2022. május 24., kedd

Whitney Webb: Hogyan kaszál két korrupt gyógyszercég a majomhimlő-riadalomból

 

Az Emergent BioSolutions és a SIGA Technologies néhány hete még ingatag pénzügyi helyzetben volt, de mivel a média és a globális egészségügyi szervezetek a globális majomhimlőjárvány kitörése miatti aggodalmakat felnagyították, aggodalmaik - és bűneik - gyorsan feledésbe merültek.

Az elmúlt napokban a himlővel és a bárányhimlővel rokon enyhe betegség, a majomhimlő globális kitörése miatti aggodalmakat a média és az egészségügyi minisztériumok világszerte felnagyították, sőt, még az Egészségügyi Világszervezet rendkívüli ülését is kezdeményezték.

Egyesek szerint a félelmek középpontjában a majomhimlő állt, amely a COVID-19 után a "következő világjárvány" lehet.

Mások attól tartanak, hogy a majomhimlő a legújabb ürügy lesz a drákói biológiai biztonsági politikák és a globális hatalomgyakorlás további előmozdítására.

Függetlenül attól, hogy a majomhimlőhelyzet hogyan alakul, két vállalat máris kaszál. Ahogy a majomhimlő miatti aggodalom nőtt, úgy nőttek az Emergent BioSolutions és a SIGA Technologies részvényei is.

Mindkét vállalat lényegében monopóliummal rendelkezik az amerikai és más piacokon is a himlő elleni vakcinák és kezelések terén. A főként himlőre összpontosító termékeiket praktikus módon a majomhimlő elleni védelemre vagy kezelésre is használják.

Ennek eredményeképpen az Emergent BioSolutions részvényei csütörtökön 12%-kal, míg a SIGA részvényei 17,1%-kal emelkedtek.

E vállalatok számára a majomhimlőtől való félelem isteni szerencse, különösen a SIGA számára, amely a TPOXX márkanév alatt ismert himlő elleni kezelést gyárt. Ez a SIGA egyetlen terméke.

 

 

Míg néhányan megjegyezték, hogy a SIGA Technologies értékének emelkedése egybeesett a majomhimlővel kapcsolatos legújabb aggodalmakkal, lényegében nem fordítottak figyelmet arra a tényre, hogy a vállalat nyilvánvalóan az egyetlen darabja egy nagyhatalmú milliárdos birodalmának, amely jelenleg nem omlik össze.

Ez a milliárdos, Ron Perelman "vállalati fosztogató" mély és ellentmondásos kapcsolatokat ápol a Clinton családdal és a Demokrata Párttal, valamint aggasztó kapcsolatokat ápol Jeffery Epsteinnel. A SIGA-ban való ellenőrző részesedésétől eltekintve Perelman nemrégiben azzal került a címlapokra, hogy kétségbeesett pénzszerzési szándékkal gyorsan felszámolta számos vagyontárgyát.

Hasonlóképpen, az Emergent BioSolutions is forró vizekre evezett. A cég, amely aggasztó módon kapcsolódik a 2001-es Anthrax-támadásokhoz, alig két hete került tűz alá, mert "eltussolta" a COVID-19 vakcinák gyártásával kapcsolatos minőségellenőrzési problémákat.

Egy kongresszusi vizsgálat megállapította, hogy az Emergent által működtetett létesítményben a minőségellenőrzéssel kapcsolatos problémák miatt több mint 400 millió adag COVID-19 vakcinát selejteztek ki.

A szóban forgó Emergent-gyárat az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) 2021 áprilisában bezáratta. Tavaly augusztusban engedélyezték az újranyitást, mielőtt a kormány felmondta a szerződést.

Tekintettel arra, hogy a vállalat üzletének nagy része az amerikai kormányzati szerződésekhez kötődik, a szerződés elvesztését és az ezzel járó rossz hírverést valószínűleg istenadta hírnek tekinti a vállalat, hogy himlő elleni vakcinája hamarosan nemzetközi érdeklődésre tarthat számot.

Egy éven belül ez a második alkalom, hogy mindkét vállalat profitál a média által terjesztett világjárványtól vagy bioterrorista félelmekből. Tavaly novemberben felerősödtek a spekulációk, miszerint a himlőt okozó, már kiirtott vírus hamarosan újra megjelenik.

Ez először Tömeggyilkos Spekuláns Bill Gates 2021. november 4-i interjújában a himlő okozta bioterrorizmus kilátásairól tett megjegyzéseivel kezdődött, majd november 16-án bejelentették, hogy a CDC/FBI vizsgálatot indított 15 gyanús, "himlő" feliratú fiolával kapcsolatban a Merck egyik philadelphiai létesítményében. Most, nagyjából hat hónappal később, ugyanezek a félelmek ismét kifizetődnek ugyanannak a két vállalatnak.


https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/hogyan-kaszal-ket-korrupt-gyogyszerceg-a-majomhimlo-riadalombol

Tömeggyilkos Sátánfatty Fauci és Nemzetgyilkos Gates szerint a madárinfluenza lehet a következő halálos járvány

 

A Népirtó Fauci és Antikrisztuskövető Sátánfatty Gates által finanszírozott kutatás révén a madárinfluenza válhat a következő halálos járvánnyá

Miközben a világ számos részén kezd visszatérni a járvány utáni új normális állapot, kezdjük látni a jeleit annak, hogy a Covidból profitálók más betegségeket próbálnak a következő nagy betegségként pozícionálni, amelytől félni kell. Bár most a majomhimlő kapja a címlapokat, egyesek szerint valójában a madárinfluenza az, amely elveheti a Covid koronáját.

A madárinfluenza vagy H5N1 néven is ismert madárinfluenza kutatását régóta Nemzetgyilkos Anthony Fauci és Tömeggyilkos Bill Gates finanszírozza, és ez kellene, hogy legyen az első jel arra, hogy valami rossz készülődik. Azonban nem csak az a pénz, amit ők és mások a H5N1-re szórtak, aggasztó - hanem az a tény is, hogy olyan madárinfluenza-kórokozó kifejlesztését finanszírozták, amely vitatott funkciónyerési kísérletek során képes megfertőzni az embert.

A CenterPointnak adott márciusi interjújában a CDC korábbi igazgatója, Dr. Robert Redfield megdöbbentő állítást tett: "Úgy vélem, a nagy világjárvány még mindig a jövőben lesz, és ez az ember számára a madárinfluenza világjárvány lesz. Jelentős, 10-50%-os halálozással fog járni. Nagy baj lesz belőle."

Tekintettel arra, hogy a természetes madárinfluenza nem káros az emberre, ez a megjegyzés minden bizonnyal megkongatta a vészharangokat. Április elején egy magas patogenitású madárinfluenza-törzs pusztított az amerikai csirke- és pulykaállományokban, ami több millió állat levágását eredményezte, de ez a vírus eddig is olyan volt, ami nem terjedhet emberről emberre.

Akkor miért halmozott fel az Egyesült Államok és más nemzetek H5N1 vakcinákat, az Audenz által 2022-re forgalomba hozott egyik oltóanyagot? És hogyan kapcsolódik ez ahhoz a tényhez, hogy a múlt hónap végén az Egyesült Államokban azonosították a H5N1 első pozitív esetét egy embernél?

 

 

Új világjárvány van a láthatáron?

Minden jel arra mutat, hogy az emberi madárinfluenzát laboratóriumban hozzák létre, és az a tény, hogy Tömeggyilkos Anthony Fauci és Tömegirtó Bill Gates is részt vett az éppen ezt a célt szem előtt tartó funkciókutatás finanszírozásában, nem sok jót ígér egyikünk számára sem. E kutatások egy részét valójában ukrajnai biolaborokban végezték a Pentagon finanszírozásával.

Mindketten finanszírozták Dr. Yoshihiro Kawaoka munkáját, amely különböző madárinfluenza-vírusok olyan mutációit azonosította, amelyek világjárványt okozhatnak. Fauci 1990 óta finanszírozza a munkáját. Az egyik kísérletben a kutató a madárinfluenza vírusát spanyolnátha vírussal keverte össze, hogy egy halálos légúti vírust hozzon létre, amely képes az emberre is átterjedni. Létrehozta a madárinfluenza és a sertésinfluenza levegőben terjedő hibridjét is, amely képes teljesen kikerülni az emberi immunrendszert, és az embereket teljesen védtelenné teszi vele szemben.

