2022. augusztus 27., szombat

Dr. Tamási József: Mi a megoldás

Az ukrajnai orosz hadművelet mérsékelt forgatókönyv szerint zajlik

 

Moszkva, 2022. augusztus 27. szombat (MB)

Az ukrajnai orosz hadművelet mérsékelt forgatókönyv szerint zajlik, az orosz fegyveres erők, valamint a Donyecki és Luhánszki Népköztársaság csapatai csak az ukrán hadsereg ellen lépnek fel – közölte Dmitrij Medvegyev, az orosz nemzetbiztonsági tanács elnökhelyettese pénteken, a francia LCI TV-nek adott nyilatkozatában.

Egy keményebb forgatókönyv ugyan lehetővé tette volna a művelet gyorsabb befejezését, de Moszkva, humanitárius megfontolásból nem egyezett bele, mert teljesen megsemmisült volna Ukrajna infrastruktúrája, központi döntéshozó rendszere, hatóságai és mások.

Oroszország azért döntött úgy, hogy demilitarizálja és nácitlanítja Ukrajnát, mert életbevágóan fotos érdekei kerültek és mindmáig forognak veszélyben:  az ukrán vezetés nyolc éven át üldözte saját állampolgárait Donyeckben és Luhánszkban, több ezer ukránt és ott élő oroszt öltek meg, a NATO szerette volna bevonni Ukrajnát soraiba, s néhány hónappal a hadművelet előtt Zelenszkij elnök közölte, hogy „nem zárja ki az ukrajnai atomfegyver-képesség megteremtésére irányuló munka folytatását”.

A katonai konfliktust el lehetett volna kerülni, de sem az ukránokkal, sem az Egyesült Államokkal folytatott tárgyalás nem vezetett eredményre. Az amerikaiak és európai szövetségeseik azt mondták, nem tudják garantálni, hogy Ukrajna nem lesz a NATO tagja. A „nyitott kapuk” politikájára hivatkoztak.

Az Ukrajnának nyújtott katonai támogatás legfőbb haszonélvezői az amerikai vállalatok, az ő zsebükben kötnek ki a fegyverekre költött milliárdok. Ezeknek a fegyvereknek egy része, bűnözői módszerekkel harmadik országokba kerül, és csempészáruvá válik – tudatta Medvegyev.

Európa orosz gázzal való ellátásáról szólva a következőket mondta: az ellátási nehézségek az Oroszország ellen folytatott háború következményei, “lényegében az országunk ellen folyó háború része, a konfliktusnak egy másik éle”. Oroszország soha nem tagadta meg, hogy gázt szállítson Európának. „Megépítettük az Északi Áramlat-2-t, betartottuk minden kötelezettségünket, de azt mondták nekünk, hogy nincs szükség a gázunkra, ráadásul nem fogunk tudni euróban és dollárban fizetni, mert most elzárjuk bankjaitok ahhoz szükséges csatornáit, hogy fizetni tudjatok. Ekkor mi úgy döntöttünk, hogy egyetlen lehetőségünk maradt: a rubelt használni fizetőeszközként. Más szóval, ami történik, a Nyugat által kirobbantott szankcióháború következménye.”

Egy atomháború lehetőségével kapcsolatos kérdésre válaszolva az orosz nemzetbiztonsági tanács elnökhelyettese azt mondta, hogy eddig nem tapasztaltak olyan lépést, amely atomfegyver bevetését követelte volna meg. Négy esetben nyúlnának atomfegyverhez: ha ballisztikus rakétát lőnének az Oroszországi Föderáció vagy szövetségeseinek területére, ha nukleáris fegyvert vetnének be az Orosz Föderáció ellen, ha csapást mérnének az Orosz Föderáció nukleáris erőit irányító kritikus infrastruktúrára, valamint egyéb olyan akciók esetén, amelyek az orosz állam létét veszélyeztetik.+++

Lásd még: https://bekekor.wordpress.com/2022/08/26/az-ukrajnai-orosz-hadmuvelet-nem-az-ukrajnai-nep-ellen-iranyul-nincs-tobbe-visszateres-a-regi-vilagrendhez/

https://bekekor.wordpress.com/2022/08/27/az-ukrajnai-orosz-hadmuvelet-mersekelt-forgatokonyv-szerint-zajlik/

Az oltás által okozott halálesetek már egyszerűen túl tömegesek ahhoz, hogy elrejtsék és megmagyarázzák őket

 

Az alábbi lista Dr. Steve Kirsch The "safe and effective" narrative is falling apart című cikkéből származik, amely több mint száz olyan mutatót tartalmaz, amelyek azt mutatják, hogy a lendület a mi javunkra változik.

