2021. július 12., hétfő

Peter W. Dunn, PhD: A gaslighting (értsd : pszichikai manipuláció) a COVID 19 korában

 

“A gaslighting nem a gázzal megvilágított személyt tükrözi – ez a bántalmazóról és a hatalom és az irányítás iránti igényéről szól.”

A közbeszéd környezete mérgezővé vált. A manipuláció most mindenkivel megtörténik, aki megkérdőjelezi vagy tiltakozik a hivatalos COVID 19 narratívája ellen, a bezárásokkal, az otthonmaradási parancsokkal, a társadalmi távolságtartással, a maszkolással és a vakcinákkal együtt. A gázfényeztetés a pszichológiai manipuláció egyik formája, és ez a nárcisztikusok egyik fő technikája – nem az ön érdekében történik, hanem azért, mert az, aki gázfényt vet rád, megpróbál megszerezni tőled valamit.

A “gaslighting” kifejezés meglehetősen új keletű, és a “Gaslight” című filmből származik, amelynek 1944-es filmváltozatában Ingrid Bergman főszereplésével egy fiatal nőről szólt, akinek nagynénjét meggyilkolták otthonukban, és ő a nagynénje hagyatékának egyedüli örököse; miközben Olaszországban tartózkodik, egy férfi összebarátkozik vele, és a nő feleségül megy hozzá, de amint a nagynénje házában élnek, a férfi úgy kezdi kezelni őt, mintha őrült lenne. A férfi lekicsinyli, azt mondja neki, hogy csak képzelődik: amikor a férfi elmegy, zajokat hall a padlásról, a házban a gázlámpák kialszanak, a férfi pedig azt mondja, hogy a nő csak kitalálja az egészet a fejében. A film végére megtudjuk, hogy ez a férfi, aki pszichésen kínozza a lányt, minden éjjel ékszerek után kutat a padláson a nagynénje holmijai között. Azért tette ezt, mert mohón próbálta ellopni ezeket az ékszereket. Megtudjuk, hogy ő volt az, aki meggyilkolta a nagynénjét, de a gyilkosság idején nem találta az ékszereket.

Mi tehát a gaslighting? A gaslighter legfőbb célja, hogy rávegye Önt, hogy kételkedjen önmagában: megkérdőjelezze önmagát, a kutatásait, a következtetéseit, a döntéseit, a megfigyeléseit. Ki csinálja ezt most a COVID 19 járvány idején? A mainstream média, a politikai vezetőink, a nem megválasztott közegészségügyi hatóságaink, és gyakran még a barátaink, családtagjaink és szomszédaink is. Azt akarják, hogy engedelmeskedjünk a szabályoknak; de nem csak azt akarják, hanem rá akarják kényszeríteni, hogy elfogadjuk a szabályokat, és elhiggyük, hogy azok valóban működnek. A gázfényeztetés tehát kísérlet arra, hogy kisebbrendűségi érzést keltsenek benned, hogy mind tettekben, mind gondolatban alkalmazkodj a hivatalos pandémiás irányelvekhez. Íme néhány fegyver, amelyet a gázvilágosítók alkalmaznak:

(1) A gaslighterek fő fegyvere az, hogy kétségbe vonják Önt önmagában. Ezt úgy teszik, hogy hülyének neveznek, megkérdőjelezik a józan eszedet, azt állítják, hogy összeesküvés-elméleteket követsz.

(2) A Gaslighterek szidalmaznak. Azt fogják mondani, hogy szégyellje magát, amiért kifejti a véleményét a COVID 19-ről vagy a vakcinákról, amikor ez a vélemény nem egyezik a hivatalos narratívával. Azt fogják mondani neked, hogy veszélyes vagy, mert nem a többséggel tartasz. És ha ez nem válik be, akkor cenzúrázni fognak, és elhallgattatják a hangodat. Ezért kapom folyton ezeket a 31 napos felfüggesztéseket a Nextdoor-tól a közösségi médiában. Amikor a gázkergetők nem tudnak meggyőzni, elhallgattatnak.