Fauci egy holland kutatócsoport munkáját is finanszírozza Ron Fouchier virológus vezetésével, akik géntechnológia és görények sorozatos fertőzésével a madárinfluenza levegőben terjedő változatát hozzák létre.

Más szóval, a kutatók keményen dolgoznak a madárinfluenza manipulálásán, hogy megtalálják a módját annak, hogy a madárinfluenza a levegőben terjedjen és képes legyen fajokon átívelő fertőzéseket okozni. Ez a fajta munka annyira aggasztó volt, hogy az amerikai kormány 2014-ben ideiglenesen betiltotta, bár ezt a tilalmat 2017-ben feloldották. A tilalom amúgy sem volt elég ahhoz, hogy elrettentse a kutatókat, mivel Fauci ez idő alatt Kínában tovább finanszírozta a különböző koronavírusokkal kapcsolatos funkciószerző kutatásokat.

Lehet, hogy egy olyan jövő elé nézünk, ahol egy fegyveres madárinfluenza, amely képes a bolygó lakosságának felét kiirtani, szabadon engedhető, hogy megfertőzze a tömegeket, és mindenkit megijesszen, hogy veszélyes és jövedelmező oltóanyagot kapjon?

A cikk forrásai a következők:

En-Volve.com

ChildrensHealthDefense.org

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/fauci-es-gates-szerint-a-madarinfluenza-lehet-a-kovetkezo-halalos-jarvany

Hagyd abba!

Forrás:  www.kla.tv/22612
A világjárványok megelőzésének álcája alatt Bill Gates jelenleg a következő világégést tervezi, amelynek célja a még szigorúbb monitorozás és a polgárok jogfosztásának elmélyítése. De van kiút ebből az ördögi körből.

Törökország beköltözik az orosz bevásárlóközpontokba, miközben a Nyugat kivonul

 

TÖRÖKORSZÁG VÁLTJA FEL A KÜLFÖLDI MÁRKÁKAT OROSZORSZÁGBAN

Törökország külföldi márkákat váltana le Oroszországban

Moszkva és Ankara bejelentette, hogy új tárgyalási szakaszt indítanak az Oroszországból távozó külföldi márkák török márkákkal való helyettesítéséről. A tárgyalások első szakaszára még 2022 áprilisában került sor, a másodikra május közepén, amikor a Török Egyesült

Márkák Szövetsége Oroszországba érkezett.

Az Orosz Föderáció reméli, hogy a török márkák hosszú ideig Oroszországban maradnak, az orosz piacon még nem képviseltetett török vállalatoknak pedig minden szükséges feltételt biztosítanak a kereskedelemhez.

Az ok, amiért a külföldi márkák elhagyják az orosz piacot az Ukrajnában indított különleges művelet előtt és után bevezetett szankciókat követően. Az elmúlt hónapokban az oroszországi plázaforgalom 10%-kal csökkent. A nyugati márkák nagy részének távozása miatt az orosz bevásárlóközpontok máris 30%-70%-os profitveszteséget szenvedtek el. Így Moszkva igyekszik visszaállítani az elvesztett potenciált. Azonban nem minden márka távozik, néhányan közülük átnevezték magukat.

Törökország viszont nem vezetett be szankciókat az Orosz Föderáció ellen, így Ankara lendületet vesz a Moszkvával való gazdasági kapcsolatok kiépítésében. Ez nagyszerű kilátás Törökország számára, mert eddig a török márkák részesedése az orosz piacon meglehetősen kicsi volt.

Dmitrij Moszkalenko, az Orosz Bevásárlóközpontok Tanácsának elnöke úgy véli, hogy a török márkáknak új, hihetetlen lehetőségük van arra, hogy elindítsák üzletüket Oroszországban. Megjegyezte, hogy a törökországi és az oroszországi üzletkötés hasonlósága az üzletnyitás sajátossága és előnye.

