2023. június 15., csütörtök

David Ickera érdemes figyelni. Sok évvel ezelőtti “összeesküvés elméletei” mára már beigazolodott

Szándékosan teszik tönkre a magyarságot!!! Az Internet nem felejt, a magyar családokat kivégezték

Magyarország mezőgazdasági és vízgazdálkodási tévedései

A kiirtásunk menete

CBDC – A digitális pénz és a totális kontroll…

Ritka aljas egy kormányunk van. Megállás nélkül azt játsszák, hogy az emberiséget rabságba hajtó globális pénzhatalmi hálózattal szemben a magyar nép érdekeit védik, miközben kicsiben harcolnak ellenük a felszínen, de valójában nagyban ugyanúgy az ő terveiket hajtják végre a mi kárunkra, mint ahogy azt az úgynevezett ellenzék tenné, csak azok legalább nyíltan. 2020 óta ez csak annak nem egyértelmű, aki nem akarja ezt látni.

Most itt ez a digitális pénz (CBDC), amit szintén a globális pénzhatalom szorgalmaz, a kormányunk pedig élen jár ennek kifejlesztésében, illetve bevezetésében. Ráadásul aljas módon a fiatalságot célozták meg elsőnek, akik a legkönnyebben befolyásolhatók, lásd MNB Diákszéf app. A CBDC a történelem során soha nem látott hatalmat ad a kibocsátónak az emberek felett. Programozható, ami azt jelenti, hogyha például a hatalom úgy találja, hogy te a hónapban már túl sok üzemanyagot használtál vagy épp túl sok húst ettél (mert igen, pontosan tudják majd követni, hogy mikor és mire költötted), akkor a következő hónapig te már nem tudsz ilyen dolgokat vásárolni a nehezen megkeresett pénzedből, mindezt mondjuk a klímavédelemre (hahahaha) hivatkozva. Vagy esetleg szidtad az éppen aktuális kormányt, netán fenyegetted őket facebook kommentben valami neked nem tetsző cselekedetük miatt? Büntetésből, mert rossz állampolgár voltál, most nem szállhatsz fel tömegközlekedési eszközre vagy nem mehetsz szórakozni. Van, ahol ez már most és jóideje valóság, lásd Kína, ami a rabszolga mintaállam, amit az egész világra ki akarnak terjeszteni. Vagy elég csak a kanadai kamionos tüntetésre gondolni, ahol simán zárolták a bankszámláikat, pedig az még nem a digitális pénz volt. De az is terv, hogy ennek a digitális pénznek lejárati ideje legyen, ha úgy akarják, azaz ne tudd felhalmozni se. Ez a totális rabszolgaságot fogja jelenteni, ha hagyjuk. És ezek tények, ezen nincs mit vitatkozni.

És hogy mit tehetünk? Azt, hogy felvilágosítjuk egymást erről és terjesztjük az infót, pártállástól és világnézettől függetlenül, mert ez már tényleg olyan dolog ami minden egyes ember életét negatívan befolyásolja nagy mértékben. Követelni kell, hogy a készpénz használat alkotmányos jogunk maradjon örökre, nincs joga ezeknek a senkiházi parazita tolvajoknak elvenni ezt tőlünk. Ők a mi szolgáink, azért vannak ott, ahol, hogy szolgálják a magyar népet és nem fordítva!

Akit bővebben érdekel a téma, annak ajánlom a lenti videót, amiben elég nagynevű emberek beszélnek erről és hogy miért problémás ez a dolog. Valamint egy pár link, hogy még véletlenül se jusson eszébe senkinek az unalomig elcsépelt “összeesküvés elmélet” kifejezés. Egyébként is át kéne ezt a kifejezést keresztelni “spoilerre”, mint azt az elmúlt pár év bizonyítja.

