2021. szeptember 18., szombat

"Minket betilthatnak, de az igazságot kereső milliókat nem tilthatják be."

 

USA: Szövetségi egészségügyi alkalmazottak fújják a sípot. Hamarosan...

Holnaptól a Project Veritas egy videósorozatot indít, amely leleplezi az USA kormányzati egészségügyi ügynökségeit és gyógyszeripari cégeit - megmutatva, mit gondolnak valójában a Covid injekciókról.

A Project Veritas egy amerikai nonprofit újságíró vállalkozás, amely a korrupció, a tisztességtelenség, az öncsalás, a pazarlás, a csalás és más visszaélések feltárásával és leleplezésével foglalkozik mind a köz-, mind a magánintézményekben, egy etikusabb és átláthatóbb társadalom elérése érdekében. Hogy segítsünk a Project Veritasnak legyőzni a cenzúrát és megosztani az igazságot, követni fogjuk a "Sokkoló COVID-oltás sorozatukat".

"Minket betilthatnak, de az igazságot kereső milliókat nem tilthatják be." - Project Veritas.

 

Ezt nem akarod kihagyni:

James O'Keefe: "Miért döntöttél úgy, hogy kitálalsz?"

Kormányzati orvosi bennfentes: "Istenbe vetem a hitem, nem az emberbe."

James O'Keefe: "Attól fél, hogy [a kormány] megtorlást fog alkalmazni ön ellen?"

Kormányzati orvosi bennfentes: "Szövetségi alkalmazott vagyok. Milyen más szövetségi alkalmazottakat lát, akik előbújnak?"

James O'Keefe: "De te Istenbe vetetted a hitedet."

Kormányzati orvosi bennfentes: "Ámen."

 

Hétfő este, amikor ez a történet kiderül, MINDENKINEK a Veritas hadseregben készen kell állnia arra, ami talán a valaha tapasztalt legnagyobb Big Tech cenzúra támadás lehet.

A felvételek olyan erősek és leleplezőek, hogy fel kell készülnünk arra, hogy kitiltanak minket a platformjainkról (ironikusan azért, mert a szövetségi kormányt és a gyógyszeripari cégeket idézzük).

Van egy tervünk arra, hogy továbbra is eljuttassuk nektek a tartalmat, és itt van szükségünk a Veritas Army-ra, hogy úgy lépjen fel, mint még soha.

LEGYETEK RAJTA AZ ERRE A CÉLRA LÉTREHOZOTT E-MAIL LISTÁNKON, HOGY ELKÜLDHESSÜK NEKTEK A KAZETTÁKAT.

 



KÖVESSETEK MINKET A TELEGRAMON.

A meghatalmazott útján történő terjesztés az egyetlen megoldás a cenzúrára. Minket betilthatnak, de az igazságot kereső milliókat nem.

Kattintsatok a Twitterre, rögzítsétek, töltsétek le és osszátok meg a klipeket messzire és széles körben, ha a Big Tech lépéseket tesz, hogy letörölje ezt a létfontosságú információt.

A Click-to-Tweet link elérhető lesz a hivatalos Telegram csatornánkon és a hétfő esti e-mailben. Oszd meg azonnal.

A videókat is nagyon könnyen le tudod majd tölteni a Telegram-csatornánkon keresztül.

Ez túlságosan is fontos. Számítunk rád, hogy minél több emberhez eljuttatod ezt az információt.

A tartalom a király, és senki sem fogja megállítani az IGAZSÁG terjedését.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/minket-betilthatnak-de-az-igazsagot-kereso-milliokat-nem-tilthatjak-be

Világkormány-szuperállam agymosás hogyan, egészségügyi diktatúra, tanult szolgalelkűség

Világkormány-szuperállam agymosás hogyan, egészségügyi diktatúra, tanult szolgalelkűség, börtönbolygó, totális kontroll, dehumanizálás, disztópia, ez sem marad meg.

Az első bátor demonstráció Budapesten - Lassan ébred a magyar, a többség otthon szurkol!

 

Hirek 408 1

Az első olyan demonstráció volt Magyarországon, amely az oltásokat és a kormányt is egyaránt bírálta. Magyarország sereghajtó a tiltakozásokban is, hiszen Európa szinte minden államában erős és heves tiltakozások alakultak ki az oltások miatt és a kormányintézkedések miatt. Eddig szinte egy tagállamban sem tudták bevezetni az oltási igazolványokat, csak Nemzetgyilkos Orbán tudta a magyarokkal elfogadtatni a megkülönböztetést oltott és oltatlanra. A magyarok nem lázadtak fel és nem tiltakoztak a megosztó és értelmetlen rendelkezések miatt. Magyarországon továbbra sincs járvány és nem is volt, csak kizárólagosan a politikusok generálták az emberekben a félelmet. ma már Magyarországon is egyre több orvos ismeri el, hogy nem volt járvány, kizárólagosan a politikai nyomásnak engedelmeskedtek. A kötelező oltással sok orvos és ápoló hagyja ott a pályát. A kormány ezt a káoszt akarja kihasználni, hogy maszek cégeknek adja bérbe majd az intézményeket és így fizetőssé teszi az ellátást. A TB fizetés kötelező lesz továbbra is, azonban ellátást nem kapunk majd, ahogyan nyugdíjat sem, mert egyre többet hangoztatják, hogy adható! Reméljük, hogy egyre többen ébrednek tudatukra, hogy hosszú évek alatt becsapták őket! A rendezvényen becslések szerint 5-6 000 ember vett részt. Az egyik szervező Bódis Csaba volt. Jó lenne, ha az emberek nem másokra várnának, hogy majd valaki csinál valamit, hanem mindenkire szükség lenne a nemzet megmentésére. Hirek 408 2

