2021. augusztus 25., szerda

A tüskefehérje méreg

Jogászok tiltakoznak a STIKO serdülőknek szóló oltási ajánlása ellen!

Hosszú elutasítás és egyidejűleg nagy politikai nyomásgyakorlás után az Állandó Oltási Bizottság (STIKO) hirtelen mégiscsak javasolja a Corona-oltást a 12 éves és idősebb serdülők számára. Az ügyvédek, akik a “Corona-oltásokat “kísérleti COVID-19 génterápiás injekcióként” jellemzik, az STIKO minden tagjához intézett sürgős felhívással tiltakoznak ez ellen. A műsor röviden és tömören dokumentálja az ügyvédek érvelését.

Az Állandó Oltási Bizottság – röviden STIKO – 2021. augusztus 16-án, hétfőn bejelentette, hogy mostantól a tizenkét és 17 év közötti serdülőknek is ajánlja a Corona elleni védőoltást. Korábban az orvosi tanácsadó testület mindig elutasította, hogy általános oltási ajánlást adjon ki a serdülők számára. Augusztus 16-a előtt az ÁNTSZ csak a már meglévő betegségekkel rendelkező serdülőknek ajánlotta a Corona elleni védőoltást. Ezt a vonakodást a politikusok – néha igen élesen – bírálták.

 

Markus Söder bajor miniszterelnök például azt mondta: “Nagyra értékeljük az STIKO-t, de ez egy önkéntes szervezet. Az EMA – az Európai Gyógyszerügynökség – ezek a szakemberek. Úgy döntöttek: igen, a vakcinát engedélyezték.”

Az STIKO hirtelen szemléletváltása ezért komolyan felveti azt a kérdést, hogy az STIKO valóban olyan független-e, mint amilyennek ismételten állítja magát, végül engedett a politikai nyomásnak?

Számos jogász most sürgős felhívásban szólítja fel a Állandó Oltási Bizottságot , hogy “vonja vissza a kísérleti génhatóanyagokra kiadott oltási ajánlást minden 12-17 éves gyermek számára”!

Az ügyvédek 11 oldalas, név szerint a szervezet valamennyi tagjának címzett levélben indokolják tiltakozásukat. A teljes levelet rövidítés nélkül mutatjuk be a stáblistán.

Ezen a ponton az ügyvédek érvelésének csak néhány lényeges pontját említjük meg rövid részletekben:

  1. A gyermekek nem a világjárvány mozgatórugói
  2. Corona-kutatók: az iskolák nem jelentenek kockázatot
  3. feltáratlan és kísérleti génanyagok

    A Covid 19 vakcinák nem klasszikus vakcinák, hanem kísérleti génalapú anyagok. Az eddigi mellékhatások drámaiak és rendkívül aggasztóak. A hosszú távú hatások egyszerűen nem ismertek.

Az EudraVigilance adatbázis szerint 2021. július 31-ig 20 595 halálesetet és 1 960 607 sérülést jelentettek a négy kísérleti COVID-19 génterápiás szer injekcióját követően (az ügyvédek átlagolták a vakcinázást).

  1. A tünetmentes (tüneteket nem mutató) emberek nem terjesztik a vírust.
  2. kétszer annyi kórházi kezelés az oltott embereknél, mint az oltatlanoknál.

Izrael a világ legjobban “beoltott” országa. Mégsem mutatkozik statisztikai különbség az oltottak és az oltatlanok között. Meglepő módon a beoltottak kétszer annyi kórházi kezelésben részesülnek, mint a be nem oltottak.

  1. a bejelentett oltási mellékhatások drámai számai

A VAERS portálon (az Egyesült Államokban a vakcinasérülésekre vonatkozó adatgyűjtés) 438 440 súlyos vakcinával kapcsolatos mellékhatást regisztráltak. Ott többek között nyilvánosságra hozták a védőoltások kezdete óta bekövetkezett 9 048 halálesetet, 26 818 kórházi kezelést, 2486 arcbénulást, 2152 anafilaxiás sokkot, 985 vetélést, 3324 szívrohamot és 7463 fogyatékosságot.

  1. az összes állat az mRNS technológiával történő injekciózások után az újrafertőződésben elpusztult.

Rejtély számunkra, hogy miért nem foglalkoznak nyilvánosan azzal, hogy az állatkísérletek során az mRNS-technológiával történő befecskendezés után minden állat elpusztult az újrafertőződéskor (azaz ha az oltás után megfertőződtek a vírussal).

  1. grafén-oxid a kísérleti génanyagokban
  2. a kísérleti génanyagok meddőséget okozhatnak
  3. A kísérleti genetikai anyagok nem képesek megakadályozni a COVID-19 terjedését.

  1. Összefoglalás és a fellebbezésünk

A fentiekre tekintettel felelőtlenség azt javasolni, hogy a lakosságot, különösen a 12 éves és idősebb gyermekeket “oltsák be” kísérleti gentechnológiás anyagokkal… Semmilyen körülmények között nem szabad a gyermekeket és a fiatalokat kísérleti és még alig ismert génanyagoknak kitenni.

A Nürnbergi Kódex tiltja az emberkísérleteket.

Önök (a STIKO) kötelesek ajánlásaikban a Nürnbergi Kódexet is betartani. Kérjük, hogy a fenti ajánlást haladéktalanul vonják vissza.

Kedves nézőink, tetszett Önöknek az ügyben tevékenykedő ügyvédek e sürgős felhívása? Ezt a programot azzal szeretnénk befejezni, hogy bemutatunk két lehetőséget, amelyekkel Ön is aktívvá válhat:

Az ügyvédek arra kérik, hogy “terjessze ezt a levelet a lehető legszélesebb körben, és csatolja saját leveléhez is”. Ebből a célból a www.kla.tv eredeti oldalunkon a kék dobozban található adás alatti ügyvédek levelét ajánljuk letöltésre. Ön tehát csatlakozhat ehhez a levélhez, és tiltakozhat az STIKO-nál is, vagy írhat az illetékes állami munkaügyi, egészségügyi és szociális minisztériumnak vagy az egészségügyi hivataloknak is.

2) Mivel jelenleg szinte minden oltáskritikus jelentést cenzúráz a hasonlóan szocializált tömegmédia és az olyan közösségi platformok, mint a YouTube vagy a Facebook, mégpedig ócska ürügyekkel, az embereket csak az aktív nézőkön keresztül tudjuk elérni, akik továbbítják adásainkat az érdeklődőknek.

-Ezért küldjétek tovább ezt a sürgős adást MOST minél több érintett szülőnek, barátnak, munkatársnak és rokonnak a beillesztett linken keresztül.

Kérjük, használja az összes rendelkezésére álló csatornát, pl. Mail, WhatsApp, Twitter, Vimeo vagy Telegram. Köszönök szépen minden terjesztést!

a kw-tól

Források:

Az STIKO a Corona elleni védőoltást ajánlja a serdülőknek:
https://www.mdr.de/brisant/stiko-impfung-kinder-100.html
A politika bírálja a STIKO-t:
https://www.br.de/nachrichten/bayern/unterirdisch-kritik-an-soeders-attacke-auf-die-impfkommission,SdEhT10
Felhívás további terjesztésre
https://t.me/RechtsanwaeltinKaminski

Egyéb fontos programok a témában :

“Nem a gyógyításról van szó.” – Egy volt gyógyszeripari kereskedelmi képviselő nézőpontja www.kla.tv/19551

Az orvosok megmutatják az arcukat: egyértelmű nemet mondanak a Covid 19 oltásra a gyermekeken www.kla.tv/19231

A gyógyszeripar és az állam fúziója? www.kla.tv/19111

Mennyire semleges az Állandó Oltási Bizottság (STIKO)? www.kla.tv/19066

Corona oltás – pokol a földön? Interjú Prof. Dr. med. Sucharit Bhakdi professzorral www.kla.tv/18976

A gyermekek kötelező védőoltása melletti érvek megcáfolva www.kla.tv/18968

Magyar orvosok sürgős üzenete: Mentsük meg a gyerekeket! www.kla.tv/19164

Gerhard Wisnewski: Van rendszer a rendszertelenségben

A torontói rendőrszakszervezet nemet mond a kötelező COVID-19 vakcinákra

 

‘Ez a bejelentés, bármennyire is előzetes, nem tartalmaz olyan kritikus részleteket, amelyek központi jelentőségűek a hatások, az ütemezés vagy a tagjaink számára rendelkezésre álló esetleges alternatív lehetőségek megértéséhez’ – közölte a Torontói Rendőrszövetség.

