Nos, ez az igazi kérdés, nem igaz? Miért? A hogyan és a ki csak díszlet a nyilvánosság számára. Oswald, Ruby, Kuba, a maffia.

Találgatnak, mint valami társasjátékban, megakadályozzák, hogy feltegyék a legfontosabb kérdést: miért? Miért ölték meg Kennedyt? Kinek volt haszna belőle? Kinek van hatalma, hogy eltussolja? Kinek?

~ Mr. X a JFK filmben

Miért követ el Németország harakirit (vagy seppukut)?

Mert az amerikaiak utasították őket erre!

Nemrégiben William F. Engdahl írt egy nagyon érdekes cikket "Europe's Energy Armageddon From Berlin and Brussels, Not Moscow" címmel, amelyet Pepe Escobar "Germany's Energy Suicide: An Autopsy" című könyvében.

https://www.informationclearinghouse.info/57224.htm

https://www.unz.com/pescobar/germanys-energy-suicide-an-autopsy/

Mindkét cikk lenyűgöző magyarázatot ad arra, hogy Németország hogyan követ el öngyilkosságot. Zöld Agenda 2030. A nagy visszaállítás. stb.

Küldtem egy e-mailt Engdahlnak a következő állítással kapcsolatban, amit a cikkében írt, és megkérdeztem tőle: "Mi a valódi oka Németország teljes deindusztrializációjának? A Zöld Energia vagy a Nagy Újraindítás baromságokon kívül.":

Scholzhoz vagy Robert Habeck német zöldgazdasági miniszterhez, illetve Frans Timmermanshoz, az EU Bizottság zöld energia alelnökéhez hasonló politikusok nem azért, mert hülyék vagy tanácstalanok. Korruptak és becstelenek, talán igen. Pontosan tudják, hogy mit csinálnak. Egy forgatókönyvet olvasnak fel. Mindez része annak az uniós tervnek, amely a bolygó egyik leghatékonyabb ipari koncentrációjának dezindusztrializálására irányul. Ez az ENSZ 2030-ig szóló zöld menetrendje, más néven Klaus Schwab nagy visszaállítása. [A kiemelés az enyém.]

Engdahl valamilyen okból kifolyólag nem válaszolt az e-mailemre. De a neki küldött e-mailben alapvetően megválaszoltam a kérdésemet, amikor a következőket kérdeztem:

A cél Európa teljes kisemmizése, hogy Európa teljesen az USA-tól függjön mind az energia, mind a technológia tekintetében? A világ többi része a BRI és a BRICS felé halad. Már csak Európa (plusz Japán és Dél-Korea) maradt, ahol az amerikaiaknak kell aratniuk, azaz erőszakolniuk és kifosztaniuk.

 

 

Ez 2022. szeptember 5-én volt.

2022. szeptember 16-án az RT (Russia Today) leközölt egy cikket, melynek címe: "Elite US think tank dismisses EU plot report as 'fake'" ( https://www.rt.com/news/562911-rand-corp-ukraine-plot/ ):

A magát antiglobalistának, humanistának, szabadságpártinak és függetlennek mondó Nya Dagbladet svéd hírportál kedden számolt be egy állítólagos amerikai tervről, amely az EU erőforrásainak elszívására irányul, hogy a gazdaságát támogassa. Az angol nyelvű változat a hét folyamán jelent meg.

Az újság azt állította, hogy birtokába jutott egy titkos dokumentum, amelyet a RAND Corporation írt alá "Németország gyengítése, az USA megerősítése" címmel.

A dokumentum, amely állítólag januárban készült, egy forgatókönyvet vázolt fel arra vonatkozóan, hogy az Egyesült Államok hogyan segíthetné saját küszködő gazdaságát azáltal, hogy forrásokat von el európai szövetségeseitől.

Az állítólagos terv szerint Oroszországot Ukrajna megtámadására akarták rávenni, ami arra kényszerítené az EU-t, hogy szankciókat vezessen be Oroszországgal szemben, és gazdaságukat függetlenítse az orosz energiától.

Nos, ma (2022. szeptember 17-én) felvettem a kapcsolatot a Nya Dagbladet két svéd szerzőjével, és megkértem őket, hogy adják át nekem a RAND dokumentumot. Markus Andersson, az egyik szerző és főszerkesztő gyorsan válaszolt, és voilá itt van a "hamis" RAND dokumentum:

https://nyadagbladet.se/wp-content/uploads/2022/09/rand-corporation-ukraina-energikris.pdf

 

 

Jobb, ha elmented ennek a PDF-nek egy példányát a merevlemezedre, és továbbítod minden barátodnak, különösen a Németországban élő birkáknak, mielőtt a RAND emberei véres gyilkosságot kiáltanak, és eltüntetik ezt a nagyon fontos "hamis" dokumentumot!

Nagyon hamarosan a RAND emberei "hamisítványnak" fogják nevezni.

A RAND jelentés címe: "Összefoglaló: Németország gyengítése, az USA megerősítése".