24.hu/fn/gazdasag/2023/05/03/digitalis-jegybankpenz-keszpenz-kivezetes-mnb-inflacio-kamat/

https://fintechzone.hu/az-eu-ban-elsokent-magyarorszagon-valt-elerhetove-a-lakossagi-digitalis-jegybankpenz/

Matrix Hungary

Kéri a pofont a Nagy Babiloni Szajha

Forrás: AUF1.TV
NATO-Übung Air Defender – gefährliche Provokation zu drittem Weltkrieg?
https://auf1.tv/nachrichten-auf1/nato-uebung-air-defender-gefaehrliche-provokation-zu-drittem-weltkrieg

Pesti Majdan? – “Miért… Gyurcsány tán jobb vót?”

 

De, hát ezek mind fiatalok wazze. Soros bérenc, s ügynök lenne mindegyik? Ezt ugye ti sem gondoljátok komolyan?

2006-ban ugyanilyen gyerekekkel volt tele a Kossuth tér.

És az információink szerint, az igazságszolgáltatás már a nyomukban van. Gyorsított eljárásban bíróság elé is állították az egyik tüntetőt, aki május 19.-én “ököllel megütött egy rendőrt”. (Dehogy ütött meg). Hivatalos személy elleni erőszak miatt hoztak ellene jogerős ítéletet. A tüntető a testével tolta a rendőrsorfal első sorában álló egyik rendőrt, majd nagy erővel, ököllel felé ütött. Az ütés a rendőr sisakjának plexijét érte. Jól olvastad, a sisakvédő plexijét sikerült is eltalálnia. Ezért kapott egy év felfüggesztettet…

Dolgozik az Igazságszolgáltatás keményen Magyarországon.

Vagy, mégsem? Mert egyáltalán mit jelent az, hogy “Igazságszolgáltatás”? Hol? Magyarországon? Ne már. Ilyen maffiás összefonódások mellett?

Amikor a Végrehajtói Maffia körüli korrupciós botránytól hangos az összes média? Amikor Schadl a börtönben ülve is százmilliókat keres? Amikor a másodrendű Völner még mindig ügyvédként praktizál?

De miért is tüntettek azok a gaz diákok? (Tudjuk, tudjuk, a libsik tüzelték fel őket…) De, akkor is miért tüntettek?

A tanáraikért, az iskolájukért, az oktatásügyért. De ne mondja senki, hogy nem döglődik az oktatásügy, ahogyan az egészségügy, meg az igazságügy is. Ezek a gyerekek, (mint állítólag “az ellenzéki manipuláció áldozatai” – sic!) saját magukért és a tanáraikért tüntettek.

S csak azért, mert a liberálisok ráültek erre, s fel is használják őket, már nem lehet igazuk? A másik oldal, pedig másokat használ fel a saját érdekében. (Vidékieket, földműveseket, külhoni magyarokat.)

Úgyhogy az vesse a diákokra az első követ, aki bűntelen.

De ezek közül, mármint a politikai elit tagjai közül egyik sem az. Bal és jobboldal ugyanazt képviseli, csak más színekben. Az egyik sárga, a másik zöld, vagy akár kék, de egyben nem különböznek: Mind kapitalista. A nép nyúzása által kormányoz, vagy kormányzott, vagy akar majd kormányozni. A Deep State első verzióját, vagy a másodikat képviseli, de lényegében egyik 19, a másik meg egy híján 20.

Talán, a harmadik oldal, a ‘Mi Hazánk’ a leghitelesebb mind között. Az érem harmadik oldala. Toroczkai YT csatornája az összes többit lekörözi 200 ezer feliratkozóval. Ehhez képest Orbáné nem éri el a 30 ezret, Dobrevé alig haladja meg az ezret. Viszonyításként az Ultrahang 133 ezer, Puzsér 192 ezer, csak Pottyondié előzi meg Toroczkait 221 ezerrel.

De mi NEM fogunk könnyeket hullatni a feudál-kapitalista NER rendszerért, ha egyszer majd nyomtalanul eltűnik.

