2022. szeptember 19., hétfő

"Az oltóanyag-csalásnak vége. Az Egyesült Királyságból származó dokumentumok 30 évnyi eltussolást tárnak fel"

 

Az oltóanyag-csalás leleplezése fej-fej mellett halad a sokkal régebbi, 1918-19-es halálos influenza-csalással. Az aszpirin volt az, ami 1918-19-ben embereket ölt meg, nem pedig egy világjárványos influenza. Ez volt az emberiség történetének legnagyobb ipari katasztrófája, amelyben 20-50 millió ember halt meg, de az influenzára fogták.

Az Egyesült Királyságban egy ottani orvos által benyújtott információszabadságról szóló törvény 30 évnyi titkos hivatalos dokumentumot tárt fel, amelyből kiderül, hogy a kormány szakértői

1. Tudták, hogy a vakcinák nem működnek
2. Tudták, hogy azokat a betegségeket okozzák, amelyeket meg kellene előzniük.
3. Ismert, hogy veszélyt jelentenek a gyermekekre.
4. Összejátszottak, hogy hazudjanak a nyilvánosságnak
5. A biztonsági tanulmányok megakadályozásán dolgoztak

Ezek ugyanazok a vakcinák, amelyeket az USA-ban kötelezően adnak a gyerekeknek.

A művelt szülők vagy kiveszik gyermekeiket a veszélyből, vagy továbbra is a történelem egyik legnagyobb, leggonoszabb hazugságában élnek, hogy a vakcinák - tele nehézfémekkel, vírusos betegségekkel, mikoplazmával, székletanyaggal, más fajokból származó DNS-darabkákkal, formaldehiddel, poliszorbát 80-zal (sterilizálószer) - a modern orvostudomány csodája.

Az Egyesült Államokban egy autista fiú orvos által a CDC-hez benyújtott információszabadságról szóló törvény alapján 20 napon belül kellett volna válaszolni a CDC-nek arra vonatkozóan, hogy mit tud a CDC a vakcinák veszélyeiről. Közel 7 évvel később az orvos bírósághoz fordult, és a CDC azzal érvelt, hogy nem kell átadnia a dokumentumokat. Egy bíró 2011. szeptember 30-án kötelezte a CDC-t a dokumentumok átadására.

2011. október 26-án a Denver Post szerkesztőségi cikke megdöbbenését fejezte ki amiatt, hogy az Obama-kormányzat, miután azt ígérte, hogy különösen átlátható lesz, olyan változtatásokat javasol az információszabadságról szóló törvényben, amelyek lehetővé tennék, hogy egyes dokumentumok titkosnak nyilvánításán túlmenően a kormányhivatalok (mint például a CDC) ténylegesen engedélyezzék, hogy egyes dokumentumokat "nem létezőnek" nyilvánítsanak.

 

 

Ezzel a folyamatban lévő masszív CDC eltussolással párhuzamosan, amely az elsődleges "egészségügyi" nem ajánlást, hanem KÖTELEZETTSÉGET érint az amerikai gyermekek számára, a CDC mély bajban van a fluorid káros hatásainak évtizedekig tartó eltussolása miatt, és amely minden amerikai, különösen a gyermekek és az immunrendszerükben károsodott emberek életét érinti.

Pereket készítenek elő. A gyermekek testsúlyra vetítve 3-4-szer több fluoridot vesznek magukhoz, mint a felnőttek, és "[a] potenciálisan károsodott polgárok - a fogászati fluorózisban szenvedők, a dialízisre szoruló vesebetegek, a cukorbetegek, a pajzsmirigybetegek stb. puszta száma milliós nagyságrendű".

A CDC nyilvánvalóan az amerikai nép egészsége ellen cselekszik. De a CDC magatartása által az amerikai emberek életére jelentett veszély nem áll meg itt. Részt vett a tervezett világjárványtörvényekben, amelyek az USA minden államában érvényben vannak, és amelyek úgy intézkednek, hogy a kormány katonai eszközökkel kényszerítsen ismeretlen, nem tesztelt vakcinákat, gyógyszereket, vegyi anyagokat és "orvosi" kezeléseket az egész országra, ha világjárványveszélyhelyzetet hirdet ki.

