2023. november 24., péntek

Tizenegy Észt Parlamenti Képviselő utasítja el a WHO módosításait

2023. november 22-én az észt parlament tizenegy képviselője levelet küldött a WHO főigazgatójának, amelyben értesítette a Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat (2005) módosításainak, valamint a Pandémiamegelőzésről, -készültségről és -reagálásról szóló nemzetközi megállapodás Észtország általi elutasításáról.

Megjegyezték továbbá, hogy elutasítják a WHO finanszírozásának módosítását. Megjegyzik, hogy a teljes észt parlament nem hagyta jóvá a módosításokat, ahogy azt az észt törvények előírják.

A levél linkje az észt parlament honlapján.

A WHO által 2022 májusában jóváhagyott módosítások elutasításához egy nemzetnek 2023 november végéig kell elküldenie egy elutasító levelet. (Ebben a hónapban.) Észtország levele erre példa.

A 2022. májusi módosítások csökkentik a nemzetnek a jövőbeni módosítások elutasítására rendelkezésre álló időt.

2024 májusában az Egészségügyi Világközgyűlés várhatóan jóváhagyja a több mint 300 komoly aggodalomra okot adó módosítást, amelyek a következők:

  • Az emberi jogok eltiprása
  • Biológiai fegyverek elterjedése
  • A közösségi média felügyelete és cenzúrája
  • Folyamatban lévő titkos tárgyalások; nem tudjuk, hogy a módosítások mit fognak tartalmazni, amíg azokat jóvá nem hagyják.

https://doortofreedom.org/2023/11/24/eleven-estonian-parliament-members-reject-the-who-amendments/

dr. Hossó Andrea: Miért van infláció?

Betiltott élelmiszerek

 


Az egyes országban veszélyesnek nyilvánított élelmiszer-adalékokat nem mindig tiltják be más országokban is, ezért az üzletek polcain olykor káros termékeket találhatunk anélkül, hogy tudnánk róla. Különösen nagy a veszély, amikor egy olyan ételről derül ki, hogy veszélyes, ami emberek millióinak mindennapi étrendjének szerves részét képezi.

Közelkeleti zsidó elemző fordítása

Kinek az embere valójában a "szélsőjobbos" holland rosszfiú, Geert Wilders?

 

Geert Wilders pártja választást nyert Hollandiában és az engesztelhetetlenül iszlámellenes, arabellenes árja szépfiú valószínűleg kormányt fog alakítani.

Mielőtt elkezdenénk örülni ennek, mármint annak, hogy a "liberálisok" megbuktak Hollandiában, gondolkozzunk el a lenti képen, ami a szépfiú X (Twitter) oldaláról származik és lássuk be, hogy emőgött a politikai BÁB mögött is ugyanazok állnak, mint bármelyik BÁBKORMÁNY bármelyik hatalomba juttatott politikusa mögött.

Hollandia jelenlegi kormánya egyébként október 7. óta az ENSZ-ben két alkalommal is a CIONISTA megszállók ELLEN szavazott. Az első alkalommal, 2023. október 27-én tartózkodott állást foglalni abban a kérdésben, hogy legyen-e azonnali tűzszünet Gázában. A második alkalommal, november 9-én pedig igennel voksolt arra a kérdésre, hogy vissza kell-e bontani a palesztin területeken jogellenesen épített, minden nemzetközi szerződést semmibe vevő módon létesített cionista kibucokat.

Az első kérdésben 120 állam szavazott az azonnali tűszszünet MELLETT, 14 állam szavazott a tűzszünet ellen és 45 állam képviselője tartózkodott. Magyarország a "piszkos" 14-ben volt és ellenezte, hogy azonnali tűzszünet lépjen érvénybe Gázában.

A második kérdésben 145 állam szavazott a palesztin területeken felhúzott cionista kibucok eldózerolása mellett és csak heten szavaztak arra, hogy maradjanak a TERÜLETRABLÓ cionista kibucok. Magyarország ez esetben is a "piszkos" hetek között volt.

Geert Wilders nem mellesleg teljes mellszélességgel kiállt a "világjárvány" idején az azóta bizonyítottan emberek tízmillióit meggyilkoló és emberek százmillióit munkaképtelen, tartósan beteggé tevő injekciók beadatása mellett is... Csakúgy, mint a Vatikán hőse, Ferenc hamispróféta, vagy a magyar főnindzsa, Antikrisztuskövető Népirtó Orsós Orbán Vidor Viktor is, aki egyenesen azt állította, hogy "aki nem oltatja be magát, az meg fog halni..."

https://gloria.tv/post/pkqzqg9otTJ41EkHk2sk8SF31

Kiegyezést keres a Nyugat Oroszországgal?