https://press.fmr-europe.com/news.php?extend.408

Figyelmeztetés a szülőknek: gyermekbénulás/influenza/covid oltás

 

A CDC tudja, hogy a gyermekek károsodnak: Dr. Artis

A CDC bejelentette az USA kórházainak, hogy 2021 augusztusa és novembere között tömeges járványra számíthatnak. A kórházakat elárasztják majd a gyermekek, akiknél a gyermekbénuláshoz hasonló betegség, az úgynevezett akut petyhüdt myelitis fog jelentkezni; lebénult karok, lábak és az arcuk ½ része.

  • Nem lesznek képesek járni.

  • Átlagéletkoruk 5 év.

  • Nincs gyógymód.

  • Korai fizikoterápia szükséges.

Ez csak az USA-ra korlátozódik?

Részleges átirat

Aug 17.21 Az FDA jóváhagyta a Pfizer oltás új változatát. A Pfizer-nek 2 hete volt arra, hogy közölje az FDA-val, hogy mi van az oltásban. A sürgősségi felhasználási engedély lehetővé tette a gyártók számára, hogy megváltoztassák az oltás tartalmát. Ennek következtében az embereknek más összetevőket adtak be.

A CDC bejelentette az USA kórházainak, hogy 2021 augusztusa és novembere között tömeges járvány kitörésére kell számítani. A kórházakat elárasztják majd a gyermekbénuláshoz hasonló, akut petyhüdt myelitis nevű betegséget mutató gyermekek; lebénult karok, lábak és az arcuk ½ része. Nem lesznek képesek járni. Átlagéletkoruk 5 év. Nincs gyógymód. Korai fizikoterápia szükséges.

Ez csak az USA-ra korlátozódik?

Honnan tud a CDC a gyermekbénulás típusú betegség közelgő kitöréséről?

Az USA-ban 2014 előtt nem volt nyoma akut petyhüdt myelitisnek. A https://www.cdc.gov címen írja be az akut petyhüdt myelitis -t a térkép megtekintéséhez.

2001 -ben a Fülöp -szigeteken a gyermekbénulás olyan vakcinákból származott, amelyek akut petyhüdt PARALYSIS -t okoztak gyermekeknél.

A https://www.fda.gov oldalon megnézheti, hogy az USA szövetségi kormánya évente mely influenza elleni vakcinagyártók kapják a legtöbb tételt, illetve mely gyártóknak engedélyezi a legtöbb beszerzést, hogy az egész országba szállítsák. Az influenza elleni oltások gyártóinak adott 5 legnagyobb tételből 3-t 2013-ban vezették be és hagyták jóvá az FDA által. Közvetlenül a bénulás kezdete előtt.

MIND A 3-NAK ISMERT MELLÉKHATÁSA A BÉNULT KAROK, LÁBAK, ½ ARCUK BÉNULÁSA, AMIT HARANGBÉNULÁSNAK NEVEZNEK. Benne van a saját dokumentumaikban.

2021 -ben a járvány a valaha volt legnagyobb b/c lesz, az oltásokat gyártó 5 influenza elleni cég rekord mennyiségű tételt kapott, némelyik kétszeresét, mint az előző években.

Dr. Ardis azt állítja, hogy amit a gyerekek tapasztalni fognak, az nem akut petyhüdt myelitis, hanem Guillain-Barre szindróma, ami, ha nem tudod, mi az, úgy néz ki, mint a gyermekbénulás.

A Pfizer arra kérte az FDA-t, hogy engedélyezze az 5-11 éves gyermekek beoltását 2021. szeptember-októberi kezdettel. A gyermekeknek csak 60%-a képes felépülni 1 év után. A 40%-uknak egész életükben megmarad.

Hogy ez megtörténjen, az influenza elleni oltásokat fogják erőltetni, és a Pfizer kérte az FDA-t, hogy hagyja jóvá a covid oltást az 5-11 éves gyermekek számára.

FIGYELMEZTETÉS A SZÜLŐKNEK

Ha 2021 szeptemberében kiderül, hogy a CDC engedélyezte a Pfizer számára az 5-11 éveseknek adott injekciót, akkor a CDC pontosan így tudta, hogy a gyerekek megbénulnak. A kórházaknak előre megmondták, hogy nevezzék akut petyhüdt myelitisnek, hogy fedezzék a hátsójukat, mert 2020 októbere óta tudjuk, hogy a Guillain-Barre szindrómát, amely definíciójában megegyezik az akut petyhüdt myelitisszel, a következő oltásokban fogják bevezetni; minden új tétel, amit még soha nem láttak ezekben az adagokban.