A CDC szavahihetősége egy ilyen világjárvány vészhelyzet kihirdetésében nem létezik, ismét az információszabadságról szóló törvény alapján. Ugyanis 2009-ben, miután a CDC a H1N1 "világjárványt" hirdetett, a CDC nem volt hajlandó válaszolni a CBS News által benyújtott információszabadságról szóló törvényre, és a CDC is megpróbálta megakadályozni a vizsgálatukat. A CDC eltitkolta, hogy részt vett a történelem egyik legnagyobb orvosi botrányában, amikor vadul eltúlzott adatokat közölt a H1N1-es esetekről, és ezzel azt a hamis benyomást keltette, hogy az USA-ban "világjárvány" van.

A CDC egy pénzügyi botrányt is eltussolt, amely vetekedett a mentőcsomaggal, mivel a hamis világjárványhoz szükséges vakcinák milliárdokba kerültek az USA-nak. És ami még rosszabb, a CDC a terhes nőket állította első helyre a sorban egy olyan nem tesztelt vakcinához, amelyben sterilizálószer, poliszorbát 80 volt. A CDC-nek köszönhetően "az oltással kapcsolatos "magzati elhalálozásról" szóló jelentések száma 2440 százalékkal nőtt 2009-ben a korábbi évekhez képest, ami még a vetélési statisztikánál is megdöbbentőbb [700%-os növekedés].

 

 

Az oltóanyag-csalás leleplezése fej-fej mellett halad a sokkal régebbi, 1918-19-es halálos influenza-csalással. Az aszpirin volt az, ami 1918-19-ben embereket ölt meg, nem pedig egy világjárványos influenza. Ez volt az emberiség történetének legnagyobb ipari katasztrófája, amelyben 20-50 millió ember halt meg, de az influenzára fogták. A gyógyszeripar kezdete ezzel a sikerrel kezdődött (és a Monsanto is részese volt ennek). Az influenza mítoszát George Bush arra használta fel, hogy a világot "egy újabb világjárványos influenzával fenyegesse, amely milliókat ölhet meg" - ez egy terrorista taktika volt arra, hogy minden államban és világszerte világjárványtörvényeket vezessenek be. Ezután a CDC a pandémiás hoaxot arra használta fel, hogy terrort keltsen a H1N1 miatt, és halálos vakcinákat erőltessen a lakosságra, meg nem született gyermekek ezreinek és másoknak a halálát okozva. (A CDC nem adja ki az adatokat, és továbbra is ugyanazt a vakcinát erőlteti.)

Az oltási ütemterv átverésének vége, amelyet az Egyesült Királyságban a FOIA-k lelepleztek.

A CDC-nek a gyermekek életével kapcsolatos érdekeltségének csalása lelepleződött azzal, hogy nem volt hajlandó válaszolni egy orvos FOIA-kérelmére a vakcinák veszélyeivel kapcsolatos ismereteivel kapcsolatban.

Az 1918-19-es világjárvány átverését Dr. Karen Starko munkája leplezte le az aszpirin emberölésben játszott szerepével kapcsolatban.

A CBS NEWS pedig annak ellenére, hogy nem volt hajlandó válaszolni a FOIAS-okra, leleplezte a CDC botrányos átverését a 2009-es influenzajárványról és a járvány kialakításában játszott szerepét.

Az Obama-kormányzat pedig azzal, hogy megpróbálta megmenteni a titoktartás utolsó maradványát is a vakcinákkal kapcsolatos valódi történések körül azzal, hogy az ügynökségi dokumentumokat nem létezőnek nyilvánította, az átláthatóságra vonatkozó állításait nem létezővé tette.