Steve írja: "Meglepődnék, ha a narratíva nem esne szét hamarosan. Az Egyesült Királyságban mostanában gyorsan bomlik fel. A teljes terjedelmes cikk itt olvasható.

A tinédzserek soha nem halnak meg álmukban. Hogyan történhet ez két nappal az oltás beadása után, nem pedig az oltás beadása előtt?

A legfrissebb brit számok azt mutatják, hogy az oltatlanok halálozása alacsonyabb nagyjából minden korcsoportban.

Turbó rákos megbetegedésekről számolnak be most. Ezt lehetetlen megmagyarázni. Soha nem láttak még ilyet.

Wayne Root arról számolt be, hogy az esküvőjén 33 vendég, akik most betegek vagy meghaltak, mind be voltak oltva. A csattanó: gyakorlatilag az összes vendége nem volt beoltva. Tehát ez megmagyarázhatatlan. Azt írta: "Fontos megjegyezni, hogy én egy konzervatív talk show műsorvezető vagyok, aki az első naptól kezdve HANGOSAN figyelmeztetett az oltás veszélyeire. Tehát a barátaim túlnyomórészt konzervatívok és oltatlanok is. Mégis az a néhány barátom, akit ismerek, aki mégis az oltást választotta, szinte mind halott vagy beteg." És azt mondta: "Az oltatlan barátaim és családtagjaim közül, akik nem oltottak, a nyolc hónappal ezelőtti esküvőm óta egyetlen egy sem halt meg vagy lett beteg". A cikkben a TMZ 8 súlyos sérülésről/halálról szóló szalagcímét sorolja fel, majd rámutat: "Ezek mind címlapok voltak egy nap alatt ezen a héten!" Wayne-nek tehát nem csak balszerencséje van. A balszerencse benne van az újságban.

Joel Smalley dokumentálja a VAERS-nek bejelentett gyermekhaláleseteket. Ezek közül a halálesetek közül egyik sem tekinthető normálisnak. Erről részletesen írtam a tavalyi évben: A CDC soha nem adott magyarázatot a szokatlan halálozási okokra. Most pedig nézze meg az FDA bemutatóm 9. diáját, amelyet 10-26-21-én tartottam. Joel és én pontosan ugyanúgy reagáltunk erre a VAERS-jelentésre: mindketten elsírtuk magunkat, amikor elolvastuk.

A pilóták hosszú távú rokkantságának négyszeres növekedése. Az egyik nagy amerikai légitársaság pilótáinak szakszervezete belsőleg arról számol be, hogy idén 300 százalékkal nőtt a hosszú távú rokkantsági kérelmek száma a tagjai körében, akik szinte mind be vannak oltva. Ez statisztikailag nagyon valószínűtlen. Nem lehetett a COVID. Mi az az újdonság, ami a legtöbb pilótát érintette volna? Hmmmm...

 

 

A komédiában rengeteg ember hal meg, 2021 szeptembere óta 22-en. Ezeket a haláleseteket könnyű nyomon követni, mivel a szemünk előtt vannak.

Ez egy hatalmas Fekete Hattyú esemény: Ontarioban 5 orvos (plusz egy Saskatchewanban) halt meg 2 héten belül, miután megkapták a 4. adag vakcinát. Itt vannak a történetek: Az első három, a negyedik, az ötödik Ontarioban, a hatodik Saskatchewanban. Váratlan halálesetek száma 2020-ban: nulla (tudomásom szerint). Ezek persze mindenhol előfordulnak, de eltemetik őket. Ontarióban is eltemették volna, de valaki összerakta a mintát. Vegyük észre, hogy ez nincs benne egyik mainstream médiában sem. "[A] halál okát nem osztották meg a feljegyzésben, de hányszor fordult elő, hogy 1 hét alatt 3 orvos halt meg, napokkal azután, hogy a kórház elkezdte beadni a 4. injekciót a személyzetnek.". Nagy-Torontó környékén most 7 orvos haláleset történt két hét alatt. Normális esetben 0 ilyen váratlan haláleset van egy év alatt. Az összes orvost beoltották a vakcina negyedik adagjával. Lásd még: Négy orvos halt meg Ontarióban közvetlenül a negyedik adag után.

Lásd: "Nyissa ki a szemét! Ez történik mindenhol." Az alcím szerint: Wayne Allan Root 33 barátját vesztette el - mindannyian "beoltottak" - halál vagy betegség miatt az elmúlt 18 hónapban; & Kate McCann tévés műsorvezető élőben összeesik!

Nem védőoltás okozta többlethalálozás: miért nő a halálozások száma? Szakértők vizsgálatot sürgetnek, mivel Angliában és Walesben a halálozási arányok a koronavírus okozta halálesetek csökkenése ellenére emelkednek.

