2022. január 21., péntek

Richard E. Byrd Admirális földalatti utazása,kitüntették,elismerték, majd elfelejtették

Bizonyítékok vannak arra, hogy létezik egy belső világ a Föld bolygónk belsejében, ahol fejlett lények élnek. Kik ezek a különös lények? Hogyan kerültek a Föld belsejébe? És hol vannak a bejáratok a földalatti városaikba?
Sok felfedező kereste ezeket a bejáratokat, és néhányuknak sikerült is bejutniuk az üreges földbe, mint például a híres és elismert amerikai ellentengernagy, Richard E. Byrd, a sarkvidékek felfedezője esetében, aki egyik expedíciója során az Északi-sarkon kapcsolatba került ezekkel a Földön belüli lényekkel.
Byrd leírta naplójában, hogy a Föld belsejében tavak, folyók, növényzet és állatvilág van, és hogy a hőmérséklet körülbelül 20 Celsius-fok. Azt is elmeséli, hogy repülőgépét repülő csészealjak fogadták és kísérték, amelyek e földalatti birodalom uralkodóinak jelenlétében vitték el, hogy üzenetet adjanak át az emberiségnek. Még odáig is elment, hogy jelentette felfedezését a Pentagon vezérkarának, de azt a parancsot kapta, hogy hallgasson arról a csodálatos Földről a sarkon túl.

Maszkok és álarcok

Mikki Willis: A vírust szándékosan engedték szabadon

Mikkis Willis filmrendező elárulja, hogy a vírust kihasználva korlátozzák a szabadságunkat, és egy olyan környezetet teremtenek, amelyben az ellenőrzés a transzhumanizmushoz visz minket közelebb. Fontos, hogy felemeljük a szavunkat, és egyesítsük erőinket és seregeinket.

Kerülje a hajóutakat, akár be van oltva, akár nincs, a fertőzés valószínűsége nagyon nagy

Az idén nyáron tengerjáró hajókon utazó 600 000 ember közül 3000-en kapták el a vírust. A Royal Caribbean hajója, a Symphony of the Seas szigorú ellenőrzési intézkedések mellett indult útnak, a személyzet és a 12 év feletti utasok szinte mindegyike teljes mértékben oltott, PCR-negatív volt és maszkot viselt. Ennek ellenére 48 ember fertőződött meg Coviddal az út során.

Richard Boutry: Már létrehoztak gázkamrákat az önkéntes öngyilkossághoz

Richard Boutry szerint az első dolog, amit tennünk kell, hogy kikapcsoljuk a televíziót, a hivatalos kommunikáció feltételekhez köt minket, és nem tudunk kiszállni belőle. Elhitetik velünk, hogy az oltatlanok aránya 9%, de a valóságban 35%. Richard Boutry beszámol arról, hogy létezik egy Sarco nevű gép, ami egy gázkamra öngyilkossághoz, a halál 30 másodperc alatt bekövetkezik, és a holttest komposzttá alakul át.

Gianco Ferreri: nincs kötelező védőoltás, a törvény szerint a szükségállapot 2021-ben lejár

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Gianco Ferreri, olasz ügyvéd elárulja, hogy Olaszország és Franciaország az a két európai ország, ahol kötelező az egészségügyi dolgozók beoltása. Mindez a szükségállapoton alapul, amelynek a törvény szerint 2021 decemberében kell véget érnie.