2022. január 16., vasárnap

Fehér Kéményseprők; Kártérítést a kifosztott adósoknak! – A ‘Semmisségi per’

 

Már egy évvel ezelőtt jeleztük, hogy keressük a megoldást a lezárt, elvesztett perekre vonatkozóan dolgozik az ügyvéd csapatunk, hogy kidolgozzanak egy sémát.

Bevallom őszintén nem tudom hol tart, de a Dr.Szabó V. László ügyvéd úr már tud valamit, mert az alábbi hírt tette közzé:

„Nagy lehetőség áll az adósok előtt hiszen 2021-ben a bírói gyakorlat elhárított minden akadályt az elől, hogy a becsapott adósoktól elvett pénzt vissza lehessen szerezni.

(megjegyzem, még nem tudjuk hogyan)… Ha az adós a felvett hitelt duplán vagy háromszorosan visszafizette akár végtörlesztéssel, vagy akár úgy, hogy elárverezték az ingatlanát visszaszerezheti a semmis szerződés alapján elvesztett pénzét.

Az ügyvéd úr szerint ezt  2021-től elévülés nélkül megteheti csak azt kell bizonyítania ,hogy a szerződés semmis volt. Ezt elérheti többféleképpen is.

Ha arra hivatkozik az adós a perbe, hogy a tisztességtelenül felszámított árfolyamrés visszafizetésével a bank még nem fizetett vissza minden olyan összeget, amely egy semmis szerződés alapján nem illette volna meg akkor nem kell az árfolyamkockázatra hivatkoznia és nem is kell ezzel kapcsolatban tanúként nyilatkoznia, sőt a banki alkalmazottakat sem kell a bíróságnak meghallgatni. Egyszerűen csak ki kell számoltatni azt, hogy a bank még tartozik.

Az ügyvéd úr szerint, ugyanúgy el lehet érni a semmisség megállapítását és a visszafizettetést az árfolyamkockázatról való nem megfelelő tájékoztatással is. Azoknak az adósoknak érdemes lépni, akik jóval túlfizették a felvett hitelt vagy akiknek elvitte a bank a házát és az irreálisan magas, jogtalan követelését elégítette ki a vételárból.

Ebben az esetben a kártérítés is szóba jön mivel a végrehajtó nem a piaci áron értékesít csak az érdekli, hogy a követelés megtérüljön. Ez a végrehajtó mutyija is mert ha mélyen áron alul értékesít akkor számíthat az árverési vevő „hálájára” is.

FONTOS KIEMELNI AZT IS, hogy aki a felvett hitelt már a futamidő elején visszafizette nem érdemes visszakövetelni a pénzt mert a ráfordított idő energia nem hozza meg a kívánt eredményt. Akik viszont a végrehajtástól való félelmükben áron alul eladták a lakásukat és végtörlesztettek vagy még fizetnek, de már most horribilis túlfizetésben vannak azok ne fizessenek tovább és inkább szerezzék vissza amit eddig feleslegesen kifizettek. NEKIK SZÓL EZEN FELHÍVÁS! Természetesen azoknak is érdemes a semmisségi pert elindítani, akik már régóta nem fizetnek és a végrehajtás fenyegeti őket vagy már folyamatban is van.

Nekik az életükről van szó. RÁJUK IS VONATKOZIK A FELHÍVÁS!Az illetéket el lehet kerülni. A bírósági ítélet a biztos, a választási ígéret bizonytalan mert csak a szavazatok megszerzéséről szól az ellenzék minden tagja részéről. Mindenki vegye a kezébe a saját sorsát ne felelőtlen ígérgetésekre számítson és főleg ne azokra a „segítő közbenjárókra” akik azzal hirdetik magukat, hogy kamatmentes részletet járnak ki a követeléskezelőnél, mert ők még jobban átverik az adósokat, csak a saját zsebüket tömik meg a követeléskezelők által lefizetve.