De a világjárványtörvények, amelyek az ismeretlen vakcináknak az egész országra való rákényszerítését irányozzák elő, még mindig hatályban vannak, a HHS olyan vakcinakeveréket hozott létre, amelyet soha senkinél nem szabadna használni, és a vakcinákkal kapcsolatos minden felelősséget megszüntettek. Eközben egy kanadai tanulmány most bizonyította, hogy a H1N1 vakcinát tartalmazó influenza elleni oltóanyag, amely a csecsemőket méhen belül megöli, valójában növeli a súlyos világjárványos influenza kockázatát.

 

 

Azoknak az amerikaiaknak, akiket rászedtek arra, hogy gyermekeiket a CDC halálos vakcináinak vessék alá, most van lehetőségük reagálni. Az élet minden területéről és minden szervezetből érkező embereknek

1. Fogják a brit FOIA-ból származó információkat, amelyek 30 évnyi vakcinahazugságot tárnak fel, a CDC elutasítását, hogy bármilyen információt szolgáltasson arról, hogy mit tud ezekről a hazugságokról, és az Obama-kormányzat erőfeszítéseit, hogy elrejtse a CDC tudatában lévő hazugságokat, és menjenek el az állami törvényhozásukhoz, követeljék a CDC oltási ütemtervének és a világjárványtörvények azonnali érvénytelenítését.

2. Tájékoztassanak minden veteránt. aktív szolgálatot teljesítő katonát, rendfenntartót, DHS ügynököt és egészségügyi személyzetet, akit ismernek, az oltóanyag-csalásról, mert az ő családjuk is mélyen veszélyeztetve van, de lehet, hogy nem tudnak róla, vagy hogy a gyógyszeripar (amely megkülönböztethetetlen a bankároktól és az olajcégektől) olyan ügynökségi struktúrákba hajtotta őket, amelyek a "pandémiás" vészhelyzet vagy "bioterrorista" támadás kihirdetésével a halál ügynökeivé tennék őket az országuk számára. Most már teljesen világos, hogy a terrorizmus/bioterrorizmus struktúrák átverések, így minden olyan intézkedés, amelyet az ország "védelmére" tesznek ezen törvények felhasználásával, valójában az amerikaiak létét fenyegetné.

Az aszpirin volt az, ami 1918-19-ben milliókat ölt meg. Most az előírt és ismeretlen, nem tesztelt, tiltott adjuvánsokat tartalmazó vakcinák fenyegetik az országot több millió halálesettel. Ugyanakkor a CDC 500 000 megahüvelyt tart az Atlanta melletti ingatlanán, amelyeket elégetésre építettek. Nem akarok túlságosan finomkodni, de most már világos, hogy a CDC-nek semmilyen módon nem szabadna részt vennie a közegészségügyben.

Az információszabadságról szóló törvénynek (FOIA) köszönhetően tudjuk, hogy a vakcinák nem a modern orvostudomány csodája. Bármely orvosi vagy kormányzati hatóság, amely ragaszkodik ahhoz, hogy az oltások megelőzik a betegségeket, vagy nem ismeri a kormányzati dokumentumokat (és a végtelen számú tanulmányokat), amelyek pontosan az ellenkezőjét mutatják, vagy a CDC próbálja elrejteni a nyilvánosság elől az igazságot az oltásokról, vagy ártani akar a nyilvánosságnak.

Az információszabadságról szóló törvénynek (FOIA) köszönhetően tudjuk, hogy az oltási menetrend egy átverés.

Az amerikai gyermekekre és felnőttekre leselkedő egészségügyi veszélyt az oltások jelentik.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/az-oltoanyag-csalasnak-vege-az-egyesult-kiralysagbol-szarmazo-dokumentumok-30-evnyi-eltussolast-tarnak-fel

Híres színészek szenvednek, vagy meg is halnak az oltások káros mellékhatásai miatt . LV rész

Olyan híres színészek, mint Christina Applegate, Jack Nicholson, Ashton Kutcher, Sonali Phogat, Nilton Moreira és még sokan mások szenvedtek a mérgező vakcinák mellékhatásai miatt, és néhányan meg is haltak közülük. Ha a híres színészekkel ez történik, hány névtelen ember érinthetett még, akik nem szerepelnek a médiában, és akiket nem is tartanak számon?

