2017-ben a Johns Hopkins Egyetem szervezésében megtartott “SPARS” pandémiaszimuláció forgatókönyvében megtalálható a 2020 és 2023 közötti cselekmény összes eleme.

A szimuláció a következővel zárul: Ha a sürgősségi gyógyszerek túl sok kárt okoznak, néhány résztvevő elbocsátásra kerül, mások pedig maguktól felmondanak. A politikusok bocsánatot kérnek.

A SPARS-pandémia forgatókönyvében a fiktív járvány 2025 és 2028 között történik a SPARS-CoV nevű „új koronavírus” miatt. Ez a forgatókönyv pontosan azt írta le, amit 2020 és 2023 között megvalósítottak. Jelenleg a helyreállítás szakaszában vagyunk. A forgatókönyvben a “Vaccine Injury” (Oltáskárosodások) fejezet a járvány megfékezésére kifejlesztett fiktív vakcina, a “Corovax” okozta mellékhatásokkal és a kártérítésekkel foglalkozik. A következő fejezet címe pedig “Acknowledging Loss”, vagyis a veszteségek elismerése. Itt tartunk most.

Ez a német nyelvű cikk: https://report24.news/politiker-ruecktritte-und-entschuldigungen-sind-teil-eines-pandemie-planspiels-aus-2017/

Ez pedig maga a SPARS-forgatókönyv angolul: https://www.centerforhealthsecurity.org/our-work/pubs_archive/pubs-pdfs/2017/spars-pandemic-scenario.pdf


Biró Éva