TORONTO (LifeSiteNews) – A Torontói Rendőrszövetség (Toronto Police Association, TPA) a Torontói Rendőrszolgálat (TPS) azon szándékával kapcsolatban, hogy a COVID-19 oltást minden alkalmazottra – beleértve az egyenruhásokat és a civileket is – kötelezővé tegye, kedden bejelentette, hogy “nem támogatja a kötelező oltási bejelentést vagy a kötelező tájékoztatást”.

A TPA hozzátette, hogy “a bejelentésre teljes figyelmünket fordítjuk, és a TPA szorosan együttműködik más érintett felekkel, szakszervezetekkel és szövetségekkel, hogy megvizsgáljuk a kollektív lehetőségeinket”.

A TPS több mint 5500 tisztet, valamint több mint 2000 civil alkalmazottat foglalkoztat. A TPS alkalmazottai korábban mentesültek Toronto városának John Tory polgármester által a múlt héten kiadott rendelete alól, ami arra késztette az újságírókat és a nyilvánosság tagjait, hogy könyörögjenek a TPS-nek, hogy rendelje el a vakcinákat a tisztek számára.

Emellett helyi politikusok is hangot adtak annak az óhajuknak, hogy a rendőröket kötelezzék az oltás beadására. Joe Cressy, a Torontói Egészségügyi Tanács elnöke és városi tanácsos tweetelt: “A Torontói Rendőrség csatlakozott Toronto városához a kötelező védőoltás bevezetésében a tagjaik számára. Ez a helyes döntés a személyzetük és városunk védelme érdekében”.

“Ebből a bejelentésből, bármennyire is előzetes, hiányoznak olyan kritikus részletek, amelyek központi jelentőségűek a hatások, a határidők és a tagjaink számára rendelkezésre álló alternatív lehetőségek megértéséhez” – mondta a TPA. A TPA “további információkkal fog szolgálni, amint ezek a kritikus részletek rendelkezésre állnak”.

A szakszervezet hozzátette, hogy azért ellenzi a mandátumot, mert “minden erőfeszítést meg kell tennünk, hogy megvédjük minden tagunkat”.
A TPS azt állította, hogy az oltási politika betartja az emberi jogi kódex által megkövetelt szokásos intézkedéseket. Allison Sparkes szóvivő elmondta, hogy orvosi vagy vallási okokból lehet felmentést adni, de “politikánk és annak végrehajtásának részletei jelenleg kidolgozás alatt állnak”.

A TPA ellenállása az oltóanyaggal szemben akkor merült fel, amikor egyre több a bizonyíték a kísérleti eljárásban való részvétel egészségügyi kockázataival kapcsolatban. E hónap elején Thomas Renz ohiói ügyvéd azt állította, hogy csak az Egyesült Államokban több mint 45 000 ember halt meg a kísérleti COVID-19 vakcinák következtében.

https://www.lifesitenews.com/news/toronto-police-union-says-no-to-mandatory-covid-19-vaccines/

Totalitárius kísérlet volt

Forrás: AIER Library @ YouTube
The Totalitarian Roots of Vaccine Mandates | Kate Wand | Barry Brownstein
https://youtu.be/IoKK5b4aTG0

Totalitárius kísérlet volt

Forrás: AIER Library @ YouTube
The Totalitarian Roots of Vaccine Mandates | Kate Wand | Barry Brownstein
https://youtu.be/IoKK5b4aTG0

Dr. Lenkei Gábor: Válaszd a szabadságot!

A főáramú média hallgatása, amikor több C19-ellenes elnököt meggyilkolnak

A főáramú média hallgatása, amikor több C19-ellenes elnököt meggyilkolnak, majd a Covid-19 vakcinákat "véletlenül" néhány nappal később minden országban bevezetik.

A Covid-19 oltási program már javában zajlik, és a kormányok világszerte folytatják a védőoltás bevezetését, hogy elérjék a 70 százalékos beoltottsági küszöbértéket világszerte. Nem mindenki van azonban a vakcina-narratíva híve, mivel egyes országok elfordultak a nagy gyógyszergyártóktól és kísérleti injekcióiktól.

A bolygón három ország utasította el az Egészségügyi Világszervezet (WHO) Covid-19 vakcinájának elfogadását, és minden egyes hivatalos személy, aki közvetlenül elutasította az oltást, egy elnök volt, aki véletlenül mindhárom esetben holtan végezte.

Ez csak véletlen egybeesés? Vagy valami sokkal baljósabb dolog történik?