 

 

Növekszik a túlhalálozás - de nem a Covid miatt

A Nemzeti Statisztikai Hivatal adatai alapján egészségügyi szakértők sürgős vizsgálatot sürgetnek annak kiderítésére, hogy mi okozza a többlethalálozást.

Anglia: A halálozási többlet emelkedik, de nem a COVID miatt - szakértők vizsgálatot sürgetnek

Írországban is ez történik! Hogyan robbanhat a szívbetegségek száma a gyerekeknél csak azután, hogy bevezetik a gyerekeknek szánt oltásokat? A szakértők értetlenül állnak a kérdés előtt, hogy mi okozhatja a szívbetegségek hirtelen növekedését a gyerekek körében, ami csak azokon a helyeken fordul elő, ahol már bevezették a COVID vakcinákat a gyerekek számára. Uruguayban valamiért már nem fordul elő a gyerekeknél (talán a vakcinaprogramot leállító bírónak van köze ehhez).

Az ismeretlen okok jelenleg a vezető halálozási ok a kanadai Albertában. A vakcinák megjelenése előtt ez nem így volt. A szakértők ezt azzal utasítják el, hogy "ó, ez azért van, mert azok az emberek, akik COVID-ot kaptak, hajlamosabbak a halálozásra". De miért lennének hajlamosabbak az ismeretlen okok miatti halálozásra? És miért csak a beoltottak halnak meg ismeretlen okokból? És ha ez a COVID-fertőzés miatt van, akkor miért nem történik ez meg olyan országokban, ahol alacsony a COVID-oltottsági arány? És mivel magyarázzák a szakértők a furcsa vérrögöket, amelyeket csak a beoltott embereknél találtak? A sajtó még mindig elfelejti feltenni ezeket a kritikus kérdéseket. De legalább a mainstream média foglalkozik a halálesetek rejtélyes okával. Ez is egy kezdet. De megengedik a "kézlegyintéses" magyarázatokat, amikor a "szakértők" csak kitalálják ezeket a dolgokat, és nincsenek adatok, amelyek alátámasztanák. Minden "szakértő", aki valóban beszél a betegekkel, tudja, hogy a vakcina mellékhatásai sokkal nagyobbak, mint a COVID-é. Akkor hogy lehet, hogy a "szakértőnk" még csak nem is veszi figyelembe a vakcinát, mint lehetőséget? Mostanában szinte naponta látjuk a címlapokon, hogy hírességek "váratlanul" halnak meg "ismeretlen" okokból, így ez az "új" kategória, amely az első helyen áll, már nem kellene, hogy meglepő legyen. És garantálom, hogy ez rengeteg "kevésbé ismert" emberrel is megtörténik: ezek az emberek nem generálják a címlapokat. De olvastál már életedben ennyi "váratlan" halálozási okról? Éppen ma kaptam kettőt is: Busi Lurayi (36 éves korában hirtelen halt meg) és a rapper Tumi Tladi (30 éves, álmában halt meg). Kettő egy nap alatt, mindkettő nemzetközi híresség Dél-Afrikából!!!?! Mennyi az esélye, hogy ez véletlenszerűen történik?

A balzsamozók a betegek több mint 50%-ánál olyan vérrögöket látnak, amilyeneket még soha nem láttak pályafutásuk során. Ezt nem a COVID okozza, mert csak a vakcina bevezetése után kezdődött, és a vérrögöket csak a beoltott betegeknél találták meg. Mivel magyarázzák ezt a szakértők?

 

 

A Lincoln Nationalnél 163%-kal nőtt az életbiztosítási kárigények száma, de ez a cikk nem vette figyelembe, hogy volt egy fúzió (ezért emelkedtek a díjak is). Ők az ötödik legnagyobb biztosítótársaság az USA-ban. A helyes szám, amire összpontosítani kell, az a kárhányad, amely az egész ágazatban emelkedett. A kárhányadra kell összpontosítani. A 21. negyedévben az egész ágazatban 40%-kal nőtt a kárhányad a 2019. évihez képest, és az első negyedévben 20-25%-ra csökkent. Úgy hallom, hogy a 2. negyedévben még mindig van egy mixeltolódás az idősek és a fiatalok között, és a túlhalálozás némileg csökkent. Ez nem a COVID. A COVID közel sem öl meg ennyi embert. A történelem legnagyobb gyilkosával állunk szemben, és senki sem tudja kitalálni, hogy mi az! Nézze meg ezt a videót. Erről soha nem fogsz látni egy történetet sem a mainstream médiában; figyelmen kívül hagyják. Megjegyzendő, hogy a kárigények növekedésének egy része a díjemeléseknek köszönhető (új ügyfelek felvétele).