(3) A gaslighters téged hibáztatnak azért, ami rosszul megy. Tudományos bizonyítékok nélkül, például érintkezés nyomon követésével azt mondják, hogy a maszkellenes vagy az oltásellenesek felelősek a következő hullámért vagy a Delta-változatért, miközben vannak olyan magas szintű tudósok, akik azt állítják, hogy a Delta-változat valószínűleg oltóanyag-rezisztens szökevényként létezik. Vagyis az oltottak és a maszkosok lehetnek a fő okai a változatoknak, mivel a vírusok alkalmazkodnak az útjukba állított akadályok kijátszásához.

(4) A manipulátorok nevetségessé tesznek. Doug Ford yahoosnak vagy idiótának nevez titeket, amiért nem engedelmeskedtek a szabályainak. Doug Ford, aki elvette az alapvető szabadságjogainkat, van képe engem yahoo-nak nevezni. Ő a mi főgázvágónk Ontario tartományban. Szidalmaz, neveket használ, gyalázkodik. Ő egy önimádó. Ebben a tekintetben teljesen klasszikus.

(5) A gaslighterek a tekintélyre hivatkoznak, különösen a sajátjukra. Az orvosok a klasszikus gaslighterek. Az egyik dolog, amit tesznek, hogy lealacsonyítják az egészségügyi döntéseidet (ha az ő ajánlásaikkal ellentétes irányba mész), ha az az érvelési és kutatási képességeden alapul. Klasszikus az a kávéscsésze, amit az MD-k találtak ki: “Kérem, ne keverje össze a google keresését az orvosi diplomámmal”. Ők a tekintély, és neked be kell állnod a sorba, bármilyen programjuk is van számodra. Ha az MD ilyen, a legjobb, amit tehetsz, hogy elfutsz.

(6) A gázmágnások hamis felhívást intéznek, hogy tegye meg a kötelességét. A minap a feleségem azt mondta, hogy az Amerikai Orchidea Társaság egyik nagy kiadványa azt írta, hogy az embereknek be kell oltatniuk magukat, mert ez a hazafias kötelességük. Ontario tartomány egyik hirdetése szerint “meg kell tennünk a magunk részét”. “Gázfényt” vetnek ránk azzal, hogy közlik velünk, hogy a tájékozott beleegyezéshez való emberi jogunknak alárendeltnek kell lennie a közösségünkkel vagy az országunkkal szembeni kötelességünknek. Ez a “gázlámpázás” (értsd : pszichikai manipuláció) klasszikus formája. Még a királynő is azt mondta, hogy ne legyünk önzők, és oltassuk be magunkat.

De ott van Godwin törvénye, az aforizma, amely szerint minél tovább tart egy közösségi médiavita, annál hamarabb fogja az egyik fél az ellenfelét nácihoz hasonlítani. Biztosíthatom önöket, hogy nem erről van szó. A náci összehasonlítás a jelenlegi COVID 19 vakcinaprogramunkkal egyértelműen indokolt, néhány egyértelmű összehasonlítási terület alapján:

(1) Rendőrállamot eredményező szükségintézkedések. 1933-ban, amikor Hitler átvette a hatalmat, az első dolog, amit tett, hogy szükségállapotot hirdetett, amely elvette a német emberek szabadságjogait. Nálunk 2020 márciusa óta van szükségállapot, és a rendőrségnek abszolút hatalma van arra, hogy letartóztassa vagy pénzbírsággal sújtsa azokat az embereket, akik alapvető szabadságjogokat gyakorolnak.

(2) Félelem a propagandán keresztül: Annak érdekében, hogy az emberek elfogadják a totalitárius rendőrállamot, azt mondták nekünk, hogy a számítógépes modellek azt mutatják, hogy mindannyian meghalhatunk, ha a COVID 19 elszabadul. A média pedig megfelelő tudományos indoklás nélkül a legtöbb embert halálra rémítette. A félelem ezen állapotának eléréséhez a médiában és a kormányok által alkalmazott propagandatechnikákat alkalmazták. Ez azt eredményezte, hogy a legtöbb ember azt hiszi, hogy a COVID 19 sokkal veszélyesebb, mint amilyen valójában.

(3) Kirekesztés és demagógia: A nácik mindenkit kiközösítettek, aki nem értett velük egyet, de senkit sem jobban, mint a zsidó népet. Először a zsidókat okolták a kommunizmusért, ami a rendkívüli rendőrállamhoz vezetett. Aztán 1938-ban kiközösítették őket azzal, hogy sárga csillagot kellett viselniük, ami a nyilvánosság előtt páriaként jelölte meg őket. Ezek az intézkedések végül a koncentrációs táborokhoz vezettek. A zsarnokok másik technikája a demagógia. A zsidókat okolták a németországi problémákért. Ma pedig azok az emberek, akik oltást akarnak kapni, vagy akik nem hajlandók maszkot viselni, páriák. A média és a kormány ezeket az embereket hibáztatja a járvány folytatódásáért, és így kezdődik az oltatlanok kiközösítése. Hová fog ez vezetni? Minden bizonnyal ezen emberek elszigeteléséhez és üldöztetéséhez. De vajon koncentrációs táborokba vezet-e? Csak Isten tudja.

(4) Besúgás: Minden totalitárius országban vannak besúgók, és ezt bátorítják. Láttunk már Kanadában besúgóvonalakat felállítani, hogy jelentse azokat a szomszédokat, akik nem tartják be a bezártsági szabályokat.

(5) Kényszerítés: Társadalmunk kényszerítést alkalmaz, például a munkahelyek, iskolai helyek vagy más lehetőségek elvesztését azok számára, akik elutasítják a COVID 19 oltást. Ez már most is megtörténik. Justin Trudeau például azt mondta, hogy a nem beoltott turistáknak megtiltják a Kanadába való belépést.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Adolf Trudeau oltási kötelezettsége kiközösíti az oltatlanokat

(6) Cenzúra. Valószínűleg mindannyian hallottunk már a náci könyvégetésekről. Ez történik a YouTube-on és a Facebookon is, ahol posztokat és videókat vesznek le vagy jelölik meg félretájékoztatásként. Manapság a szakértőket, köztük a releváns szakterületek egyetemi professzorait és orvosokat is arra kényszerítik, hogy tartsák a szájukat a vakcinák biztonságosságával kapcsolatos aggályaikról.

(7) Jó szándék. Természetesen a mai zsarnokaink közül mindenkinek jó szándékai vannak. A náciknak nem voltak jó szándékai? Vissza akarták állítani Németországot a dicsőséges helyére a világban, az első világháborúban elszenvedett vereség után. Mi lehet ebben a rossz? Természetesen semmit sem utálok jobban, mint a bioetika megsértőinek szaharini hozzáállását. Mosolyogva szolgálnak ki, miközben elveszik a jogaidat. De igaz az aforizma: a pokolba vezető út jó szándékkal van kikövezve. Vigyázzon magára! mondják, miközben azt tervezik, hogy kizárják azokat, akik biztonságban akarnak maradni a kísérleti és veszélyes orvosi kezelésekből.

Lesz-e valaha büntetés azok számára, akik a náci orvosokat utánozva megsértették a bioetikai elveket? Nos, eddig csak egy esetről tudok. Indiában a WHO egyik tudósa potenciálisan halálbüntetésre számíthat, ha az indiai ügyvédi kamara sikeresen bepereli (India Could Sentence WHO Chief Scientist to Death for Misleading Over Ivermectin and Killing Indians):

“Az Indiai Ügyvédi Kamara (IBA) május 25-én beperelte Dr. Soumya Swaminathan WHO vezető tudóst, 71 pontból álló beadványban azzal vádolva őt, hogy az Ivermectinről szóló félrevezetéssel indiai állampolgárok halálát okozta. Egy 2021. június 13-i frissített jogi felszólítás is van. Az 56. pont szerint: “Az Ön 2021. május 10-i, az Ivermectin használata elleni félrevezető tweetje azt eredményezte, hogy Tamil Nadu állam 2021. május 11-én, mindössze egy nappal azután, hogy a Tamil Nadu kormányzat a COVID-19 betegek kezeléséhez jelezte az Ivermectint, 2021. május 11-én visszavonta a protokollból.”

Reméljük, hogy ez csak a kezdete az ilyen kísérleteknek. De mint a náci orvosok a nürnbergi perekben, ma is sokan vannak, akiket felelősségre kellene vonni.

(Ez volt a beszédem a 2021. július 12-én, a Bathurst és Rutherford Roads sarkán tartott Vaughan-i szabadságtüntetésen).