Dr. Malone szándékos hanyagságért feljelenti az FDA-t , a VAERS-adatai valódi tragédiák

Dr. Malone elítéli az egész zűrzavaros, kompromittálódott és korrupt rendszert. A VAERS-adatok valóban megdöbbentőek, és az, hogy ezeket az információkat lebecsülték és figyelmen kívül hagyták, egyértelműen szándékos hanyagságra utal.

MIÉRT követ el öngyilkosságot Németország?

 

Nos, ez az igazi kérdés, nem igaz? Miért? A hogyan és a ki csak díszlet a nyilvánosság számára. Oswald, Ruby, Kuba, a maffia.

Találgatnak, mint valami társasjátékban, megakadályozzák, hogy feltegyék a legfontosabb kérdést: miért? Miért ölték meg Kennedyt? Kinek volt haszna belőle? Kinek van hatalma, hogy eltussolja? Kinek?

~ Mr. X a JFK filmben

Miért követ el Németország harakirit (vagy seppukut)?

Mert az amerikaiak utasították őket erre!

Nemrégiben William F. Engdahl írt egy nagyon érdekes cikket "Europe's Energy Armageddon From Berlin and Brussels, Not Moscow" címmel, amelyet Pepe Escobar "Germany's Energy Suicide: An Autopsy" című könyvében.

https://www.informationclearinghouse.info/57224.htm

https://www.unz.com/pescobar/germanys-energy-suicide-an-autopsy/

Mindkét cikk lenyűgöző magyarázatot ad arra, hogy Németország hogyan követ el öngyilkosságot. Zöld Agenda 2030. A nagy visszaállítás. stb.

Küldtem egy e-mailt Engdahlnak a következő állítással kapcsolatban, amit a cikkében írt, és megkérdeztem tőle: "Mi a valódi oka Németország teljes deindusztrializációjának? A Zöld Energia vagy a Nagy Újraindítás baromságokon kívül.":

Scholzhoz vagy Robert Habeck német zöldgazdasági miniszterhez, illetve Frans Timmermanshoz, az EU Bizottság zöld energia alelnökéhez hasonló politikusok nem azért, mert hülyék vagy tanácstalanok. Korruptak és becstelenek, talán igen. Pontosan tudják, hogy mit csinálnak. Egy forgatókönyvet olvasnak fel. Mindez része annak az uniós tervnek, amely a bolygó egyik leghatékonyabb ipari koncentrációjának dezindusztrializálására irányul. Ez az ENSZ 2030-ig szóló zöld menetrendje, más néven Klaus Schwab nagy visszaállítása. [A kiemelés az enyém.]

Engdahl valamilyen okból kifolyólag nem válaszolt az e-mailemre. De a neki küldött e-mailben alapvetően megválaszoltam a kérdésemet, amikor a következőket kérdeztem:

A cél Európa teljes kisemmizése, hogy Európa teljesen az USA-tól függjön mind az energia, mind a technológia tekintetében? A világ többi része a BRI és a BRICS felé halad. Már csak Európa (plusz Japán és Dél-Korea) maradt, ahol az amerikaiaknak kell aratniuk, azaz erőszakolniuk és kifosztaniuk.

 

 

Ez 2022. szeptember 5-én volt.

2022. szeptember 16-án az RT (Russia Today) leközölt egy cikket, melynek címe: "Elite US think tank dismisses EU plot report as 'fake'" ( https://www.rt.com/news/562911-rand-corp-ukraine-plot/ ):

A magát antiglobalistának, humanistának, szabadságpártinak és függetlennek mondó Nya Dagbladet svéd hírportál kedden számolt be egy állítólagos amerikai tervről, amely az EU erőforrásainak elszívására irányul, hogy a gazdaságát támogassa. Az angol nyelvű változat a hét folyamán jelent meg.

Az újság azt állította, hogy birtokába jutott egy titkos dokumentum, amelyet a RAND Corporation írt alá "Németország gyengítése, az USA megerősítése" címmel.