Nézze meg a OneAmerica vezérigazgatójának, Scott Davisonnak a videóját. A tényellenőrök azt állítják, hogy a többlethalálozás a COVID és a halasztott orvosi kezelések miatt következett be. De a 18-64 évesek ritkán halnak meg COVID miatt, tehát nem lehet COVID. És ha ez a halasztott orvosi ellátás, akkor ennek lassan, fokozatosan kellene emelkednie az idő múlásával, és csökkenni kezdenie kellene, ahogy az emberek visszamentek a rendelőbe. Így kellene kiugrania. Tehát a magyarázatok nem illenek bele. És nem magyarázzák az itt és a félretájékoztató cikkemben leírt több száz anomáliát sem. Ha az összes haláleset e két okból következik be, akkor miért mutatják a professzionális közvélemény-kutató cégek által végzett felméréseim, hogy a COVID miatt következetesen ugyanannyi ember hal meg, mint a vakcina miatt?

Az életbiztosító társaságok a világ minden országában rekordszámú többlethalálozásról számolnak be. Ezek nem "statisztikai ingadozások". A haláleseteket mind egy hatalmas beavatkozás okozza, amely emberek millióinak egészségét befolyásolja. És mindez új. 2021 előtt még soha nem történt semmi ilyesmi. Soha nem történt még ilyen nagyságrendű dolog a történelmükben (ami több mint 100 évre nyúlik vissza).

Senki nem válaszol a félretájékoztatás megállításáról szóló cikkemben feltett kérdéseimre. Minél tovább tart ez az egész, annál gyanakvóbbak lesznek az emberek.

GoFundMe a stroke és más szokatlan okok miatti halálesetek a FIATALOK körében az egekbe szöktek. Az egyik olvasó ezt írta: "Hallottam a helyi rádióban egy GoFundMe-oldalról egy hölgy számára, aki Tasmániában ragadt, mert súlyos agyvérzést kapott a nyaralás alatt, ezért úgy döntöttem, hogy utánanézek, a fiataloknak és gyerekeknek szóló GoFundMe-oldalak száma, akiknek agyvérzésük volt, elképesztő volt, és egy halom oldal a vakcina mellékhatásaival kapcsolatban is".

A teljesen beoltott fiatal felnőttek 92%-kal nagyobb eséllyel halnak meg, mint az oltatlanok (Daily Expose).

 

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/az-oltas-altal-okozott-halalesetek-mar-egyszeruen-tul-tomegesek-ahhoz-hogy-elrejtsek-es-megmagyarazzak-oket

Bioterrorista Sátánfatty Gates által finanszírozott gyár hetente 30 millió szúnyogot tenyészt, 11 országban szabadon engedik

 

A projektet finanszírozó milliárdos Tömeggyilkos Antikrisztuskövető Bill Gates "biztosít minket" arról, hogy ez nem egy horrorfilm jelenete.

A kolumbiai Medellínben, egy kétszintes téglaépületben tudósok dolgoznak fülledt laboratóriumokban, ahol hetente 30 millió genetikailag módosított szúnyogot tenyésztenek laboratóriumokban. Gondoskodnak a rovarok minden szükségletéről, miközben lárvából bábból felnőtté válnak, megfelelő hőmérsékletet tartanak, és bőséges adag hallisztet, cukrot és természetesen vért adnak nekik. Ezután 11 országban engedik ki őket a természetbe.

A projektet finanszírozó milliárdos Tömeggyilkos Haramia Bill Gates biztosít minket arról, hogy ez nem egy horrorfilmből vett jelenet. "A gyár valós. És a szabadon engedett szúnyogok nem terrorizálják a helyieket. Segítenek életek millióinak megmentésében és javításában". Ahogyan az ő "kovidoki vakcinái" is milliók életét "mentették meg", vagy ahogyan az ő korábbi oltási projektjei nők ezreit tették sterillé Indiában és Kenyában. Vagy akár az ő Polio vakcinái bénulást, görcsrohamot és lázgörcsöket okoztak a Szaharától délre fekvő Afrikában, Afganisztánban, Kongóban és a Fülöp-szigeteken.

Wolbachia baktérium

"Az ebben a gyárban tenyésztett szúnyogok a Wolbachia baktériumot hordozzák, amely megakadályozza, hogy a dengue és más vírusokat - köztük a zikát, a chikungunyát és a sárgalázat - átvigyék az emberre. Azáltal, hogy szabadon engedik őket, és vadon élő szúnyogokkal szaporítják őket, terjesztik a baktériumot, csökkentve a vírusátvitelt, és emberek millióit védik meg a betegségektől" - állítja Népirtó Bioterrorista Gates - ahogyan az ő "kovidóvakcinái" is "csökkentették" a vírusátvitelt, és emberek millióit "védték meg" a betegségektől.

