2021. november 7., vasárnap

Hamis "járványok" 2.0: AIDS

Fontos, hogy szembenézzünk a múlttal. Nézzük meg az előző nagy áljárványt, amelynek az egyik szülője ugyanaz a csaló volt aki a mai áljárvány egyik kulcsembere: Dr. Anthony Fuaci. Vajon kiérdemli/kiérdemelte a tömeggyilkos jelzőt Mr. Fauci?
Nagyon hasonló forgatókönyvet követtek, mint amit most is követnek, azzal a nagy különbséggel, hogy most a modern kommunikációs technológiáknak köszönhetően, és a világot átszövő különböző szervezeteknek hála, ezt sikerült az egész világra kiterjedően végrehajtaniuk (lásd Billi nyilatkozatát, a korábban sosem próbált kombinációról: https://www.bitchute.com/video/B0Es5XYeUbLQ/).
Akkor is volt egy hamis tesztjük, amely fertőzöttnek mutatta a megvizsgált személyek egy részét. A "gyógymód" egy nagyon veszélyes, halálos méreg volt, az AZT. Az AZT, amit kemoterápiás méregként használtak, ami egy olyan veszélyes méreg volt, hogy a túlságosan mérgező volta miatt még a rákos betegek kezeléséből is kitiltottak. Ez az AZT megölte azokat akiket a diagnózis alapján elkezdtek "gyógyítani". Így beteljesítve az u.n. AIDS halálos mivoltát.
Ma ugyanezt a mintát követik, van egy hamis tesztjük, ami a kényük kedvük szerinti arányban pozitív eredményt ad. Ha valaki kórházban kőt ki akkor "gyógyszerekkel" legyengítik és ha sikerült eléggé kiütni akkor lélegeztető gépre kerülhet, amely közel egyet jelent a halálos ítélettel. Plusz extraként bekerült a fegyvertárukba az "oltás"-nak nevezett méregkoktél, amellyel mindenki célponttá vált, nemcsak a teszt pozitívok.
Kísértetiesen emlékeztet egy-egy akaratlanul kulcsszereplővé vált személlyel kapcsolatos történtek is a két áljárvány esetén. Gallo, aki felfedezte a HIV "vírust" és akinek ezt a felfedezését Montagnier az AIDS intézményesítésére használta, kijelentette, hogy a HIV vírus ártalmatlan lehet. Kerry Mullis aki akaratlanul kulcsszereplővé vált a mai történetben mint a PCR teszt megalkotója, szintén kijelentette, még az AIDS-es időkben, hogy a PCR teszt nem alkalmas betegség megállapítására (lásd, a teszt pozitív gyümölcsöket és állatokat: https://www.bitchute.com/video/KZ301f7Zsk6W/). Mullis nem mondhatja el ezt ma, mert egy furcsa véletlen folytán, 2019-ben, nem sokkal azelőtt mielőtt útjára engedték az áljárványt, elhunyt. Kerry Mullis nem csak azt mondta, hogy a PCR teszt alkalmatlan a diagnosztizálásra, hanem az egyik riportban arról is beszélt, hogyan jött rá, hogy az egész AIDS dolog egy nagy átverés (https://www.bitchute.com/video/mwTUQz9Q2LZK/).
Ez a sztori jól mutatja milyen korrupt és aljas szándékú emberekkel van tele az u.n. modern "tudományos és orvosi" közösség és az ezeket felügyelő állami szervezetek, és aki nem áll be a sorba, nem követi a fentről jövő utasításokat/protokollokat, azt kidobják a rendszerből.

2. rész részletei: az AIDS gyógyszeréről, amely egy veszélyes méreg:
„Annak ellenére, hogy az AZT nem képes az AIDS meggyógyítására, és csupán arra képes, hogy lelassítsa az előrehaladását.”. Ismerős valahonnan? Mit is mondanak a COVID „végső megoldására” mint az oltás? Aminek a kedvéért még az oltás definícióját is megváltoztatták (az AIDS definícióját is megváltoztatták Afrikára, lásd a 2. részben, hogy feltornásszák a számokat)?
"Veszélyeztetett Nők" szervezetben 11 nő volt. Közülük hárman nem szedték az AZT-t. Azok akik szedték, 1.5 éven belül mindannyian meghaltak.
Hogyan is vezették be, Fauci közreműködésével a gyorsított engedélyezést, még az AIDS-es időkben, olyan veszélyes és halálos mérgek engedélyezésére gyógyszerként, mint az AZT. Gyorsított eljárás, közvetlen életveszélyt rejtő állapotokra.
„Felismerve azt, hogy az ilyen betegek hajlandók elfogadni a nagyobb kockázatot mint ami normális esetben lenne.”
„És az ideális, minden cég számára, ha van egy kormányod, amely előirja a terméked kötelező használatát.”
Talán ismerős lesz ez a taktika is, a mai sztoriból:
„És valószínűleg, azt fogják mondani AIDS-ben haltak meg, akárhogy is történjen. Így nem lesz senki sem felelősségre vonható.”

A 2. részben elhangzózó ACT-UP, egy az AIDS megszüntetéséért küzdő szervezet, de nem abban az értelemben, hogy azért küzdene hogy kiderüljön a hamis volta. A nevük az „AIDS Coalition to Unleash Power" rövidítése "AIDS koalició az Erő Elszabadítására".
Többször is találkozhattok az FDA-al. Az FDA egy amerikai állami szervezet, "Étel és Gyógyszer Adminisztrációs Hivatal". Ők engedélyezik, náluk kell engedélyeztetni a különböző gyógyszereket és bizonyos orvosi készülékeket, ennek hiányában, az adott gyógyszer, vagy készülék nem forgalmazható Amerikában.

„MIT IS JELENT HIV TESZT POZITIVNAK LENNI?” Vajon van bármi köze bármiféle betegséghez? Vagy csupán pozitív eredményt ad bizonyos százalékban, függetlenül attól hogy beteg vagy-e vagy sem?

Az un. „HIV vírus” sosem volt megfelelően elkülönítve. Csakúgy, mint ahogy a „COVID vírus” is csupán a képzeletében létezik az un. tudósoknak, komputeres modell formájában. Az un. HIV vírus vizsgálat során, a beteg mintáját összekeverik egy másik sejt kultúrával, amelyeket Robert Gallo tenyésztett ki, és ehhez adnak erős kemikáliákat, hogy „akcióra késztessék” ezeket a sejteket. Mint ahogy ez a „fertőző betegségek képzete” (https://www.bitchute.com/video/FGE3OQ9nnmaj/) videóban szerepel. Bizonyos „tudósaink” szerint, a beteg sejtjei + Robert Gallo sejttenyészete + erős kemikáliák egy olyan közeget eredményeznek amely mutatja az adott minta HIV fertőzött mivoltát.
„Ezek a részek nem léteznek a betegben... nem léteznek abban az emberi lényben akitől a mintát kaptad. Ezeket a laborban kreáltad. És megkreálva ezeket a vírus részeket a laborban, az emberek azt mondják... elkülönítették a HIV-et egy emberi lényből. Nem tettek semmi ilyesmit.”
• Dr. David Rasnick, AIDS kutató, kémikus, protease inhibitor fejlesztő

A nem beteg emberek beteggé nyilvánítása sem ma kezdődött a COVID teszttel, ami szerint COVID teszt pozitív halott nem csupán egyenlő COVID halállal, hanem egészséges de COVID teszt pozitív embereket is betegként kezelnek, bezárják őket házi őrizetbe, vagy éppen egy táborba (amelyeket, csökkentendő a tett súlyát, sok helyen karantén hotelnek hívnak). Már az AIDS-es időkben elkezdték ezt a gyakorlatot, az AIDS-es számok feltornázására. Az egyik módszer az volt a számok feltornázására (ahogy ma sem a beteg embereket számolják, hanem a teszt pozitívokat), hogy elkezdték a nem beteg, tünet mentes embereket is számolni (hasonlóan ahhoz ahogy az előző részben is láthattuk, az afrikai számok feltornászására, definíció változtatással, amit aztán Amerikában is bevetettek).
„Így a T sejt szám alapján, abban az évben, Az AIDS esetek száma megduplázódott egyik napról a másikra. És ezzel a meghatározással, 182 000 amerikai, akik nem voltak betegek, AIDS-el diagnosztizálták őket.”

