2022. április 3., vasárnap

Mariazee, tudósok bizonyítékot szolgáltatnak az oltásban lévő nanotechnológiáról és grafén-oxidról

Mariazee: Ausztrál Whistleblower tudósok bizonyítékot szolgáltatnak a nanotechnológiáról és a grafén-oxidról

Ausztrál tudósok először hazánkban léptek kapcsolatba a Zeee Media-val, hogy bizonyítékot szolgáltassanak a COVID-19 oltóanyagokban található nanotechnológiával kapcsolatos eredményeikről.

Személyazonosságukat védik, hogy a színfalak mögött folytathassák fontos kutatásukat Ausztráliában, egy olyan országban, ahol az orvostudomány extrém zsarnokság alatt áll, és ahol az ilyen szakemberek rettegnek attól, hogy beszéljenek, nehogy razziát tartsanak, elveszítsék állásukat, vagy még rosszabb.

Kérjük, ossza meg ezt az adást mindenkivel, akit ismer. Az embereknek tisztában kell lenniük azzal, hogy mit fecskendeznek a testükbe.

Eredeti videó: https://www.bitchute.com/video/KrrAOiJdr4uY/

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Szuperálmok és mind programming

Ausztrália szenátora "Népirtásnak" nevezi az oltást

Ausztrália szenátora megerősíti: COVID Vax nanotechnológiát tartalmaz; önállóan összerendeződik az EMBEREK belsejében. "Népirtásnak" nevezi.

Malcolm Ieuan Roberts (született 1955. május 3-án) ausztrál politikus. A One Nation tagja, 2019 óta az ausztráliai Queensland szenátora. Emellett 2016 és 2017 között a szenátusban is szolgált.

Roberts mérnöki tanulmányokat folytatott a Queenslandi Egyetemen. Mielőtt a politikába lépett volna, bányamérnök volt, az ausztrál széniparban dolgozott. Nevezetesen a Queensland középső részén található Gordonstone szénbánya vezérigazgatójaként dolgozott.

Robertset a 2016-os szövetségi választásokon választották be a szenátusba, a One Nation queenslandi listáján a párt vezetője, Pauline Hanson mögött a második helyen végzett. 2017-ben, az ausztrál parlamenti választhatósági válság idején kizárták a parlamentből, mivel az alkotmány 44. szakaszát megsértve leszármazás útján brit állampolgársággal rendelkezett. A 2019-es választásokon a One Nation queenslandi vezető jelöltjeként újraválasztották a szenátusba.

 

 

A "Maria Zee Uncensored" című tévéműsorban megjelenve Roberts bombasztikus információkat dobott le a COVID-19 vakcinákról.

Elmondta a nézőknek, hogy bizonyíték van a nanotechnológiára a Pfizer vakcinában.

Ezután képeket mutatott olyan nanorészecskékről, amelyek látszólag önszerveződő nanorészecskéknek tűnnek mind magában az oltóanyagban, mind pedig az oltóanyagot kapott emberek vérében.

Roberts ezeket "népirtásnak" nevezte.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/ausztralia-szenatora-nepirtasnak-nevezi-az-oltast