ENNEK A GYERMEKBÉNULÁS TÍPUSÚ JÁRVÁNYNAK A MEGELŐZÉSE ÉRDEKÉBEN NE JÁRULJANAK HOZZÁ!

Ha gyermeke rendszeres oltásfrissítésre megy, ne járuljon hozzá a gyermekbénulás elleni oltáshoz, ne adjon influenza elleni oltást és ne adjon kovásza elleni oltást.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/figyelmeztetes-a-szuloknek-gyermekbenulas-influenza-covid-oltas

A MILÁNÓI BÍRÓSÁG TÖRTÉNELMI JELENTŐSÉGŰ ÍTÉLETE

 

A MILÁNÓI BÍRÓSÁG TÖRTÉNELMI JELENTŐSÉGŰ ÍTÉLETE MEGVÁLTOZTATTA AZ OLASZORSZÁGI SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI DOLGOZÓKAT ÉRINTŐ EDDIGI KEDVEZŐTLEN BÍRÓSÁGI HATÁROZATOKAT: EZZEL TÖRVÉNYELLENESNEK MONDTA KI A MUNKAVÁLLALÓK ELBOCSÁTÁSÁT.

A szociális és egészségügyi dolgozók csoportjára vonatkozott legelőször a vakcina kötelezővé tétele, akik közül az ellenállókat a munkáltatók kímélet nélkül elbocsátották. Volt egy sajnálatos negatív végzés, amelyről és az ezt követő tucatnyi hasonló döntésről a fősodrú média széles körben beszámolt elrettentésül a még ellenálló egészségügyi dolgozók számára, hogy azok a helyzetbe beletörődve végleg lemondjanak az egészséghez és a munkához való jogukról.

Néhány perccel ezelőtt kaptam értesítést az ELSŐ ÉRDEMI ÍTÉLETRŐL, tehát nem sürgősségi határozatról, hanem EGY VÉGLEGES ÍTÉLETRŐL, amely kimondta, hogy a munka alóli felfüggesztés jogsértő volt, valamint hogy az elmaradt fizetéseket a munkavállaló számára visszamenőleg ki kell fizetni. Ez nem pusztán egy jó ítélet, hanem egy rendkívüli ítélet, mivel a felfüggesztés jogellenességének elvét szankcionálja. A bíró, aki ráadásul a leghitelesebb olasz bíróságról és nem egy perifériáról érkezett, leszögezte, hogy a munkavállalónak ugyan nem kell visszatérnie a munkába, de joga van a fizetéshez.

Ezzel az ítélettel a konkrét peres ügy megoldódott ugyan, a hatalmi narratíva másik alappillérének – mely szerint az oltatlanok veszélyesebbek, mint az oltottak – lerombolása még mindig hátra van. Ez a különálló per a megfelelő európai uniós fórumon már folyamatban van.

A mostani kedvező ítélet alapján elmondhatjuk, hogy Olaszországban végre érvényesült a jog és ezzel ellenkezőjére fordult a törvénytelenség térnyerésének tendenciája. Tehát újult erővel támadásba lendülünk, hogy jogi úton megakadályozzuk a többi egészségügyi szakember, iskolai személyzet és a diákok elleni bárminemű megkülönböztetést.

Az ítélet teljes szövegét a következő órákban teszik közzé.

Benedetto Marcello, Sandri & Taraldsen Ügyvédi Iroda


Forrás: https://www.santalex.eu/causa-obbligo-vaccinale-sanitari?fbclid=IwAR2Pon6YTs-54AFvuj2pmA7BFX1Zk03dT6sM_rcG-ns9eJdDnmOjoXPWnSE, https://www.facebook.com/studiolegalesandri ,

https://orvosokatisztanlatasert.hu/a-milanoi-birosag-tortenelmi-jelentosegu-itelete/

AUSZTRIA: Lezárnak egy körzetet, mert alacsonynak tartják a 49 százalékos covid-oltottságot

 

A felső-ausztriai Braunau kerületet mától lezárják. Csak azokat engedik ki, akik negatív tesztet tudnak felmutatni, vagy akik be vannak oltva, vagy igazolni tudják, hogy felépültek a covid-fertőzésból. Az intézkedés oka az "alacsony oltási arány". Jelenleg a lakosság 49,2 százaléka vakcinázott.

A rendelet végrehajtása érdekében ellenőrző pontokat kell létrehozni ahol a rendőrség és a katonaság együttműködésében zajlik az emberek kontrollálása.

Az 50 százalékos oltási arányhoz "csak 852" lakos hiányzik a heute.at osztrák hírportál számításai szerint.

A tilalom bevezetése mellett fokozzák az oltási kampányt az érintett körzetben.



https://mediaforras.com/ausztria-lezarnak-egy-korzetet-mert-alacsonynak-tartjak-a-49-szazalekos-covid-oltottsagot-1046

Gedeon története

A Zsarnok variáns