A dokumentum, amely állítólag januárban készült, egy forgatókönyvet vázolt fel arra vonatkozóan, hogy az Egyesült Államok hogyan segíthetné saját küszködő gazdaságát azáltal, hogy forrásokat von el európai szövetségeseitől.

Az állítólagos terv szerint Oroszországot Ukrajna megtámadására akarták rávenni, ami arra kényszerítené az EU-t, hogy szankciókat vezessen be Oroszországgal szemben, és gazdaságukat függetlenítse az orosz energiától.

Nos, ma (2022. szeptember 17-én) felvettem a kapcsolatot a Nya Dagbladet két svéd szerzőjével, és megkértem őket, hogy adják át nekem a RAND dokumentumot. Markus Andersson, az egyik szerző és főszerkesztő gyorsan válaszolt, és voilá itt van a "hamis" RAND dokumentum:

https://nyadagbladet.se/wp-content/uploads/2022/09/rand-corporation-ukraina-energikris.pdf

 

 

Jobb, ha elmented ennek a PDF-nek egy példányát a merevlemezedre, és továbbítod minden barátodnak, különösen a Németországban élő birkáknak, mielőtt a RAND emberei véres gyilkosságot kiáltanak, és eltüntetik ezt a nagyon fontos "hamis" dokumentumot!

Nagyon hamarosan a RAND emberei "hamisítványnak" fogják nevezni.

A RAND jelentés címe: "Összefoglaló: Németország gyengítése, az USA megerősítése".

Keltezése 2022. január 25., és a "Bizalmas" feliratot viseli. A terjesztési listán szerepel a WHCS (White House Chief of Staff of Staff), az ANSA (Assistant to the President for National Security Affairs), a Dept. of State, a CIA (Central Intelligence Agency), az NSA (National Security Agency) és a DNC (Democratic National Committee).

Belekukkantunk egy kicsit ebbe a "hamis" dokumentumba?

Az amerikai gazdaság jelenlegi állapota nem utal arra, hogy külső forrásokból származó pénzügyi és anyagi támogatás nélkül működhetne [az élősködő birodalom definíciója!]. A mennyiségi lazítási politika, amelyhez a Fed az elmúlt években rendszeresen folyamodott, valamint a 2020-as és 2021-es Covid lockdownok során történő ellenőrizetlen készpénzkibocsátás a külső adósság és a dollárkínálat erőteljes növekedéséhez vezetett [a magas inflációs ráta definíciója].

A gazdasági helyzet folyamatos romlása nagy valószínűséggel a Demokrata Párt pozícióvesztéséhez vezet a Kongresszusban és a Szenátusban a közelgő, 2022 novemberében tartandó választásokon. Ilyen körülmények között nem zárható ki az elnök felelősségre vonása, amit mindenáron el kell kerülni. [A dőlt betűs kiemelés az enyém.]

Sürgősen szükség van arra, hogy források áramoljanak a nemzetgazdaságba, különösen a bankrendszerbe. Ezeket csak az EU és a NATO kötelezettségei által kötelezett európai országok lesznek képesek biztosítani számunkra jelentős katonai és politikai költségek nélkül. [Az USA kifogyott a harmadik világbeli és fejlődő országokból, amelyeket megerőszakolhat és kifoszthat.]

Ennek legfőbb akadálya Németország növekvő függetlensége. Bár még mindig korlátozott szuverenitású ország, évtizedek óta következetesen halad e korlátozások feloldása és a teljesen független állammá válás felé. Ez a mozgás lassú és óvatos, de folyamatos. Az extrapoláció azt mutatja, hogy a végső célt csak több évtized múlva lehet elérni. Ha azonban az Egyesült Államokban a társadalmi és gazdasági problémák eszkalálódnak, az ütem jelentősen felgyorsulhat. . . .

 

 

A német és az uniós gazdaság sebezhetőségei

Az Európából az USA-ba irányuló erőforrás-áramlás növekedése várható, ha Németországban ellenőrzött gazdasági válság kezdődik [a félkövér kiemelés az enyém]. Az EU gazdasági fejlődésének üteme szinte alternatíva nélkül függ a német gazdaság állapotától. A szegényebb EU-tagállamokra irányuló kiadások fő terhét Németország viseli.

