Németország egészségügyi minisztere, Karl Lauterbach a német közszolgálati televízió adásában ismeri el a nagyszámú, súlyos, esetekben gyógyíthatatlan oltási károsodásokat.

Az oltási-halottakról, a békesség kedvéért egyelőre nincsen szó. Felelőse ennek természetesen nincsen! De az állam, tehát áttételesen az adófizető, ha nehézkesen is de átvállalja a költségeket a megnyomorodottak ellátására, kezelésére.


ZDF riportere:
“Miért állította ön Lauterbach úr 2021 nyarán, hogy az “oltásnak” nincsenek mellékhatásai?”

Lauterbach:
” Hát igen, ez egy eltúlzott dolog volt, melyet egy alkalommal egy szerencsétlenül sikerült Tweetben írtam, de ez nem az alapvető véleményem volt. Már előtte is nagyon gyakran állást foglaltam az oltások mellékhatásait illetően.”

Riporter:
“Igen, de ezután is gyakran mondta azt, hogy alig van mellékhatás, gyakorlatilag nincs is, vagyis többé kevésbé mellékhatásmentesek, ezt ön még egy Anne Will tévéműsorban is mondta. És ezzel azt a benyomást keltette, hogy a mellékhatások témája nem is téma.”

Lauterbach:
“Nem, ez nem így van. Már mondtam az előbb. A számokat ismertem már ebben az időben. És ezek relatív állandóak maradtak. Ezeket az oltóanyagokat világszerte bevetették. 1:10.000-hez. Erre mondhatja az ember, hogy sok, de azt is mondhatja, hogy ez nem olyan sok. De ez valójában egy olyan oltás, ami megvéd egy nagyon súlyos betegségtől és mellesleg nagyon gyakran még a long-kovid rizikóját is csökkenti. Ez (a long-kovid) hasonló, mint amit itt láttunk a poszt-vakcina szindrómánál. Így tehát az oltások hatása felülmúlja a kockázatokat. De valóban úgy van, hogy 1:10.000-hez a súlyos mellékhatások aránya.”

https://orvosokatisztanlatasert.hu/nemetorszag-egeszsegugyi-minisztere-karl-lauterbach-elismeri-a-nagyszamu-oltasi-karosodasokat/