Geert Wilders pártja választást nyert Hollandiában és az engesztelhetetlenül iszlámellenes, arabellenes árja szépfiú valószínűleg kormányt fog alakítani.

Mielőtt elkezdenénk örülni ennek, mármint annak, hogy a "liberálisok" megbuktak Hollandiában, gondolkozzunk el a lenti képen, ami a szépfiú X (Twitter) oldaláról származik és lássuk be, hogy emőgött a politikai BÁB mögött is ugyanazok állnak, mint bármelyik BÁBKORMÁNY bármelyik hatalomba juttatott politikusa mögött.

Hollandia jelenlegi kormánya egyébként október 7. óta az ENSZ-ben két alkalommal is a CIONISTA megszállók ELLEN szavazott. Az első alkalommal, 2023. október 27-én tartózkodott állást foglalni abban a kérdésben, hogy legyen-e azonnali tűzszünet Gázában. A második alkalommal, november 9-én pedig igennel voksolt arra a kérdésre, hogy vissza kell-e bontani a palesztin területeken jogellenesen épített, minden nemzetközi szerződést semmibe vevő módon létesített cionista kibucokat.

Az első kérdésben 120 állam szavazott az azonnali tűszszünet MELLETT, 14 állam szavazott a tűzszünet ellen és 45 állam képviselője tartózkodott. Magyarország a "piszkos" 14-ben volt és ellenezte, hogy azonnali tűzszünet lépjen érvénybe Gázában.

A második kérdésben 145 állam szavazott a palesztin területeken felhúzott cionista kibucok eldózerolása mellett és csak heten szavaztak arra, hogy maradjanak a TERÜLETRABLÓ cionista kibucok. Magyarország ez esetben is a "piszkos" hetek között volt.

Geert Wilders nem mellesleg teljes mellszélességgel kiállt a "világjárvány" idején az azóta bizonyítottan emberek tízmillióit meggyilkoló és emberek százmillióit munkaképtelen, tartósan beteggé tevő injekciók beadatása mellett is... Csakúgy, mint a Vatikán hőse, Ferenc hamispróféta, vagy a magyar főnindzsa, Antikrisztuskövető Népirtó Orsós Orbán Vidor Viktor is, aki egyenesen azt állította, hogy "aki nem oltatja be magát, az meg fog halni..."

https://gloria.tv/post/pkqzqg9otTJ41EkHk2sk8SF31