2021. augusztus 25., szerda

Jogászok tiltakoznak a STIKO serdülőknek szóló oltási ajánlása ellen!

Hosszú elutasítás és egyidejűleg nagy politikai nyomásgyakorlás után az Állandó Oltási Bizottság (STIKO) hirtelen mégiscsak javasolja a Corona-oltást a 12 éves és idősebb serdülők számára. Az ügyvédek, akik a “Corona-oltásokat “kísérleti COVID-19 génterápiás injekcióként” jellemzik, az STIKO minden tagjához intézett sürgős felhívással tiltakoznak ez ellen. A műsor röviden és tömören dokumentálja az ügyvédek érvelését.

Az Állandó Oltási Bizottság – röviden STIKO – 2021. augusztus 16-án, hétfőn bejelentette, hogy mostantól a tizenkét és 17 év közötti serdülőknek is ajánlja a Corona elleni védőoltást. Korábban az orvosi tanácsadó testület mindig elutasította, hogy általános oltási ajánlást adjon ki a serdülők számára. Augusztus 16-a előtt az ÁNTSZ csak a már meglévő betegségekkel rendelkező serdülőknek ajánlotta a Corona elleni védőoltást. Ezt a vonakodást a politikusok – néha igen élesen – bírálták.

 

Markus Söder bajor miniszterelnök például azt mondta: “Nagyra értékeljük az STIKO-t, de ez egy önkéntes szervezet. Az EMA – az Európai Gyógyszerügynökség – ezek a szakemberek. Úgy döntöttek: igen, a vakcinát engedélyezték.”

Az STIKO hirtelen szemléletváltása ezért komolyan felveti azt a kérdést, hogy az STIKO valóban olyan független-e, mint amilyennek ismételten állítja magát, végül engedett a politikai nyomásnak?

Számos jogász most sürgős felhívásban szólítja fel a Állandó Oltási Bizottságot , hogy “vonja vissza a kísérleti génhatóanyagokra kiadott oltási ajánlást minden 12-17 éves gyermek számára”!

Az ügyvédek 11 oldalas, név szerint a szervezet valamennyi tagjának címzett levélben indokolják tiltakozásukat. A teljes levelet rövidítés nélkül mutatjuk be a stáblistán.

Ezen a ponton az ügyvédek érvelésének csak néhány lényeges pontját említjük meg rövid részletekben:

  1. A gyermekek nem a világjárvány mozgatórugói
  2. Corona-kutatók: az iskolák nem jelentenek kockázatot
  3. feltáratlan és kísérleti génanyagok

    A Covid 19 vakcinák nem klasszikus vakcinák, hanem kísérleti génalapú anyagok. Az eddigi mellékhatások drámaiak és rendkívül aggasztóak. A hosszú távú hatások egyszerűen nem ismertek.

Az EudraVigilance adatbázis szerint 2021. július 31-ig 20 595 halálesetet és 1 960 607 sérülést jelentettek a négy kísérleti COVID-19 génterápiás szer injekcióját követően (az ügyvédek átlagolták a vakcinázást).

  1. A tünetmentes (tüneteket nem mutató) emberek nem terjesztik a vírust.
  2. kétszer annyi kórházi kezelés az oltott embereknél, mint az oltatlanoknál.

Izrael a világ legjobban “beoltott” országa. Mégsem mutatkozik statisztikai különbség az oltottak és az oltatlanok között. Meglepő módon a beoltottak kétszer annyi kórházi kezelésben részesülnek, mint a be nem oltottak.

  1. a bejelentett oltási mellékhatások drámai számai

A VAERS portálon (az Egyesült Államokban a vakcinasérülésekre vonatkozó adatgyűjtés) 438 440 súlyos vakcinával kapcsolatos mellékhatást regisztráltak. Ott többek között nyilvánosságra hozták a védőoltások kezdete óta bekövetkezett 9 048 halálesetet, 26 818 kórházi kezelést, 2486 arcbénulást, 2152 anafilaxiás sokkot, 985 vetélést, 3324 szívrohamot és 7463 fogyatékosságot.

  1. az összes állat az mRNS technológiával történő injekciózások után az újrafertőződésben elpusztult.

Rejtély számunkra, hogy miért nem foglalkoznak nyilvánosan azzal, hogy az állatkísérletek során az mRNS-technológiával történő befecskendezés után minden állat elpusztult az újrafertőződéskor (azaz ha az oltás után megfertőződtek a vírussal).

  1. grafén-oxid a kísérleti génanyagokban
  2. a kísérleti génanyagok meddőséget okozhatnak
  3. A kísérleti genetikai anyagok nem képesek megakadályozni a COVID-19 terjedését.

  1. Összefoglalás és a fellebbezésünk

A fentiekre tekintettel felelőtlenség azt javasolni, hogy a lakosságot, különösen a 12 éves és idősebb gyermekeket “oltsák be” kísérleti gentechnológiás anyagokkal… Semmilyen körülmények között nem szabad a gyermekeket és a fiatalokat kísérleti és még alig ismert génanyagoknak kitenni.

A Nürnbergi Kódex tiltja az emberkísérleteket.

Önök (a STIKO) kötelesek ajánlásaikban a Nürnbergi Kódexet is betartani. Kérjük, hogy a fenti ajánlást haladéktalanul vonják vissza.

Kedves nézőink, tetszett Önöknek az ügyben tevékenykedő ügyvédek e sürgős felhívása? Ezt a programot azzal szeretnénk befejezni, hogy bemutatunk két lehetőséget, amelyekkel Ön is aktívvá válhat:

Az ügyvédek arra kérik, hogy “terjessze ezt a levelet a lehető legszélesebb körben, és csatolja saját leveléhez is”. Ebből a célból a www.kla.tv eredeti oldalunkon a kék dobozban található adás alatti ügyvédek levelét ajánljuk letöltésre. Ön tehát csatlakozhat ehhez a levélhez, és tiltakozhat az STIKO-nál is, vagy írhat az illetékes állami munkaügyi, egészségügyi és szociális minisztériumnak vagy az egészségügyi hivataloknak is.

2) Mivel jelenleg szinte minden oltáskritikus jelentést cenzúráz a hasonlóan szocializált tömegmédia és az olyan közösségi platformok, mint a YouTube vagy a Facebook, mégpedig ócska ürügyekkel, az embereket csak az aktív nézőkön keresztül tudjuk elérni, akik továbbítják adásainkat az érdeklődőknek.

-Ezért küldjétek tovább ezt a sürgős adást MOST minél több érintett szülőnek, barátnak, munkatársnak és rokonnak a beillesztett linken keresztül.

Kérjük, használja az összes rendelkezésére álló csatornát, pl. Mail, WhatsApp, Twitter, Vimeo vagy Telegram. Köszönök szépen minden terjesztést!

a kw-tól

Források:

Az STIKO a Corona elleni védőoltást ajánlja a serdülőknek:
https://www.mdr.de/brisant/stiko-impfung-kinder-100.html
A politika bírálja a STIKO-t:
https://www.br.de/nachrichten/bayern/unterirdisch-kritik-an-soeders-attacke-auf-die-impfkommission,SdEhT10
Felhívás további terjesztésre
https://t.me/RechtsanwaeltinKaminski

Egyéb fontos programok a témában :

“Nem a gyógyításról van szó.” – Egy volt gyógyszeripari kereskedelmi képviselő nézőpontja www.kla.tv/19551

Az orvosok megmutatják az arcukat: egyértelmű nemet mondanak a Covid 19 oltásra a gyermekeken www.kla.tv/19231

A gyógyszeripar és az állam fúziója? www.kla.tv/19111

Mennyire semleges az Állandó Oltási Bizottság (STIKO)? www.kla.tv/19066

Corona oltás – pokol a földön? Interjú Prof. Dr. med. Sucharit Bhakdi professzorral www.kla.tv/18976

A gyermekek kötelező védőoltása melletti érvek megcáfolva www.kla.tv/18968

Magyar orvosok sürgős üzenete: Mentsük meg a gyerekeket! www.kla.tv/19164

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése