Akár a COVID vakcináknak tulajdoníthatóak ezek a halálesetek, akár nem, ez egy komoly egészségügyi válsághelyzet, amelyet tovább kell vizsgálni!

Ha a hírekkel a vállalati médiára hagyatkozik, akkor lemarad egy rendkívül aggasztó jelenségről, amely világszerte történik. Rendkívüli számú halálesetnek vagyunk tanúi a népesség legegészségesebb demográfiai csoportjában. Minden héten egyre több hír érkezik fiatal, látszólag teljesen egészséges sportolókról, akik szó szerint a pályán halnak meg szívproblémák miatt. Ritkán (vagy soha) nem látja ezeket a jelentéseket a Facebook és a Youtube hírfolyamában vagy a Google-keresésekben. Ha azonban feliratkozol az olyan szabadszájú oldalakra, mint a Bitchute, akkor ezek a jelentések mindennaposak.

A Bitchute egyik alkotója készített egy videóösszeállítást ezekről a halálesetekről 2021 márciusától idén januárig (2022), és a fiatal, egészséges sportolók halálának puszta száma teljesen megdöbbentő. Itt van a videó, amelyet tangentopolis (világrendek áttekintése) készített: