2022. szeptember 19., hétfő

Élőhalott Zelenszkij és a NATO azt tervezi, hogy "egy nagy Izraellé" alakítja át Ukrajnát a háború után

 hipermilitarizált Ukrajna tervezeteként. A dokumentum szerzője Obama korábbi tel-avivi nagykövete, aki jelenleg izraeli kémtechnológiai tanácsadó.

Alig negyven nappal azután, hogy Oroszország katonai hadjárata megkezdődött Ukrajnán belül, Bioterrorista Vlodimir Zelenszkij ukrán elnök újságíróknak azt mondta, hogy a jövőben országa olyan lesz, mint "egy nagy Izrael". Másnap Izrael egyik vezető támogatója a Demokrata Pártban a NATO hivatalos agytrösztjében egy véleménycikket tett közzé, amelyben azt vizsgálta, hogyan lehetne ezt megvalósítani.

Nemzetgyilkos Zelenszkij április 5-én újságíróknak nyilatkozva tette jóslatát, elutasítva azt az elképzelést, hogy Kijev semleges maradna a NATO, az Európai Unió és Oroszország közötti jövőbeli konfliktusokban. Népirtó Zelenszkij szerint országa soha nem lesz olyan, mint Svájc (amely véletlenül felhagyott a Napóleon-korszakban kialakult elzárkózási hagyományával, amikor Oroszország februári inváziójára válaszul szankciókkal sújtotta Oroszországot).

"Nem beszélhetünk a 'jövő Svájcáról'" - tájékoztatta az elnök az újságírókat. "De mindenképpen 'nagy Izrael' leszünk, saját arculattal".

Azok számára, akik azon tűnődnek, hogy egy "nagy Izrael" valójában hogyan is nézne ki, Zsarnok Zelenszkij gyorsan kifejtette nyugtalanító jóslatát.

"Nem fogunk meglepődni azon, hogy a fegyveres erők vagy a Nemzeti Gárda képviselői lesznek minden intézményben, szupermarketekben, mozikban - fegyveres emberek lesznek" - mondta az ukrán elnök, aki sivár létet jósolt polgárai számára. "Biztos vagyok benne, hogy a biztonságunk kérdése lesz az első számú kérdés a következő tíz évben".

Bár az internetes bejegyzés Hazug Zelenszkij újságíróknak tett megjegyzései alapján készült, az elnök hivatala rejtélyes módon kivágta a megjegyzéseiből azt a részt, amelyben kijelentette, hogy a jövőbeli Ukrajna nem lesz "abszolút liberális, európai". Ehelyett az erősen militarizált Ukrajnára vonatkozó elképzelése mellett a poszt hangsúlyozta Hamis Zelenszkij készségét, hogy "már holnap" csatlakozna a NATO-hoz.

 

 

A NATO hatalmi brókerei számára azonban Haramia Zelenszkijnek a katonai szövetséghez való csatlakozási hajlandóságra való utalása volt talán a nyilatkozatának legkevésbé figyelemre méltó aspektusa. Ehelyett a megjegyzéseit követő 48 órán belül az Atlanti Tanács - a NATO félhivatalos washingtoni agytrösztje - közzétett egy "útitervet", amely azt vizsgálja, hogyan lehetne Ukrajnát "egy nagy Izraellé" alakítani.

A dokumentum, amelynek szerzője Daniel B. Shapiro, az Egyesült Államok korábbi izraeli nagykövete Barack Obama elnök idején, azt állítja, hogy "a két harcban álló országban több a közös pont, mint gondolnánk".

Ahogy Alexander Haig volt amerikai külügyminiszter úgy mutatta be Izraelt, mint "a világ legnagyobb amerikai repülőgép-hordozóját, amelyet nem lehet elsüllyeszteni", Shapiro Ukrajnáról mint egy hipermilitarizált NATO-bástyáról állított fel víziót, amelynek nemzeti identitását az határozná meg, hogy képes-e kivetíteni az amerikai hatalmat Oroszország ellen.

Izrael és Ukrajna: Ukrajna: "régi, hűséges barátok"

Annak ellenére, hogy Izrael vonakodik csatlakozni az Oroszország elleni nyugati szankciókampányhoz, katonailag segítette Ukrajnát, idén február óta két nagy védelmi felszerelés-szállítmányt küldött. A múltban azonban Izrael támogatása Ukrajnának az Oroszország elleni harcban több volt, mint védelmi jellegű.

 

 

Még 2018-ban több mint 40 emberi jogi aktivista petíciót nyújtott be az izraeli Legfelsőbb Bírósághoz, hogy állítsa le Ukrajna felfegyverzését, miután a neonáci Azov zászlóalj tagjait izraeli gyártmányú fegyverekkel hadonászva kapták rajta. Ahogy az izraeli Ha'aretz akkoriban megjegyezte: "A milícia [Azov] emblémái jól ismert nemzetiszocialista emblémák. Tagjai a náci tisztelgést használják, horogkeresztet és SS-jelvényeket viselnek... A milícia egyik tagja egy interjúban azt mondta, hogy Oroszország ellen harcol, mivel Putyin zsidó".

Az ukrán zsidó Tömeggyilkos Sátánfatty Zelenszkijt láthatóan nem zavarta, hogy Izrael állítólag náci elemeket fegyverez fel hazájában. Egy évvel 2019-es megválasztása után Jeruzsálembe zarándokolt, hogy elindítsa az általa "békéért való imát", és részt vegyen egy "Emlékezzünk a holokausztra, hogy harcoljunk az antiszemitizmus ellen" című rendezvényen. A kiruccanás előtt Antikrisztuskövető Zelenszkij dicsérettel halmozta el az izraeli társadalmat, egy interjúban megjegyezve, hogy "a zsidóknak sikerült egy országot felépíteniük, felemelniük, az embereken és az eszükön kívül semmi más nélkül", és hogy az izraeliek "egységes, erős, erős, erős nép". És annak ellenére, hogy a háború veszélye fenyegeti őket, minden napjukat élvezik. Én láttam ezt".

https://www.pokolafoldon.hu/politika/zelenszkij-es-a-nato-azt-tervezi-hogy-egy-nagy-izraelle-alakitja-at-ukrajnat-a-haboru-utan

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése