2022. április 3., vasárnap

Ausztrália szenátora "Népirtásnak" nevezi az oltást

Ausztrália szenátora megerősíti: COVID Vax nanotechnológiát tartalmaz; önállóan összerendeződik az EMBEREK belsejében. "Népirtásnak" nevezi.

Malcolm Ieuan Roberts (született 1955. május 3-án) ausztrál politikus. A One Nation tagja, 2019 óta az ausztráliai Queensland szenátora. Emellett 2016 és 2017 között a szenátusban is szolgált.

Roberts mérnöki tanulmányokat folytatott a Queenslandi Egyetemen. Mielőtt a politikába lépett volna, bányamérnök volt, az ausztrál széniparban dolgozott. Nevezetesen a Queensland középső részén található Gordonstone szénbánya vezérigazgatójaként dolgozott.

Robertset a 2016-os szövetségi választásokon választották be a szenátusba, a One Nation queenslandi listáján a párt vezetője, Pauline Hanson mögött a második helyen végzett. 2017-ben, az ausztrál parlamenti választhatósági válság idején kizárták a parlamentből, mivel az alkotmány 44. szakaszát megsértve leszármazás útján brit állampolgársággal rendelkezett. A 2019-es választásokon a One Nation queenslandi vezető jelöltjeként újraválasztották a szenátusba.

 

 

A "Maria Zee Uncensored" című tévéműsorban megjelenve Roberts bombasztikus információkat dobott le a COVID-19 vakcinákról.

Elmondta a nézőknek, hogy bizonyíték van a nanotechnológiára a Pfizer vakcinában.

Ezután képeket mutatott olyan nanorészecskékről, amelyek látszólag önszerveződő nanorészecskéknek tűnnek mind magában az oltóanyagban, mind pedig az oltóanyagot kapott emberek vérében.

Roberts ezeket "népirtásnak" nevezte.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/ausztralia-szenatora-nepirtasnak-nevezi-az-oltast

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése