A valódi ok, amiért a világ lakosságának 90%-át meg akarják ölni, az az, hogy félnek elveszíteni a bolygó feletti uralmat, mert bizonyos csoportok, például a kínaiak, a muzulmánok és a hinduk, akik nincsenek az ellenőrzésük alatt, növekedhetnek. ellenőrizetlenül nagy néptömegekbe, nagy létszámú erejükkel.

Titkos ellenőrzés

Tizenhárom arkhón vér szerinti család irányítja a bolygót, a pénzügyeket, az egészségügyet, az időjárást és a politikát, elképzelhetetlen, mélyreható és titkos módon. Ez az ellenőrzés Európában kezdődött, és olyan folytonossága van, amely egészen addig az időkig vezethető vissza, amikor a bankárok felfedezték, hogy jövedelmezőbb hitelt nyújtani a kormányoknak, mint a rászoruló egyéneknek.

Ezek a bankcsaládok és alárendelt haszonélvezőik két évszázad alatt a legtöbb nagyvállalat tulajdonosaivá váltak, és titokban és egyre inkább globálisan a kormányok irányítóivá, valamint a háború és a béke döntőbíráivá szerveződtek.

Ha az emberek ezt nem értik meg, nem fogják tudni megérteni a két világháború és a tervezett harmadik világháború valódi okait, egy olyan háborút, amely minden bizonnyal az Egyesült Államok és az EU együttes kísérletei eredményeként kezdődik majd Ukrajna és Közép-Ázsia felett. . Az egyetlen megoldás a kilépés – amit az Egyesült Államok, az EU és a világ többi része akar, de maga a hatalmi elit nem.

A szándékosan elhibázott monetáris, gazdasági és politikai politika okozta ezt a folyamatos válságot, amely nem fog abbamaradni. A fő bűnösök a jegybankárok, élükön a FED-vel és az EKB-val.

A HAARP-n keresztül történő időjárás-manipulációról, a hamis globális felmelegedésről, az éghajlatváltozásról, a belélegzett levegőt megmérgező vegyi nyomvonalakról és más újtudományos elképzelésekről, például a bármilyen forrásból származó EMF-ek katasztrofális hatásairól, a GMO-élelmiszer-manipulációról, az elektronikus RTF-felügyeletről szóló közzétételek célja, hogy elindítja a társadalom militarizálását világszerte.

 

 

A negatív polarizáció irányítja a Föld bolygót

Röviden, a Föld bolygó negatív polarizációja az egyik legnagyobb energiaforrásuk. Az MSM telíti az emberi elmét egészségtelen koktélokkal, amelyeket a televíziókban szolgálnak fel, és újságokban és magazinokban publikálnak, hogy az emberiséget erőszaktól, korrupciótól, pornográfiától, kapzsiságtól, gyűlölettől és önzéstől függővé tegye. „Rossz hírek” támogatják, hogy félelmet és védelmet keltsenek.

Mikor állt utoljára egy helyben, hogy nézzen és gondoljon valami szépre és tisztara? A bolygó olyan, amilyen a kollektív gondolatok miatt. Mert sokan még nincsenek ébren. Öntudatlanul könnyebben esnek áldozatul a sötét hatalmak manipulációinak. Az emberek negatív polarizációja és tudatlan öntudatlansága segíti az uralkodókat baljós céljaik elérésében. Hálásak a tudatlan alvó sokaságnak.

Kezdetben a Föld bolygót úgy hozták létre, hogy az Univerzum legszebb bolygója legyen, rendkívül változatos és természetes; csakúgy, mint az ott élő lények, akik lehetőséget teremtettek az anyatermészet által tervezett környezet fenntartására.

A földi szépség élvezete

Bolygónk történelme ismert az Univerzumban, az Univerzumban mindenki pontosan tudja, min mentünk keresztül a Földön a történelem során. A sok szenvedés ellenére, a kettősség okozta sok probléma mellett mindig igyekeztek szívből jövő békét és harmóniát találni.

Sajnos még mindig kevesen vagyunk, akik élvezik a Föld szépségét. Ennek eredményeként sokan nem értékelik a szépségét úgy, ahogyan annak lennie kell. Az univerzum minden más bolygója, ahol emberek élnek, gyönyörű a saját nézetük szerint. De olyan szépség, amely arányban áll a Föld bolygójával, rendkívül ritka az egész univerzumban.

Úgy tűnik, az Atya/Anya Isten nyitva hagyott egy ajtót, mert ha úgy érzi, eltávolodik a Forrástól, könnyen újra megtalálhatja a bejáratot, mint médiumot a bolygó környezetbarát szerkezetéből.

Elvették tőlünk, mert nem mutattunk tiszteletet, szeretetet és értéket mindannak, ami bolygónkon él és virágzik. Csak azt tanultuk meg, hogy kizsákmányoljuk a bolygót tisztelet, együttérzés vagy a jövőjére és lehetséges következményeire való gondolkozás nélkül, mert az emberek azt hiszik, ők a bolygó tulajdonosai. Azt gondolják, hogy azt csinálhatnak, amit akarnak. A valóság az; az univerzumban mindennek egyensúlyban kell maradnia.

Az univerzumban minden cselekvés reakció. Egy kis részecske minden mozdulata visszhangzik az egészben. Ha a mozgás pozitív, akkor az egész megkapja a pozitív energiát, és jóra használja fel. Ha a mozgás negatív, akkor az egész is megkapja.