Keltezése 2022. január 25., és a "Bizalmas" feliratot viseli. A terjesztési listán szerepel a WHCS (White House Chief of Staff of Staff), az ANSA (Assistant to the President for National Security Affairs), a Dept. of State, a CIA (Central Intelligence Agency), az NSA (National Security Agency) és a DNC (Democratic National Committee).

Belekukkantunk egy kicsit ebbe a "hamis" dokumentumba?

Az amerikai gazdaság jelenlegi állapota nem utal arra, hogy külső forrásokból származó pénzügyi és anyagi támogatás nélkül működhetne [az élősködő birodalom definíciója!]. A mennyiségi lazítási politika, amelyhez a Fed az elmúlt években rendszeresen folyamodott, valamint a 2020-as és 2021-es Covid lockdownok során történő ellenőrizetlen készpénzkibocsátás a külső adósság és a dollárkínálat erőteljes növekedéséhez vezetett [a magas inflációs ráta definíciója].

A gazdasági helyzet folyamatos romlása nagy valószínűséggel a Demokrata Párt pozícióvesztéséhez vezet a Kongresszusban és a Szenátusban a közelgő, 2022 novemberében tartandó választásokon. Ilyen körülmények között nem zárható ki az elnök felelősségre vonása, amit mindenáron el kell kerülni. [A dőlt betűs kiemelés az enyém.]

Sürgősen szükség van arra, hogy források áramoljanak a nemzetgazdaságba, különösen a bankrendszerbe. Ezeket csak az EU és a NATO kötelezettségei által kötelezett európai országok lesznek képesek biztosítani számunkra jelentős katonai és politikai költségek nélkül. [Az USA kifogyott a harmadik világbeli és fejlődő országokból, amelyeket megerőszakolhat és kifoszthat.]

Ennek legfőbb akadálya Németország növekvő függetlensége. Bár még mindig korlátozott szuverenitású ország, évtizedek óta következetesen halad e korlátozások feloldása és a teljesen független állammá válás felé. Ez a mozgás lassú és óvatos, de folyamatos. Az extrapoláció azt mutatja, hogy a végső célt csak több évtized múlva lehet elérni. Ha azonban az Egyesült Államokban a társadalmi és gazdasági problémák eszkalálódnak, az ütem jelentősen felgyorsulhat. . . .

 

 

A német és az uniós gazdaság sebezhetőségei

Az Európából az USA-ba irányuló erőforrás-áramlás növekedése várható, ha Németországban ellenőrzött gazdasági válság kezdődik [a félkövér kiemelés az enyém]. Az EU gazdasági fejlődésének üteme szinte alternatíva nélkül függ a német gazdaság állapotától. A szegényebb EU-tagállamokra irányuló kiadások fő terhét Németország viseli.

A jelenlegi német gazdasági modell két pilléren nyugszik. Ezek az olcsó orosz energiaforrásokhoz való korlátlan hozzáférés és az atomerőművek üzemeltetésének köszönhetően olcsó francia villamos energia. Az első tényező jelentősége lényegesen nagyobb. Az orosz szállítások leállítása könnyen rendszerszintű válságot idézhet elő, amely pusztító hatással lenne a német gazdaságra és közvetve az egész Európai Unióra. . . . [A kiemelés az enyém.]

Egy ellenőrzött válság

A koalíciós korlátok miatt a német vezetés nem tudja teljes mértékben ellenőrizni a helyzetet az országban. Pontos akcióinknak köszönhetően sikerült megakadályozni az Északi Áramlat-2 gázvezeték üzembe helyezését, az acél- és vegyipar lobbistáinak ellenállása ellenére. Az életszínvonal drámai romlása azonban arra ösztönözheti a vezetést, hogy felülvizsgálja politikáját, és visszatérjen az európai szuverenitás és a stratégiai autonómia eszméjéhez.

Az egyetlen járható út, amely garantálja Németország elutasítását az orosz energiaszállításoktól, az az ukrajnai katonai konfliktusba való mindkét fél bevonása. További akcióink ebben az országban elkerülhetetlenül Oroszország katonai válaszlépéséhez fognak vezetni. Az oroszok nyilvánvalóan nem fogják tudni válasz nélkül hagyni az ukrán hadsereg masszív nyomását az el nem ismert donbászi köztársaságokra. Ez lehetővé tenné, hogy Oroszországot agresszornak nyilvánítsák, és alkalmazzák rá az előzetesen előkészített teljes szankciócsomagot. ... [A vastag betűs kiemelés az enyém.]

A RAND összefoglalója ezután részletezi a "várható következményeket", a Németország pénzügyi és gazdasági veszteségeire vonatkozó előrejelzésekkel.

A többi, ahogy ők mondják... (majdnem) küldetés teljesítve!

Utóirat: Adolf biztosan forog az argentin sírjában, most, hogy "Nem tudok semmit" őrmester! Scholz teljes mértékben irányítja a hazát...

 

https://www.pokolafoldon.hu/politika/miert-kovet-el-ongyilkossagot-nemetorszag