról mintegy 7000 katona és civil életét követelte, a régió nagy részét Azerbajdzsán foglalta el.

A helyzet Hegyi-Karabahban március óta stabil, amikor egy sor azerbajdzsáni csapás három örmény katona életét követelte.

Azzal, hogy Örményországot a tűzszünet megsértésével vádolja Hegyi-Karabahban, Azerbajdzsán talán ürügyet próbál szolgáltatni arra, hogy folytassa katonai műveleteit a térségben, miközben Oroszország még mindig az Ukrajnában zajló különleges katonai műveletével van elfoglalva.

https://southfront.org/azerbaijan-says-its-military-responded-to-attack-by-armenian-forces-in-karabakh/

Tömeges visszalépések a Tour de France-tól, az oltások káros mellékhatásai

A 2022-es Tour de France szomorú rekordot döntött, mivel olyan sok kerékpáros lépett vissza a versenytől, amire korábban még soha nem volt példa; sokan azt mondják, hogy furcsa betegségben szenvednek. Minden egyértelműen a gyilkos vakcinák hatásaira utal.

Hírességek szokatlan reakciói és őrültségei az oltások után: XLIII. rész

Sok híresség, mint Anne Hathaway, William Akio, Rosella Ayane és mások túlreagálják és őrült dolgokat művelnek a pszichét megváltoztató genetikai vakcinák után.

Az Antikrisztust szolgáló elit pszichopata, a lakosság 90%-át ki akarják irtani

Dr. Rima Laibow elmeséli, hogy 2002-ben egy államfő az irodájában azt mondta neki, hogy itt az ideje elkezdeni a ’haszontalan evők’ ’szelektív selejtezését’; a pszichopaták a világ népességének 90%-át fel akarják áldozni, nem érdekli őket semmi és senki, csak ők maguk.

Olaszország a Covid után, hamis klímaválság

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Megérkezett az új legyártott vészhelyzet: az éghajlati vészhelyzet. Egy újabb álválság, amely hiányhoz vezet és elindítja a 2030-as menetrendet?

Dr. Sherri Tenpenny: ha egyszer beoltották, az visszafordíthatatlan, nincs visszaút

Dr. Sherri Tenpenny elmagyarázza, hogyan működik az mRNS-vakcina, és azt, hogy irreverzibilis, nem lehet visszafordítani. Ha valaki egyszer be van oltva a Fenevad bélyegével, az olyan, mint egy jel, amely örökre megmarad.

Az elit összeomlik, a felelősségük elől menekülő politikusok tömegesen mondanak le

Számos politikus és vezető hirtelen és meglepetésszerű lemondása a világ különböző részein. Ez egy közös stratégia, hogy elkerüljék a felelősséget azért, amit az oltóanyagokkal generáltak? Vagy elterelő manőver, hogy folytassák ugyanazt a programot, a bábuk lecserélésével az Antikrisztus Birodalmának építésében?

Mike Adams: A történelem legfontosabb pillanatát éljük, mi a prioritásunk?

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Mike Adams aktivista azt mondja, hogy ez az ismert emberi civilizáció és a bolygó életének legfontosabb pillanata. Isten okkal küldött ide bennünket, és az időnk lassan lejár.

Hírességek a vakcinák ellen. XLII. rész

Az élet minden területéről érkező hírességek felszólalnak a gyilkos vakcinák ellen, közöttük van Alex Cole, Francesca Gai, Daniel Hayes, James Delingpole, Rachel Bush és mások. Figyelmeztetnek a gyilkos vakcina ártalmaira és nyomatékosítják, hogy többé senki se vegye fel.

Az mRNS vakcinák úgy változtatják meg az immunrendszert, hogy az elpusztítsa saját magát

Karen Kingston megmutatja az FDA dokumentumait, amelyek az FDA-t teszik felelőssé a jelenlegi helyzetért, amelyet az emberek megsemmisítésére provokáltak ki, azáltal, hogy az immunrendszert önmaga megsemmisítésére használják fel.

Mostantól fogva, bármilyen vakcina a genetikai módosítás technológiáját használhatja

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Bhakdi egy orvosi szimpóziumon kijelentette, hogy a WHO és az ’egészségügyi hatóságok’ a történelem legnagyobb ember által kiváltott katasztrófáját tervezik. A génalapú vakcinák rutinszerű bevezetése az ember és az emberiség bukásához vezet, állítja.

A vakcinában levő mRNS módosítja az emberi genomot és ez a következő nemzedékeknek is továbbadódik

Dr. Nagase elmagyarázza, hogy bármilyen beadott mRNS DNS-sé alakulhat, amely bejuthat a sejtmagba, beépülhet a DNS-be, és megváltoztatja annak információját, ma ez a folyamat nem visszafordítható.

Híres színészek szenvednek a vakcinák káros hatásaitól, és halálesetek is vannak. XLI. rész

A híres színészeket, mint Jada Pinkett Smith, Anne Hathaway, Antonio Ibáñez, Busi Lurayi, Jack Nicholson és sokan másokat érintett a toxikus vakcina, és néhányan meghaltak. Ha ez megtörténik a hírességekkel, vajon hány névtelen ember szenved, akikről a média nem beszél és nem is számolnak velük?