Forrás: https://righteousinvestor.com/ ,

https://civilekatisztanlatasert.hu/a-gaslighting-pszichikai-manipulacio-a-covid-koraban-19/

A Sátán jelével ünnepelnek Nagy ünnepséggel köszöntették a 66.666-ik beoltottat

 

A német Vöröskereszt kezdeményezésére virágcsokorral és emlékplakettel köszöntették a 66.666-ik beoltottat a németországi Alsó-Szászország tartomány kb. 158 ezer lakosú Schaumburg-kerületének székhelyén, Stadthagenben.

Az első kérdés, ami a józan eszét megtartó polgárokban e hír hallatára felvetődik, így szól: Minek kell egy oltási számot megünnepelni? – Úgy tűnik a koronaőrülettel kapcsolatos oltásnak álcázott génmanipuláció mára már kultusszá nőtte ki magát, egyfajta vallássá vált, ami már csak ezen okból is alapvetően anti-keresztény intézkedésnek számít. A világ üdve már nem Jézus Krisztusban van, hanem egy orvosi fecskendőben: ez hoz a mai ember számára üdvöt, egészséget, szabadságot és jólétet. Ezek után nem csoda, hogy ennek a vallásnak már nem csak prófétái, de lobogói, plakátjai is vannak.

De valójában nem ez az, ami az egy kicsit is civilizált embert a leginkább megdöbbenti, hanem maga a szám: 66.666! Ráadásul, ez előtt már volt egy ünneplés, amikor a 33.333-ik beoltott kapott emléktárgyakat. Ha a politikusok, egy város vezetői már mindenáron meg akarják ünnepelni azokat, akik hajlandók magukat kísérleti nyúlnak felhasználni egy veszélyes kísérlethez, akkor miért nem az eddig megszokott, és a számok természetéből következő 25-ös, 50-es vagy 100-as skálát használják? Hogy jut ez a szám valakinek az eszébe? Mit akarnak ezzel a világgal közölni? Ilyen számot nem lehet véletlenül kiválasztani, ilyen nincs!

A keresztényeknek, de egyáltalán nem csak a keresztényeknek az a szörnyű gyanújuk, hogy e számokkal e projekt kitalálói szándékosan akarnak az antikrisztusra, és az ő urára, a Sátánra utalni. A sátánimádók köreiben a 3-as számsorozat is jelentőséggel bír, nem csak a 666-as szám. Lehetséges, hogy a koronaőrületért és az oltás-világháborúért felelős hatalmak e számokkal már teljesen nyíltan akarják sötét sátáni grimaszukat megmutatni? Vagy "csak" kokettálnak, rémisztgetnek a város vezetői e sátáni szimbólumokkal?

E napokban, amikor a Gonosz egyre merészebbé válik, és egyre pimaszabbul és világosabban mutatja meg saját pofáját, nagy vigaszt jelent számunkra Isten igéje Mikeás próféta szájából: „Jaj azoknak, akik gonoszat forralnak, a fekvőhelyükön rosszat forgatnak fejükben, mert kezükben a hatalom. Ha megkívánják a földeket, meg is szerzik, és a házakat hatalmukba kerítik. Kezet emelnek a másik emberre és a házára, mind az emberre, mind örökségére.” (Mik 2,1-2)
Igen, most még ők vannak hatalmon, mert a Mindenható még szabad kezet ad a Sátánnak. De ez nem tart örökké, eljön, mégpedig hamarosan eljön a pillanat, amikor „gúnydalt költenek rólatok, és siratóéneket mondanak. "Ki vagyunk fosztva teljesen"” (Mik 2,4)
E verseknek a Jelenések könyvének 18. fejezetéhez való párhuzamossága szembeötlő. Eljön a nap, amikor Urunk dicsőségben és hatalommal jelenik meg, és szörnyű ítéletet ül a sötétség hatalmai, az antikrisztus és az őt követők felett. És ez a nap már nincs messze! Készüljünk fel rá!

(források: https://www.schaumburger-wochenblatt.de/artikel/2021-06-12-ehrung-fuer-66666-impfung-im-impfzentrum-schaumburg , https://www.nbc-jakob-tscharntke.de/kurz-bemerkt/144-kategorie-uebersicht-kurz-bemerkt/gebetsinitiative ,

http://katolikus-honlap.hu/2101/schaumb.htm )

Idióták és mániákusok hazudnak nekünk bosszúból.