Minek a kamatmentes részletét? A semmis szerződésből eredő nem létező érnek el kedvező részletfizetést? Ezek nem mások, mint a követeléskezelők fizetett felhajtói, az adósokat becsapva beterelik őket a hiénák karmaiba. Lépni kell, ha pénzt akar vissza az adós, önként nem fogja a bank felkínálni. Azt azért mindenkinek tudnia kell és nem szabad elkapkodni semmit se, hogy még nincs erre vonatkozó nyertes per, ahol a bank egy forintot is visszafizetne az adósnak.

Viszont a jog megengedi, hogy kérjük a bíróságtól 2021 évet követően, de nincs az a bíró amelyik van olyan bátor, hogy a végrehajtó hatalom által felállított maffia végrehajtó banda ellen (követeléskezelő, végrehajtó és közjegyző) döntsön.

Pontosan ezen dolgozunk, hogy ez változzon és a jog újra a törvény és ne a maffia bűnözők irányítása alatt legyen. Ehhez kérjük mindenkinek a segítségét, hogy terjessze szóban az ismerősei körében, hogy NE ÍRJANAK ALÁ senkinek semmit és NE egyezkedjenek, mert azzal elismerik a nem létező tartozásaikat, akkor pedig nincs mit visszakérni, ha már elismerték, hogy tartoznak vele.

Külön figyeljen mindenki a „segítő közbenjárókra” akik azzal hirdetik magukat, hogy kamatmentes részletet járnak ki a követeléskezelőnél, vagy egyezkednek velük, mert ők még jobban átverik az adósokat, hisz jutalékot kapnak a követeléskezelőtől. Lásd „bankmentor és csalóskamara”.Mindenki nyitott szemmel járjon és NE dőljön be az átveréseknek, mert önmaga ellen ismeri el, a nem létező tartozást.

Fehér Kéményseprők Alapítvány

USA: Florida kormányzója ellenáll az oltáskényszer bevezetésének

 

Florida nem lesz Biden „orvosi rendőrsége” – közölte Ron DeSantis floridai kormányzó. DeSantis szerint a vészhelyzeti vakcinák „nem olyan dolgok, amiket a kormánynak kell erőltetnie”.

Florida nem fogja betartatni a Biden-kormányzat egészségügyi dolgozókra vonatkozó kötelező oltási politikáját, amelyet az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága is megerősített – közölte csütörtökön a kormányzói hivatal szóvivője. „Florida állam nem fog szolgálni a Biden-kormányzat orvosi rendőrségeként” – mondta Christina Pushaw, Ron DeSantis kormányzó sajtótitkára az USA TODAY Network-Florida-nak küldött e-mailben.

"Az oltatlan egészségügyi dolgozók elbocsátása - akik közül sokan fertőzés által biztosított immunitást élveznek - etikátlan és tudománytalan."

DeSantis szerint a döntés a betegeket is károsítja, „mivel a kaliforniai és más államok kórházai most már beoltott, COVID-fertőzött egészségügyi dolgozókat dolgoztatnak a betegek ellátására a munkaerőhiány miatt – amit az oltási kényszerek tovább súlyosbítottak. Hogyan biztosít ez bárkinek biztonságot?”

DeSantis megismételte, hogy ellenzi az úgynevezett "kényszeroltást".

„Floridában azt mondtuk, hogy senkinek sem szabad kötelezővé tenni ezeket a vakcinákat. Ez a te személyes döntésed. Ezt nem a kormánynak kellene erőltetni.”

A kormányzói hivatal üdvözölte a Legfelsőbb Bíróság külön döntését, amely megsemmisítette a Biden-adminisztráció szabályát, amely szerint a 100-nál több munkavállalót foglalkoztató nagy magáncégek megkövetelik a COVID-19 elleni védőoltást.

A Florida Health Care Association, az állam legnagyobb idősotthoni iparági csoportja aggodalmának adott hangot az oltási követelményeknek a személyzetre gyakorolt hatása miatt.

"Mindig is arra biztattuk tagjainkat, hogy továbbra is dolgozzanak azon, hogy minél több lakost és személyzetet beoltsanak" - mondta egy e-mailben Kristen Knapp, a Floridai Egészségügyi Egyesület szóvivője. „A tartós gondozás azonban történelmi munkaerő-válságot él át.

