2022. január 23., vasárnap

Robert F. Kennedy Jr. beszéde a Defeat the Mandates demonstráción

Miért nem került ki az orvosi szakma dicsőségesen ebből az összeomlásból?

"Miért hallgattak az orvosok?" - kérdezi A konzervatív nő

Steve Cook bevezetője

Ami most, ahogy a Covid-pszióp kibomlik, és ahogy rohamosan közeledik az idő, amikor az építészeknek és a társaknak felelniük kell az általuk elkövetett bűnökért (remélhetőleg bíróság előtt), az a korrupció és a kegyetlenség olyan szintje, ami hihetetlen.

Kormányunknak és a bürokráciának sürgősen szüksége van egy alapos tisztogatásra, hogy eltávolítsuk a bűnöző elemeket, amelyek beszivárogtak és felforgatták őket, és becsületes, jóakaratú emberekkel helyettesítsük őket.

Ugyanígy az orvosi szakmánk is, amely nem éppen dicsőségesen került ki ebből a műveletből.

Ezért bemutatunk egy cikket a The Conservative Woman című lapból, amely reményeink szerint betekintést nyújt abba, hogy milyen nyomás nehezedett az orvosokra e katasztrófa során, valamint közelebbről megvizsgálja sokak bűnrészességét és készséges együttműködését abban, amit a szerző joggal nevez "a történelem egyik legsúlyosabb közegészségügyi katasztrófájának".

A 2021 novemberében írt könyv meglátásai a későbbi események során újra és újra beigazolódtak. Néhány hangsúlyt hozzáadtunk.

Hangsúlyoznom kell azt is, hogy ez nem kritika az orvosokkal szemben, akik hűek maradtak esküjükhöz és hivatásuk céljához. Sajnos őket cserbenhagyta kollégáik silány etikája és gyávasága.

A cikk forrása itt található. A The Conservative Woman-t érdemes meglátogatni néhány kiváló cikk és meglátás miatt.

 

Miért hallgattunk mi, orvosok?

Lucie Wilk írta

Az NHS kórházi orvosaként az első sorban ültem, amikor a koronavírus világjárvány drámája kibontakozott. Másfél évnyi zűrzavar, frusztráció és düh volt számomra, amikor végignéztem, ahogy a szakmánkat bűnrészességre vonták abban, amit előreláthatólag a történelem egyik legsúlyosabb közegészségügyi katasztrófájának fognak tekinteni.

Végignéztem, ahogy a "tudományt" a nemzeti színpadon Union Jack zászlókkal szegélyezve megfellebbezhetetlen igazságként mutatták be.

Ahhoz képest, hogy ez látszólag sérthetetlen, úgy tűnik, hogy hétről hétre zavarba ejtően változik és változik, és azok számára, akik a pompa alatt a sima adatokra néznek, a meglehetősen izgalommentes (és változatlan) igazságot látjuk: az új koronavírus SARS-CoV-2, mint kiderült, sokkal alacsonyabb a fertőzés halálozási aránya, mint a korai előrejelzések.

Kevésbé halálos, mint a szezonális influenza a gyermekek körében. A Nemzeti Statisztikai Hivatal jelentése szerint az Egyesült Királyságban a Covid okozta halálesetek átlagos életkora 80,3 év, ami valamivel idősebb, mint a más okokból bekövetkezett haláleseteké (78,2 év a hasonló időszakban).

Ami számomra a legfelháborítóbb volt, az az orvosi közösség megkérdőjelezhetetlen engedelmessége az egyre drákóiabb, nem bizonyítékokon alapuló és pusztító vírusellenőrzési intézkedések bevezetése során. A nyílt korrupció, a pénzügyi összeférhetetlenség és a politizálás egy részét a prominens orvosi folyóiratok, például a BMJ vezércikkei leplezték le. Az orvosok túlnyomó többségének azonban nem volt érdeke, hogy kérdéseket tegyen fel vagy tovább vizsgálódjon.

A szakmai passzivitásunk miatti aggodalmam riadalommá változott, amikor a megfelelésünk megkövetelte, hogy támogassuk egy kísérleti vakcina bevezetését egy bizalomgerjesztő lakosság körében.

 

A bizonyítékokon alapuló orvoslás alapelveivel ellentétben egy kísérleti orvosi beavatkozás "biztonságosnak és hatékonynak" nyilvánítása ma már úgy tűnik, hogy nem igényel semmilyen szakértői értékelésen alapuló bizonyítékot a biztonságosságra vagy a klinikailag értelmezhető hatékonyságra vonatkozóan. A vakcinákról a klinikai vizsgálatok nem mutatták ki, hogy csökkentenék a fertőzés terjedését, a kórházi kezelést vagy a halálozást. A 3. fázisú vizsgálatok még nem értek véget, és a biztonsági adatok sem teljesek; a legkorábbi vizsgálatok 2023-ig tartanak.

A Covid-19 vakcinára vonatkozó beleegyező nyilatkozat nem teszi közzé, hogy nem engedélyezett kísérleti termékről van szó. A kockázatok továbbra is nagyrészt ismeretlenek, bár egyre világosabbá válik, hogy a vakcina egyre több egészséges ember halálát vagy sérülését okozta. Egyre több vakcina által kiváltott szindrómát ismernek fel, többek között az immuntrombotikus trombocitopéniát, a szívizomgyulladást és a menstruációs rendellenességeket, és sok más, a szakirodalomban közzétett betegséget. A cikk megírásának időpontjában az MHRA sárga kártyás rendszere keretében több mint 380 000 jelentést, 1,2 millió sérülést és 1700 halálesetet jelentettek be.

Maga a miniszterelnök közölte a legújabb bizonyítékokat, miszerint a vakcina két adagja nem akadályozza meg a vírus elkapását, és nem akadályozza meg az emberről emberre történő átvitelt, csupán a tünetek súlyosságát csökkenti. Ennek ellenére egyértelmű, hogy a nyilvánosságot egy könyörtelen média kampánynak vetik alá, amely a szégyen és a kényszerítés eszköze, hogy "a nagyobb jó érdekében" be kell venniük ezt a kísérleti terméket, nehogy önző gyávának tekintsék őket. A "B-terv" keretében most valószínűleg bevezetésre kerül egy oltási útlevél, amely azt javasolja, hogy a jogtalanul elbitorolt alapvető emberi jogokat és szabadságjogokat csak a beoltottak kapják vissza. A gondozóházi ágazatban dolgozók megélhetése az oltási kötelezettségeknek való megfeleléshez kötődik, és egy nemrégiben tett bejelentés megerősíti, hogy ez hamarosan az NHS alkalmazottaira is kiterjed. Nemcsak hogy nincs tudományos alapja ezeknek a megbízásoknak, de ezek a kényszerítő intézkedések sértik a Nürnbergi Kódexet, ahogyan az is, hogy egy új gyógyászati termék esetében példátlanul kevés állatbiztonsági adat áll rendelkezésre. A Nürnbergi Kódex elárulása emberiség elleni bűncselekménynek minősül.

Ez nem ér véget. A kampány tovább folytatódik, és most már a gyermekek beoltását is magában foglalja egy olyan betegség ellen, amelynek statisztikailag elhanyagolható esélye van arra, hogy kárt tegyen bennük. A bizonyítékokon alapuló orvoslás világában nekünk, orvosoknak mérlegelnünk kell a kockázatokat és az előnyöket, biztosítanunk kell, hogy az ártalom kockázata messze meghaladja a védelem vagy gyógyítás lehetőségét. Ebben az esetben, amikor a fertőzés nem jelent valós kockázatot az egészséges gyermekekre nézve, bármilyen kár teljesen indokolatlan. A kár kockázata pedig nagyon is valós és mérhető. A vakcinával összefüggő szívizomgyulladás ma már elismert károsodás, amelynek kockázata fordítottan arányos az életkorral. Bár ritka, de a szívizomgyulladás halálos kimenetelű lehet, és a fiatalabb népességben gyakoribb a halálos kimenetelű betegség.

