A pénzhatalmi világelit tervei szerint kb 500 millióra akarják leredukálni a bolygó népességét, és ezt aránylag fokozatos módon tervezik megtenni. A népesség ily drasztikus csökkentésével az egész bolygót mint életteret akarnák megnyerni, ugyanakkor elhárítani a veszélyt hogy uralmuktól megfosszák őket, a nem-kontrollált milliárdok, illetve azok közül egy csoport ami végre szervezkedne ellenük.
A világelit halálosan fél, éppen azért mert tudják hogy tudjuk mit művelnek, és tudják hogy mit érdemelnek, ha a népharag és egy valós, hatékony és jól célzott ellen-szervezet megtalálja őket.

A bolygó népessége csökkentése már régóta folyik – éppen erre a célra találták ki a “klímaváltozás” kamuját is, és erre való az álpandémiák, a szintén népirtó intézkedések és a valós méregoltás-kampányok is. Csak azok élik illetve élnék túl a folyamatos vakcina-kampányokat akik mindvégig a placebo-t kapják, de ők is csak addig amíg egyéb módon nem szabadulnak meg tőlük. A mesterségesen generált gazdasági válságok sora a fejlett világon, jelenleg Ukrajna-Oroszország ürügyén milliókat visz el a jelenben és még többet a jövőben, amely folyamat, miként a tömegvakcinázás is, már most is elsősorban a fehéreket sújtja. Akiket meghagynának majd, legalábbis egy időre, a nem fehér fajok közül néhány millió. Mert ők a legkönnyebben irányíthatók és leginkább motiválhatók a nemzetállamok/demokráciák/kereszténység ellen és a globalizmus/iszlám mint egyvilágrend mellett.

Ha a vírus-pandémia pánikoltatást és tömegvakcinázást mint már részletesen bevégzett de a jövőben is érvényes tervet összevetjük a világelit egyéb terveivel, kiváltképpen a szemünk előtt zajló iszlám általi világhódítással, akkor egyértelmű hogy leginkább a fehérek kinyiffantása zajlik. Azok akiket majd meghagyna majd a szupergazdagok lobbija, legalábbis egy kis időre, a kínaiak közül a szuperintelligens egyedek, azért mert azokra még támaszkodnak a digitális világrendszer kiépítésében és ezek könnyen kontrollálhatók, plusz az arabok és a feketék, akik még könnyebben kontrollálhatók plusz motiválhatok a zsidók, vallás nélküliek és keresztények ellen. Az iszlám népei számára a totalitárius és hierarchikus parancsuralmi rendszer és a feltétlen vak engedelmesség a norma, a vallásos követelmény,mikroszinten is mindennapjaikban, amit ha nem tartanak be, és saját életük feletti döntésjogot szeretnének, akkor ezen a világon üldözés, diszkrimináció, börtön majd kivégzés, odaát pedig a pokol várja őket. A szabad akarat, ami a kereszténység alap-pillére, számukra magas mint nyúlnak a farzseb, plusz valami eretnekség-féle valami.

A fehérek milliói ebben a hadműveletben segédkeznek, öngyilkos módon, saját maguk és utódaik ellen. Nem veszik észre mert nagy részük még csak placébo-t kapott (lásd a brit O’ Looney vonatkozó szakértői tanúvallomásait) de ha megmaradnak a tudatlanság állapotában és továbbra is vonulnak az “oltásokért” előbb vagy utóbb eléri őket is ezeknek a “vakcináknak” hatása.

Hogy az átmeneti időszakban a fehér tömegek közt éppen ki mit kap “oltásként” az egyrészt szerencse és korrupció-készség kérdése illetve valaki kiváltságos státusza illetve annak hiánya. A kiváltságos, korrupt, áruló zsidó és fehér osztályok etetik a krokodilt, saját testvéreiket vetik oda az ellenségnek, abban a reményben hogy őket majd nem eszik meg. Végzetesen tévednek.

Ha a fehérek nemzetei, társadalmai és egyes rétegei nem fognak össze mind hazai és nemzetközi szinten, hogy ezeket a terveket leleplezzék és meghiúsítsák, hogy visszaállítsák a nemzeti szuverenitást és visszaparancsolják a demokrácia-ellenes kultúrákat saját országaikba, nagylemezt venni már nem lesz érdemes.

Mellékesen megjegyezve, az USA alkotmánya tiltotta az iszlám.vallása gyakorlását és a muszlimok belépését az országba, éppen azért mert az iszlám hiedelmek lényege ugyanaz mint bármely fasiszta-kommunista rendszer ideológiája. Nem túl meglepő módon ezt a kitételt éppen Obama az egyébként muzulmán volt USA-elnök törölte az USA-alkotmányból.

A nyugati világ és Európa egyedül csak a nem-muszlim népeket szabadna beengedje akár menekültként vagy valami más státuszban, és az iszlámot mint vallást be kellene tiltani a nyugati és európai országokban, hisz ezek mind a demokrácia és egyéni szabadságjogok és emberi jogok ellenségei, ugyanakkor az egész.Közel-Kelet plusz a 3.világ rohamosan növekvő aránya most már iszlám terület – tehát van hová menjenek. Egyébként sincs olyan hogy muszlim menekült, csak muszlim hódító/honfoglalók léteznek. Azért mert az iszlám népeit senki nem üldözi sehol (ez a valóság, amit a médiáktól hallunk erről, az is hazugság), viszont számtalan olyan valódi menekült van, akik éppen az iszlám elől menekülnének, – többek közt éppen az ex-muszlimok – de ezekről a médiák nem szólnak, nyugaton senki nem segíti őket, sőt gyakran be sem engedik őket.

A. Éva