A projektet finanszírozó milliárdos Tömeggyilkos Antikrisztuskövető Bill Gates "biztosít minket" arról, hogy ez nem egy horrorfilm jelenete.

A kolumbiai Medellínben, egy kétszintes téglaépületben tudósok dolgoznak fülledt laboratóriumokban, ahol hetente 30 millió genetikailag módosított szúnyogot tenyésztenek laboratóriumokban. Gondoskodnak a rovarok minden szükségletéről, miközben lárvából bábból felnőtté válnak, megfelelő hőmérsékletet tartanak, és bőséges adag hallisztet, cukrot és természetesen vért adnak nekik. Ezután 11 országban engedik ki őket a természetbe.

A projektet finanszírozó milliárdos Tömeggyilkos Haramia Bill Gates biztosít minket arról, hogy ez nem egy horrorfilmből vett jelenet. "A gyár valós. És a szabadon engedett szúnyogok nem terrorizálják a helyieket. Segítenek életek millióinak megmentésében és javításában". Ahogyan az ő "kovidoki vakcinái" is milliók életét "mentették meg", vagy ahogyan az ő korábbi oltási projektjei nők ezreit tették sterillé Indiában és Kenyában. Vagy akár az ő Polio vakcinái bénulást, görcsrohamot és lázgörcsöket okoztak a Szaharától délre fekvő Afrikában, Afganisztánban, Kongóban és a Fülöp-szigeteken.

Wolbachia baktérium

"Az ebben a gyárban tenyésztett szúnyogok a Wolbachia baktériumot hordozzák, amely megakadályozza, hogy a dengue és más vírusokat - köztük a zikát, a chikungunyát és a sárgalázat - átvigyék az emberre. Azáltal, hogy szabadon engedik őket, és vadon élő szúnyogokkal szaporítják őket, terjesztik a baktériumot, csökkentve a vírusátvitelt, és emberek millióit védik meg a betegségektől" - állítja Népirtó Bioterrorista Gates - ahogyan az ő "kovidóvakcinái" is "csökkentették" a vírusátvitelt, és emberek millióit "védték meg" a betegségektől.

 

 

Az Indonéziában végzett kutatások kimutatták, hogy a Wolbachiát hordozó szúnyogok 77 százalékos védelmet nyújtanak a dengue-láz ellen, és 86 százalékban hatékonyak a kórházi kezelés ellen. Csakúgy, mint ahogy a "koronavakcinái" is majdnem 100 százalékos "védelmet" nyújtanak a kórházi fertőzés és a kórházi kezelés ellen.

11 ország

A szúnyogokat Kolumbiában, Brazíliában, Mexikóban, Indonéziában, Sri Lankán, Vietnamban, Ausztráliában, Fidzsi-szigeteken, Kiribatiban, Új-Kaledóniában és Vanuatun - összesen tizenegy országban - engedik szabadon.

Haramia Tömeggyilkos Gates azt tervezi, hogy több százmillió Wolbachia-szúnyogot tenyészt ki. Nemzetgyilkos Világpolgár Gates és kutatói figyelembe vették-e az összes olyan változót, amely valószínűleg előfordulhat egy olyan programmal, amelyben egy baktérium terjesztésének új vektora egy olyan rovar, amely embereket és más állatokat csíp meg, és eközben befecskendezi a baktériumot beléjük? Hol van az egy, két, öt és tíz éves jelentés egy ilyen program biztonságosságáról, ellenőrzött környezetben?

Mi baj lehet?

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/gates-altal-finanszirozott-gyar-hetente-30-millio-szunyogot-tenyeszt-11-orszagban-szabadon-engedik