 

 

Az Indonéziában végzett kutatások kimutatták, hogy a Wolbachiát hordozó szúnyogok 77 százalékos védelmet nyújtanak a dengue-láz ellen, és 86 százalékban hatékonyak a kórházi kezelés ellen. Csakúgy, mint ahogy a "koronavakcinái" is majdnem 100 százalékos "védelmet" nyújtanak a kórházi fertőzés és a kórházi kezelés ellen.

11 ország

A szúnyogokat Kolumbiában, Brazíliában, Mexikóban, Indonéziában, Sri Lankán, Vietnamban, Ausztráliában, Fidzsi-szigeteken, Kiribatiban, Új-Kaledóniában és Vanuatun - összesen tizenegy országban - engedik szabadon.

Haramia Tömeggyilkos Gates azt tervezi, hogy több százmillió Wolbachia-szúnyogot tenyészt ki. Nemzetgyilkos Világpolgár Gates és kutatói figyelembe vették-e az összes olyan változót, amely valószínűleg előfordulhat egy olyan programmal, amelyben egy baktérium terjesztésének új vektora egy olyan rovar, amely embereket és más állatokat csíp meg, és eközben befecskendezi a baktériumot beléjük? Hol van az egy, két, öt és tíz éves jelentés egy ilyen program biztonságosságáról, ellenőrzött környezetben?

Mi baj lehet?

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/gates-altal-finanszirozott-gyar-hetente-30-millio-szunyogot-tenyeszt-11-orszagban-szabadon-engedik

Valódi időjárás-manipuláció

 

A valódi ok, amiért a világ lakosságának 90%-át meg akarják ölni, az az, hogy félnek elveszíteni a bolygó feletti uralmat, mert bizonyos csoportok, például a kínaiak, a muzulmánok és a hinduk, akik nincsenek az ellenőrzésük alatt, növekedhetnek. ellenőrizetlenül nagy néptömegekbe, nagy létszámú erejükkel.

Titkos ellenőrzés

Tizenhárom arkhón vér szerinti család irányítja a bolygót, a pénzügyeket, az egészségügyet, az időjárást és a politikát, elképzelhetetlen, mélyreható és titkos módon. Ez az ellenőrzés Európában kezdődött, és olyan folytonossága van, amely egészen addig az időkig vezethető vissza, amikor a bankárok felfedezték, hogy jövedelmezőbb hitelt nyújtani a kormányoknak, mint a rászoruló egyéneknek.

Ezek a bankcsaládok és alárendelt haszonélvezőik két évszázad alatt a legtöbb nagyvállalat tulajdonosaivá váltak, és titokban és egyre inkább globálisan a kormányok irányítóivá, valamint a háború és a béke döntőbíráivá szerveződtek.

Ha az emberek ezt nem értik meg, nem fogják tudni megérteni a két világháború és a tervezett harmadik világháború valódi okait, egy olyan háborút, amely minden bizonnyal az Egyesült Államok és az EU együttes kísérletei eredményeként kezdődik majd Ukrajna és Közép-Ázsia felett. . Az egyetlen megoldás a kilépés – amit az Egyesült Államok, az EU és a világ többi része akar, de maga a hatalmi elit nem.

A szándékosan elhibázott monetáris, gazdasági és politikai politika okozta ezt a folyamatos válságot, amely nem fog abbamaradni. A fő bűnösök a jegybankárok, élükön a FED-vel és az EKB-val.

A HAARP-n keresztül történő időjárás-manipulációról, a hamis globális felmelegedésről, az éghajlatváltozásról, a belélegzett levegőt megmérgező vegyi nyomvonalakról és más újtudományos elképzelésekről, például a bármilyen forrásból származó EMF-ek katasztrofális hatásairól, a GMO-élelmiszer-manipulációról, az elektronikus RTF-felügyeletről szóló közzétételek célja, hogy elindítja a társadalom militarizálását világszerte.

 

 

A negatív polarizáció irányítja a Föld bolygót

Röviden, a Föld bolygó negatív polarizációja az egyik legnagyobb energiaforrásuk. Az MSM telíti az emberi elmét egészségtelen koktélokkal, amelyeket a televíziókban szolgálnak fel, és újságokban és magazinokban publikálnak, hogy az emberiséget erőszaktól, korrupciótól, pornográfiától, kapzsiságtól, gyűlölettől és önzéstől függővé tegye. „Rossz hírek” támogatják, hogy félelmet és védelmet keltsenek.

Mikor állt utoljára egy helyben, hogy nézzen és gondoljon valami szépre és tisztara? A bolygó olyan, amilyen a kollektív gondolatok miatt. Mert sokan még nincsenek ébren. Öntudatlanul könnyebben esnek áldozatul a sötét hatalmak manipulációinak. Az emberek negatív polarizációja és tudatlan öntudatlansága segíti az uralkodókat baljós céljaik elérésében. Hálásak a tudatlan alvó sokaságnak.