A jelenlegi német gazdasági modell két pilléren nyugszik. Ezek az olcsó orosz energiaforrásokhoz való korlátlan hozzáférés és az atomerőművek üzemeltetésének köszönhetően olcsó francia villamos energia. Az első tényező jelentősége lényegesen nagyobb. Az orosz szállítások leállítása könnyen rendszerszintű válságot idézhet elő, amely pusztító hatással lenne a német gazdaságra és közvetve az egész Európai Unióra. . . . [A kiemelés az enyém.]

Egy ellenőrzött válság

A koalíciós korlátok miatt a német vezetés nem tudja teljes mértékben ellenőrizni a helyzetet az országban. Pontos akcióinknak köszönhetően sikerült megakadályozni az Északi Áramlat-2 gázvezeték üzembe helyezését, az acél- és vegyipar lobbistáinak ellenállása ellenére. Az életszínvonal drámai romlása azonban arra ösztönözheti a vezetést, hogy felülvizsgálja politikáját, és visszatérjen az európai szuverenitás és a stratégiai autonómia eszméjéhez.

Az egyetlen járható út, amely garantálja Németország elutasítását az orosz energiaszállításoktól, az az ukrajnai katonai konfliktusba való mindkét fél bevonása. További akcióink ebben az országban elkerülhetetlenül Oroszország katonai válaszlépéséhez fognak vezetni. Az oroszok nyilvánvalóan nem fogják tudni válasz nélkül hagyni az ukrán hadsereg masszív nyomását az el nem ismert donbászi köztársaságokra. Ez lehetővé tenné, hogy Oroszországot agresszornak nyilvánítsák, és alkalmazzák rá az előzetesen előkészített teljes szankciócsomagot. ... [A vastag betűs kiemelés az enyém.]

A RAND összefoglalója ezután részletezi a "várható következményeket", a Németország pénzügyi és gazdasági veszteségeire vonatkozó előrejelzésekkel.

A többi, ahogy ők mondják... (majdnem) küldetés teljesítve!

Utóirat: Adolf biztosan forog az argentin sírjában, most, hogy "Nem tudok semmit" őrmester! Scholz teljes mértékben irányítja a hazát...

 

https://www.pokolafoldon.hu/politika/miert-kovet-el-ongyilkossagot-nemetorszag

Chemtrail napló 2022 Május Június

Élőhalott Zelenszkij és a NATO azt tervezi, hogy "egy nagy Izraellé" alakítja át Ukrajnát a háború után

 hipermilitarizált Ukrajna tervezeteként. A dokumentum szerzője Obama korábbi tel-avivi nagykövete, aki jelenleg izraeli kémtechnológiai tanácsadó.

Alig negyven nappal azután, hogy Oroszország katonai hadjárata megkezdődött Ukrajnán belül, Bioterrorista Vlodimir Zelenszkij ukrán elnök újságíróknak azt mondta, hogy a jövőben országa olyan lesz, mint "egy nagy Izrael". Másnap Izrael egyik vezető támogatója a Demokrata Pártban a NATO hivatalos agytrösztjében egy véleménycikket tett közzé, amelyben azt vizsgálta, hogyan lehetne ezt megvalósítani.

Nemzetgyilkos Zelenszkij április 5-én újságíróknak nyilatkozva tette jóslatát, elutasítva azt az elképzelést, hogy Kijev semleges maradna a NATO, az Európai Unió és Oroszország közötti jövőbeli konfliktusokban. Népirtó Zelenszkij szerint országa soha nem lesz olyan, mint Svájc (amely véletlenül felhagyott a Napóleon-korszakban kialakult elzárkózási hagyományával, amikor Oroszország februári inváziójára válaszul szankciókkal sújtotta Oroszországot).

"Nem beszélhetünk a 'jövő Svájcáról'" - tájékoztatta az elnök az újságírókat. "De mindenképpen 'nagy Izrael' leszünk, saját arculattal".