 

Olyan okokból, amelyeknek semmi közük az egészséghez, és annak ellenére, hogy a JCVI tanácsadó bizottsága arra a következtetésre jutott, hogy az egészségügyi előnyök nem haladják meg a gyermekekre jelentett kockázatokat, a kormány azt tanácsolja, hogy olyan gyermekeknek adjunk be egy olyan gyógyszert, amely súlyos sérülések kockázatával jár, akik egészségesek, és akiket nem fenyeget jelentős kockázat a betegséggel szemben, amely ellen állítólag védelmet nyújt.

Mindezek ellenére, és annak ellenére, hogy a tudományos szakirodalom és az adatok kritikus szemmel történő vizsgálatára képeztek ki bennünket, az Egyesült Királyságban az orvosi közösség hallgatása süket fülekre talált. Pedig nekünk kellene mindezt a háztetőkről kiabálni. Ez egy gondossági kötelezettség és egy eskü, amelyet elfelejtettünk.

Az orvoslásba jellemzően azok jutnak be közülünk, akiket a társadalom elvárásai a leginkább kondicionáltak, akik teljesen engedelmesek és tisztelettudóak a tekintélyekkel szemben. Látjuk az utat: jó, engedelmes gyerekek, majd jó, engedelmes diákok voltunk. Most jó, engedelmes orvosok vagyunk. Kezdem megérteni, hogy a jóságot másképp mérik, és az engedelmesség nem erény.

Az engedelmességet félelemmel, fenyegetéssel és megfélemlítéssel tanuljuk meg; valójában traumaprogramozás, és apró irányító gesztusokkal érjük el, amikor fiatalok és gyámoltalanok voltunk. Most már felnőttek vagyunk, de még mindig ezeknek a gyermekkori hiedelmek és félelmek programjai szerint működünk. Még mindig úgy érezzük, hogy tehetetlenek vagyunk és egy felsőbb hatalomnak vagyunk alárendelve. Még mindig alávetjük magunkat egy tekintélyelvű rendeletnek, még akkor is, ha az felülírja a bennünk rejlő erkölcsi iránytűnket.

A klasszikus Milgram-kísérlet borzalmai megmutatták, hogy egy mélyen traumatizált kultúrában élünk, és véleményem szerint ugyanez a kondicionálás alakította az orvosi közösséget és annak hallgatását.

Még abban az esetben is, amikor az ellenvéleményemet alátámasztó bizonyítékokat egy kolléga nem tudja cáfolni, a szokásos válasz: "Ez a kormánytól jön; meg van kötve a kezünk.". Az igazság azonban az, hogy az orvosok legtöbbször nem akarják látni a bizonyítékokat; a tudatalattijuk megakadályozta őket abban, hogy belássák, hogy a kormány, a Sage és az MHRA szülői jellegű hatóságai, amelyekre gyermeki bizalmat vetítünk, esetleg félrevezetettek, korruptak vagy tisztességtelenek.

És így kommentáljuk egymásnak mindazokat a változásokat, amelyeknek hónapokkal a vakcina bevezetése után tanúi vagyunk: a kórházi felvételek szokatlanul magas száma, az autoimmun betegségek és a véralvadási zavarok, a súlyos Covid-fertőzéssel felvett, "duplán szúrt" betegek száma, a zárlat és más Covid-ellenőrzési politikák által tönkretett életek száma. Kihívom az orvosokat, hogy tagadják, hogy mindez egyszerűen rossz érzés. Hogy elkerüljük ezt a kellemetlen, hiteles, emberi érzést - fontos információt, amely alapján cselekedni kellene -, valami rutinszerűhöz nyúlunk. Az "anekdota nem bizonyíték" és az "összefüggés nem ok-okozati összefüggés" lesz az indoklás a folytatásra, kérdés nélkül, még akkor is, ha a felülről bevezetett káros ellenőrző intézkedések többsége egyáltalán nem alapul semmilyen bizonyítékon. Eközben a már amúgy is küszködő NHS-t e politikák közül sok helyrehozhatatlanul károsította. Túlterhelt bennünket a kereslet, amelyet nem tudunk kielégíteni, és a válság összetettsége messze túlmutat egyetlen kórházi trösztöndíjon. A vizsgálat felelősségének helye továbbra is felettünk áll, és várjuk, hogy valaki, akinek nagyobb tekintélye van, magához térjen és értelmet adjon a dolognak.