És azok, akik rezonálnak ezzel az energiával, képesek elnyelni, akik nem egyszerűen figyelmen kívül hagyják. De mindennek van reakciója. Földönkívüli testvéreink tudósítanak;

Abból a helyzetből, amelyben körbejárjuk a Földet, világosan láthatjuk, mit tettek az emberek a bolygóval. Megértjük, hogy ez a tanulás elvezetett az összeesküvés végső céljához, ami a Föld bolygó elpusztítása.

 

 

Idővonal eltolása

A Cabal a Föld teljes megsemmisítését akarja, egyetlen bomba nélkül, ha az emberek maguk csinálják; elpusztítják a bolygót, amíg az üdvösség utolsó darabja is el nem múlik.

Az idővonal 2010-es változásával ez a folyamat leállt. Gaia átorientálja magát, és elkezdett minden negatív energiát pozitív szeretetté és fénnyé alakítani. Ezzel az energiával megjavítja földi testének minden részét a felemelkedéshez. Gaia lelke, valamint a Föld lelke az 5. Dimenzió felé orientálódik.

De a bolygó fizikai része még mindig hiányzik. Mert a bolygó átalakítása nem egyszerű és nem könnyű. Szükséges, hogy minden elkövetett rosszat eltávolítsanak, kijavítsanak, átalakítsanak és pozitív energiává alakítsák át, hogy a bolygó minden eleme felemelkedhessen az 5. Dimenzióba.

Az a felfogás, hogy a pusztítás még mindig tart. A tanulságokat még nem vonták le kellőképpen. A pusztítás folytatódik, mintha nem lenne holnap, a mai cselekedetek következményei nélkül.

Az univerzumban megvan a képességünk, hogy az itt és mostban éljünk, de arra is, hogy idővonalakon navigáljunk előre és visszafelé egyaránt. Pontosan tudjuk, mi lesz a következménye. A régen elkezdett folyamatot nem lehet megállítani.

Pozitív cselekvés

De korlátozhatod a károkat, ha szeretetedet és Fényedet sugározod Gaia iránt, és tiszteled a bolygót. Mindenkinek meg kell tennie a maga részét. Úgy, hogy minden kis rész visszhangzik és visszhangzik az Egészben.

Biztosak lehettek abban, hogy egyetlen cselekvés, egy kis cselekmény, amit megtesz, visszhangozni fog az Egészben; hogy átadják másoknak, akik megkapják ezt az energiát. Ezt a pozitív cselekvést fel lehet szívni, mert rezonálnak vele. Tehát tedd meg a részed. Nem számít, ha a szomszéd nem teszi meg a részét.

Megpróbálhatod irányítani őt, de a választás az övé, minden döntés meghozza az eredményt. Tehát légy tudatában minden akciónak, amit a bolygó ellen teszel. Kezdje a saját kezdeményezésével, mert amikor fényt sugároz, és szerető jócselekedeteket hajt végre Gaia javára, akkor tudja, hogy ez egy szövetséges, aki pozitívan vibrál vele, és ez jó neked és Gaiának is.

 

Mindegyikőtök megteszi a részét a bolygóért, csak így lehet enyhíteni az elkövetkező szenvedéseken és károkon. Értsd jól, Gaia nem okoz semmit. Ami ma a bolygótokon történik, mint például az éghajlatváltozás, a súlyos időjárási változások és a természeti katasztrófák, azt mindannak az okozza, amit az idők során együtt tettetek. Ez nem más, mint ez.

 

 

Felhőpalánta

Ez egyúttal kormányzati manipuláció is, mint például a Cloud Seedling, egy olyan módszer, amellyel több esőt, havat vagy furcsa időjárást idéznek elő a felhőből oly módon, hogy vegyszereket, például báriumsót lőnek a felhőkbe. A só természetesen vonzza a vizet, a vízrészecskék ezután összeütköznek másokkal, megnagyobbodnak és esőként hullanak alá.

Dr. Richard Day, a Rockefeller bennfentese és „időjárás-manipulátora” a második világháború idején ezt mondta 1969-ben:

 

 

„Az időjárás megváltozik, és háborús fegyverként használják fel szárazság és éhínség előidézésére azáltal, hogy rekord havazást „termelnek” a hegyekben, másutt pedig hosszan tartó heves esőzéseket, amelyek a folyókon és csatornákon keresztül áradásokat okoznak, vagy súlyos aszályokat, amelyek elpusztíthatják a termést, ami könnyen elérhető a már rendelkezésre álló technológiával”, mint például a HAARP, Alaszkában. Ez nagy teljesítményű rádióhullámokat lövell az ionoszféra felső rétegeibe, amelyek visszatérnek a földre, ezt a technológiát az FWC korábbi cikkeiben ismertették.

Az az állítás, hogy az összeesküvés kényszerített minket, gyerekes ürügy a felelősség elkerülésére. A közjó útján járás mindig is rendkívüli erőfeszítést és odaadást igényelt.

Az élelmiszer- és információellátás ellenőrzésével és a szervezett erőszak monopolizálásával magasan képzett terroristákkal, hogy előre megtervezett támadásokat hajtsanak végre. A zsoldos hadseregek, a rendőrség, a titkosszolgálatok, a menekültek stb. támogatásával a kormányok olyan helyzetben vannak, hogy a világot a kívánt katasztrófák felé irányítsák.

A valódi ok, amiért a világ lakosságának 90%-át meg akarják ölni, az az, hogy félnek elveszíteni a bolygó feletti uralmat, mert bizonyos csoportok, például a kínaiak, a muzulmánok és a hinduk, akik nincsenek az ellenőrzésük alatt, növekedhetnek. ellenőrizetlenül nagy néptömegekbe, nagy létszámú erejükkel.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/valodi-idojaras-manipulacio