Ebben a kiélezett helyzetben is csak azon jár az eszük, hogyan tudnának minél többet keresni, s a népet még jobban engedelmességre bírni. Merthogy, aki fellázad saját kifosztása ellen az már gyurcsányista, vagy Soros bérenc? Nehogy már…

Orbánék ugyanabba a hibába esnek, mint 14-ben Janukovicsék Kijevben, a Majdan lázadás alatt. Szinte megszólalásig. Eszük ágában sincs engedni az elszegényedő népnek, féltékenyen őrzik saját gazdagságukat, szociális érzékenységük a nulla alatt stagnál.

Igen a történelem ismétli önmagát. A Pesti Majdan közeleg, s a régi módszerekkel, (erőszakkal, propagandával), nem lehet a lázongást megállítani. Ezek a fiatalok már fanatizálva vannak. És a másik oldalon is ugyanígy vannak fanatizált gyerekek.

Erre csak az a hülye gyakran ismételt idézet jut az eszembe: “Gyurcsány tán az jobb vót?”

Nem. Nem volt jobb. De ebben az országban csak két ember számít; Orbán és Gyurcsány? Akár a Bors sorozatban a Dezső, meg az Oszi?

Ezt a negatív folyamatot Orbán csak akkor tudná megállítani, ha túllépne saját árnyékán. Ha ugyan képes rá. A népnek engedmények sorát tenni, hogy mérsékeljék azt a dühöt és elkeseredettséget, melyek úrrá lettek az emberek között. A családok végrehajtók általi kifosztása, a szuper infláció, no meg a NER elit pökhendi puccoskodása miatt.

Azt hiszed nem dühíti a melósokat, hogy míg ők túlórában éjt nappallá téve dolgoznak, addig azt látják, hogy a NER elit Marbellán a pálmafák alatt sütteti a hasát, s szopogatja a koktélt?

Bizony ezt a társadalmi elégedetlenséget, (mely a Pesti Majdan egyik kiváltó oka lehet), csakis szociális engedményekkel lehetne elkerülni. Ezzel még a folyamatos nyugati aknamunkát is semlegesíteni lehetne, hiszen a nyugati titkosszolgálatok mindig egy társadalom leggyengébb láncszemeit keresik.

És, hogy melyek ezek?

Például a hatalmas vagyoni különbségek. Ezért a NER oligarchák vagyonának jelentős részét jóléti kiadásokra kell fordítani, azonnal leállítani a végrehajtási eljárásokat, kilakoltatásokat, azonnal véget vetni az inflációnak, (nem ilyen kampányszerű töketlenkedéssel), hanem komolyan.

Ugyanakkor hatósági árakat is be kell bevezetni. Az üzemanyagok jövedéki adóját csökkenteni. Élelmiszereknek az Unióban legmagasabb áfáját minimálisra csökkenteni. Hajléktalanoknak bérlakást juttatni, – és még sorolhatnánk, hogyan lehet az ellenséges propaganda vitorlájából kifogni a szelet és megnyerni a népet a kormányzó párt számára.

És miért ne lehetne államosítani a végrehajtást?

Ha ez Szerbiában 2020 óta működik, Oroszországban még régebben, ahol nem végrehajtói profitorientált vállalkozások vannak, hanem a “Szövetségi Végrehajtói Szolgálat” az orosz vh. törvény adósbarát, a szegény adóst részesíti előnyben a hitelezővel szemben.

A végrehajtói kar, tízmilliárdon felüli vagyonából kártéríteni kell a jogtalan végrehajtások áldozatait, s ugyanezt kell tenni az egyes jogalap nélküli gazdagodással megtollasodott végrehajtók vagyonával is.

Így lehetne elkerülni azt, hogy a nép elégedetlenkedjen, s ehelyett inkább megnyugodjon, s immáron elkezdje védelmezni azt, amit visszakapott. A Szabadságának némi kezdeményét, amiből, akár igazi Szabadság is lehet.

S ne hagyja magát belekeverni egy, az idegen hatalmak által kezdeményezett lázongásba. Mely senkinek nem lenne előnyös, csakis Magyarország ellenségeinek.

De, hát Lölő is megmondta: “Ti csak legyetek bátorak!” ????

***

Fort András – MatrixHungary / Szabad Riport

(Képek: Stock photo, 24.hu)