"Rendkívül aggódunk amiatt, hogy a bíróság döntése, amely lehetővé teszi a mandátum folytatását, az idősek otthonaiban még több alkalmazottat veszít majd, amikor jelentős létszámhiánnyal küzdünk, amely befolyásolja az ellátáshoz való hozzáférést" – tette hozzá.

A floridai törvények emellett védenek minden dolgozót, beleértve az egészségügyi dolgozókat is, attól, hogy „felmondási büntetés terhe mellett” COVID-oltást kapjanak”

https://mediaforras.com/usa-florida-kormanyzoja-ellenall-az-oltaskenyszer-bevezetesenek-1318

Djokovics a sátánista szektához szerződött?

 

Biztos vagyok benne, hogy Miles Mathis írt róla egy cikket, bár még nem találtam meg (most már igen)... azzal, hogy arisztokrata/királyi háttere van - és nagyon hasonlít Nicola Teslára, okkult jelentőséggel.

Úgy néz ki, mintha az egész egy előre megtervezett médiaszínház lenne, hogy tönkretegyenek egy nagyszerű sporteseményt, és megosztják és uralkodjanak az oltottakat és az oltatlanokat.

És Ausztrália hírnevének lehúzása.

Részlet Miles Mathis Dunblane-ről szóló cikkéből -

Ami arra késztet minket, hogy megkérdezzük Genit, ki az az Andy Murray. . és ők nem mondják meg nekünk.

Pontosan az, amire számítottunk.

De láttuk, hogy Andy nem csak a peerage-ben kell, hogy legyen, hanem magasan kell, hogy legyen. Lehet, hogy van egy címe a "Sir"-en túl. Mi másért ütöttek volna lovaggá egy rohadt teniszezőt? Mint Mick Jagger esetében, ezt sem lehet megmagyarázni, amíg rá nem jössz, hogy ezek a fickók eleve a peerage-ból származnak. Nem a zenéért vagy a sportért ütötték őket lovaggá, hanem azért, mert híres kriptaristák, és mert ők kérték.

 

Azt akarták, hogy a királynő kinevezze őket, és így is lett.

De a Tiger Woodsról folytatott kutatásaim alapján ez egy másik kérdéshez vezet minket:
Andy Murray megnyerte Wimbledont, stb. Egyébként ezt sosem értettem.

Djokovicot sima szettben verte meg 2013-ban? Micsoda?

Érdekes módon Murray a 2012-es olimpián is sima szettben győzött... Londonban. Nem is lehetett volna jobban megírni, nem igaz? (V Federer TAP)

Természetesen nincs bizonyítékom arra, hogy ezeket a meccseket eladták. Csak rámutatok a lehetőségre. Köztudott, hogy a legmagasabb szinten is eladtak meccseket, szóval ki tudja? Ha Andy hazudna Dunblane-ről, akkor bármire hajlandó.

Ha ezt megdöbbentőnek találja, akkor egyszerűen csukva van a szeme.

Amikor először láttam Andy Murrayt, azt hittem, hogy egy görény. Egyszerűen olyan a tekintete. Az az önelégült, jogos, mosolytalan, halott szemű személyiség, ami senkinek sem fog hiányozni, amikor visszavonul.

 

Talán azt hitte, hogy joga van megnyerni Wimbledont is. Láttunk már furcsább dolgokat is. Ettől függetlenül, soha egy "bajnokot" nem fognak hamarabb és méltóbban elfelejteni. Csak azon kell elgondolkodni, hogyan és miért kényszerítenek le ilyen embereket a torkunkon, mint fontosakat. Tenisz? Tényleg? Egy kis bolyhos labdát átütni egy háló felett újra és újra és újra és újra és újra?
Ez fontos? Ez dollármilliókat és címlapokat ér?