 

Senki sem tudja biztosan, mi fog történni azokkal a milliókkal, akiket a kormány átvert vagy rávett, hogy beadassák nekik a kísérleti biokémiai anyagokat, amelyeket csalárd módon "vakcináknak" nevez.

A különböző epidemiológusok, immunológusok és még az mRNS technológia feltalálója által az elkövetkező hónapokban és években bekövetkező széles körű halálesetekre és súlyos megbetegedésekre vonatkozó előrejelzések némelyike meglehetősen borzalmas.

Figyelnünk és imádkoznunk kell a következő néhány hónapban, és különösen idén ősszel, az új influenzaszezon beköszöntével, hogy a kormány vakmerő rögeszméjének, hogy minden állampolgárnak beadja ezeket a kísérleti szereket, ne legyenek olyan szörnyű következményei, mint amilyeneket egyesek jósolnak.

Már most látszanak a korai jelek arra, hogy az oltottak számára nincs minden rendben, mivel a Covid vakcinák még az eljárás ilyen korai szakaszában is rekordszámú halálesetet és mellékhatást okoznak. Az azonnali aggodalmak ellenére az elsődleges aggodalom mindig is az volt, hogy ezek a kísérleti szerek milyen hosszú távú hatást gyakorolnak a beoltottakra.

Ha valóban jelentős számú beoltott ember kezd megbetegedni vagy meghalni attól, amit beadtak nekik, a kormányzat szembe fog nézni az emberek haragjával - egy haraggal, amelyet megérdemel, mert buzgón erőltette ezeket a vegyi anyagokat a lakosságra, és ismételten következetesen és számítóan hazudott a biztonságosságukról.

A kormány természetesen minden létező trükköt, kitérőt és füllentést be fog vetni, hogy megpróbálja áthárítani a felelősséget, és a szokásos trükköt alkalmazza, amikor a tudományt kitalálja és a statisztikákat meghamisítja.

A tény azonban az, hogy a kísérleti "vakcinákat" úgy reklámozták, mint biztonságos védelmet a Covid 19 "veszélyei" ellen.

Ha a beoltottak jelentős számban megbetegszenek egy sor betegségben, például vérrögökben, szívgyulladásban, vetélésekben, különböző autoimmun betegségekben és valóban súlyos Coronavírus-fertőzésekben, akkor egyértelműen bebizonyosodik, hogy az oltások biztonságosak és hatékonyak.

A legbeszédesebb az lesz, ha összehasonlítjuk a beoltottak és a be nem oltottak sorsát az egyes demográfiai csoportok esetében. Számítsunk arra, hogy a kormány meghamisítja és eltorzítja a számadatokat, ahogyan azt a hamis világjárvány kezdete óta teszik.

Könnyen lehet, hogy a kormány kétségbeesett törekvése, hogy mindenkit beoltassanak, annak a ténynek köszönhető, hogy a beoltatlanokat eltávolították volna, mint kontrollcsoportot, amellyel a beoltottak közép- és hosszú távú egészségi állapotát össze lehetett volna hasonlítani. Ha például valaha is kiderülne, hogy az oltatlanok lényegesen tovább élnek, mint az oltottak, kevesebb vérrögük van, kevesebb a vetélés, termékenységi probléma, szívprobléma, autoimmun betegség, súlyos mellkasi fertőzés és így tovább, akkor nagyon-nagyon nyilvánvalóvá válna, hogy a kormány hanyagságból, gondatlanságból vagy szándékos rosszindulatból több millió polgárának okozott betegséget és megrövidült élettartamot.

Természetesen, amikor a kormány a Covid19 veszélyeiről beszél, és arra bátorít minket, hogy oltassuk be magunkat, hogy biztonságban legyünk tőle, nem csak azt hagyja ki, hogy tájékoztasson bennünket a nagyon is valós mellékhatásokról és halálesetekről, hanem azt is vakon elkerüli, hogy megadja, hogy KIKET konkrétan veszélyeztet a COVID, hogy kockáztatniuk kellene az elsietett és nem megfelelően tesztelt ál-oltásokat?

A gyerekek vagy a fiatal felnőttek? Nem. Ők gyakorlatilag egyáltalán nincsenek veszélyben, sőt, valójában még kevésbé, mint a közönséges influenza esetén. A baktérium statisztikái egyértelműen azt mutatják, hogy a Covid19 a nagyon idős és/vagy gyenge egészségi állapotú emberekre jelent veszélyt.

Rendben, tehát az egyik érv, amivel meggyőznek minket, hogy kockáztassuk a védőoltást, az, hogy "mások védelme érdekében" tegyük. A gyerekeknek például azt mondják, hogy ezzel megvédik a nagymamát és a nagypapát attól, hogy elkapjanak egy bogarat, amely megölheti őket. Nagyapaként szólva semmiképpen sem szeretném, ha az unokáim kockáztatnák ezeket az úgynevezett oltásokat, hogy megvédjenek engem. Ha én valamilyen mértékben veszélyeztetett vagyok, akkor miért lenne jobb, ha az unokáim veszélyeztetésével csökkenteném a kockázatot?

Ehhez kapcsolódik az a gyerekes érv, hogy az oltások mellőzése "önzőség". Azt gondoltam volna, hogy önzőség, ha másoktól elvárjuk, hogy egy olyan kísérleti oltást kapjanak, amelyre nincs szükségük, és amely több mellékhatással jár, mint bármelyik oltás a történelem során, csak azért, hogy engem megvédjenek.

És mindez nem veszi figyelembe azt a több millió embert, akik már kaptak egy enyhe vagy súlyos dózist a vírusból, és most már immunisak, és ezért nincs szükségük sem az oltásra, sem másoknak arra, hogy beoltassák magukat, hogy "megvédjék" őket.

De még az idősek és gyengék is nagymértékben "veszélyben" vannak ettől a nagyon is kezelhető baktériumtól, csak azért, mert a számos ismert biztonságos gyógymódot elfojtották, vagy visszatartották azoktól, akiknek szükségük lenne rájuk. Ha ez nem történt volna meg, a Covid19 halálos áldozatainak száma valóban nagyon alacsony lenne. Ha a kormány komolyan gondolta volna, hogy megvédi az embereket ettől a "halálos" kórokozótól, miért tartotta volna vissza azokat a kezeléseket, amelyek 80%-kal vagy még többel csökkentették volna a halálesetek és a kórházi kezelések számát?

Aztán jön az az érv - a célpontok eltolódása, mivel egyre többen betegszenek meg attól a baktériumtól, amely ellen éppen beoltották őket -, hogy "az oltás valójában nem ad védettséget, csak csökkenti a tünetek súlyosságát". Ez olyan, mintha a gyermekbénulás elleni oltást abban a feltételezésben kapnánk meg, hogy védve leszünk a gyermekbénulás elkapásától, csakhogy aztán megtudjuk, hogy nos, a gyermekbénulás elleni oltás valójában nem akadályozza meg a gyermekbénulás elkapását, csak azt jelenti, hogy valamilyen meg nem határozott mértékben kevésbé bénultan, vagy bénultan, de nem halva végzi. Lehetséges.

Tehát az oltás, amelyről azt hittük, hogy megóv minket a baktériumtól, nem egészen az, amit elhitettek velünk, és valójában nem olyan, mint a többi oltás, például a gyermekbénulás, a diftéria, a tbc és így tovább. Tehát nem csak, hogy hajlamosabb súlyos mellékhatásokat okozni, mint bármely más oltás, de kevésbé hatékony is, mint elődei, és így kevésbé érdemes beadatni, különösen mivel elődei sokkal veszélyesebb betegségektől védik az embert.

A Covid oltások állítólag "enyhítik a tüneteket", bármit is jelentsen ez pontosan, de az ismert gyógyító protokollok, mint például az Ivermectin, a D-vitamin és így tovább, már megteszik ezt, de mellékhatások és halálos mellékhatások nélkül! Nem csak ez, hanem az, akit ezekkel a protokollokkal kezelnek, miután Covid19-et kapott és meggyógyult, már sokkal erősebb természetes immunitással rendelkezik, mint amit a "vakcinák" biztosítanak.