Az oltóanyag-csalás leleplezése fej-fej mellett halad a sokkal régebbi, 1918-19-es halálos influenza-csalással. Az aszpirin volt az, ami 1918-19-ben embereket ölt meg, nem pedig egy világjárványos influenza. Ez volt az emberiség történetének legnagyobb ipari katasztrófája, amelyben 20-50 millió ember halt meg, de az influenzára fogták.

Az Egyesült Királyságban egy ottani orvos által benyújtott információszabadságról szóló törvény 30 évnyi titkos hivatalos dokumentumot tárt fel, amelyből kiderül, hogy a kormány szakértői

1. Tudták, hogy a vakcinák nem működnek
2. Tudták, hogy azokat a betegségeket okozzák, amelyeket meg kellene előzniük.
3. Ismert, hogy veszélyt jelentenek a gyermekekre.
4. Összejátszottak, hogy hazudjanak a nyilvánosságnak
5. A biztonsági tanulmányok megakadályozásán dolgoztak

Ezek ugyanazok a vakcinák, amelyeket az USA-ban kötelezően adnak a gyerekeknek.

A művelt szülők vagy kiveszik gyermekeiket a veszélyből, vagy továbbra is a történelem egyik legnagyobb, leggonoszabb hazugságában élnek, hogy a vakcinák - tele nehézfémekkel, vírusos betegségekkel, mikoplazmával, székletanyaggal, más fajokból származó DNS-darabkákkal, formaldehiddel, poliszorbát 80-zal (sterilizálószer) - a modern orvostudomány csodája.

Az Egyesült Államokban egy autista fiú orvos által a CDC-hez benyújtott információszabadságról szóló törvény alapján 20 napon belül kellett volna válaszolni a CDC-nek arra vonatkozóan, hogy mit tud a CDC a vakcinák veszélyeiről. Közel 7 évvel később az orvos bírósághoz fordult, és a CDC azzal érvelt, hogy nem kell átadnia a dokumentumokat. Egy bíró 2011. szeptember 30-án kötelezte a CDC-t a dokumentumok átadására.

2011. október 26-án a Denver Post szerkesztőségi cikke megdöbbenését fejezte ki amiatt, hogy az Obama-kormányzat, miután azt ígérte, hogy különösen átlátható lesz, olyan változtatásokat javasol az információszabadságról szóló törvényben, amelyek lehetővé tennék, hogy egyes dokumentumok titkosnak nyilvánításán túlmenően a kormányhivatalok (mint például a CDC) ténylegesen engedélyezzék, hogy egyes dokumentumokat "nem létezőnek" nyilvánítsanak.

 

 

Ezzel a folyamatban lévő masszív CDC eltussolással párhuzamosan, amely az elsődleges "egészségügyi" nem ajánlást, hanem KÖTELEZETTSÉGET érint az amerikai gyermekek számára, a CDC mély bajban van a fluorid káros hatásainak évtizedekig tartó eltussolása miatt, és amely minden amerikai, különösen a gyermekek és az immunrendszerükben károsodott emberek életét érinti.

Pereket készítenek elő. A gyermekek testsúlyra vetítve 3-4-szer több fluoridot vesznek magukhoz, mint a felnőttek, és "[a] potenciálisan károsodott polgárok - a fogászati fluorózisban szenvedők, a dialízisre szoruló vesebetegek, a cukorbetegek, a pajzsmirigybetegek stb. puszta száma milliós nagyságrendű".

A CDC nyilvánvalóan az amerikai nép egészsége ellen cselekszik. De a CDC magatartása által az amerikai emberek életére jelentett veszély nem áll meg itt. Részt vett a tervezett világjárványtörvényekben, amelyek az USA minden államában érvényben vannak, és amelyek úgy intézkednek, hogy a kormány katonai eszközökkel kényszerítsen ismeretlen, nem tesztelt vakcinákat, gyógyszereket, vegyi anyagokat és "orvosi" kezeléseket az egész országra, ha világjárványveszélyhelyzetet hirdet ki.

A CDC szavahihetősége egy ilyen világjárvány vészhelyzet kihirdetésében nem létezik, ismét az információszabadságról szóló törvény alapján. Ugyanis 2009-ben, miután a CDC a H1N1 "világjárványt" hirdetett, a CDC nem volt hajlandó válaszolni a CBS News által benyújtott információszabadságról szóló törvényre, és a CDC is megpróbálta megakadályozni a vizsgálatukat. A CDC eltitkolta, hogy részt vett a történelem egyik legnagyobb orvosi botrányában, amikor vadul eltúlzott adatokat közölt a H1N1-es esetekről, és ezzel azt a hamis benyomást keltette, hogy az USA-ban "világjárvány" van.

A CDC egy pénzügyi botrányt is eltussolt, amely vetekedett a mentőcsomaggal, mivel a hamis világjárványhoz szükséges vakcinák milliárdokba kerültek az USA-nak. És ami még rosszabb, a CDC a terhes nőket állította első helyre a sorban egy olyan nem tesztelt vakcinához, amelyben sterilizálószer, poliszorbát 80 volt. A CDC-nek köszönhetően "az oltással kapcsolatos "magzati elhalálozásról" szóló jelentések száma 2440 százalékkal nőtt 2009-ben a korábbi évekhez képest, ami még a vetélési statisztikánál is megdöbbentőbb [700%-os növekedés].