Tanzánia

John Magufuli elnök kétségeit fejezte ki a Covid-19 vakcina hatékonyságával és biztonságosságával kapcsolatban.

A Covid-19 vakcina bevezetésének kezdetén, február elején Tanzánia kijelentette, hogy az ország elutasítja az oltásokat, és alternatív homöopátiás gyógymódokat választ. Az egészségügyi miniszter bejelentette, hogy az ország "nem tervezi a COVID-19 vakcinák elfogadását", miután John Magufuli elnök kétségeit fejezte ki a külföldről beszerzett vakcinákkal kapcsolatban, és kijelentette, hogy csak azután fogadná el az oltásokat, miután azokat Tanzánia saját szakértői igazolták.

Dorothy Gwajima egészségügyi miniszter egy sajtótájékoztatón elmondta: "Még nem vagyunk meggyőződve arról, hogy ezek az oltóanyagok klinikailag biztonságosnak bizonyultak".

Ezt követően Gwajima és más egészségügyi tisztviselők gyógynövény-készítményt ittak, amely gyömbért, fokhagymát és citromot tartalmazott, valamint gyógynövényekből készült gőzt lélegeztek be, és ezeket az immunrendszer erősítésére és a vírus elpusztítására szolgáló kezelésként reklámozták. Gwajima ezután figyelmeztette az újságírókat, hogy ne közöljenek nem hivatalos adatokat a Covid-19-ről vagy bármilyen betegségről.

Tanzániában azonban zárlatokkal kellett szembenézni, mivel 2020 márciusában az összes iskolát és egyetemet bezárták, hogy a megbetegedések számának növekedésével foglalkozzanak. 2020 áprilisában Tanzánia leállította a Covid-19 statisztikák közzétételét - az utolsó nyilvános statisztikák szerint 509 pozitív eset volt, 21 haláleset és 183 gyógyulás. Még az év júniusában Magufuli elnök kijelentette, hogy az ország mentes a Covid-19-től.

Magalufi 2021 januárjának végén azt mondta: "Ki kell tartanotok. A védőoltások veszélyesek. Ha a fehér ember képes lett volna védőoltásokkal előállni, akkor mostanra már talált volna védőoltást az AIDS ellen; mostanra talált volna védőoltást [a] tuberkulózis ellen; mostanra talált volna védőoltást a malária ellen; mostanra talált volna védőoltást a rák ellen".

Ezt követően Matshidi Moeti, a WHO Afrikai Regionális Irodájának vezetője arra biztatta Tanzániát, hogy készüljön fel a vakcina bevezetésére, hozzon megelőző intézkedéseket a lakosság védelme érdekében, és ossza meg a WHO-val és a szomszédos országokkal a Covid-19 helyzetére vonatkozó adatokat. Tanzánia azonban kitartott, és nem volt hajlandó csatlakozni a vakcinaprogramhoz, és 2021 februárjában az ország nem szerepelt a COVAX-vakcina elosztási listáján.

John Nkengasong, az Afrikai Betegségellenőrzési és Megelőzési Központok igazgatója elmondta: "Tanzánia szuverén ország, nem mehetünk oda, és nem vonhatunk le adatokat. Ha nem működünk együtt, az mindenki számára veszélyessé válik.
"Tudjuk, mi működik" - tette hozzá, és figyelmeztetett, hogy Afrika összes eszköze és fejlesztési célja veszélybe kerül, "ha nem tesszük le ezt a vírust az útról".

2021 márciusában, alig néhány hónappal azután, hogy először utasította el a Covid-19 vakcinát, John Magufuli elnök a hírek szerint 61 éves korában szívkomplikációk következtében elhunyt. A mainstream média arról számolt be, hogy az elnök egy dar es Salaam-i kórházban halt meg, miután a halálát megelőző hetekben nem mutatkozott a nyilvánosság előtt.

Akkoriban az ellenzéki párt tagjai azt állították, hogy az elnök Covid-19 vírust kapott, később azonban Samia Suluhu Hassan alelnök megerősítette, hogy 2021. március 17-én 18 órakor halt meg, olyan szívkomplikációkban, amelyeknek nem volt köze a Covid-19 vírushoz.

Magufuli elnök halálát követően Samia Suluhu Hassan alelnököt 24 órán belül feleskették a helyére, hogy Magufuli tavaly kezdődött ötéves hivatali idejének hátralévő részét betöltse.