Kezdetben a Föld bolygót úgy hozták létre, hogy az Univerzum legszebb bolygója legyen, rendkívül változatos és természetes; csakúgy, mint az ott élő lények, akik lehetőséget teremtettek az anyatermészet által tervezett környezet fenntartására.

A földi szépség élvezete

Bolygónk történelme ismert az Univerzumban, az Univerzumban mindenki pontosan tudja, min mentünk keresztül a Földön a történelem során. A sok szenvedés ellenére, a kettősség okozta sok probléma mellett mindig igyekeztek szívből jövő békét és harmóniát találni.

Sajnos még mindig kevesen vagyunk, akik élvezik a Föld szépségét. Ennek eredményeként sokan nem értékelik a szépségét úgy, ahogyan annak lennie kell. Az univerzum minden más bolygója, ahol emberek élnek, gyönyörű a saját nézetük szerint. De olyan szépség, amely arányban áll a Föld bolygójával, rendkívül ritka az egész univerzumban.

Úgy tűnik, az Atya/Anya Isten nyitva hagyott egy ajtót, mert ha úgy érzi, eltávolodik a Forrástól, könnyen újra megtalálhatja a bejáratot, mint médiumot a bolygó környezetbarát szerkezetéből.

Elvették tőlünk, mert nem mutattunk tiszteletet, szeretetet és értéket mindannak, ami bolygónkon él és virágzik. Csak azt tanultuk meg, hogy kizsákmányoljuk a bolygót tisztelet, együttérzés vagy a jövőjére és lehetséges következményeire való gondolkozás nélkül, mert az emberek azt hiszik, ők a bolygó tulajdonosai. Azt gondolják, hogy azt csinálhatnak, amit akarnak. A valóság az; az univerzumban mindennek egyensúlyban kell maradnia.

Az univerzumban minden cselekvés reakció. Egy kis részecske minden mozdulata visszhangzik az egészben. Ha a mozgás pozitív, akkor az egész megkapja a pozitív energiát, és jóra használja fel. Ha a mozgás negatív, akkor az egész is megkapja.

És azok, akik rezonálnak ezzel az energiával, képesek elnyelni, akik nem egyszerűen figyelmen kívül hagyják. De mindennek van reakciója. Földönkívüli testvéreink tudósítanak;

Abból a helyzetből, amelyben körbejárjuk a Földet, világosan láthatjuk, mit tettek az emberek a bolygóval. Megértjük, hogy ez a tanulás elvezetett az összeesküvés végső céljához, ami a Föld bolygó elpusztítása.

 

 

Idővonal eltolása

A Cabal a Föld teljes megsemmisítését akarja, egyetlen bomba nélkül, ha az emberek maguk csinálják; elpusztítják a bolygót, amíg az üdvösség utolsó darabja is el nem múlik.

Az idővonal 2010-es változásával ez a folyamat leállt. Gaia átorientálja magát, és elkezdett minden negatív energiát pozitív szeretetté és fénnyé alakítani. Ezzel az energiával megjavítja földi testének minden részét a felemelkedéshez. Gaia lelke, valamint a Föld lelke az 5. Dimenzió felé orientálódik.

De a bolygó fizikai része még mindig hiányzik. Mert a bolygó átalakítása nem egyszerű és nem könnyű. Szükséges, hogy minden elkövetett rosszat eltávolítsanak, kijavítsanak, átalakítsanak és pozitív energiává alakítsák át, hogy a bolygó minden eleme felemelkedhessen az 5. Dimenzióba.

Az a felfogás, hogy a pusztítás még mindig tart. A tanulságokat még nem vonták le kellőképpen. A pusztítás folytatódik, mintha nem lenne holnap, a mai cselekedetek következményei nélkül.

Az univerzumban megvan a képességünk, hogy az itt és mostban éljünk, de arra is, hogy idővonalakon navigáljunk előre és visszafelé egyaránt. Pontosan tudjuk, mi lesz a következménye. A régen elkezdett folyamatot nem lehet megállítani.

Pozitív cselekvés

De korlátozhatod a károkat, ha szeretetedet és Fényedet sugározod Gaia iránt, és tiszteled a bolygót. Mindenkinek meg kell tennie a maga részét. Úgy, hogy minden kis rész visszhangzik és visszhangzik az Egészben.

Biztosak lehettek abban, hogy egyetlen cselekvés, egy kis cselekmény, amit megtesz, visszhangozni fog az Egészben; hogy átadják másoknak, akik megkapják ezt az energiát. Ezt a pozitív cselekvést fel lehet szívni, mert rezonálnak vele. Tehát tedd meg a részed. Nem számít, ha a szomszéd nem teszi meg a részét.