"Az Oroszországból távozó márkák török márkákkal való felváltásáról szóló tárgyalások új szakaszába lépünk. Előrejelzésünk szerint idén ősszel Oroszország-szerte 3 millió négyzetméternyi kiskereskedelmi terület fog megüresedni, ami 420 futballpályának felel meg. Az Oroszországban még nem jelen lévő török márkák számára lehetőséget biztosítunk arra, hogy megismerkedjenek a legjobb bevásárlóközpontok területeivel, többek között Moszkvában is. Azért tárgyalunk, hogy a török cégek hosszú ideig Oroszországban maradjanak és nyereséges befektetéseket eszközöljenek".

 

 

Az orosz ipari és kereskedelmi minisztérium korábban közzétette azoknak az áruknak és márkáknak a listáját, amelyeket a fő fejlesztési területeknek tekint. A márkák között főként kínai, török, kazah és örmény vállalatok szerepeltek.

Elena Anisimova, az ACRA ügynökség vezető igazgatója megjegyezte, hogy Oroszország döntése a fenti országokból származó párhuzamos importról hozzájárul a maximális előnyök eléréséhez mind ezen országok, mind Oroszország számára. A párhuzamos import garantálja a hiány elkerülését azokban a pillanatokban, amikor az áruk mennyisége csökken. Kezdetben azonban a tranzakciós költségek és a logisztika miatt magasabb árakat kell fizetni az árukért.

Oleg Voitszekovszkij, az Orosz Kereskedelmi Központok Tanácsának ügyvezető igazgatója szerint Oroszország tárgyalásokat folytat Kína, India és Irán képviselőivel is. Azonban "több időbe telik", hogy a szükséges kapcsolatokat megteremtsék ezekkel az országokkal.

Anna Papaskiri, az ADG Group kereskedelmi igazgatója hozzátette, hogy a találkozók után a felek azt tervezik, hogy meghatározzák az orosz piacra belépő márkák listáját.

Törökország nem kíván részt venni egy "Ukrajna miatti leszámolásban", a kapcsolatok Oroszországgal továbbra is fennállnak - mondta Erdoğan május 24-én.

Törökország reméli, hogy az orosz piac egy szabad részét elfoglalhatja. Az orosz piacról származó bevételek segítenek majd Törökország gazdaságának támogatásában. Oroszország ebből a háztartási cikkek tekintetében profitálni fog, de ez egy lépésről lépésre történő folyamat lesz, mert a logisztikai láncok kiépítése időbe telik. Ezért az ilyen együttműködés kölcsönösen előnyösnek tekinthető, és teljes mértékben beleillik Erdogan taktikájába, hogy Oroszország és az Egyesült Államok között manőverezve közvetítőként és egyfajta "ütközőországként" mindkét féllel kötött megállapodásokból hasznot húzzon.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/torokorszag-bekoltozik-az-orosz-bevasarlokozpontokba-mikozben-a-nyugat-kivonul

Számtalan olyan valódi menekült van, akik éppen az iszlám elől menekülnének

 

A pénzhatalmi világelit tervei szerint kb 500 millióra akarják leredukálni a bolygó népességét, és ezt aránylag fokozatos módon tervezik megtenni. A népesség ily drasztikus csökkentésével az egész bolygót mint életteret akarnák megnyerni, ugyanakkor elhárítani a veszélyt hogy uralmuktól megfosszák őket, a nem-kontrollált milliárdok, illetve azok közül egy csoport ami végre szervezkedne ellenük.
A világelit halálosan fél, éppen azért mert tudják hogy tudjuk mit művelnek, és tudják hogy mit érdemelnek, ha a népharag és egy valós, hatékony és jól célzott ellen-szervezet megtalálja őket.

A bolygó népessége csökkentése már régóta folyik – éppen erre a célra találták ki a “klímaváltozás” kamuját is, és erre való az álpandémiák, a szintén népirtó intézkedések és a valós méregoltás-kampányok is. Csak azok élik illetve élnék túl a folyamatos vakcina-kampányokat akik mindvégig a placebo-t kapják, de ők is csak addig amíg egyéb módon nem szabadulnak meg tőlük. A mesterségesen generált gazdasági válságok sora a fejlett világon, jelenleg Ukrajna-Oroszország ürügyén milliókat visz el a jelenben és még többet a jövőben, amely folyamat, miként a tömegvakcinázás is, már most is elsősorban a fehéreket sújtja. Akiket meghagynának majd, legalábbis egy időre, a nem fehér fajok közül néhány millió. Mert ők a legkönnyebben irányíthatók és leginkább motiválhatók a nemzetállamok/demokráciák/kereszténység ellen és a globalizmus/iszlám mint egyvilágrend mellett.