www.mileswmathis.com/dunblane.pdf

A BBC 2016-os története elismeri, hogy Grand Slam-győztesek is érintettek, de nem nevezi meg őket. Azt is elismeri, hogy az ATP elfordítja a fejét. Azt is elismeri, hogy a TIU, a Tennis Integrity Unit, egy szemfényvesztés. Csak annyit tudok mondani, hogy nézze meg Murray 2013-as, Djokovic elleni wimbledoni meccsét, és vonja le a saját következtetését. Én már megtettem. Nézze meg különösen Murray borzalmasan magasan pattogó második szerváját, amely körülbelül 75 mérföld/órás sebességgel mozog - messze a leglassabb és legrosszabb ezen a szinten a teniszben. Djokovicnak minden egyes alkalommal azonnali nyerő ütést kellene elérnie. De szinte soha nem teszi meg. Csak egyszer-kétszer teszi meg, amikor elege van Murray játékából, és azt követeli, hogy Murray legalább mutogassa magát.

Például a meccs utolsó játékában Djokovic elhajítja az első három pontot, és hagyja, hogy Murray 40-0-ra jusson. De aztán szigorít, és azt kéri Murraytől, hogy legalább egy pontot nyerjen meg becsületesen. Djokovic undorral puffantja le Murray egyik második szerváját a pályáról, hogy megnyerje az egyik pontot. Miért nem csinálta ezt korábban?

Ez azt jelenti, hogy Raonic 2016-os wimbledoni veresége is dobás volt? Én azt mondanám, hogy igen. Raonicnak abban az évben álmában is meg kellett volna vernie Murrayt, de tényleg tökéletes választásnak tűnik egy bedobásra. Nyilván Djokovic nem akarta, hogy újra erre a szerepre válasszák, ami megmagyarázná, hogy miért hajolt meg korábban Sam Querrey előtt. Federer és Nadal szintén nem akarta ezt a szerepet, ami megmagyarázza, hogy miért hagyta ki mindkét srác szerencsésen az év nagy részét sérülések miatt. Azt mondanám, hogy abban az évben korán megkapták a Murray-memót, és úgy döntöttek, hogy a sérüléses sztori jobb lenne, mint meccseket dobni Murray-nek. Ez megmagyarázná a későbbi év (és 2017 elejének) furcsa eseményeit is, mivel mindenkit arra utasítottak, hogy feküdjön le, hogy Murray előrébb léphessen az első helyen. Mi mással lehetne magyarázni Djokovic furcsa vereségét Istomin ellen Ausztráliában?

Nekem úgy tűnik, mintha Djokovic azokban a hónapokban személyesen nem volt hajlandó több meccset dobni Murray-nek, de nyomást gyakoroltak rá, hogy így vagy úgy, de feküdjön le. És ne feledjük, Raonic volt az, aki kényelmesen visszalépett a Párizsi Mastersről, így Murray az elődöntőben sétagaloppot kapott, éppen időben ahhoz, hogy elvegye Djokovic-tól az első helyezést. Valójában ez az elmélet sok mindent megmagyaráz az elmúlt évek furcsaságaiból a touron, ami csak mostanában oszlik fel.

 

Miután Murray megszerezte a két wimbledoni és két olimpiai aranyérmét, valamint az első helyezést, visszahúzódott, és lehetővé tette, hogy a dolgok valamelyest visszatérjenek a normális kerékvágásba.
Vagyis majdnem normálisak. Emlékeztek, hogy Murray a 2017-es queens-i díjnyereményét a gyártott Grenfell Towers-tűz áldozatainak ajánlotta fel, hogy aztán az első fordulóban kikapjon? Nevetni kell rajta.
Szóval miért mondom, hogy Raonic volt a tökéletes választás, hogy lefektesse Murrayt? Mert Raonic szerb, akinek a nagybátyja Montenegró miniszterelnök-helyettese volt. A vezetékneve Gvozdenovic, ami Raonicot az 1935-ben elhunyt Anto Gvozdenovic tábornokkal, az Orosz Császári Titkos Tanács tagjával köti össze. A Gvozdenovicsok montenegrói hercegek voltak, és feltételezhetjük, hogy még mindig azok. Nagyon gazdagok, és Raonic már azelőtt Monte-Carlóban élt, hogy elkezdett volna pénzt keresni a turnén.