 

És miközben mi hallgatunk, a pusztítás folytatódik.

A legtöbben közülünk a helyes okok miatt kezdtük az orvosi pályát: hogy segítsünk a kiszolgáltatottakon, hogy csökkentsük a szenvedést. Tudom, hogy kollégáim kedvesek és jó szándékúak, és hogy a nem megválasztott közegészségügyi döntéshozókba vetett hitük egy életen át tartó kondicionálás eredménye. Azok számára, akik megnézték az adatokat és látják az igazságot, megértem a félelmet: a nem megfelelés kockázata óriási; karrierek, hírnév és megélhetés forog kockán. Felismerek egy még nagyobb veszélyt: a választott szakmánkat, életcélunkat fenyegető veszélyt, annak lehetőségét, hogy egy hamis istent követtünk a betegeken való segítés őszinte szándékában. Nehéz válaszút előtt állunk, de a választás számomra egyértelmű.

Bár nem vagyok a koronavírus elleni "harc" frontvonalában, és semmi közöm a vakcinakampányhoz, mégis bűnrészesnek érzem magam ebben a közvélemény megtévesztésében. Nem bújhatok tovább egy olyan rendszerben, amely bebizonyította, hogy gyenge akaratú és nem hajlandó fellépni az elidegeníthetetlen emberi jogok és szabadságjogok visszavonhatatlan csorbítása ellen a közegészségügy biztonsága nevében. Itt az ideje, hogy felnőjünk, felálljunk és felszólaljunk.

A szerző által kifejtett vélemények kizárólag az ő sajátjai, és nem feltétlenül tükrözik annak az NHS Hospital Trustnak a nézeteit, ahol jelenleg dolgozik.

Kirúgták, cenzúrázták és törölték őket a Wikipédiáról – 17 000 orvos és tudós továbbra is erős! Washington DC, 2022. január 23.

A Testünk a miénk Dr. McCullough, Defeat the Mandates, Wasshington D.C. 2022.01.23.

Miért hal meg olyan sok fiatal és egészséges sportoló szívproblémák miatt?

Akár a COVID vakcináknak tulajdoníthatóak ezek a halálesetek, akár nem, ez egy komoly egészségügyi válsághelyzet, amelyet tovább kell vizsgálni!

Ha a hírekkel a vállalati médiára hagyatkozik, akkor lemarad egy rendkívül aggasztó jelenségről, amely világszerte történik. Rendkívüli számú halálesetnek vagyunk tanúi a népesség legegészségesebb demográfiai csoportjában. Minden héten egyre több hír érkezik fiatal, látszólag teljesen egészséges sportolókról, akik szó szerint a pályán halnak meg szívproblémák miatt. Ritkán (vagy soha) nem látja ezeket a jelentéseket a Facebook és a Youtube hírfolyamában vagy a Google-keresésekben. Ha azonban feliratkozol az olyan szabadszájú oldalakra, mint a Bitchute, akkor ezek a jelentések mindennaposak.

A Bitchute egyik alkotója készített egy videóösszeállítást ezekről a halálesetekről 2021 márciusától idén januárig (2022), és a fiatal, egészséges sportolók halálának puszta száma teljesen megdöbbentő. Itt van a videó, amelyet tangentopolis (világrendek áttekintése) készített:

Christian Terhes EP kéviselő- Jön az európai kínai kreditrendszer! 2022. január 23. STOP DIGITÁLIS "VIRTUÁLIS PÉNZ"

Elmondta azt is, hogy nagyon fontos, kit küldenek képviselőnek az Európai Parlamentbe az országok, hiszen olyan képviselőkre van szükség, akik az emberiség MELLETT vannak és nem ELLENE!