Ha a vírus-pandémia pánikoltatást és tömegvakcinázást mint már részletesen bevégzett de a jövőben is érvényes tervet összevetjük a világelit egyéb terveivel, kiváltképpen a szemünk előtt zajló iszlám általi világhódítással, akkor egyértelmű hogy leginkább a fehérek kinyiffantása zajlik. Azok akiket majd meghagyna majd a szupergazdagok lobbija, legalábbis egy kis időre, a kínaiak közül a szuperintelligens egyedek, azért mert azokra még támaszkodnak a digitális világrendszer kiépítésében és ezek könnyen kontrollálhatók, plusz az arabok és a feketék, akik még könnyebben kontrollálhatók plusz motiválhatok a zsidók, vallás nélküliek és keresztények ellen. Az iszlám népei számára a totalitárius és hierarchikus parancsuralmi rendszer és a feltétlen vak engedelmesség a norma, a vallásos követelmény,mikroszinten is mindennapjaikban, amit ha nem tartanak be, és saját életük feletti döntésjogot szeretnének, akkor ezen a világon üldözés, diszkrimináció, börtön majd kivégzés, odaát pedig a pokol várja őket. A szabad akarat, ami a kereszténység alap-pillére, számukra magas mint nyúlnak a farzseb, plusz valami eretnekség-féle valami.

A fehérek milliói ebben a hadműveletben segédkeznek, öngyilkos módon, saját maguk és utódaik ellen. Nem veszik észre mert nagy részük még csak placébo-t kapott (lásd a brit O’ Looney vonatkozó szakértői tanúvallomásait) de ha megmaradnak a tudatlanság állapotában és továbbra is vonulnak az “oltásokért” előbb vagy utóbb eléri őket is ezeknek a “vakcináknak” hatása.

Hogy az átmeneti időszakban a fehér tömegek közt éppen ki mit kap “oltásként” az egyrészt szerencse és korrupció-készség kérdése illetve valaki kiváltságos státusza illetve annak hiánya. A kiváltságos, korrupt, áruló zsidó és fehér osztályok etetik a krokodilt, saját testvéreiket vetik oda az ellenségnek, abban a reményben hogy őket majd nem eszik meg. Végzetesen tévednek.

Ha a fehérek nemzetei, társadalmai és egyes rétegei nem fognak össze mind hazai és nemzetközi szinten, hogy ezeket a terveket leleplezzék és meghiúsítsák, hogy visszaállítsák a nemzeti szuverenitást és visszaparancsolják a demokrácia-ellenes kultúrákat saját országaikba, nagylemezt venni már nem lesz érdemes.

Mellékesen megjegyezve, az USA alkotmánya tiltotta az iszlám.vallása gyakorlását és a muszlimok belépését az országba, éppen azért mert az iszlám hiedelmek lényege ugyanaz mint bármely fasiszta-kommunista rendszer ideológiája. Nem túl meglepő módon ezt a kitételt éppen Obama az egyébként muzulmán volt USA-elnök törölte az USA-alkotmányból.

A nyugati világ és Európa egyedül csak a nem-muszlim népeket szabadna beengedje akár menekültként vagy valami más státuszban, és az iszlámot mint vallást be kellene tiltani a nyugati és európai országokban, hisz ezek mind a demokrácia és egyéni szabadságjogok és emberi jogok ellenségei, ugyanakkor az egész.Közel-Kelet plusz a 3.világ rohamosan növekvő aránya most már iszlám terület – tehát van hová menjenek. Egyébként sincs olyan hogy muszlim menekült, csak muszlim hódító/honfoglalók léteznek. Azért mert az iszlám népeit senki nem üldözi sehol (ez a valóság, amit a médiáktól hallunk erről, az is hazugság), viszont számtalan olyan valódi menekült van, akik éppen az iszlám elől menekülnének, – többek közt éppen az ex-muszlimok – de ezekről a médiák nem szólnak, nyugaton senki nem segíti őket, sőt gyakran be sem engedik őket.

A. Éva

Csak matéria vagyunk, vagy valamivel több ?