Hasonlóan mint az AIDS játékban, most is ha valaki szív beteg, vagy éppen súlyos rákos beteg, vagy szimplán influenzás és meghal, és produkálnak egy COVID teszt pozitív eredményt, akkor a COVID áldozatok közé kerül. Extrém példaként még akkor is ha éppen egy rendőr ölte meg azáltal hogy lelőtte. Már ezt a taktikát is alaposan begyakorolták az AIDS-es időkben:
„Szóval, hogyha bármelyike ezeknek a betegségeknek előfordul valakiben aki AIDS negatív, akkor a régi nevén hívják. De amikor valaki olyanban fordul elő, aki AIDS pozitív, akkor AIDS-nek hívják. - Mindenfajta betegség elkezdett bevándorolni az AIDS betegség családba.”
Mint az influenza napjainkban, ami gyakorlatilag eltűnt a nyilvántartásokból, mert ezentúl annak az esetében, aki COVID pozitív, ezentúl nem influenzának hívjuk hanem COVID-nak.

 

Hamis teszttel teszt pozitívnak nyilvánítottak teljesen egészséges embereket, és utána terrorizálták őket, hogy halálos mérgeket szedjenek, mint pl. az AZT. Amely aztán végül beteljesítette a diagnózisukat, miszerint meg fognak halni az AIDS miatt.
Tervben volt az AIDS hoax kiterjesztése az egész világra. Az USA-ban volt is olyan állam, ahol törvényt hoztak a szülő/terhes nők kötelező teszteléséről. Vagy éppen a gyermek kötelező teszteléséről. Csak gondolj bele, ha az egészséges gyerekeket elkezdik világszerte AZT-vel és hasonló mérgekkel „kezelni” és nemsokára mindenkit, megelőzési céllal, olyanokat is akiknek még csak pozitív tesztjük sincs. Mint a videóban szereplő gyermek akit úgy kezdtek el begyógyszerezni, hogy még csak le sem tesztelték; megelőzési céllal. 18 hónapon keresztül mérgezte szegény gyermeket Mr. Fauci.
Miféle világméretű „járványt” tudtak volna kreálni. És egyre durvább intézkedéseket és mérgeket bevetni a „járvány” miatt. Minden hasonlóság a ma történő „járvánnyal” csupán a véletlen és a képzelet szüleménye, ...természetesen :).
Ezúton is megköszönöm mindazoknak akik akkoriban kiálltak ez ellen az agyrém ellen és küzdöttek ellene, valószínűleg sokan közülünk nekik köszönhetjük azt hogy ma még életben vagyunk, és mi is felvehetjük a küzdelmet az új próbálkozásuk ellen.

Visszatérve a mára. Ha azt gondolod megállnak az oltásnál, akkor nagyon tévedsz! Jönni fog, illetve már sok helyütt itt van a kötelező rendszeres tesztelés, a kényszer „gyógykezelése” az egészséges de fertőzöttnek mondott embereknek. Ausztráliában már teljes lángon tombol a fasizmus, vagy bárhogy is hívod, kommunizmus, mindegy a színe, ugyanaz a gonosz erő más-más köpönyegben.
Az ausztrál vezető miniszter, Michael Gunner, bejelentette, hogy a koncentrációs táborba (amit persze ők karantén tábornak neveznek) viszik a „fertőzötteket” értsd teszt pozitív a hamis teszttel, és azokat akiket sikerült levadászniuk, azokat akik kapcsolatba kerültek vele/velük. A múltkor arról beszélt az egyik napi tájékoztatón, hogy úgy vadásztak le embereket akik kapcsolatba kerültek egy „fertőzöttel”, hogy a bár kamerafelvételeiből próbálták megtalálni azokat akik az adott bárban jártak. De ezt azért mondta el, hogy kihangsúlyozza mennyire fontos, hogy mindenkit regisztráljanak, hogy ne kelljen nekik azzal bíbelődniük, hogy kamerafelvétel alapján kelljen beazonosítaniuk ezeket az embereket.

Globális háborúban vagyunk, amely nem ma kezdődött, de most vált sokak számára nyilvánvalóvá. Vagy úgy is mondhatnám a háború nem ért véget, és a propaganda tovább dübörög.

2014-es film, a tervezett népirtásról, néhány részlet itt: https://www.bitchute.com/video/0i3tx03L1Dnk/
ODD TV - „Nehéz látónak leni, amikor a többiek a világban vakok”: https://www.bitchute.com/video/zTB2vntYHcWj/

The Testimonies Project - Izraeli covid oltottak oltáskárosodásának tanúvallomásai

Izrael volt az első olyan olyan ország ahol a legnagyobb oltottságot érték el kényszerítéssel. Ebben a videóban az oltás utáni károsodásaikról beszélnek az ottani emberek.

Alessandro Meluzzi: Hamis védőoltás az elitnek

Hogy növeljék a lakosság oltási hajlandóságát, hírességek és politikusok a televízióban, kamerák előtt oltatták be magukat. De vajon valódiak voltak ezek az oltások? Hallgassa meg Alessandro Meluzzi olasz kriminológus és tévésztár leleplező állításait ... Az "#ÄrmelHoch", magyarul: „Ingujjat feltűrni’” mottó alatt számos híresség népszerűsítette karján ragtapasszal a korona-oltást a Német Szövetségi Egészségügyi Minisztérium megbízásából az idén nyáron. Többek között Uschi Glas színésznő vagy Günther Jauch műsorvezető is látható volt az oltás közben vagy utána. De nemcsak a televíziós sztárok segítségével próbálták megnyerni az emberek bizalmát és növelni a lakosság oltási hajlandóságát. Sok politikus is beoltatta magát a kamerák előtt azzal a szándékkal, hogy eloszlassa az emberek félelmeit. Köztük volt többek között Mike Pence amerikai alelnök, valamint utódja, Kamala Harris, Benjamin Netanjahu, izraeli miniszterelnök, Sebastian Kurz, volt osztrák kancellár és Frank-Walter Steinmeier német szövetségi elnök is. A számos ellentmondás miatt azonban kétséges, hogy ezek a hírességek valóban beoltatták-e magukat. Gregor Gysi politikus esetében például, aki a Twitteren posztolt egy fotót az oltásáról, rajta volt a védősapka a fecskendőn. Vannak olyan felvételek is, amelyeken az látható, hogy az oltott embereknek egyáltalán nem fecskendeztek be semmilyen folyadékot. A Német Szövetségi Egészségügyi Minisztérium szóvivőjének még azt is nyíltan el kellett ismernie, hogy Günther Jauch, aki a plakátokon egy ragtapaszt mutatott a karján, valójában egyáltalán nem volt beoltva. Uschi Glasnak a jobb karját készítették elő az oltásra, míg később a bal karját mutatták be ragtapasszal. Anthony Fauci, a Nemzeti Allergia- és Járványügyi Intézet (NIAID) igazgatója, az amerikai kormány befolyásos tanácsadója szintén az ellenkező karját fájlalta az oltás után. Most az ismert olasz kriminológus, pszichiáter és televíziós személyiség, Alessandro Meluzzi professzor egy rádióinterjúban felfedte, hogy bár a hírességek és az elit tagjai azért jelentkeznek az oltási kampányban, hogy másokat is oltásra csábítsanak, ők maguk azonban hamis oltóanyagot kapnak. Idézet: „Egy bizonyos társadalmi státusz felett a beoltottak nagy része hamis oltóanyagot kapott". „Biztosíthatom erről Önöket, mert nekem is felajánlották" - állította Meluzzi. Itt három emberről is beszélt, akik mindegyike placebo-oltást ajánlott neki, hogy a mellékhatások miatt ne legyenek egészségügyi problémái. Nem lehet megmondani, hogy végül hány híresség kapott placebo-oltást. Az a tény azonban, hogy miközben ezek az emberek a vakcina okozta károk veszélyéről hazudnak, aközben maguk is kerülik az oltás beadását, azt mutatja, hogy milyen gátlástalanul csapják be a lakosságot. Ez, a koronavírussal kapcsolatos számos más ellentmondás mellett, mint például a PCR-teszttel való átverés, az intenzív osztályok telítettségét sulykoló hazugságok, a boncolások betiltása, valamint az oltásra vonatkozó tények, számok és érvek meghamisítása, illetve az ellenvélemények cenzúrázása, egy újabb fontos jelzés, amely napvilágra került. Nyilvánvaló, hogy a lakosságot minden eszközzel manipulálják és megtévesztik, miközben még a legsúlyosabb fizikai károkat, sőt az emberek halálát is bagatellizálják. A cél itt nyilvánvalóan szentesít minden eszközt az adott politikai célok eléréséhez! De minden hazugság ott ér véget, amikor valaki feláll és elmondja az igazságot. Ez a helyzet Alessandro Meluzzi bátor nyilatkozatával is. A neves kriminológus számára ugyanis a koronavírus elleni oltási kampány nemcsak szándékos megtévesztés és „bűncselekmény" a mit sem sejtő lakosság kárára. Ő egy kolosszális csalásról beszél. Idézet: „Vagy a kollektív őrület egy formájával van dolgunk, amely a logikát teljesen elnyomta, vagy pedig a kollektív őrület és egy mögöttes, de láthatatlan logika egyvelegéről van itt szó."

ettől jmr./nm.

Források/Linkek: Impfkampagne „#ÄrmelHoch“ https://www.zusammengegencorona.de/mitmachen/deutschland-krempelt-die-aermel-hoch/
Impfung Promis und Politiker https://www.t-online.de/unterhaltung/stars/id_89223610/diese-promis-haben-bereits-eine-corona-impfung-erhalten.html
Mike Pence https://www.youtube.com/watch?v=1LyF9wQCbC0
Kamala Harris https://www.youtube.com/watch?v=YUQNM6SYsM4
Benjamin Netanjahu https://www.daserste.de/information/politik-weltgeschehen/weltspiegel/israel-198.html
Sebastian Kurz https://www.diepresse.com/5989451/kurz-mit-astrazeneca-geimpft
Frank-Walter Steinmeier https://www.msn.com/de-de/nachrichten/wissenundtechnik/bundespräsident-steinmeier-mit-astrazeneca-geimpft/vi-BB1fcEJj
Video TV-Impfungen https://t.me/FaktenFriedenFreiheit/7486
Ungereimtheiten bei Impfungen https://snanews.de/20210329/selbstverstaendlich-geimpft-gregor-gysi-geraet-wegen-foto-bei-astrazeneca-impfung-in-erklaerungsnot-1486561.html
https://snanews.de/20210628/gesundheitsministerium-wirbt-irrtuemlich-mit-geimpftem-guenther-jauch-2649052.html
https://www.corodok.de/jauch-fake-pflaster/
https://www.tichyseinblick.de/daili-es-sentials/impfkampagne-guenther-jauch-corona-impfung/
https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/kjffie/fauci_took_vaccination_on_his_left_arm_but_during/
Alessandro Meluzzi https://katholisches.info/2021/08/23/alessandro-meluzzi-fake-impfung-fuer-die-eliten/
https://www.imolaoggi.it/2021/08/21/meluzzi-hanno-fatto-falsi-vaccini/
https://rumble.com/vluz2z-meluzzi-chiarisce-sui-falsi-vacciniplacebo-ai-vip-s-mi-stato-proposto-da-3-.html
Corona-Ungereimtheiten https://hnaktuell.wordpress.com/2021/09/11/corona-ungereimtheiten-zum-nachdenken/
https://wolf147.wordpress.com/2021/08/12/corona-betrug-wer-sollte-das-weltweit-inszenieren/

Amit látsz, nem valóság


 

Komoly figyelmeztetés a balos politikai elitnek: Birkának nézel, csak mert türelmes vagyok. De kitaposom a beled, az lesz a vége!

A lélek szerveződése


 

A CDC tudósai elismerik, hogy manipulálták a vizsgálati adatokat

 

A CDC tudósai elismerik, hogy manipulálták a vizsgálati adatokat, hogy megmutassák, a Covid-19 vakcinák biztonságosak a terhes nők számára, mivel a kutatók felfedezték, hogy a terhességek 91%-a vetéléshez vezetett a Covid-19 oltást követően.

2021 júliusában a The Exposé exkluzívan feltárta, hogy a CDC számára egy valós tanulmányt végző tudósok hogyan manipulálták az adatokat, hogy kimutassák, a Covid-19 vakcinák biztonságosak a terhesség alatti használatra.

A szerzők azt állították, hogy a vizsgálat során 827 befejezett terhességből 104-en szenvedtek spontán vetélést (vetélést), ami a vetélés kockázatának 12,6%-ával egyenlő; 7-12%-kal alacsonyabb, mint a vetélés kockázata az általános lakosság körében.

Elemzésünk azonban bebizonyította, hogy ezek a számok rendkívül félrevezetőek, mivel a 827 befejezett terhességből a nők 700 / 86%-a a terhesség harmadik trimeszterében kapta meg a Pfizer vagy a Moderna Covid-19 vakcina adagját, ami azt jelenti, hogy a terhesség 20. hete előtt nem következhetett be vetélés, mivel az csak a terhesség 20. hete előtt következhet be.

Ez azt jelentette, hogy mindössze 127 nő kapta meg a Pfizer vagy a Moderna Covid-19 vakcinát az első/második trimeszterben, és közülük 104 nő sajnálatos módon elvesztette a gyermekét.

A vetélés előfordulási aránya tehát 82% volt, nem pedig 12,6%, ahogy a tanulmány eredményeiben szerepelt, és a tanulmány szerzői azóta elismerték, hogy hibát követtek el, és hat hónapos késéssel adtak ki helyesbítést, mivel a tanulmányt arra használták fel, hogy igazolják a terhes nők és az újdonsült anyák Covid-19 elleni oltását világszerte.

Most azonban két új-zélandi kutató újraelemezte a tanulmányt, és felszólította az országokat, hogy a rendkívül aggasztó eredmények miatt azonnal állítsák le a Covid-19 vakcina beadását terhes és szoptató nőknek.

Dr. Simon Thornley, az Aucklandi Egyetem Epidemiológiai és Biostatisztikai Szekciójának vezető oktatója és Dr. Aleisha Brock, egy másik új-zélandi kutató szerint a korrekció megoldott néhány problémát, de még mindig vannak továbbiak.

Dr. Thornley szerint "A cikk következtetései nem változtak lényegesen, ahogyan azt a terhesség alatti korai vakcinakitettséggel kapcsolatos összefüggés újraelemzéseink alapján indokoltnak tartjuk, ami a háttérből kiindulva jelentősen megnövekedett kockázatot jelez".

Thornley és Brock újraelemezték az adatokat, és kiszámították, hogy a Science, Public Health Policy, and the Law című folyóiratban (lásd itt) megjelent tanulmányban (Science, Public Health Policy, and the Law) a vetélések első trimeszterben való előfordulása valójában 82 százalékról (ahogyan azt korábban a The Exposé megállapította) 91 százalékra emelkedett.