Megpróbálhatod irányítani őt, de a választás az övé, minden döntés meghozza az eredményt. Tehát légy tudatában minden akciónak, amit a bolygó ellen teszel. Kezdje a saját kezdeményezésével, mert amikor fényt sugároz, és szerető jócselekedeteket hajt végre Gaia javára, akkor tudja, hogy ez egy szövetséges, aki pozitívan vibrál vele, és ez jó neked és Gaiának is.

 

Mindegyikőtök megteszi a részét a bolygóért, csak így lehet enyhíteni az elkövetkező szenvedéseken és károkon. Értsd jól, Gaia nem okoz semmit. Ami ma a bolygótokon történik, mint például az éghajlatváltozás, a súlyos időjárási változások és a természeti katasztrófák, azt mindannak az okozza, amit az idők során együtt tettetek. Ez nem más, mint ez.

 

 

Felhőpalánta

Ez egyúttal kormányzati manipuláció is, mint például a Cloud Seedling, egy olyan módszer, amellyel több esőt, havat vagy furcsa időjárást idéznek elő a felhőből oly módon, hogy vegyszereket, például báriumsót lőnek a felhőkbe. A só természetesen vonzza a vizet, a vízrészecskék ezután összeütköznek másokkal, megnagyobbodnak és esőként hullanak alá.

Dr. Richard Day, a Rockefeller bennfentese és „időjárás-manipulátora” a második világháború idején ezt mondta 1969-ben:

 

 

„Az időjárás megváltozik, és háborús fegyverként használják fel szárazság és éhínség előidézésére azáltal, hogy rekord havazást „termelnek” a hegyekben, másutt pedig hosszan tartó heves esőzéseket, amelyek a folyókon és csatornákon keresztül áradásokat okoznak, vagy súlyos aszályokat, amelyek elpusztíthatják a termést, ami könnyen elérhető a már rendelkezésre álló technológiával”, mint például a HAARP, Alaszkában. Ez nagy teljesítményű rádióhullámokat lövell az ionoszféra felső rétegeibe, amelyek visszatérnek a földre, ezt a technológiát az FWC korábbi cikkeiben ismertették.

Az az állítás, hogy az összeesküvés kényszerített minket, gyerekes ürügy a felelősség elkerülésére. A közjó útján járás mindig is rendkívüli erőfeszítést és odaadást igényelt.

Az élelmiszer- és információellátás ellenőrzésével és a szervezett erőszak monopolizálásával magasan képzett terroristákkal, hogy előre megtervezett támadásokat hajtsanak végre. A zsoldos hadseregek, a rendőrség, a titkosszolgálatok, a menekültek stb. támogatásával a kormányok olyan helyzetben vannak, hogy a világot a kívánt katasztrófák felé irányítsák.

A valódi ok, amiért a világ lakosságának 90%-át meg akarják ölni, az az, hogy félnek elveszíteni a bolygó feletti uralmat, mert bizonyos csoportok, például a kínaiak, a muzulmánok és a hinduk, akik nincsenek az ellenőrzésük alatt, növekedhetnek. ellenőrizetlenül nagy néptömegekbe, nagy létszámú erejükkel.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/valodi-idojaras-manipulacio

Portugália megdöntötte az európai halálozási rekordot

 

A France Soir egy korábbi, augusztus 3-i, Spanyolországról szóló beszámolója (a böngészők lefordítják) azt mutatja, hogy ez az ország is magas halálozási többlettel küzd, és a hivatalos körökben mindenki igyekszik elkerülni, hogy a Covid-injekciót hozzák fel valószínűsíthető okként.

Érdekes:

CHRONICLE - "A halálozási többlet július hónapban ötszöröse a július havi átlagnak, és ez csak nagyon kevéssé a hőségnek vagy a Covidnak köszönhető".

Így szólt az El Pais napilap múlt hétfői címe. A spanyol balközép referenciaújság a Carlos III Epidemiológiai Intézetre hivatkozik, amely a MoMo (spanyolul: monitorizacion de la mortalidad) statisztikáit veszi át. A MoMo szerint júliusban 9 687 ember halt volna meg, "a július havi átlagérték ötszörösét jelentő halálozási többlet keretében".

"Összességében 41 000 ember halt volna meg, vagyis 20%-kal több, mint tavaly ugyanebben az időszakban.

 

 

Ez az aggodalom a tömeges, olykor kényszerítő oltási kampány keretében beoltott termékekkel kapcsolatos. Tekintettel erre a többlethalálozásra, sokak kérdése visszamenőleges hatállyal a termék tartalmára és idővel fellépő mellékhatásaira vonatkozna. A spanyol lakosság 83,27%-át oltották be a teljes rendszer keretében.

