2023. március 14., kedd

Több terméket is 100%-al emelnek a multik

 

Számos árucikk, már a duplájába kerül ha nem figyelte!
A múlt héten kezdődött a TESCO-nál. Sokan panaszkodtak, hogy a kutyaeledel 7000-ről 15 000-re emelkedett.
Akkor még másik üzletekben, lehetett olcsóbban is venni. Aztán jöttek a mosószerek és az öblítők. több mosószer, már 18-20 000Ft-ba kerül. A mai napra, már a többi üzlet is megemelte az árakat és azt tapasztaljuk, hogy több kisebb üzlet is követni kezdte a multik példáját. A dolog lényege, hogy érdekes módon nyugaton, vagy a környező országokban nincs ilyen nagy és drasztikus áremelés. Miről szól akkor ez az egész? Egyrészt arról, hogy Magyarország nem képes ellátni magát és nem igazak azok a hírek, hogy a gazdaság rendben van. A nyugati tőke tisztában van azzal, hogy a magyarok kényszerhelyzetben vannak, ezért a profitot biztosítani akarja és azt ki is viszi az országból hála Tömeggyilkos Népirtó Orbán megállapodásának!
kegyetlenül le fogják húzni a magyarokat mind addig, amíg nem emelik fel a hangjukat. Nyugaton ez nem történhetne meg.
A jelenlegi árak sem indokoltak, de a háború jó ürügy! Hazug Haramia Győri Gábor meg nem tesz semmit a magyarokért, mert ő nem tud enni adni nekik, mivel halott a Magyarország gazdasága. Ön hogy jön ki a jövedelméből? Mekkora áremelést bír el a pénztárcája?

 

https://fmr-europe.com/news.php?extend.599

Lassan kiszorulnak a fasiszta vezetésű ukránok Bahmut-ból

 

Már a belvárosban folynak a harcok!

Lassan kiszorul az ukrán hadsereg Bahmut-ból, de számos városban áll rosszul a szénájuk. Élőhalott Zsarnok Volodimir Zelenszkij arról beszélt szokásos éjszakai videóüzenetében, hogy az ország keleti részében nagyon kemény a helyzet, iszonyú kínok árán védik vonalaikat. Meg kell semmisíteniük az ellenség haderejét, és ez így is lesz - jelentette ki. Bilogorivka és Marjinka, Avdiivka és Bahmut, Vuhledar, Kamjanka és minden más térségbeli település, amelyen a jövőjük múlik, minden ukrán jövője, a végsőkig harcolni fognak mindért, mondta az ukrán tömeggyilkos hazaáruló elnök keddre virradóra. Ezekben a városokban hatalmas az ukránok veszteségei. A nyugati hírszerzés szerint, az oroszok kifogytak a lőszerekből. Azonban az eredmények az oroszokat igazolják. Csak olyan képeket és videókat láthattak, hogy orosz tankokat semmisítettek meg. Mi most olyan képet kaptunk, amelyen épp egy ukrán tank látható kilőve. Semleges elemzők szerint, az oroszok áttörik az ukránok védelmét. Kérdés, hogy Putyin meddig akarja elhúzni ezt a háborút?

Dr.Papp Lajos az élelmiszeriparról és a mérgezésről

Németország egészségügyi minisztere, Karl Lauterbach elismeri a nagyszámú oltási károsodásokat

Németország egészségügyi minisztere, Karl Lauterbach a német közszolgálati televízió adásában ismeri el a nagyszámú, súlyos, esetekben gyógyíthatatlan oltási károsodásokat.

Az oltási-halottakról, a békesség kedvéért egyelőre nincsen szó. Felelőse ennek természetesen nincsen! De az állam, tehát áttételesen az adófizető, ha nehézkesen is de átvállalja a költségeket a megnyomorodottak ellátására, kezelésére.


ZDF riportere:
“Miért állította ön Lauterbach úr 2021 nyarán, hogy az “oltásnak” nincsenek mellékhatásai?”

Lauterbach:
” Hát igen, ez egy eltúlzott dolog volt, melyet egy alkalommal egy szerencsétlenül sikerült Tweetben írtam, de ez nem az alapvető véleményem volt. Már előtte is nagyon gyakran állást foglaltam az oltások mellékhatásait illetően.”

Riporter:
“Igen, de ezután is gyakran mondta azt, hogy alig van mellékhatás, gyakorlatilag nincs is, vagyis többé kevésbé mellékhatásmentesek, ezt ön még egy Anne Will tévéműsorban is mondta. És ezzel azt a benyomást keltette, hogy a mellékhatások témája nem is téma.”

Lauterbach:
“Nem, ez nem így van. Már mondtam az előbb. A számokat ismertem már ebben az időben. És ezek relatív állandóak maradtak. Ezeket az oltóanyagokat világszerte bevetették. 1:10.000-hez. Erre mondhatja az ember, hogy sok, de azt is mondhatja, hogy ez nem olyan sok. De ez valójában egy olyan oltás, ami megvéd egy nagyon súlyos betegségtől és mellesleg nagyon gyakran még a long-kovid rizikóját is csökkenti. Ez (a long-kovid) hasonló, mint amit itt láttunk a poszt-vakcina szindrómánál. Így tehát az oltások hatása felülmúlja a kockázatokat. De valóban úgy van, hogy 1:10.000-hez a súlyos mellékhatások aránya.”

https://orvosokatisztanlatasert.hu/nemetorszag-egeszsegugyi-minisztere-karl-lauterbach-elismeri-a-nagyszamu-oltasi-karosodasokat/