A CDC által működtetett V-Safe nyilvántartáson keresztül bejelentett 827 terhességből 712 végződött élve születéssel. Ezek közül szinte mindegyik olyan nőknél történt, akiket a harmadik trimeszterben oltottak be. A többi terhesség közül 104 vetéléssel végződött. Ezek többsége a terhesség 13. hete előtt következett be.

A tanulmány adatai és több becslés alapján az új-zélandi kutatók kiszámították, hogy a spontán vetélések a terhesség 20. hete előtt beoltott nők 81,9-91,2 százalékánál fordultak elő.

Thornley és Brock elemzésükben arra a következtetésre jutnak, hogy "megkérdőjelezik a Shimabukuro és munkatársai tanulmányának következtetéseit, amelyek az mRNS-vakcina korai terhességben történő alkalmazását támogatják, amelyet mostanra sietve beépítettek számos, a vakcinák alkalmazására vonatkozó nemzetközi irányelvbe, többek között Új-Zélandon is".

"Az a feltételezés, hogy a harmadik trimeszterbeli kohorszban tapasztalt expozíció reprezentatív az egész terhesség alatti expozíció hatására nézve, megkérdőjelezhető, és figyelmen kívül hagyja az olyan gyógyszerekkel, mint a talidomid, kapcsolatos korábbi tapasztalatokat. Az első és második trimeszterben történő alkalmazás esetén a termék biztonságosságára vonatkozó bizonyítékokat addig nem lehet megállapítani, amíg ezeket a kohorszokat nem követik legalább a perinatális időszakig, illetve amíg nem határozzák meg a hosszú távú biztonságosságot a terhesség alatt beoltott anyák bármelyik gyermeke esetében" - tették hozzá.

A Pfizer - jegyezték meg - azt írja a vakcina címkéjén, hogy a rendelkezésre álló adatok a vakcináról "terhes nőknek beadva nem elegendőek ahhoz, hogy tájékoztatást adjanak a vakcinával kapcsolatos kockázatokról a terhesség alatt".

A CDC kutatói arra a következtetésre jutottak, hogy eredményeik nem mutattak ki nyilvánvaló biztonsági jeleket a Pfizer vagy Moderna vakcinát kapott terhes nők körében. Elmondták, hogy megállapításaik nem feltétlenül a CDC álláspontját képviselik, de az ügynökség a honlapján hivatkozik a tanulmányra, és felhasználta azt a terhes nők oltásának népszerűsítésére.

Dr. Brock és Dr. Thornley határozottan nem ért egyet, és az elemzésükben bemutatott bizonyítékokat figyelembe véve kijelentik, hogy "javasolják az mRNS-vakcina használatának azonnali visszavonását terhesség (X. kategória)[41] és szoptatósok esetében, valamint az mRNS-vakcináknak a gyermekek vagy a szülőképes korúak esetében történő alkalmazásának visszavonását az általános népességben, amíg nem állnak rendelkezésre meggyőzőbb adatok a termékenységre, a terhességre és a reprodukcióra gyakorolt biztonságossággal és hosszú távú hatásokkal kapcsolatban ezekben a csoportokban".

Az MHRA legutóbbi sárga lapjának adatai szerint, amelyek a Covid-19 vakcinák mellékhatásaira vonatkozó jelentéseket tartalmazzák (becslések szerint a mellékhatások 1-10%-át jelentik ténylegesen), és amelyeket 2021. október 28-ig nyújtottak be, összesen 623 nő számolt be arról, hogy a Covid-19 injekció mellékhatásaként vetélést szenvedett.

Ez magában foglalja a Pfizer mRNS injekciójával szemben tett 369 bejelentést is.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-cdc-tudosai-elismerik-hogy-manipulaltak-a-vizsgalati-adatokat

Magyarnak nevezett tömeggyilkos "virulógusok" egymásnak ellentmondó nyilatkozatai - Avagy a népirtó propaganda és az őrület keveréke a fekete mágiával és a tömeghipnózissal az Antikrisztus oltárán