Röviddel Magafuli halála után Hassan elnök szakértői bizottságot hozott létre a Covid-19 vakcina biztonságosságának és hatékonyságának vizsgálatára, amelynek eredményeképpen Tanzánia június 15-én csatlakozott a COVAX vakcina forgalmazási listájához.

Az újonnan kinevezett elnök júliusban hivatalosan is elindította az ország Covid-19 oltási programját, miután valamivel több mint egymillió Johnson & Johnson Covid-19 oltóanyagot kapott, amelyet az Egyesült Államok a COVAX-programon keresztül adományozott.

Hassan elnök volt az első, aki élő televíziós adásban kapta meg a vakcinát, és másokat is az oltás beadására buzdított, ígérve, hogy az oltás teljesen biztonságos.

"Négy gyermek édesanyja, több unoka nagymamája és felesége vagyok, de mindenekelőtt elnök és főparancsnok. Nem tenném ki magam veszélynek, tudván, hogy a nemzet pásztoraként mindezek a felelősségek rám hárulnak" - mondta a Dar es Salaam városában, a State House-ban tartott ünnepségen.

Az oltottak között volt továbbá Dorothy Gwajima egészségügyi miniszter, az az orvos, aki az előző évben a gyógynövényes gyógymódokat és az alternatív Covid-19 kezeléseket népszerűsítette.

Az élő televíziós oltásokat azért közvetítették, hogy felvegyék a harcot az oltóanyaggal kapcsolatos állítólagos orvosi félretájékoztatással szemben, amelyet a jelek szerint a közösségi médiában, valamint vallási és politikai vezetőktől kaptak.

Burundi

Nkurunziza elnök kiutasította a WHO egyik vezető tisztviselőjét az országból a Covid-19 járvány rossz kezelése miatt.

Nkurunziza elnök kiutasította a WHO tisztviselőit az országból, mert rosszul kezelték a Covid-19-es pánikot, és nem volt hajlandó korlátozásokat bevezetni a kis afrikai országban. A burundi külügyminisztérium a WHO afrikai központjának címzett, 2020. május 12-én kelt levelében azt írta, hogy a négy tisztviselőt - az ország egyik vezető WHO-képviselőjét és három másik szakértőt - "persona non grata-nak nyilvánították, és mint ilyeneknek 2020. május 15-ig, péntekig el kell hagyniuk Burundi területét".

Az utasítás értelmében kiutasították a WHO burundi vezető tisztviselőjét, Dr. Walter Kazadi Mulombót, az ország koronavírus koordinátorát, Dr. Jean Pierre Mulunda Nkatát, a fertőző betegségek vezetőjét, Dr. Ruhana Mirindi Bisimwát, valamint a COVID-19 vizsgálatának laboratóriumi szakértőjét, Daniel Tarzy professzort.

Egy burundi tisztviselő a médiának nyilatkozott: "Az egész WHO-csapat felelős azért, hogy támogassa Burundit a COVID-19 elleni küzdelemben.

"Kiutasították őket, és az egészségügyi miniszter teljesen kizárta a WHO-t, azzal vádolva, hogy elfogadhatatlanul beavatkozik a koronavírus kezelésébe"

Bár alig egy hónappal később, 2020 júniusában Pierre Nkurunziza elnök meghalt, miután állítólag 55 évesen szívmegállást szenvedett.

A mainstream média szerint az elnököt 2020. június 6-án szállították kórházba, miután rosszul kezdte érezni magát, ahol az állapota javulni látszott. Néhány nappal később azonban a hírek szerint az elnök szívmegállást szenvedett, és már nem tudták újraéleszteni.

Nkurunziza elnöki tisztségét röviddel halála után Evariste Ndayishimiye tábornok vette át.

Tanzánia nyomdokaiba lépve 2021 elején Burundi lett a második afrikai ország, amely azt mondta, hogy nincs szüksége Covid-19 vakcinára. Az egészségügyi miniszter, Thaddee Ndikumana 2021 februárjában újságíróknak azt mondta, hogy a megelőzés fontosabb, és akkor azt állította, hogy "mivel a betegek több mint 95%-a felépült, becsléseink szerint egyelőre nincs szükség vakcinákra".

Most, hogy Ndayishimye lett az elnök, Burundi gyorsan meggondolta magát a vakcinákkal kapcsolatban, és 2021 júliusában bejelentette, hogy befogadja a Covax vakcinákat, azzal a feltétellel, hogy Burundi nem ír alá egy olyan mentességet, amely kötelezné a kormányt arra, hogy kártalanítsa az oltások "nemkívánatos" mellékhatásainak áldozatait.

Az egészségügyi miniszter, Ndikumana, aki eredetileg ellenezte az oltóanyagokat, azt mondta, hogy az ország elfogadta a Világbank által felajánlott Covax vakcinákat, hozzátéve: "Ha a vakcinák itt lesznek, minden burundi, aki akar, elmehet [és beoltathatja magát]".

Haiti

A néhai haiti elnököt 2021 júliusában lőtték le otthonában.

Miután az Egészségügyi Világszervezet (WHO) bejelentette a vakcina világméretű bevezetését, a haiti kormány elutasította az AstraZeneca oltóanyagának átvételét. A The Guardian szerint 2021 áprilisában a tervek szerint májusban 756 000 adag vakcina érkezett volna Haitire, a kormány számára ingyenesen - írja a The Guardian.

Jovenel Moïse elnök akkoriban elutasította az ingyenes oltóanyagok átvételét, ami jogos lépés volt, tekintve, hogy számos ország, például Dánia, Ausztria, Norvégia és Thaiföld leállította az AstraZeneca oltás alkalmazását, miután súlyos mellékhatások léptek fel a befogadóknál.

A Bloomberg jelentése szerint a haiti kormány az AstraZeneca vakcinával kapcsolatos mellékhatások miatt utasította vissza az oltásokat. Más főáramú médiaorgánumok azonban másról számoltak be, és azt állították, hogy a kormány azért utasította vissza az első Covax-szállítmányt, mert nem volt megfelelő infrastruktúra a vakcina megfelelő tárolásához. Bár az UNICEF a The New Humanitariannak elmondta, hogy Haiti hőmérséklet-szabályozott ellátási láncának 80 százalékát az elmúlt években korszerűsítették.

Ennek ellenére Laure Adrien, az egészségügyi minisztérium főigazgatója azt mondta: "Amikor úgy döntöttünk, hogy elhalasztjuk a COVAX-program 756 000 adagját, nem voltunk olyan helyzetben, mint amilyenben ma vagyunk".

A Pfizer új oltóanyag-szállítmánya nem csak a Biden-kormánytól érkezett volna, hanem júliusban - ugyanabban a hónapban, amikor Moïse elnököt meggyilkolták.

Jovenel Moïse haiti elnököt 2021. július 7-én Port-au-Prince-i otthonában lelőtték. A hivatalos történet szerint a kora reggeli órákban egy kéttucatnyi zsoldosból álló csoport, köztük két amerikai-haiti állampolgár és több kolumbiai, köztük több volt katona, megrohamozta Moïse villáját, és az amerikai kábítószer-ellenes hatóság (DEA) rajtaütésének adták ki magukat, legyőzve a személyzetet és a biztonságiakat.

A támadás során Moïse-t akár 12 lövés is érte, és házát feldúlták. Az ezt követő órákban az állítólagos támadók közül többeket lövöldözésben megöltek vagy elfogtak, néhányukat Haiti tajvani nagykövetségén, ahol menedéket kerestek.

Moïse elnök meggyilkolását követően Claude Joseph ideiglenes miniszterelnököt választották hatalomra. Röviddel ezután, július 14-én, szerdán - alig egy héttel az elnök meggyilkolása után - Haiti megkapta az első 500 000 adag Covid-19 vakcinát, amelyet az amerikai kormány a COVAX program keretében adományozott.

Ez azonban csak véletlen egybeesés, hogy az oltóanyag bevezetése azután kezdődött, hogy az elnököt egy héttel korábban agyonlőtték otthonában...

A mainstream média hallgatása

Természetesen a mainstream média hallgatott az elnökök meggyilkolásáról, csak azért szólaltak meg a történetekben, hogy leküzdjék a "dezinformációt", miszerint azért gyilkolták meg őket, mert ellenezték a vakcinát. A tényellenőrzők kénytelenek voltak előbújni az erdőből, hogy "bebizonyítsák", hogy az elnökök halála megmagyarázható.

Azoknak, akiknek van eszük, azonban furcsának tűnik, hogy az országok mindegyike gyorsan elkezdte elfogadni a vakcinákat, amint az oltásellenes elnökök kikerültek a képből.

https://pokolafoldon.hu/great-reset/a-foaramu-media-hallgatasa-amikor-tobb-c19-ellenes-elnokot-meggyilkolnak