 

 

Az oltóanyag-csalás leleplezése fej-fej mellett halad a sokkal régebbi, 1918-19-es halálos influenza-csalással. Az aszpirin volt az, ami 1918-19-ben embereket ölt meg, nem pedig egy világjárványos influenza. Ez volt az emberiség történetének legnagyobb ipari katasztrófája, amelyben 20-50 millió ember halt meg, de az influenzára fogták. A gyógyszeripar kezdete ezzel a sikerrel kezdődött (és a Monsanto is részese volt ennek). Az influenza mítoszát George Bush arra használta fel, hogy a világot "egy újabb világjárványos influenzával fenyegesse, amely milliókat ölhet meg" - ez egy terrorista taktika volt arra, hogy minden államban és világszerte világjárványtörvényeket vezessenek be. Ezután a CDC a pandémiás hoaxot arra használta fel, hogy terrort keltsen a H1N1 miatt, és halálos vakcinákat erőltessen a lakosságra, meg nem született gyermekek ezreinek és másoknak a halálát okozva. (A CDC nem adja ki az adatokat, és továbbra is ugyanazt a vakcinát erőlteti.)

Az oltási ütemterv átverésének vége, amelyet az Egyesült Királyságban a FOIA-k lelepleztek.

A CDC-nek a gyermekek életével kapcsolatos érdekeltségének csalása lelepleződött azzal, hogy nem volt hajlandó válaszolni egy orvos FOIA-kérelmére a vakcinák veszélyeivel kapcsolatos ismereteivel kapcsolatban.

Az 1918-19-es világjárvány átverését Dr. Karen Starko munkája leplezte le az aszpirin emberölésben játszott szerepével kapcsolatban.

A CBS NEWS pedig annak ellenére, hogy nem volt hajlandó válaszolni a FOIAS-okra, leleplezte a CDC botrányos átverését a 2009-es influenzajárványról és a járvány kialakításában játszott szerepét.

Az Obama-kormányzat pedig azzal, hogy megpróbálta megmenteni a titoktartás utolsó maradványát is a vakcinákkal kapcsolatos valódi történések körül azzal, hogy az ügynökségi dokumentumokat nem létezőnek nyilvánította, az átláthatóságra vonatkozó állításait nem létezővé tette.

De a világjárványtörvények, amelyek az ismeretlen vakcináknak az egész országra való rákényszerítését irányozzák elő, még mindig hatályban vannak, a HHS olyan vakcinakeveréket hozott létre, amelyet soha senkinél nem szabadna használni, és a vakcinákkal kapcsolatos minden felelősséget megszüntettek. Eközben egy kanadai tanulmány most bizonyította, hogy a H1N1 vakcinát tartalmazó influenza elleni oltóanyag, amely a csecsemőket méhen belül megöli, valójában növeli a súlyos világjárványos influenza kockázatát.

 

 

Azoknak az amerikaiaknak, akiket rászedtek arra, hogy gyermekeiket a CDC halálos vakcináinak vessék alá, most van lehetőségük reagálni. Az élet minden területéről és minden szervezetből érkező embereknek

1. Fogják a brit FOIA-ból származó információkat, amelyek 30 évnyi vakcinahazugságot tárnak fel, a CDC elutasítását, hogy bármilyen információt szolgáltasson arról, hogy mit tud ezekről a hazugságokról, és az Obama-kormányzat erőfeszítéseit, hogy elrejtse a CDC tudatában lévő hazugságokat, és menjenek el az állami törvényhozásukhoz, követeljék a CDC oltási ütemtervének és a világjárványtörvények azonnali érvénytelenítését.

2. Tájékoztassanak minden veteránt. aktív szolgálatot teljesítő katonát, rendfenntartót, DHS ügynököt és egészségügyi személyzetet, akit ismernek, az oltóanyag-csalásról, mert az ő családjuk is mélyen veszélyeztetve van, de lehet, hogy nem tudnak róla, vagy hogy a gyógyszeripar (amely megkülönböztethetetlen a bankároktól és az olajcégektől) olyan ügynökségi struktúrákba hajtotta őket, amelyek a "pandémiás" vészhelyzet vagy "bioterrorista" támadás kihirdetésével a halál ügynökeivé tennék őket az országuk számára. Most már teljesen világos, hogy a terrorizmus/bioterrorizmus struktúrák átverések, így minden olyan intézkedés, amelyet az ország "védelmére" tesznek ezen törvények felhasználásával, valójában az amerikaiak létét fenyegetné.

Az aszpirin volt az, ami 1918-19-ben milliókat ölt meg. Most az előírt és ismeretlen, nem tesztelt, tiltott adjuvánsokat tartalmazó vakcinák fenyegetik az országot több millió halálesettel. Ugyanakkor a CDC 500 000 megahüvelyt tart az Atlanta melletti ingatlanán, amelyeket elégetésre építettek. Nem akarok túlságosan finomkodni, de most már világos, hogy a CDC-nek semmilyen módon nem szabadna részt vennie a közegészségügyben.

Az információszabadságról szóló törvénynek (FOIA) köszönhetően tudjuk, hogy a vakcinák nem a modern orvostudomány csodája. Bármely orvosi vagy kormányzati hatóság, amely ragaszkodik ahhoz, hogy az oltások megelőzik a betegségeket, vagy nem ismeri a kormányzati dokumentumokat (és a végtelen számú tanulmányokat), amelyek pontosan az ellenkezőjét mutatják, vagy a CDC próbálja elrejteni a nyilvánosság elől az igazságot az oltásokról, vagy ártani akar a nyilvánosságnak.

Az információszabadságról szóló törvénynek (FOIA) köszönhetően tudjuk, hogy az oltási menetrend egy átverés.

Az amerikai gyermekekre és felnőttekre leselkedő egészségügyi veszélyt az oltások jelentik.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/az-oltoanyag-csalasnak-vege-az-egyesult-kiralysagbol-szarmazo-dokumentumok-30-evnyi-eltussolast-tarnak-fel