A CDC tudja, hogy a gyermekek károsodnak: Dr. Artis

A CDC bejelentette az USA kórházainak, hogy 2021 augusztusa és novembere között tömeges járványra számíthatnak. A kórházakat elárasztják majd a gyermekek, akiknél a gyermekbénuláshoz hasonló betegség, az úgynevezett akut petyhüdt myelitis fog jelentkezni; lebénult karok, lábak és az arcuk ½ része.

  • Nem lesznek képesek járni.

  • Átlagéletkoruk 5 év.

  • Nincs gyógymód.

  • Korai fizikoterápia szükséges.

Ez csak az USA-ra korlátozódik?

Részleges átirat

Aug 17.21 Az FDA jóváhagyta a Pfizer oltás új változatát. A Pfizer-nek 2 hete volt arra, hogy közölje az FDA-val, hogy mi van az oltásban. A sürgősségi felhasználási engedély lehetővé tette a gyártók számára, hogy megváltoztassák az oltás tartalmát. Ennek következtében az embereknek más összetevőket adtak be.

A CDC bejelentette az USA kórházainak, hogy 2021 augusztusa és novembere között tömeges járvány kitörésére kell számítani. A kórházakat elárasztják majd a gyermekbénuláshoz hasonló, akut petyhüdt myelitis nevű betegséget mutató gyermekek; lebénult karok, lábak és az arcuk ½ része. Nem lesznek képesek járni. Átlagéletkoruk 5 év. Nincs gyógymód. Korai fizikoterápia szükséges.

Ez csak az USA-ra korlátozódik?

Honnan tud a CDC a gyermekbénulás típusú betegség közelgő kitöréséről?

Az USA-ban 2014 előtt nem volt nyoma akut petyhüdt myelitisnek. A https://www.cdc.gov címen írja be az akut petyhüdt myelitis -t a térkép megtekintéséhez.

2001 -ben a Fülöp -szigeteken a gyermekbénulás olyan vakcinákból származott, amelyek akut petyhüdt PARALYSIS -t okoztak gyermekeknél.

A https://www.fda.gov oldalon megnézheti, hogy az USA szövetségi kormánya évente mely influenza elleni vakcinagyártók kapják a legtöbb tételt, illetve mely gyártóknak engedélyezi a legtöbb beszerzést, hogy az egész országba szállítsák. Az influenza elleni oltások gyártóinak adott 5 legnagyobb tételből 3-t 2013-ban vezették be és hagyták jóvá az FDA által. Közvetlenül a bénulás kezdete előtt.

MIND A 3-NAK ISMERT MELLÉKHATÁSA A BÉNULT KAROK, LÁBAK, ½ ARCUK BÉNULÁSA, AMIT HARANGBÉNULÁSNAK NEVEZNEK. Benne van a saját dokumentumaikban.

2021 -ben a járvány a valaha volt legnagyobb b/c lesz, az oltásokat gyártó 5 influenza elleni cég rekord mennyiségű tételt kapott, némelyik kétszeresét, mint az előző években.

Dr. Ardis azt állítja, hogy amit a gyerekek tapasztalni fognak, az nem akut petyhüdt myelitis, hanem Guillain-Barre szindróma, ami, ha nem tudod, mi az, úgy néz ki, mint a gyermekbénulás.

A Pfizer arra kérte az FDA-t, hogy engedélyezze az 5-11 éves gyermekek beoltását 2021. szeptember-októberi kezdettel. A gyermekeknek csak 60%-a képes felépülni 1 év után. A 40%-uknak egész életükben megmarad.

Hogy ez megtörténjen, az influenza elleni oltásokat fogják erőltetni, és a Pfizer kérte az FDA-t, hogy hagyja jóvá a covid oltást az 5-11 éves gyermekek számára.

FIGYELMEZTETÉS A SZÜLŐKNEK

Ha 2021 szeptemberében kiderül, hogy a CDC engedélyezte a Pfizer számára az 5-11 éveseknek adott injekciót, akkor a CDC pontosan így tudta, hogy a gyerekek megbénulnak. A kórházaknak előre megmondták, hogy nevezzék akut petyhüdt myelitisnek, hogy fedezzék a hátsójukat, mert 2020 októbere óta tudjuk, hogy a Guillain-Barre szindrómát, amely definíciójában megegyezik az akut petyhüdt myelitisszel, a következő oltásokban fogják bevezetni; minden új tétel, amit még soha nem láttak ezekben az adagokban.

ENNEK A GYERMEKBÉNULÁS TÍPUSÚ JÁRVÁNYNAK A MEGELŐZÉSE ÉRDEKÉBEN NE JÁRULJANAK HOZZÁ!

Ha gyermeke rendszeres oltásfrissítésre megy, ne járuljon hozzá a gyermekbénulás elleni oltáshoz, ne adjon influenza elleni oltást és ne adjon kovásza elleni oltást.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/figyelmeztetes-a-szuloknek-gyermekbenulas-influenza-covid-oltas