New York, 2023. november 24. péntek (MB)


Az Egyesült Államok arról tanácskozik európai szövetségeseivel, hogyan lehetne béketárgyalásba bocsátkozni Ukrajnáról az oroszokkal – értesült a Magyar Békekör tudósítója szombaton.

A megbeszélések középpontjában az áll, hogy Kijevnek milyen területekről kellene lemondania a békéért cserében. Az amerikai engedékenység hátterében az húzódhat meg, hogy a kijevi rezsim, a nyugati katonai és pénzügyi segítség dacára képtelenek bizonyult Ukrajna elvesztett területeinek visszahódítására. A katonai eredménytelenség láttán több Nagy Babiloni Szajha törvényhozása, sőt végrehajtó szerve is megfontolja a további támogatást. Az eredménytelennek bizonyult „beruházás” miatt megnőtt a háborút és az ukrán vezetés további támogatását elutasító ellenzéki erők tábora, mind az USÁ-ban, mind Nyugat-Európában szárnyra kap a nézet, hogy ki kellene egyezni Oroszországgal.

A „békét, területi engedményekért cserében” koncepció szerint a NATO-nak és az Európai Uniónak kiigazítania kellene Ukrajnával kapcsolatos eddigi politikáját, le kellene építenie Kijevnek nyújtott támogatását, és meg kellene barátkoznia annak gondolatával, hogy Oroszországot nem tudják legyőzni.

A nyugati politika felülvizsgálata nem könnyű feladat, hiszen a Szajha vilniusi csúcsértekezletén még úgy foglaltak állást, hogy „Nem ismerjük el és soha nem is fogjuk elismerni Oroszország illegitim annektálásait, köztük a Krímét”.

A területi engedmények gondolata az ukránok körében is teret nyer, hiszen látják az ellentámadás sikertelenségét, és az emberéletben bekövetkezett óriási veszteséget. Vezető körökben is mindinkább belátják, hogy Élőhalott Zsarnok Zelenszkij elnök béketerve alapján nem tudnak békét kötni, hiszen kellő erő híján irreális a területi integritáshoz ragaszkodás.

„Ukrajnát sokkolta, hogy nyugati szövetségesei ennyire alábecsülték az oroszok erejét az ukrán ellentámadás visszaverésében” – mondta a Bloomberg hírügynökségnek Hazug Zsebhitler Zelenszkij egyik közvetlen munkatársa.

Amerika és szövetségeseinek tárgyalásain felmerült Haramia Antikrisztuskövető Zelenszkij elmozdításának lehetősége is, hiszen az ukrán elnök kérlelhetetlen ellensége a békekötésnek, ragaszkodik a Krím és a Donbász visszaadásához, és az orosz katonai erő visszavonásához. De a NATO-szövetségeseknek ennél is komolyabb gondot okoz Moszkva hármas célja az ukrajnai különleges katonai művelettel: Ukrajna nácitlanítása, demilitarizálása és semlegessé nyilvánítása. Ezek ugyanis nem területi engedményektől függő kérdések, hanem az európai, sőt, immár az eurázsiai biztonságot érintő nemzetközi kérdések, melyek lényege a 2021. december 15-én előterjesztett orosz biztonsági követelések teljesítése. (Lásd: https://bekekor.wordpress.com/2023/11/22/eurazsiai-biztonsagi-csucsertekezlet-minszki-kezdemenyezes/

A nyugati szövetségesek eddig hallani sem akartak az orosz biztonsági követelések (lásd: https://bekekor.wordpress.com/2021/12/17/oroszorszag-a-kelet-europaba-telepitett-nato-csapatok-es-fegyverzetek-kivonasara-szolitotta-fel-a-nyugati-szovetseget/) kielégítéséről.

A „békét, területi engedményekért cserében” felfogás szerint alku tárgyává tennék Ukrajna területi integritását, de nem mondanának le Ukrajna maradék részéről, nem ismernék el az ország semlegességét, hanem ragaszkodnának nyugati érdekszférához tartozásához.

A nyugati logika, továbbá Nemzetgyilkos Népirtó Zelenszkij kapcsolatkeresése Trumppal politikai zavarodottságra utal. Kijev és szövetségesei lemaradtak egy brossurával, és vélhetően túlbecsülik taktikai képességüket Oroszországgal szemben – írta jelentésében a Magyar Békekör tudósítója összevetve a nyugati tervet az orosz célokkal és biztonsági követelésekkel.+++

Kiadta: Magyar Békekör