Őse, Anto Gvozdenovics herceg tábornok [lovassági tábornok] von Rennenkampf jobbkeze és vezérkari főnöke volt az orosz-japán háborúban (1904), de valahogy túlélte az orosz forradalmat. Tehát a Murray-khez hasonlóan a Gvozdenovicsok/Raonicsok is nemesek, akik szoros kapcsolatban állnak Oroszország és Anglia királyaival - akik szintén szoros kapcsolatban állnak egymással. A Murray-k a királynő közeli rokonai, a Gvozdenovicsok pedig II. Miklós közeli rokonai voltak - ezért voltak hercegek. Európa összes királyi családja rokon, és mindig is az volt. Tehát Raonicot egyszerűen arra utasították, hogy ideiglenesen álljon félre az unokatestvére helyett, gondolom.

De vajon ugyanez elmondható-e Djokovicról és másokról is a turnén? Lehetséges, hiszen Djokovicnak van ugyan oldala a Geninél, de az teljesen ki van súrolva. A Famechain szerint a nagyapja, Zdenka Zagar "magas rangú tiszt" volt a jugoszláv hadseregben, de azt nem tudjuk meg, hogy ezredes, tábornok vagy mi volt az. Ráadásul még ez is falsnak tűnik, hiszen a Zdenka női név. Djokovics nagyszülei nem lehettek Zdenka és Elisabeta.
Djokovic azonban rokonságban állhat Zoran Zagarral, egy belgrádi csúcsbankárral, aki az 1960-as évek végén a Világbank ügyvezető igazgatóhelyettese, majd az 1970-es évek elején a londoni Nemzetközi Pénzügyi Társaság ügyvezető alelnöke lett. Lásd még Joze Zagar, a szlovén vasút vezetője, később a Smelt vezérigazgatója. Lásd még Ivan Zagar, a Prebold Textilgyár vezérigazgatója.

Ezt a 2016-os cikket is megnézheti, amely elismeri, hogy az ITF lehetővé teszi a szerencsejáték-ügynökségek számára, hogy szponzoráljanak nagy versenyeket. A cikk ezt "intrikusnak" nevezi, de bizonyára nem ez a helyes jelző. Ennek jeleznie kellene, hogy mennyire kompromittálódott a professzionális sport.

From Miles Mathis pieces on Dunblane.  www.mileswmathis.com/dunblane.pdf

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/djokovics-a-satanista-szektahoz-szerzodott-frissitve

Spanyolország azt javasolja, hogy "térjenek vissza a normális élethez" és a Covid-19-et influenzaként kezeljék

 

Reméljük, Tömeggyilkosok, Antikrisztiskövetők, Macron és Draghi megkapja az üzenetet.

Az alább idézett spanyol jelentés, amelyet egy nagy spanyol háziorvosi szövetség adott ki, a következőképpen kezdődik:

Az évfordulót a COVID-19 hatodik járványos időszaka jelzi Spanyolországban. Ez a hullám különbözik az összes többitől: az omikron megjelenése nagyszámú fertőzést hagy maga után, maximális előfordulási szintekkel, de relatíve kevés súlyos esettel. A Carlos III Egészségügyi Intézet adatai szerint jelenleg az észlelt fertőzések fele tünetmentes, a kórházi kezelési és halálozási mutatók pedig történelmi mélyponton vannak 1 . Ez részben annak köszönhető, hogy az omikron a korábbi változatokhoz képest alacsonyabb intrinsic patogenitású, és annak is, hogy könnyebben fertőz meg olyan embereket, akik már rendelkeznek korábbi immunitással (fertőzéssel vagy védőoltással), és akiknél ezért alacsony a súlyos megbetegedés kockázata.