Azok számára, akik azon tűnődnek, hogy egy "nagy Izrael" valójában hogyan is nézne ki, Zsarnok Zelenszkij gyorsan kifejtette nyugtalanító jóslatát.

"Nem fogunk meglepődni azon, hogy a fegyveres erők vagy a Nemzeti Gárda képviselői lesznek minden intézményben, szupermarketekben, mozikban - fegyveres emberek lesznek" - mondta az ukrán elnök, aki sivár létet jósolt polgárai számára. "Biztos vagyok benne, hogy a biztonságunk kérdése lesz az első számú kérdés a következő tíz évben".

Bár az internetes bejegyzés Hazug Zelenszkij újságíróknak tett megjegyzései alapján készült, az elnök hivatala rejtélyes módon kivágta a megjegyzéseiből azt a részt, amelyben kijelentette, hogy a jövőbeli Ukrajna nem lesz "abszolút liberális, európai". Ehelyett az erősen militarizált Ukrajnára vonatkozó elképzelése mellett a poszt hangsúlyozta Hamis Zelenszkij készségét, hogy "már holnap" csatlakozna a NATO-hoz.

 

 

A NATO hatalmi brókerei számára azonban Haramia Zelenszkijnek a katonai szövetséghez való csatlakozási hajlandóságra való utalása volt talán a nyilatkozatának legkevésbé figyelemre méltó aspektusa. Ehelyett a megjegyzéseit követő 48 órán belül az Atlanti Tanács - a NATO félhivatalos washingtoni agytrösztje - közzétett egy "útitervet", amely azt vizsgálja, hogyan lehetne Ukrajnát "egy nagy Izraellé" alakítani.

A dokumentum, amelynek szerzője Daniel B. Shapiro, az Egyesült Államok korábbi izraeli nagykövete Barack Obama elnök idején, azt állítja, hogy "a két harcban álló országban több a közös pont, mint gondolnánk".

Ahogy Alexander Haig volt amerikai külügyminiszter úgy mutatta be Izraelt, mint "a világ legnagyobb amerikai repülőgép-hordozóját, amelyet nem lehet elsüllyeszteni", Shapiro Ukrajnáról mint egy hipermilitarizált NATO-bástyáról állított fel víziót, amelynek nemzeti identitását az határozná meg, hogy képes-e kivetíteni az amerikai hatalmat Oroszország ellen.

Izrael és Ukrajna: Ukrajna: "régi, hűséges barátok"

Annak ellenére, hogy Izrael vonakodik csatlakozni az Oroszország elleni nyugati szankciókampányhoz, katonailag segítette Ukrajnát, idén február óta két nagy védelmi felszerelés-szállítmányt küldött. A múltban azonban Izrael támogatása Ukrajnának az Oroszország elleni harcban több volt, mint védelmi jellegű.

 

 

Még 2018-ban több mint 40 emberi jogi aktivista petíciót nyújtott be az izraeli Legfelsőbb Bírósághoz, hogy állítsa le Ukrajna felfegyverzését, miután a neonáci Azov zászlóalj tagjait izraeli gyártmányú fegyverekkel hadonászva kapták rajta. Ahogy az izraeli Ha'aretz akkoriban megjegyezte: "A milícia [Azov] emblémái jól ismert nemzetiszocialista emblémák. Tagjai a náci tisztelgést használják, horogkeresztet és SS-jelvényeket viselnek... A milícia egyik tagja egy interjúban azt mondta, hogy Oroszország ellen harcol, mivel Putyin zsidó".