Korrupció a teniszben: a vakcinák népszerűsítésére használják, de a terv kudarcot vall

Vajon Rafa Nadalt a vakcinák pártolása és népszerűsítése miatt favorizálták a wimbledoni döntőbe vezető úton? Végül a tények magukért beszélnek

Az USA inváziója Venezuelában mészárlás lenne

 

Venezuela gazdasági válságba sodródott az amerikai kormány szankciói és terrorcselekménye miatt, amely nem tudta beiktatni bábját, Juan Guaidót, hogy az országot és annak természeti erőforrásait irányítsa, és úgy tűnhet, hogy az ország képtelen lenne megvédeni magát az amerikai túlerővel szemben, de a venezuelai kormány gondos tervezése lehetetlenné tette, hogy az USA-nak esélye legyen a sikerre.A venezuelai erők 123.000 aktív tagból, 220.000 félkatonából és egy 8.000 fős tartalékosból állnak, ami összesen 351.000 harcképes venezuelait jelent. Venezuela arról is beszámol, hogy több mint 3,2 millió önkéntesből álló Bolivári Milíciával rendelkezik.Légiereje kevés harci repülőgéppel rendelkezik, szemben az USA 15 F-16A Fighting Falcon, 3 F-16B Fighting Falcon, 22 Szu-30MKV és 9 Mi-35M2 Hind harci helikopterrel.Légvédelme, amely becslések szerint 3 S-300VM-ből, 12 Buk-M2E-ből és 12 S-125 P2M-ből áll, csak kisebb károkat okozna az amerikai légierőnek.Haditengerészete 1 Sábalo tengeralattjáróból, 2 Mariscal Sucre korvettből, 3 Guaiqueri járőrhajóból, 3 Federación ágyúnaszádból és 3 Constitucion ágyúnaszádból áll.Az USA semlegesítené a venezuelai légierőt és haditengerészetet, és képes lenne ipari célpontokat bombázni az ország destabilizálása érdekében.Ezután, ha az USA győzni akarna, szárazföldi csapatokat kellene küldenie az ország megszállására, és a konfliktus szabálytalan háborúvá alakulna, és ez az, ahol Venezuela ragyog.Venezuela páncélozott harcjárművei 81 AMX-30V és 92 T-72B1 harckocsiból, 31 AMX-13 és 78 Scorpion-90 könnyű harckocsiból, 10 VN-16 kétéltű könnyű harckocsiból állnak. Az ország emellett 123 BMP-3 és 114 BTR-80A gyalogsági harcjárművel (IFV), 121 különböző páncélozott felderítő járművel és mintegy 260 különböző páncélozott személyszállító járművel (APC) rendelkezik.Tüzérsége 60 önjáró 155/152 mm-es, 92 vontatott 105/155 mm-es és 56 többszörös rakétavetőből (MRL) áll.A jelentések szerint Venezuela 2008-ban legalább 1800 hordozható légvédelmi rendszerrel (MANPADS) rendelkezett, és a jelenlegi pontos számuk nem ismert, de azóta nőtt. Venezuela nem tart semmilyen MANPADS-t, de a fejlett orosz gyártmányú 9K338 Igla-S (SA-24) MANPADS-t, amely akár 6 kilométeres távolságig (20 000 láb) is képes támadni a repülőgépeket, ami több mint 1,5 kilométerrel (5000 láb) veri a híres amerikai FIM-92 Stinger MANPAD-ot.Ezek a MANPADS-ok támadhatják az amerikai helikoptereket, és lehetetlenné tehetik az USA számára az égbolt ellenőrzését, valamint megakadályozhatják az amerikai csapat- és utánpótlásszállítást.A venezuelai dzsungelek és hegyek miatt az USA-nak helikoptereket kellene használnia a konfliktus fenntartásához, ami ilyen körülmények között lehetetlen lenne.A főbb venezuelai városok hegyvidéki régiókban vannak, és a környéken dzsungel található, amely természetes védelmet nyújt a szárazföldi csapatok és a bombázások ellen, és nagyban megkönnyítené a venezuelai erők számára a szabálytalan hadviselést.

U.S. Invasion Of Venezuela Would Be A Slaughter

Caracas

Több százezer katonájával és több millió kiképzett támogatójával Venezuela képes lenne "üss és fuss" taktikát alkalmazni és fenntartani a fegyveres erői által folytatott megállíthatatlan szabálytalan háborút, amelyet támogatói gerillaháborúval vegyítettek az USA ellen.Ehhez képest Vietnam vagy Afganisztán Disneylandben való sétának tűnne ahhoz a pokolhoz képest, amelyen az amerikai csapatok keresztülmennének, ha megpróbálnák betenni a lábukat Venezuelába.

https://southfront.org/u-s-invasion-of-venezuela-would-be-a-slaughter/

Beismerte Angelina Jolie, hogy részt vett egy Sátáni rituálén?

1999-ben egy névtelen forrás titokban lefilmezte Angelina Jolie-t, amint 2 közeli barátjával beszélget.

Halálozás fel, születés le

Forrás: Gonzalo Lira @ YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=u77qc2zBwC8

200 dokumentum bizonyítja, hogy a járványt aeroszolos nanotechnológiával és drónokkal terjesztették

A Reiner Fuellmich Corona Nyomozó Bizottság által készített teljes 62 perces interjú Karen Kingstonnal, amely 2022. július 9-én készült, itt olvasható:

https://odysee.com/

Karen Kingston szerint 200 publikáció szól arról, hogy a Covid-19 Plandémia hogyan került bevetésre aeroszolos nanotechnológia és drónok segítségével.

Karen Kingston szerint a hírszerző közösség fejlett lipid nanotechnológiát fejlesztett ki a biofegyverek aeroszolos célba juttatására.

Karen Kingston szerint James Giordano professzor, PhD a Georgetown Egyetemről már beszélt erről.

Karen Kingston szerint tudjuk, hogy aeroszolos támadásokkal megbetegíthetik az embereket.