A dél-európai országok összességében a legbuzgóbbak a védőoltások terén, a Mi világunk adatai szerint a lakosság 86,4%-át oltották be, Olaszországban ez az arány 80,5%, Franciaországban pedig 78,6%. Észak-Európában a számok inkább csökkennek. Beleértve azokat az EU-tagállamokat, amelyek kötelezővé tették az intézkedést, mint például Ausztria: 74, 3%, amelynek jelentős részét a hamis igazolások tennék ki. Hollandiában ez a szám 69,3%-ra csökken, a keleti országokban pedig átlépi a 60%-ot... (ER: nem bízunk ezekben a statisztikákban, bár az általános különbség Dél- és Észak-Európa között igaz lehet).

A portugál egészségügyi főigazgatóság "Mortality Surveillance" portáljának adatai szerint júliusban a halálozások száma 30%-kal magasabb volt, mint a 2016 és 2019 között mért átlag.

Júniusban már Portugáliában volt a legmagasabb a túlhalálozási arány Európában, 23,9%-kal több haláleset történt, mint a 2016-2019-es időszak azonos hónapjának átlaga. Ezeket az aggasztó adatokat az Európai Unió 6,2%-os átlagához kell viszonyítani.

Az Egészségügyi Főigazgatóság "InfoClique" honlapja szerint már 2020-ban megdőlt ez az európai rekord, 10 000-rel több halálozással, mint 2019-ben.

Észak, a lisszaboni régió és a Tejo-völgy (LVT) a leginkább érintett az általános halálozásban (és a világjárványban is).

A hivatalos verzió aláásta

A hivatalos források szerint az országban tapasztalható növekvő halálozási tendencia nagyrészt a népesség elöregedésének köszönhető. A Covid-19 a halálozások legutóbbi növekedésének 47%-át magyarázza.

A médiában azonban egyre több portugál tudományos illetékes csodálkozik azon, hogy Portugália tartja a védőoltások rekordját is.
A lakosság több mint 86%-a (8 900 000 ember) legalább két adag oltóanyagot kapott.

Gyönyörű paradoxon! Különösen azért, mert a súlyos vagy halálos mellékhatásokra vonatkozó adatok kezdenek diszkréten felszínre kerülni, különösen a megmagyarázhatatlan szívkoszorúér-betegséggel kapcsolatban olyan fiataloknál, akiknek jó egészségét számos sporttevékenység keretében rendszeresen ellenőrizték. A negyvenes éveikben járó emberek körében az agyvérzések számának jelentős növekedése is nagyon aggasztó.

 

 

A spanyol sajtó teszi a dolgát

Bár a portugálok nem mutatnak erős szimpátiát spanyol szomszédaik iránt, diszkréten olvassák sajtójukat, különösen az El Pais-t, amelyet az európai lakosok angolul is olvashatnak a neten.

A spanyol sajtó azonban sokkal kevésbé szerénykedik ebben a témában, mint a portugál vagy a francia. A monarchia visszaállítása óta sokkal szabadabb, és nem nyúl azokhoz az elképesztő állami támogatásokhoz, amelyekhez a miénk. A spanyol napi- és hetilapok nem köntörfalaznak a folyamatban lévő tragédiáról, a génvakcinák mellékhatásairól. Gyanítja, hogy ez utóbbiak többnyire inkább károsak, mint hasznosak, a halálozás kockázata 2%. Egy tragédia, amelynek hatásai később is érezhetőek lehetnek.

A vita csak félénken kezdődik Portugáliában, de az orvosok és gyógyszerészek szava, amelyet a saját szakmai rendjeik támogatnak, különösen az itt megtagadott kezelésekkel kapcsolatban, kezdi kifejteni hatását a tájékozott közvéleményre.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/portugalia-megdontotte-az-europai-halalozasi-rekordot

Rejtélyes mozgó szálak a maszkokban, tamponokban és vakcinákban

Matt Taylor villamosmérnök arról számolt be, hogy mikroszkóp alatt téglalap alakú formákat látott a Pfizer oltóanyagának egy fiolájában, és úgy véli, hogy ez valamiféle mikrochip lehet. Ugyanez egy mobilrosthoz hasonló szintetikus anyag, amely az arcmaszkokban, pálcikákon stb. is megtalálható.

Hírességek szokatlan reakciói és őrületei az oltások után. 50. rész

Sok híresség, mint például Alcymar Monteiro, Dylan Frost, Ronda Rousey,
David Dakker, Matthew Wallsy, Chicharito és mások túlreagálják és őrült dolgokat tesznek, vagy mások befolyásolják őket, a pszichét megváltoztató genetikai vakcinákon keresztül.