A súlyos megbetegedések alacsony gyakorisága, valamint az alapellátás és a közegészségügy telítettsége az enyhe esetek miatt arra kell, hogy késztessen bennünket, hogy újragondoljuk, hogyan kezeljük mostantól a világjárványt. Az AMF szerkesztőbizottsága részéről öt fő gondolat alapján szeretnénk hozzájárulni ehhez a vitához.

 

Spanyolország azt javasolja, hogy "térjenek vissza a normális élethez", és a Covid-19-et influenzaként kezeljék

Annak ellenére, hogy az Omicron magas előfordulási aránya világszerte felfelé hajtja a fertőzési számokat, alacsony virulenciája megkérdőjelezi a "minden vakcina" stratégiát, és reményt ad a normális élethez való visszatérésre. Egy kis zene kezd mindenütt felcsendülni. Dánia és az Egyesült Királyság után (ER: lásd a brit Daily Sceptic beszámolóját: Covid Passes to be Scrapped Within Two Weeks) most Spanyolországon a sor, hogy felszólaljon.

"A kivételesség vége felé"

Az AMF (Actualizacion en Medicina de Familia), a spanyolországi háziorvosok három nagy szövetségének egyikének, a semFYC-nek a szócsöve, nemrégiben megjelent vezércikke a "A kivételesség vége felé" címet viselte. Az üzenet egyértelmű: "A SARS-Cov-2 nem fog eltűnni", és meg kell tanulnunk együtt élni vele. Miközben a szövetség támogatja a veszélyeztetett személyek védőoltását, óva int a szüntelen emlékeztető dózisoktól, és biztosít arról, hogy "a teljes lakosság beoltása, beleértve a gyermekeket és a nagyon alacsony kockázatú embereket is, nem fogja megakadályozni a vírus terjedését". "Várható, hogy a vírussal való ismételt érintkezés révén mindannyian ismételten megfertőződünk, és ez javítja egyéni és kollektív immunitásunkat" - áll a szervezet közleményében.

Egyszóval, ne féljünk: "Létfontosságú a régi normalitás visszaállítása (maszkok és a társadalmi érintkezés korlátozása nélkül), az erőfeszítéseket a legveszélyeztetettebbek védelmére összpontosítva." (ER: Nem ez volt a Barringtoni Nyilatkozat lényege?)

 

A szerző hangsúlyozza a szorongás légkörét is, és sajnálja az ebből fakadó bűntudatot:

"Rekordszámú fertőzést közvetítenek élőben, nem említve, hogy a fertőzések fele tünetmentes... A félelem gyakran bűntudattal társul. A légúti vírus elkapása vagy terjesztése senkinek sem hibája".

Végezetül pedig a következőket mondta:

"A Covid-19-et úgy kell kezelni, mint bármely más betegséget. A szerzett immunitás és az Omicron változat megjelenése ezt lehetővé teszi.
Megkezdődnek a tárgyalások az európai partnerekkel?
Carolina Darias spanyol egészségügyi miniszter stratégiaváltást szeretne, és felszólítja az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központot (ECDC), hogy "nyisson új távlatokat". Szerinte mivel a fertőzések túlnyomó többsége tünetmentes, és csak a már veszélyeztetett emberek kerülnek kórházba, "ugyanolyan felügyeleti rendszerre van szükség, mint az influenza esetében".

Bár nem minden orvos és epidemiológus ért egyet ezzel az elemzéssel, a Les Echos arról számol be, hogy "néhány spanyol régió már elkezdett előrelépni ezen a téren, és hogy az Országos Járványügyi Központ már elkészített egy kísérleti tervet, amely a szisztematikus vizsgálatok végét jelentheti".

https://www.pokolafoldon.hu/blog/spanyolorszag-azt-javasolja-hogy-terjenek-vissza-a-normalis-elethez-es-a-covid-19-et-influenzakent-kezeljek

Robotember/Mesterséges Intelligencia/Robotszabású Las Vegas M.I. konferencia

A 4. Ipari forradalom otthona az Egyesült Királyság, házigazdája Klaus Schwab

Jegyezd meg a nevüket, mert amit tesznek, az bűncselekmény az emberiség ellen