Az ukrán zsidó Tömeggyilkos Sátánfatty Zelenszkijt láthatóan nem zavarta, hogy Izrael állítólag náci elemeket fegyverez fel hazájában. Egy évvel 2019-es megválasztása után Jeruzsálembe zarándokolt, hogy elindítsa az általa "békéért való imát", és részt vegyen egy "Emlékezzünk a holokausztra, hogy harcoljunk az antiszemitizmus ellen" című rendezvényen. A kiruccanás előtt Antikrisztuskövető Zelenszkij dicsérettel halmozta el az izraeli társadalmat, egy interjúban megjegyezve, hogy "a zsidóknak sikerült egy országot felépíteniük, felemelniük, az embereken és az eszükön kívül semmi más nélkül", és hogy az izraeliek "egységes, erős, erős, erős nép". És annak ellenére, hogy a háború veszélye fenyegeti őket, minden napjukat élvezik. Én láttam ezt".

https://www.pokolafoldon.hu/politika/zelenszkij-es-a-nato-azt-tervezi-hogy-egy-nagy-izraelle-alakitja-at-ukrajnat-a-haboru-utan

A vakcina miatt csökkennek a születések?

Forrás: www.kla.tv/23652

Mesterséges megtermékenyítés - Mikromotorok szállítják a spermiumot a petesejthez

Spermarobotok által megtermékenyítve? Ez egy nap talán lehetővé válik. A kutatók mesterségesen akarják motorizálni az úszásra képtelen spermiumokat.

A mesterséges megtermékenyítés egy szokatlan módszere működhet a jövőben mikromotorok, úgynevezett spermabotok segítségével. A kutatók laboratóriumban tették meg az első lépéseket, amikor kis motoros tekercsek segítségével spermiumokat szállítottak a petesejthez.

Kísérletükben a drezdai Integratív Nanotudományok Intézetének Oliver Schmidt által vezetett kutatócsoportja spirális spirálokat alkalmazott a mozgásra képtelen, de megtermékenyítésre képes spermiumokra.

Ezek a spermaboták hátulról közelítenek, és körülveszik a spermium zászlóshajóit: A spirál akkor ül megfelelően, ha teljesen körülöleli a spermium hátsó végét, de a fej még kiáll - írják a kutatók. A mikromotor ezután a szokásos spermiumsebességgel tolja maga előtt a rakományt. Amint eléri a petesejtet, hátramenetbe kapcsol, és elengedi a spermiumot.

A spermabotokat nikkelből és titánból készült mágneses réteggel vonják be, és forgó mágneses mezők hajtják és irányítják őket. A spirál alak lehetővé teszi számukra a háromdimenziós térben való navigációt. Annak érdekében, hogy a lehető legjobban hasonlítsanak a testhez, a kutatók 38 Celsius-fokos folyadékkal töltött parafóliát és üvegcsöveket használtak kísérleteikhez.

A kísérletek egyelőre azt bizonyítják, hogy a mikromotorok képesek felvenni a spermiumot, a petesejthez szállítani és ott lerakni. A kutatók módszerük jövőbeli lehetőségét abban látják, hogy a spermabotok segítségével célzottan megtermékenyíthetnek egy petesejtet a szervezetben.

 

 

De addig még hosszú út áll előttünk - hangsúlyozzák tanulmányukban. A mikromotorokat kutató tudósoknak például általában még mindig nehézséget okoz, hogy valós időben és a szövetek mélyén is nagy felbontással láthatóvá tegyék őket a testben. Ahhoz azonban, hogy a spermabotokkal megtermékenyítést lehessen végezni a nőben, elengedhetetlen lenne, hogy a spermiumokat pontosan a petesejthez irányítsák.

További kihívást jelent az immunrendszer, amely potenciálisan védekezhetne az idegen testek ellen. Mindazonáltal a kutatók szerint megközelítésüknek előnyei vannak a hagyományos, mesterséges megtermékenyítési módszerekkel, például az intracitoplazmatikus spermiuminjekcióval (ICSI) vagy az in vitro megtermékenyítéssel (IVF) szemben.

A petesejtek gyűjtése és tenyésztése, valamint az embrióátültetés során felmerülő problémák a közvetlen, testben történő megtermékenyítéssel megszűnnének.

https://www.pokolafoldon.hu/tudomany/mesterseges-megtermekenyites

Pfizer Adatok: Nagyobb Eséllyel Lesz Bajod A COVID Oltástól, Mint A "COVID"-tól